2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar son mesajları okuyamadım belki haberiniz vardır bir arkadaşım hemşireydi 24 haftalık izne ayrılacaktı 1 haftası kalmıştı malesef izinleri kaldırmışlar bilginiz olsun çok üzüldüm

Merhaba arkadaşlar l, kamuda olup izinleri kalkanlara üzüldüm... Doktorunuz risk gorurse düşünmeden heyet raporu isteyin nacizane

Bugun detaylı ultrasonum vardı, cok sukur bebek iyi, buyuyorz haftasından önde gidiyor her sey yolunda. Progestana devam dogums kadar sanirim, tup bebek de degil ama onlem amacli her gun 200 mg aliyorum. Tetanoz artık çok riski yok, imkanlar iyi ama zararı da yokz tetanoz 1 doz yaptirabilirsin dedi, haftaya yaptıracağım.
bana gelince nabzım yüksek, tasikardi şüphesi ile dahiliye yön yaptı, bu hafta dahiliye gideceğim ne yazik ki

Bende aynı durumdayım. Dün izne ayrıldım diye seviniyordum. Pazartesi günü rapor alacaktım. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara
Bilmiyorum gerçekten sinir bozucu seminerden 2 hafta sonra da bayram tatili Onu anlatıp heyet mi alsam diye düşünüyorum

Bebekle ilgili her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sizin sağlık problemleriniz de ciddi değildir umarım.

Selam. Detaylının iyi geçmesine çok sevindim. Nabzın ne kadardı? Çünkü benim nabzım hep yüksek ama bana bir şey demiyorlar.

İzinleri kalkanlara kendi iznim kalmış gibi üzüldüm. yani insan kendini hazırlıyor, yapacaklarını planlıyor, bammm. beklentiye sokmasalar neyse, hayal kırıklığı kötü bir şey. ne diyelim , sağlık olsun. inşallah evden çalışmak gibi kolaylık sağlarlar. ben evden çalışmama rağmen yoruluyorum, işe gidenleri düşünemiyorum. çok zor.

Bilmiyorum gerçekten sinir bozucu seminerden 2 hafta sonra da bayram tatili Onu anlatıp heyet mi alsam diye düşünüyorum
Bende aynı fikirdeyim. Dün sınıfımı diğer sınıflara dağıttık. Velilerle 1 haftadır toplantı yaptık. O kadar uğraştık. Geri başlamam şaka gibi olacak. Pazartesi günü doktorumla konuşup 2 hafta normal rapor almayı bayramdan sonra da 1 ay alabilirsem heyet almayı düşünüyorum

Merhaba bu detaylı yorumunuza denk gelince sormak istedim plesanta ön duvarda demek normal mi oluyor şimdi?

Merhaba bu detaylı yorumunuza denk gelince sormak istedim plesanta ön duvarda demek normal mi oluyor şimdi?
Merhaba. Evet normal. previa olunca aşağıda oluyor, sadece previalar biraz dikkatli olmak durumunda kalıyor. Diğerlerinin hepsi normal. Benim ilk gebeliğimde ön duvardaydı.

Merhaba. Evet normal. previa olunca aşağıda oluyor, sadece previalar biraz dikkatli olmak durumunda kalıyor. Diğerlerinin hepsi normal. Benim ilk gebeliğimde ön duvardaydı.
Çok teşekkürler cevap İçin

Ön duvarda olması dolayısıyla bebek hareketleri daha geç hissedilebiliyormuş sanırım, kapan Kocatepe’nin bu konudaki videosuna denk geldim az evvel. Siz ne zaman hissetmiştiniz?

Nasipse 2 kayıptan sonraki ilk gebeliğim benim de, her şeyden endişe ediyorum.

Bebekle ilgili her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sizin sağlık problemleriniz de ciddi değildir umarım.

Teşekkürler, amin
Selam. Detaylının iyi geçmesine çok sevindim. Nabzın ne kadardı? Çünkü benim nabzım hep yüksek ama bana bir şey demiyorlar.

Tesekkurler, detayli iyi gecti cok sukur Nabizda 100 sinirmis, benim tansiyonla beraber baktı doktor, tansiyon normal ama nabız 105 olmamalı dedi. Sadece nabız değil, bende hamilelikte bir süredir nefes nefese kalma durumu da oluyor, 3.kata çıksam nefes nefes kalıyorum ki gebelik öncesi 6kat cikardim. Doktor buna istinaden takip edilmen gerekli dedi.Ben de dahiliyeye randevu alacağım bu hafta mecbur.

Kızlar gördünüz mü İdari iznimiz kalkmış
Bu hafta son haftamdı
Şu an yıkıldım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…