- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Himm baktırın mutlaka canım.Amin çok tesekkur ederım cok sagolun
bır daha cocuk sahibi olacak olursak genetıkte boyle bısey var mı yok mu diye bakacaklar ona gore farklı yolla cocuk sahibi olursunuz genetikte bısey varsa diyorlar ama bizim etrafımızda ailede kimsede boyle bısey yok ilk kez duyuyoruz boyle bıseyı
Memurlarda 2 yıl oluyor .Ona neymiş ki ? Parasız oluyor sonuçta. Devletin verdiği bir şey ona da karışmasınDoğum sonrası nekadar süre sonra ücretsiz izin alabiliyoruz ?
Benim amirim sürekli kaç gün caliscan daha izin veremeuiz diyordu doğum sonrası yıllık izin zor olabilir diye korkuyorum bende
Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?İyi akşamlar kızlar. İdari izni kaldırdılar sinirlerim tepemde, bir hafta kalmıştı izne ayrılmaya. Ama bir şekilde rapor falan almam gerekiyor benim hem bulunduğum yer eşimden 600 kilometre uzakta hiç kimsem yok burda hem de tek bir özel hastane vardı o da kapandı devletten sıra almaya kalksam asla 1 ay içinde yer yok. İyice stres oldum bir başıma burda kaldım yine diye. Sorum şu sizlere rapor almak istesem ne kadar verirler en fazla, heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı?
Alabiliriz rapor umarım ya kafayı yemek üzereyim yoksaBu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?benim de 2 hafta kalmıştı
Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?İyi akşamlar kızlar. İdari izni kaldırdılar sinirlerim tepemde, bir hafta kalmıştı izne ayrılmaya. Ama bir şekilde rapor falan almam gerekiyor benim hem bulunduğum yer eşimden 600 kilometre uzakta hiç kimsem yok burda hem de tek bir özel hastane vardı o da kapandı devletten sıra almaya kalksam asla 1 ay içinde yer yok. İyice stres oldum bir başıma burda kaldım yine diye. Sorum şu sizlere rapor almak istesem ne kadar verirler en fazla, heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı?
Hafta içi doktoruma bi sorucam bakalım verecek mi. Böyle pat diye kaldırmaları çok saçma ya ona göre plan yapanlar var. 2023 yılında kaldırılacak filan denilseydi bari hemen bu. Tarihten itibaren kalktı demek saçmaAlabiliriz rapor umarım ya kafayı yemek üzereyim yoksahaftasonu diye bilgi de alamıyorum hiçbir yerden
Aynen öyle ya ona göre ayarlanmıştık her şeyiBu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?benim de 2 hafta kalmıştı
Hafta içi doktoruma bi sorucam bakalım verecek mi. Böyle pat diye kaldırmaları çok saçma ya ona göre plan yapanlar var. 2023 yılında kaldırılacak filan denilseydi bari hemen bu. Tarihten itibaren kalktı demek saçma
Bizde izin problem. Rapor aldan laf yapiyorlar.Memurlarda 2 yıl oluyor .Ona neymiş ki ? Parasız oluyor sonuçta. Devletin verdiği bir şey ona da karışmasın
Ben daha ocne 45 gün 45 gün 4.5 aya yakın rapor aldım ameliyat geçirdiğimdeBu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?benim de 2 hafta kalmıştı
Hafta içi doktoruma bi sorucam bakalım verecek mi. Böyle pat diye kaldırmaları çok saçma ya ona göre plan yapanlar var. 2023 yılında kaldırılacak filan denilseydi bari hemen bu. Tarihten itibaren kalktı demek saçma
Doğumdan sonraya 8 hafta kalır. Sonra izin varsa izinlerini kullanırsın. Sonra başlayabilirsin.Bizde izin problem. Rapor aldan laf yapiyorlar.
Sürekli kaç gün daha caliscan diye soruyorlar bende bilerek 32de direkt izin almayı düşünmüyorum diyorum.
