2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin
Ya ne diyorlar peki canım ?
Olasılık neymiş? Birtesti vs varmiymis anlamanın
Dualarım seninle ve bebisinle canım.
Neden olduğunu söylediler mi? Birşey mi neden olmia genetik faktor mu

Ben zaten 32de ayrılmak niyetim.de şuan yıllık iznim var en kotu zorlanirsam onu Alirim. Bugün dışarı çıktım 2-3saat geçtim mahvoldum işte neyapacagi bilmiyorum ilerleyen vakitte

2 Tane Profesor gordu ikisi de corpus Collosum yok dediler 2 gun once Cam sakuraya gittik orada da goremedı ler pazartesi sıvı alacaklar ne yapacagımızı bılmiyoruz cok kotu durumdayız
Canım iyi düşünelim. Sıvıda birşey çıkmayacak diye düşünelim. İyiyi cagiralim

Kahroldum ya
Neden kaldırılar ki
Bize denk geldi gele gele
Gün sayyodum
Nasıl giderim 2.5 ay daha işe
Bir haftayı zor geçirecektim
Hiç bi şekilde teselli edemiyorum kendimi şu an

Kahroldum ya
Neden kaldırılar ki
Bize denk geldi gele gele
Gün sayyodum
Nasıl giderim 2.5 ay daha işe
Bir haftayı zor geçirecektim
Hiç bi şekilde teselli edemiyorum kendimi şu an
Ben de aynı şekildeyim okuldakilerle vedalaştım odayı topladım çıktım resmen geri dönüyorum

İnşallah dahiliyeden de güzel haberlerini alırız.

Ya ne diyorlar peki canım ?
Olasılık neymiş? Birtesti vs varmiymis anlamanın
Dualarım seninle ve bebisinle canım.
Neden olduğunu söylediler mi? Birşey mi neden olmia genetik faktor mu
hıcbır sey soyleyemıyolar sonucunda ne cıkabılecegıno bilmiyorlar hastalık 10bınde 1 goruluyormus bu yuzden ellerinde hıcbır kesin tanı bısey yok hersey olabılır de olmayadabılır diye almamız lazım diyorlar bastan asagı engelli de olablr diyorlar cunku beynini brıbırne baglayan Corpus kollosum goremıyorlar

Bebeğin için çok sevindim canım maşallah sanada geçmiş olsun nabzın kaç çıkıyor benim de nabız kan değerim düştüğü için yükseliyor kızımda da öyle olmuştu önce dahiliyeye sonra kardiyolojiye gittim damla kalp bulgusu var hiçbir şey yapamayız dedi doktor kan değerlerim duzelene kadar carpintim da oluyor kafeinden uzak durmak gerekiyor birde sinir, stres, uykusuzluk dahada artiyor , yorulmamak gerek

geçmiş olsun

İnşallah dahiliyeden de güzel haberlerini alırız.
Amin cnm, iyi haber bekleyen herkes için insallah

Benim kan sayımı kendimi bildim bileli sınırda, hatta 2.gebelikte sinir altında idi ama hiç nabız sorununu yaşamadım onceki 2 gebelikte, bu ilk kez. 100'un uzeri olmaması lazımmış nabzin tansiyon yüksekliği yoksa o anda. Normalde tansiyon da nabız da düşüktü. Şimdi nabzim yüksek, kalp çarpıntısı var, nefes nefese kalıyorum anlamadım. Artık dahiliye tekrar test yapar, ne degerlendirecek bakacağız. Özel sektor mesaili de çalışıyorum stres de oluyorum, bana yapacak bseyim yok ne yazık ki

gosterdik bı docent 2 Profesor baktı gunlerdr hastanelerdeyz insallah ne olur dua edin
Allah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.

Ben zaten 32de ayrılmak niyetim.de şuan yıllık iznim var en kotu zorlanirsam onu Alirim. Bugün dışarı çıktım 2-3saat geçtim mahvoldum işte neyapacagi bilmiyorum ilerleyen vakitte
Valla ben de çalışmak ve aktarmak istiyordum ama böyle olursa +2 ay daha çalışmam gerekiyor .Onu benim gözüm yemiyor .iznimden kullanmam .kötü olursam rapor alırım. O izinler bize ilerde lazım olacak .ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama yine de kullanabildigim kadar hakkımı kullanacağım.

Zaten kaldırdıkları para cok oldugundan ödedikleri ceza gözlerinde bir hiç özel hastanelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…