2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Babama sordum az önce. (Cildiyeci)
Silverdin kullanmakta sakınca yok. Ancak, (gebelikle ilgili değil) hava güneşli, bu sebeple koyu renk leke yapabilir.
Fito krem sürebilirmişsiniz.
Ay cok tesekkür ederim aksam silverdin sürerüm fito yok malesef ama aklımızda bulunsun

İdari izinde amir çağırırsa ise dönmek zorundasın zaten genelge iptal olduğu için pazartesi tüm kurumlar personelleri cagiracaklar.
Benim erken doğum riskim var heyet raporu alacağım yapacak birşey yok başlamak istemiyorum ikiz olduğu için tüm rapor haklarımı kullanacağım. Keşke çağırmasalar

Tesekkür ederim

Ben hiç duymadım, ancak en içten duam ile yardımcı olabilirim. İnşallah hiçbişey yoktur sağlıklıdır. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sana bağışlasın 21 hafta karnında taşıdığın miniğini, çok üzüldüm rabbim hem ruhen hem bedenen yardımcın olsun, ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayır vardır, biz de dua edelim

Güzel haberlere cok sevindim. Önden önden gitsin maasallah :) umarım sen de sağlıklısındır, Dahiliyeden güzel sonuclar cıkar

Amin çok tesekkur ederım cok sagolun

Kayıplarınız için çok üzüldüm. Bu sefer her şey yolunda gidecek. Bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah. Ben ilk gebeliğimde 20+3'te hissetmiştim. Doktora 19. haftamda neden hissedemiyorum diye dert yandığında, bebeğin önünde plasenta var, sonra göbek yağları var, birkaç haftaya hissedersin, normal demişti. Yalnız plasenta 24. haftaya kadar yukarıya çıkma hareketini devam ettiriyormuş. Belki nihai yeri daha da tepesi olur, belli olmaz. :)

Anladım. İnşallah sorun çıkmaz. Sanırım bu nefes nefese kalma olayı tüm hamilelikte oluyor ya. Ben de hemen nefes nefese kalıyorum. Fiziksel aktivite sonrasında benim de yükseliyor 97-101 gibi oluyor. Ama genelde 85-88 arasında.

Ben de güzel düşünüyorum güzel olacak Allah’ın izniyle, siz de sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Bu kontrolde bu hususu ayrıca soracağım doktoruma da, önce 12. Haftayı atlatmak sonra cinsiyet sonra hareketleri ne zaman hissederim acaba derken düşünceler hiç bitmiyor :)

Yeter ki sağlıklı olsunlar

Güzel haberlere cok sevindim. Önden önden gitsin maasallah :) umarım sen de sağlıklısındır, Dahiliyeden güzel sonuclar cıkar

Sagol cnm, erken doğum yaşadığım için ne kadar sağlıkla önden buyuyorsa bizim için artı gözüyle bakıyorum Detayliya girecek herkese iyi haberle4 gelsin inşallah

85 çok normal, ben pc başındayken aktivite de yokken 100 u görüyorum, ondan sevk etti dahiliyeye kanımca. Sende sadece aktivite ile beraber var anladığım, olmasın da inşallah.

2 kaybı, erken doğumu olan bir anne adayı olarak hissettiklerini, elinde olmayan endiselerini derinden anlıyorum. Bu gebeligimde odagimda çıkarmaya çalışıyorum. Biz ne yaparsak yapalım ne olacaksa o oluyor. Benimle denk hamile atkadasimm vardi oncekinde, paket paket sigara iciyordu hamileyken, dikkat etmezdi, ama sapasağlam sorunsuz dogdu bebeği çok şükür. Yonetemedigimiz durumlar veya süreçler var. Bu da onlardan biri. Hiç mi endişelenmiorum peki? Endişeleniyorum elbet, o zaman odağı dağıtmak için bebeğimin sağlıkla zamanında doğduğunu, onu kucagima aldığımı, nefesini duydugumu hayal ediyorum. Amac, negatif olan her düşünceden kurtulmak Rabbım hepimizi sağlıkla kavustursun bebelerimiz3

Canım ben de o zaman özel bir hastanede çalışıyordum stres ister istemez özel sektörde çok daha fazla artıyor bebek büyüdüğü için basi yaptiginda da nabız yükseliyor benimde hala geceleri uyumaya çalışırken nefes alamamam zorluyor benim organlarım normalden küçük oda zorluyor olabilir Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Yani uzun zamandır ozeldeyim cnm, ilk gebelik.de değil ama bu sefer öyle oldu bilemedim. Allah hepimizin başta çalışan anne adaylarinin yardımcısi olsun ne diyelim

Almamız lazım diyorlarsa Peki sıvı alinma nedeni nedir?

İnşallah yanılıyorlar dur ya

Doğum sonrası nekadar süre sonra ücretsiz izin alabiliyoruz ?

Benim amirim sürekli kaç gün caliscan daha izin veremeuiz diyordu doğum sonrası yıllık izin zor olabilir diye korkuyorum bende

Benim erken doğum riskim var heyet raporu alacağım yapacak birşey yok başlamak istemiyorum ikiz olduğu için tüm rapor haklarımı kullanacağım. Keşke çağırmasalar
Valla nette cagirmalar başladı filan yazıyorlar. Muhtemelen çağırırlar. Ama heyet raporu alamıyorsanız hemen alın nasılsa maaş kaybınız filan olmayacak dinlenirsimiz

Amin çok tesekkur ederım cok sagolun
Almamız lazım diyorlarsa Peki sıvı alinma nedeni nedir?

İnşallah yanılıyorlar dur ya
bır daha cocuk sahibi olacak olursak genetıkte boyle bısey var mı yok mu diye bakacaklar ona gore farklı yolla cocuk sahibi olursunuz genetikte bısey varsa diyorlar ama bizim etrafımızda ailede kimsede boyle bısey yok ilk kez duyuyoruz boyle bıseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…