Amin Allah sızın de yardımcınız olsun ınsallahAllah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.
Ay cok tesekkür ederim aksam silverdin sürerüm fito yok malesef ama aklımızda bulunsunBabama sordum az önce. (Cildiyeci)
Silverdin kullanmakta sakınca yok. Ancak, (gebelikle ilgili değil) hava güneşli, bu sebeple koyu renk leke yapabilir.
Fito krem sürebilirmişsiniz.
Benim erken doğum riskim var heyet raporu alacağım yapacak birşey yok başlamak istemiyorum ikiz olduğu için tüm rapor haklarımı kullanacağım. Keşke çağırmasalarİdari izinde amir çağırırsa ise dönmek zorundasın zaten genelge iptal olduğu için pazartesi tüm kurumlar personelleri cagiracaklar.
Tesekkür ederimİnşallah birşey çıkmaz canım Allah’ın izniyle
Bu arada done sendrom genetik değil o yüzden korkma
Ah hatırlamazmıyım çok dua etmiştim biz doğum yapmadan sen hamile olarak dön diye benim de aynı olmuştu ağrı 1 hafta sonra kan testinde 2.44 çıkmıştı 3 gün sonra 40 larda falan öyle devam etti darısı başına canım inşallah içine doğan oluyordur şuan yine dikkat et folik asit kullan
En gıcık olduğum hastane memorial Ataşehir üstüne tanımıyorum doktorlarında hemşireleri de ayrı havalı
Keşke herkes şikayet cesaretinde buluna bilse şikayet almadıkça bunları yapmaya devam ediyorlar
Ben de hep iyi düşünmeye çalışıyorum benim araları 7 yaşa yakın olacak ama oğlum hala yanımdan ayrılmıyor tuvalet bile kapıda bekletiyor beni ama diyorum ki bebek zaten 5 aya kadar hareket etmiyor altını değiştirir giydirir oğlumu da okula götürüp getiririm iyi olacak zorlanmayacağım inşallah diyorum gece uykusuzluğuna şimdiden başladım çok şükür gece bi uyanıyorum 2-3 saat uyuyamıyorum demek doğunca öyle olacak napalım kendimi korkutup karamsarlığa sürüklemek yerine kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir parmakların
Ben hiç duymadım, ancak en içten duam ile yardımcı olabilirim. İnşallah hiçbişey yoktur sağlıklıdır. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sana bağışlasın 21 hafta karnında taşıdığın miniğini, çok üzüldüm rabbim hem ruhen hem bedenen yardımcın olsun, ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayır vardır, biz de dua edelimCok zor zamanlar gecırıyoruz 3 gun once detaylı ultrasonda bebegıme Corpus collosum agnezisi teshısı koydular beynin ıkı yarımkuresını birbirine baglayan Corpus Collosumu denilen gecısı goremıyorlar yok gelısme mis diyorlar 21.haftadaym karnımda hareketlerini hıssettgm bebegım şu olabılır bu olabılır kesinlikle bir ozru olur ama ne olur blmıyoruz diye almaya kalkacaklar ve sıvı alacaklar pazartesi gunu carsamba gunu de kurula cıkarcaklar ve ıstersenız gebeelıgı sonlandırablırsınız diyorlar dunya basımıza yıkıldı sankı arastırıorız edıorz hastalığa dahi en ufak net bilgi yok toplumda 0.3-0.5 aralığında goruluyormus cok nadirmıs bu yuzden doktorlar da ne ile karsılsabılecegını bilmiyorlar aynı durumu yasayan basına gelen goren duyan yok muu ne olursunuz bir yardımcı olunDualarınızı eksik etmeyin mubarek gunlerde ne olur
Güzel haberlere cok sevindim. Önden önden gitsin maasallah :) umarım sen de sağlıklısındır, Dahiliyeden güzel sonuclar cıkarMerhaba arkadaşlar l, kamuda olup izinleri kalkanlara üzüldüm... Doktorunuz risk gorurse düşünmeden heyet raporu isteyin nacizane
Bugun detaylı ultrasonum vardı, cok sukur bebek iyi, buyuyorz haftasından önde gidiyor her sey yolunda. Progestana devam dogums kadar sanirim, tup bebek de degil ama onlem amacli her gun 200 mg aliyorum. Tetanoz artık çok riski yok, imkanlar iyi ama zararı da yokz tetanoz 1 doz yaptirabilirsin dedi, haftaya yaptıracağım.
