2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir universite Hastanesi'ne gitsen nasil olur belki daha detaylı bakarlar.
Ultrason yanilmistir belki. Cihaz iyi değildir.
Dualarım seninle ve bebeğimle. İnşallah yanilmislardir birşey yoktur bebisin

Riskli gebeyim ki benim her muayenede alttan ultrasondan yapiliyor, korkacak bsey yok. Gerçek uzunluk vajinal ölçülür, mutlaka doğru ölçüm yaptır. Progestan başlar doktor, yatış verir, çok kısalır bu haftada serklaj onerilmiyor. Ölçümun 13.haftalarda yapilmaya baslanmasini öneriyor doktorlar aslında bu sebepten.

Şeker için diyete gitmelisin, diyetle pekala dusuyo4 şeker, kendinizi yapamiyorsab diyetisyene gidip gebelik şekeri için diyet işte cnm, yardımcı olurlar . Gecnis olsun

Yanlis teshistir insallah saglikla kavusursunuz. Ilk defa duyyorum bi bilgim yok malesef

o kadar üzgünüm ki bu Pazartesi izne ayrılıyordum sinirden ağlıyorum şu an
Bende aynı durumdayım. Dün izne ayrıldım diye seviniyordum. Pazartesi günü rapor alacaktım. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara

2 Tane Profesor gordu ikisi de corpus Collosum yok dediler 2 gun once Cam sakuraya gittik orada da goremedı ler pazartesi sıvı alacaklar ne yapacagımızı bılmiyoruz cok kotu durumdayız

gosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin

gosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin
İnşallah evladınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Hiç olmaz denilenler olur, halledilmeyecek şeyler hallolur. Siz elinizden geleni yapın gerisi tevekkül

Banada olabilir gelmiyoda işte kabullenmek zor geldiği için bir umut diyorum herşeymi idari izne göre ayarlamıştım ya

2 Tane Profesor gordu ikisi de corpus Collosum yok dediler 2 gun once Cam sakuraya gittik orada da goremedı ler pazartesi sıvı alacaklar ne yapacagımızı bılmiyoruz cok kotu durumdayız
Sıvıyı aldırın a güzel sonuçlar alacaksın canım korkma

benim 32.hafta 15 haziranda doluyor doğum 10 ağustos haziran ayı bitimiyle çıkarım diyorum. Yaz sıcakları koca göbek ve özel sektör çekilmiyor şimdiden

Gerçek mi bu haber ya ne hayallerim vardı 3 haftam kalmıştı. Benim anlamadığım bugünden itibaren mi iptal oldu belli bir tarihten sonrası için geçerli değil mi

Hanımlar idari izin kalktiysa olanlar da dönecek mi?
Ben de en çok bunu merak ediyorum. 1 ay kalabildim evde .keşke en azından 20.haftasinda olanlar falan da yararlansaydi çok bir şey kalmamıştı. 32 den sonra da zaten en fazla 5 hafta calisabiliyorsun .Aktarsan da 1 ay aktaracaksinn.bu izin kalktıktan sonra çalışasım kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…