İzne ayrılanlarda geri dönecek mi acaba net bişey söylemedilerMaalesef.
Başka forumlarda aranıp pazartesi başla, dendiğini söyleyenler var ama kesin bir bilgi bulamadım.İzne ayrılanlarda geri dönecek mi acaba net bişey söylemediler
Siz daha 24.haftayı doldurmadan nasıl izne ayrıldınız, o kısmı anlayamadım ben?Bende dün ayrıldım izne acaba geri döndüdürler mi verilmiş hak geri alınmaz dimi
Bilmiyorum gerçekten sinir bozucu seminerden 2 hafta sonra da bayram tatili Onu anlatıp heyet mi alsam diye düşünüyorumBende aynı durumdayım. Dün izne ayrıldım diye seviniyordum. Pazartesi günü rapor alacaktım. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara
Hepsi geri dönüyorBende dün ayrıldım izne acaba geri döndüdürler mi verilmiş hak geri alınmaz dimi
Bebekle ilgili her şeyin yolunda olmasına sevindim.Merhaba arkadaşlar l, kamuda olup izinleri kalkanlara üzüldüm... Doktorunuz risk gorurse düşünmeden heyet raporu isteyin nacizane
Bugun detaylı ultrasonum vardı, cok sukur bebek iyi, buyuyorz haftasından önde gidiyor her sey yolunda. Progestana devam dogums kadar sanirim, tup bebek de degil ama onlem amacli her gun 200 mg aliyorum. Tetanoz artık çok riski yok, imkanlar iyi ama zararı da yokz tetanoz 1 doz yaptirabilirsin dedi, haftaya yaptıracağım.
bana gelince nabzım yüksek, tasikardi şüphesi ile dahiliye yön yaptı, bu hafta dahiliye gideceğim ne yazik ki
İzin kaldırılarak verilmiş bir hak kalmadı zaten ortadaHepsi geri dönüyor
Tek yumurta ikizleri benimki 20. Haftadan sonra ayrılabiliyoruzSiz daha 24.haftayı doldurmadan nasıl izne ayrıldınız, o kısmı anlayamadım ben?
Selam. Detaylının iyi geçmesine çok sevindim. Nabzın ne kadardı? Çünkü benim nabzım hep yüksek ama bana bir şey demiyorlar.Merhaba arkadaşlar l, kamuda olup izinleri kalkanlara üzüldüm... Doktorunuz risk gorurse düşünmeden heyet raporu isteyin nacizane
Bugun detaylı ultrasonum vardı, cok sukur bebek iyi, buyuyorz haftasından önde gidiyor her sey yolunda. Progestana devam dogums kadar sanirim, tup bebek de degil ama onlem amacli her gun 200 mg aliyorum. Tetanoz artık çok riski yok, imkanlar iyi ama zararı da yokz tetanoz 1 doz yaptirabilirsin dedi, haftaya yaptıracağım.
bana gelince nabzım yüksek, tasikardi şüphesi ile dahiliye yön yaptı, bu hafta dahiliye gideceğim ne yazik ki
Anladım.Tek yumurta ikizleri benimki 20. Haftadan sonra ayrılabiliyoruz
Bende aynı fikirdeyim. Dün sınıfımı diğer sınıflara dağıttık. Velilerle 1 haftadır toplantı yaptık. O kadar uğraştık. Geri başlamam şaka gibi olacak. Pazartesi günü doktorumla konuşup 2 hafta normal rapor almayı bayramdan sonra da 1 ay alabilirsem heyet almayı düşünüyorumBilmiyorum gerçekten sinir bozucu seminerden 2 hafta sonra da bayram tatili Onu anlatıp heyet mi alsam diye düşünüyorum
Merhaba bu detaylı yorumunuza denk gelince sormak istedim plesanta ön duvarda demek normal mi oluyor şimdi?Sizin plasentaniz rahmin ust duvarinda. Fundal ust demek. Anterior on duvar demek Yani gobek altinda plesanta ve sonra bebek gelir. Posterior da bunun tersi plesanta arkada demek, omurgaya yakin kisimda. Plasenta previa demedigi surece hepsi normal. Previa qltta oluyor fahim girisinde. Normal duruma engel ve dikkat edilmesi gereken bir durum.
Merhaba. Evet normal. previa olunca aşağıda oluyor, sadece previalar biraz dikkatli olmak durumunda kalıyor. Diğerlerinin hepsi normal. Benim ilk gebeliğimde ön duvardaydı.Merhaba bu detaylı yorumunuza denk gelince sormak istedim plesanta ön duvarda demek normal mi oluyor şimdi?
Çok teşekkürler cevap İçinMerhaba. Evet normal. previa olunca aşağıda oluyor, sadece previalar biraz dikkatli olmak durumunda kalıyor. Diğerlerinin hepsi normal. Benim ilk gebeliğimde ön duvardaydı.
Babama sordum az önce. (Cildiyeci)İyi geceler hanımlar, parmaklarımı yaktım. Silverdin kullanabiliyor muyuz hamileyken
Bebekle ilgili her şeyin yolunda olmasına sevindim.Sizin sağlık problemleriniz de ciddi değildir umarım.
Selam. Detaylının iyi geçmesine çok sevindim. Nabzın ne kadardı? Çünkü benim nabzım hep yüksek ama bana bir şey demiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?