bana gelince nabzım yüksek, tasikardi şüphesi ile dahiliye yön yaptı, bu hafta dahiliye gideceğim ne yazik ki
Amin çok tesekkur ederım cok sagolunBen hiç duymadım, ancak en içten duam ile yardımcı olabilirim. İnşallah hiçbişey yoktur sağlıklıdır. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sana bağışlasın 21 hafta karnında taşıdığın miniğini, çok üzüldüm rabbim hem ruhen hem bedenen yardımcın olsun, ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayır vardır, biz de dua edelim
Kayıplarınız için çok üzüldüm. Bu sefer her şey yolunda gidecek. Bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah. Ben ilk gebeliğimde 20+3'te hissetmiştim. Doktora 19. haftamda neden hissedemiyorum diye dert yandığında, bebeğin önünde plasenta var, sonra göbek yağları var, birkaç haftaya hissedersin, normal demişti. Yalnız plasenta 24. haftaya kadar yukarıya çıkma hareketini devam ettiriyormuş. Belki nihai yeri daha da tepesi olur, belli olmaz. :)Çok teşekkürler cevap İçin
Ön duvarda olması dolayısıyla bebek hareketleri daha geç hissedilebiliyormuş sanırım, kapan Kocatepe’nin bu konudaki videosuna denk geldim az evvel. Siz ne zaman hissetmiştiniz?
Nasipse 2 kayıptan sonraki ilk gebeliğim benim de, her şeyden endişe ediyorum.
Anladım. İnşallah sorun çıkmaz. Sanırım bu nefes nefese kalma olayı tüm hamilelikte oluyor ya. Ben de hemen nefes nefese kalıyorum. Fiziksel aktivite sonrasında benim de yükseliyor 97-101 gibi oluyor. Ama genelde 85-88 arasında.Teşekkürler, amin
Tesekkurler, detayli iyi gecti cok sukurNabizda 100 sinirmis, benim tansiyonla beraber baktı doktor, tansiyon normal ama nabız 105 olmamalı dedi. Sadece nabız değil, bende hamilelikte bir süredir nefes nefese kalma durumu da oluyor, 3.kata çıksam nefes nefes kalıyorum ki gebelik öncesi 6kat cikardim. Doktor buna istinaden takip edilmen gerekli dedi.Ben de dahiliyeye randevu alacağım bu hafta mecbur.
Kızlar gördünüz mü İdari iznimiz kalkmış
Bu hafta son haftamdı
Şu
24.hafta izni mi kalktıBen de aynı şekildeyim okuldakilerle vedalaştım odayı topladım çıktım resmen geri dönüyorum
Ben de güzel düşünüyorum güzel olacak Allah’ın izniyle, siz de sağ Salim kucağınıza alın inşallahKayıplarınız için çok üzüldüm. Bu sefer her şey yolunda gidecek. Bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah. Ben ilk gebeliğimde 20+3'te hissetmiştim. Doktora 19. haftamda neden hissedemiyorum diye dert yandığında, bebeğin önünde plasenta var, sonra göbek yağları var, birkaç haftaya hissedersin, normal demişti. Yalnız plasenta 24. haftaya kadar yukarıya çıkma hareketini devam ettiriyormuş. Belki nihai yeri daha da tepesi olur, belli olmaz. :)
Güzel haberlere cok sevindim. Önden önden gitsin maasallah :) umarım sen de sağlıklısındır, Dahiliyeden güzel sonuclar cıkar
Anladım. İnşallah sorun çıkmaz. Sanırım bu nefes nefese kalma olayı tüm hamilelikte oluyor ya. Ben de hemen nefes nefese kalıyorum. Fiziksel aktivite sonrasında benim de yükseliyor 97-101 gibi oluyor. Ama genelde 85-88 arasında.
