- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
Insallah birsey yokturİkisi bir olunca down riski artıyor dedi test önerdi.
Nette baktım minör riskmis ama sonuçta risk işte insan korkuyor.
İnşallah birşey yoktur.
Aminn inşallah. Allahim hepimize sağlık sıhhatli kucagimiza almaya büyütmeyi nasip etsinInsallah birsey yokturinsan korkuyor evhamlaniyor cok iyi anliyorum seni. Rabbim korktuguna ugratmasin
Bir universite Hastanesi'ne gitsen nasil olur belki daha detaylı bakarlar.Cok zor zamanlar gecırıyoruz 3 gun once detaylı ultrasonda bebegıme Corpus collosum agnezisi teshısı koydular beynin ıkı yarımkuresını birbirine baglayan Corpus Collosumu denilen gecısı goremıyorlar yok gelısme mis diyorlar 21.haftadaym karnımda hareketlerini hıssettgm bebegım şu olabılır bu olabılır kesinlikle bir ozru olur ama ne olur blmıyoruz diye almaya kalkacaklar ve sıvı alacaklar pazartesi gunu carsamba gunu de kurula cıkarcaklar ve ıstersenız gebeelıgı sonlandırablırsınız diyorlar dunya basımıza yıkıldı sankı arastırıorız edıorz hastalığa dahi en ufak net bilgi yok toplumda 0.3-0.5 aralığında goruluyormus cok nadirmıs bu yuzden doktorlar da ne ile karsılsabılecegını bilmiyorlar aynı durumu yasayan basına gelen goren duyan yok muu ne olursunuz bir yardımcı olunDualarınızı eksik etmeyin mubarek gunlerde ne olur
Riskli gebeyim ki benim her muayenede alttan ultrasondan yapiliyor, korkacak bsey yok. Gerçek uzunluk vajinal ölçülür, mutlaka doğru ölçüm yaptır. Progestan başlar doktor, yatış verir, çok kısalır bu haftada serklaj onerilmiyor. Ölçümun 13.haftalarda yapilmaya baslanmasini öneriyor doktorlar aslında bu sebepten.Merhaba kızlar son kontrolde doktor rahim ağzımı kısa ölçtü bir öncekine göre 6 mm kısalma var dedi bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor alttan muayene etmek istedi korktuğun icin yaptıramadım gebelik şekerim de çıktı üstüne aynı durumları yaşayan var mıdır
Yanlis teshistir insallah saglikla kavusursunuz. Ilk defa duyyorum bi bilgim yok malesefCok zor zamanlar gecırıyoruz 3 gun once detaylı ultrasonda bebegıme Corpus collosum agnezisi teshısı koydular beynin ıkı yarımkuresını birbirine baglayan Corpus Collosumu denilen gecısı goremıyorlar yok gelısme mis diyorlar 21.haftadaym karnımda hareketlerini hıssettgm bebegım şu olabılır bu olabılır kesinlikle bir ozru olur ama ne olur blmıyoruz diye almaya kalkacaklar ve sıvı alacaklar pazartesi gunu carsamba gunu de kurula cıkarcaklar ve ıstersenız gebeelıgı sonlandırablırsınız diyorlar dunya basımıza yıkıldı sankı arastırıorız edıorz hastalığa dahi en ufak net bilgi yok toplumda 0.3-0.5 aralığında goruluyormus cok nadirmıs bu yuzden doktorlar da ne ile karsılsabılecegını bilmiyorlar aynı durumu yasayan basına gelen goren duyan yok muu ne olursunuz bir yardımcı olunDualarınızı eksik etmeyin mubarek gunlerde ne olur
Bende aynı durumdayım. Dün izne ayrıldım diye seviniyordum. Pazartesi günü rapor alacaktım. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum kara karao kadar üzgünüm ki bu Pazartesi izne ayrılıyordum sinirden ağlıyorum şu an
gosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edinCanım çok geçmiş olsun. İnşallah sıvı alınınca yanlış teşhis bebekte birşey yok derler canım.
Başka bir doktora daha ultrason yaptırsan.
İlkkez duydum. Beyin ile ilgili olduğu için bir çocuk beyin cerrahi yada nöroloji uzmanına gidip danissan.
Belki güzel şeyler söyler sorunsuz olur.
Rabbbim evlat acısı vermesin.
İnşallah evladınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Hiç olmaz denilenler olur, halledilmeyecek şeyler hallolur. Siz elinizden geleni yapın gerisi tevekkülgosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin
inşallah cok sagoln sizler de dua edınİnşallah evladınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Hiç olmaz denilenler olur, halledilmeyecek şeyler hallolur. Siz elinizden geleni yapın gerisi tevekkül
Banada olabilir gelmiyoda işte kabullenmek zor geldiği için bir umut diyorumherşeymi idari izne göre ayarlamıştım ya
Sıvıyı aldırın a güzel sonuçlar alacaksın canım korkma2 Tane Profesor gordu ikisi de corpus Collosum yok dediler 2 gun once Cam sakuraya gittik orada da goremedı ler pazartesi sıvı alacaklar ne yapacagımızı bılmiyoruz cok kotu durumdayız
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızgosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin
benim 32.hafta 15 haziranda doluyor doğum 10 ağustos haziran ayı bitimiyle çıkarım diyorum. Yaz sıcakları koca göbek ve özel sektör çekilmiyor şimdidenKızlar özel sektörde çalışanlar ne zaman doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz. Benim doğum 4..6 Ağustos a. 15 temmuz kurban bayramı tatiliyle bitireyim çalışma iznine çıkayım diyorum sizler.
inşallah olur dua edin cok korkuyorumSıvıyı aldırın a güzel sonuçlar alacaksın canım korkma
Amin inşallah nolur dua edınAllah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Maalesef.https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220409-10.pdf. Ve beklenen oldu idari izinler kaldırıldı kızlarbenim gibi izin bekleyenlere geçmiş olsun. Hayırlısı artık napalım
Ben de en çok bunu merak ediyorum. 1 ay kalabildim evde .keşke en azından 20.haftasinda olanlar falan da yararlansaydi çok bir şey kalmamıştı. 32 den sonra da zaten en fazla 5 hafta calisabiliyorsun .Aktarsan da 1 ay aktaracaksinn.bu izin kalktıktan sonra çalışasım kalmadı.Hanımlar idari izin kalktiysa olanlar da dönecek mi?
Bende dün ayrıldım izne acaba geri döndüdürler mi verilmiş hak geri alınmaz dimio kadar üzgünüm ki bu Pazartesi izne ayrılıyordum sinirden ağlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?