2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baktım şimdi canım da kaldırdıkları genelgeye, 24/32 haftalık idari izindende bahsediyor o genelgede, 2020 de çıkmış, 2021 de güncellemişler, şimdide kaldırmışlar
2020de çıkan genelge iptal olmadıysa orada. Açık olup alınmaz mı ki? 2021 iptalde 202o nin iptali ile ilgili bir açıklama yok belki bir açık olue bu

Bence pazartesi sağlık bakanlığının açıklamasını beklemek lazım belki bilim kurulu acır halinmize genelgede de bilim kurulundan bahsetmişler bir umut işte
Genelge resmi gazetede yayınlandı. Bilim kurulu açıklama yapsada ya yeni genelge ya da yazı olması lazım bence..

İnşallah bizim izni iptal edilmediğinde dair kurumlara yazı yollarlar

Hanımlar kan sulandırıcı iğne vuruyorum gebeliğin başından beri, hiç böyle kanama olmazdı, son zamanlarda iğneden sonra kanama duruyor kapatıyorum atletimi filan sonra sabah bir bakıyorum atletim kan içinde kalmış, dün küçük yuvarlak yara bantlarından yapıştırdım ondan bile taşmış atletime bulaşmış. Artık karnım gerildiği için mi öyle oluyor anlamadım, diğer iğne vuranlar sizde de oluyor mu kanama?

Cok zor zamanlar gecırıyoruz 3 gun once detaylı ultrasonda bebegıme Corpus collosum agnezisi teshısı koydular beynin ıkı yarımkuresını birbirine baglayan Corpus Collosumu denilen gecısı goremıyorlar yok gelısme mis diyorlar 21.haftadaym karnımda hareketlerini hıssettgm bebegım şu olabılır bu olabılır kesinlikle bir ozru olur ama ne olur blmıyoruz diye almaya kalkacaklar ve sıvı alacaklar pazartesi gunu carsamba gunu de kurula cıkarcaklar ve ıstersenız gebeelıgı sonlandırablırsınız diyorlar dunya basımıza yıkıldı sankı arastırıorız edıorz hastalığa dahi en ufak net bilgi yok toplumda 0.3-0.5 aralığında goruluyormus cok nadirmıs bu yuzden doktorlar da ne ile karsılsabılecegını bilmiyorlar aynı durumu yasayan basına gelen goren duyan yok muu ne olursunuz bir yardımcı olun Dualarınızı eksik etmeyin mubarek gunlerde ne olur

Genelge resmi gazetede yayınlandı. Bilim kurulu açıklama yapsada ya yeni genelge ya da yazı olması lazım bence..

İnşallah bizim izni iptal edilmediğinde dair kurumlara yazı yollarlar
Banada olabilir gelmiyoda işte kabullenmek zor geldiği için bir umut diyorum herşeymi idari izne göre ayarlamıştım ya

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sıvı alınınca yanlış teşhis bebekte birşey yok derler canım.
Başka bir doktora daha ultrason yaptırsan.
İlkkez duydum. Beyin ile ilgili olduğu için bir çocuk beyin cerrahi yada nöroloji uzmanına gidip danissan.
Belki güzel şeyler söyler sorunsuz olur.
Rabbbim evlat acısı vermesin.

Hiç bilgim yok konuyla ilgili ama dua edicem sana cnm inşallah bir sorun yoktur dr lar yanılmıştır

Banada olabilir gelmiyoda işte kabullenmek zor geldiği için bir umut diyorum herşeymi idari izne göre ayarlamıştım ya
Bende aynı. İdari izinde alışveriş yaparım filan diyordum. Hayır birde iş stresi yaşamam diyordum 2 ay daha iş strei var simdi

Ben de öyle gerçekten hakkımızda hayırlısı ama dilekçemi vs bile yazıp vermiştim Pazartesi raporu atacaktım sadece kısmet değilmiş

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Benim kızımda da bobrekte buyume var dendi ayrintili usg de perinatoloji uzmanı demişti ilk. Ama idrar geri geliyor ondan da olabilir dendi. Dogum doktorum da pek onemsemedi cok karsilasilan bir durum dogunca belli olur dedi. Ilk kontrlunde usg ile bakildi dogunca şükür bir sorun çıkmadı. Icini ferah tut. Ama kalp parlakligini bilmiyorum kuzum duymuslugum var ama cok.

Kan sulandırıcı kullananlarda kanama biraz fazla olabiliyor diye biliyorum ama siz doktorunuza bir sorun hemen.sizin sanki fazla kanıyor gibi.

İkisi bir olunca down riski artıyor dedi test önerdi.
Nette baktım minör riskmis ama sonuçta risk işte insan korkuyor.

İnşallah birşey yoktur.

Ben de öyle gerçekten hakkımızda hayırlısı ama dilekçemi vs bile yazıp vermiştim Pazartesi raporu atacaktım sadece kısmet değilmiş
Bende dilekçemi hazırlamıstim kenara
Bakalım 2 hafta daha var bakarainiz hamilelere izni geri verelim filan denir yazı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…