Ben de güzel düşünüyorum güzel olacak Allah’ın izniyle, siz de sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Bu kontrolde bu hususu ayrıca soracağım doktoruma da, önce 12. Haftayı atlatmak sonra cinsiyet sonra hareketleri ne zaman hissederim acaba derken düşünceler hiç bitmiyor :)
Yeter ki sağlıklı olsunlar
Canım ben de o zaman özel bir hastanede çalışıyordum stres ister istemez özel sektörde çok daha fazla artıyor bebek büyüdüğü için basi yaptiginda da nabız yükseliyor benimde hala geceleri uyumaya çalışırken nefes alamamam zorluyor benim organlarım normalden küçük oda zorluyor olabilir Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızıAmin cnm, iyi haber bekleyen herkes için insallah
Benim kan sayımı kendimi bildim bileli sınırda, hatta 2.gebelikte sinir altında idi ama hiç nabız sorununu yaşamadım onceki 2 gebelikte, bu ilk kez. 100'un uzeri olmaması lazımmış nabzin tansiyon yüksekliği yoksa o anda. Normalde tansiyon da nabız da düşüktü. Şimdi nabzim yüksek, kalp çarpıntısı var, nefes nefese kalıyorum anlamadım. Artık dahiliye tekrar test yapar, ne degerlendirecek bakacağız. Özel sektor mesaili de çalışıyorum stres de oluyorum, bana yapacak bseyim yok ne yazık ki
Canım ben de o zaman özel bir hastanede çalışıyordum stres ister istemez özel sektörde çok daha fazla artıyor bebek büyüdüğü için basi yaptiginda da nabız yükseliyor benimde hala geceleri uyumaya çalışırken nefes alamamam zorluyor benim organlarım normalden küçük oda zorluyor olabilir Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Bende almadım daha da ise gidecegizartik mecbur alırım artikEvet evet kesinlikle. Güneş kremi mutlaka kullanmak gerekiyor.
Yeğenime Vichy'nin Güneş kremini almıştım çocuklar için. Onu sürüyorum ben.
Almamız lazım diyorlarsa Peki sıvı alinma nedeni nedir?hıcbır sey soyleyemıyolar sonucunda ne cıkabılecegıno bilmiyorlar hastalık 10bınde 1 goruluyormus bu yuzden ellerinde hıcbır kesin tanı bısey yok hersey olabılır de olmayadabılır diye almamız lazım diyorlar bastan asagı engelli de olablr diyorlar cunku beynini brıbırne baglayan Corpus kollosum goremıyorlar
Doğum sonrası nekadar süre sonra ücretsiz izin alabiliyoruz ?Valla ben de çalışmak ve aktarmak istiyordum ama böyle olursa +2 ay daha çalışmam gerekiyor .Onu benim gözüm yemiyor .iznimden kullanmam .kötü olursam rapor alırım. O izinler bize ilerde lazım olacak .ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama yine de kullanabildigim kadar hakkımı kullanacağım.
Çok geçmiş olsun.Tesekkür ederim buz tuttum sürekli cok iyi geldi
Valla nette cagirmalar başladı filan yazıyorlar. Muhtemelen çağırırlar. Ama heyet raporu alamıyorsanız hemen alın nasılsa maaş kaybınız filan olmayacak dinlenirsimizBenim erken doğum riskim var heyet raporu alacağım yapacak birşey yok başlamak istemiyorum ikiz olduğu için tüm rapor haklarımı kullanacağım. Keşke çağırmasalar
Amin çok tesekkur ederım cok sagolunBen hiç duymadım, ancak en içten duam ile yardımcı olabilirim. İnşallah hiçbişey yoktur sağlıklıdır. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim sana bağışlasın 21 hafta karnında taşıdığın miniğini, çok üzüldüm rabbim hem ruhen hem bedenen yardımcın olsun, ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayır vardır, biz de dua edelim
bır daha cocuk sahibi olacak olursak genetıkte boyle bısey var mı yok mu diye bakacaklar ona gore farklı yolla cocuk sahibi olursunuz genetikte bısey varsa diyorlar ama bizim etrafımızda ailede kimsede boyle bısey yok ilk kez duyuyoruz boyle bıseyıAlmamız lazım diyorlarsa Peki sıvı alinma nedeni nedir?
İnşallah yanılıyorlar dur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?