Yok yok ucretsi izin 2 yılda
Doğumdan kaç hafta sonraya kadar ücretsiz izin talebi yapılıyor o süreyi de kaçırmayalım izinle
Bölüme göre değişebilir 25-30-45 gün verebiliyorİyi akşamlar kızlar. İdari izni kaldırdılar sinirlerim tepemde, bir hafta kalmıştı izne ayrılmaya. Ama bir şekilde rapor falan almam gerekiyor benim hem bulunduğum yer eşimden 600 kilometre uzakta hiç kimsem yok burda hem de tek bir özel hastane vardı o da kapandı devletten sıra almaya kalksam asla 1 ay içinde yer yok. İyice stres oldum bir başıma burda kaldım yine diye. Sorum şu sizlere rapor almak istesem ne kadar verirler en fazla, heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı?
Neresi ağirmiş ya bi sürü gebe nasil kullaniyor o zaman dedigim gibi çelişkiden hepAynen canım celisiyorlar .baba covit geçirdim diye 0.4 Luk verdi biraydir vuruyorum.dun perinatolog neden vuruluyrosun bu ağır ilaç dedi. Bende dokroum verdi. (Aynı hastanedeki diğer doktor doç. ) Covit geçirdim dedim brisey demedi ama içime kurt dustu
Benimde yakinnbi arkadaşim var hatta suan yine previali 2. Bebegi stres yapmıyorum da allah korusun kanama vs olursa stresten geberirimGüzel düşünelim, güzel gitsin her şey. Stres yapma.
Benim bir arkadaşımın da komple kapalıydı. Hiç sorunsuz kucağına aldı bebeğini. (Tabii sezaryenle) 6 yaşına girdi oğlu geçenlerde.
Ya bende calismiyorum ama sigortamnvar dogum iznine ne zaman cikiliyor acaba tam hafta olarakKızlar özel sektörde çalışanlar ne zaman doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz. Benim doğum 4..6 Ağustos a. 15 temmuz kurban bayramı tatiliyle bitireyim çalışma iznine çıkayım diyorum sizler.
Canim kaçlık kullanıyorsun öncelikle bana onceki gebeligimde 0.6lik 2 tane vurduruyordu günlerce sızıntı seklinde kanadigini bilirim suan 0.4luk kullaniyorum bazen kaniyor sana tavsiyem igneyi vurunca pamugu orda tutarak 1 saat yat gecmezse zeytinyagi sür kesiyor kanamayıHanımlar kan sulandırıcı iğne vuruyorum gebeliğin başından beri, hiç böyle kanama olmazdı, son zamanlarda iğneden sonra kanama duruyor kapatıyorum atletimi filan sonra sabah bir bakıyorum atletim kan içinde kalmış, dün küçük yuvarlak yara bantlarından yapıştırdım ondan bile taşmış atletime bulaşmış. Artık karnım gerildiği için mi öyle oluyor anlamadım, diğer iğne vuranlar sizde de oluyor mu kanama?
Kardeşim o kadar çok üzüldüm ki sana bol bol dua edecegim inşallah yanılıyorlardır ve stresin boşa cikar rabbim yar ve yardımcın olsunCok zor zamanlar gecırıyoruz 3 gun once detaylı ultrasonda bebegıme Corpus collosum agnezisi teshısı koydular beynin ıkı yarımkuresını birbirine baglayan Corpus Collosumu denilen gecısı goremıyorlar yok gelısme mis diyorlar 21.haftadaym karnımda hareketlerini hıssettgm bebegım şu olabılır bu olabılır kesinlikle bir ozru olur ama ne olur blmıyoruz diye almaya kalkacaklar ve sıvı alacaklar pazartesi gunu carsamba gunu de kurula cıkarcaklar ve ıstersenız gebeelıgı sonlandırablırsınız diyorlar dunya basımıza yıkıldı sankı arastırıorız edıorz hastalığa dahi en ufak net bilgi yok toplumda 0.3-0.5 aralığında goruluyormus cok nadirmıs bu yuzden doktorlar da ne ile karsılsabılecegını bilmiyorlar aynı durumu yasayan basına gelen goren duyan yok muu ne olursunuz bir yardımcı olunDualarınızı eksik etmeyin mubarek gunlerde ne olur
Canim tabiki günes kremi kullanmak zorundayiz lekelenmeden kacmak için icerigi temiz olmaliCanım ya baban cildiyeci imiş. Güneş kremi kullanalım mi ?
Yada siz kullanıyor musunuz
Canim fırın tepsisi tutan sensin sanırım çok gecmis olsun aloe vera sür bolca acisini hemen alirTesekkür ederim buz tuttum sürekli cok iyi geldi
Mebte çalışıyorum okul idarecilerimden yana sıkıntı yaşamam da gerisini bilmiyorum. Plasenta previa teşhisi koyulmuştu daha öncesinde ondan ötürü verirler rapor ama kaç gün olacağını bilemedimBölüme göre değişebilir 25-30-45 gün verebiliyor
Kurumunuz heyet raporuna karşı tutumu nasıl sonra usulsuz rapor diye soruşturma gecirme
İnşallah canımKizlar selam nasılsınız izni kaldirilan arkadaşlarıma çok üzüldüm inşallah vazgecerler
Hocam alırsınız özel hastaneler zorluk çıkarmadan veriyo bende ikiz gebeliğim ayrılacaktım ama iptal edildi şimdi heyet raporu alacağım okulumla görüştüm 45+45 şeklinde heyet raporu alabiliriz. Haftanıza göre hesaplayın 45+20 ya da 45+30 şeklinde alın 32. Hafta ne zamana denk geliyorsa ikinci rapor ona göre düzenlenir benim müdür yardımcım anlayışlı baya bilgi verdi bana bu konuda kimse de niye aldın diyemez hamileyiz doktorunuz istirahat önerdim dedikten sonra sorun olmaz dedi. Iyice bir araştırın başka ilden raporu alsanız sıkıntı olur mu aciliyeti var özel hastaneden alacağım devlette sıra yok gerçektenİyi akşamlar kızlar. İdari izni kaldırdılar sinirlerim tepemde, bir hafta kalmıştı izne ayrılmaya. Ama bir şekilde rapor falan almam gerekiyor benim hem bulunduğum yer eşimden 600 kilometre uzakta hiç kimsem yok burda hem de tek bir özel hastane vardı o da kapandı devletten sıra almaya kalksam asla 1 ay içinde yer yok. İyice stres oldum bir başıma burda kaldım yine diye. Sorum şu sizlere rapor almak istesem ne kadar verirler en fazla, heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı?
32. Haftadan itibaren ayrılabilir sinizNeresi ağirmiş ya bi sürü gebe nasil kullaniyor o zaman dedigim gibi çelişkiden hep
Benimde yakinnbi arkadaşim var hatta suan yine previali 2. Bebegi stres yapmıyorum da allah korusun kanama vs olursa stresten geberirim
Ya bende calismiyorum ama sigortamnvar dogum iznine ne zaman cikiliyor acaba tam hafta olarak
Canim kaçlık kullanıyorsun öncelikle bana onceki gebeligimde 0.6lik 2 tane vurduruyordu günlerce sızıntı seklinde kanadigini bilirim suan 0.4luk kullaniyorum bazen kaniyor sana tavsiyem igneyi vurunca pamugu orda tutarak 1 saat yat gecmezse zeytinyagi sür kesiyor kanamayı
Kardeşim o kadar çok üzüldüm ki sana bol bol dua edecegim inşallah yanılıyorlardır ve stresin boşa cikar rabbim yar ve yardımcın olsun
Canim tabiki günes kremi kullanmak zorundayiz lekelenmeden kacmak için icerigi temiz olmali
Canim fırın tepsisi tutan sensin sanırım çok gecmis olsun aloe vera sür bolca acisini hemen alir
Çok geçmiş olsun kaç haftlık doğum yapmıştınız acaba bir de ultrasonla mı bakılıyor alttan elle mi ekstra başka belirti varmmıydı siz de karıj ağrısı bel ağrısı vs gibi bende sürekli enfeksiyon var bide antibiyotik de kullandım kurtulamıyorum zamanında hayırlısı ile doğursakRahim ağzı vajinal muayenede daha net çıkar progesteron başlamadı mı doktorunuz aslında muayenede korkulacak birşey yok rahim ağzı kısalması hamilelikte tehlikeli benim ilk gebeliğimde preeklampsi ile birlikte kısaldı erken doğum oldu gebelik şekeri içinde diyet yapın yürüyüş yapın bol su tüketin gerekirse de insülin kullanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?