2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himm baktırın mutlaka canım.
Ama iyi düşünelim inşallah bu bebektese yanilmislardir bebek iyidir.

Dualarım seninle bebisinle

Doğum sonrası nekadar süre sonra ücretsiz izin alabiliyoruz ?

Benim amirim sürekli kaç gün caliscan daha izin veremeuiz diyordu doğum sonrası yıllık izin zor olabilir diye korkuyorum bende
Memurlarda 2 yıl oluyor .Ona neymiş ki ? Parasız oluyor sonuçta. Devletin verdiği bir şey ona da karışmasın

İyi akşamlar kızlar. İdari izni kaldırdılar sinirlerim tepemde, bir hafta kalmıştı izne ayrılmaya. Ama bir şekilde rapor falan almam gerekiyor benim hem bulunduğum yer eşimden 600 kilometre uzakta hiç kimsem yok burda hem de tek bir özel hastane vardı o da kapandı devletten sıra almaya kalksam asla 1 ay içinde yer yok. İyice stres oldum bir başıma burda kaldım yine diye. Sorum şu sizlere rapor almak istesem ne kadar verirler en fazla, heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı?

Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ? benim de 2 hafta kalmıştı

Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ? benim de 2 hafta kalmıştı
Alabiliriz rapor umarım ya kafayı yemek üzereyim yoksa haftasonu diye bilgi de alamıyorum hiçbir yerden

Alabiliriz rapor umarım ya kafayı yemek üzereyim yoksa haftasonu diye bilgi de alamıyorum hiçbir yerden
Hafta içi doktoruma bi sorucam bakalım verecek mi. Böyle pat diye kaldırmaları çok saçma ya ona göre plan yapanlar var. 2023 yılında kaldırılacak filan denilseydi bari hemen bu. Tarihten itibaren kalktı demek saçma

Aynen öyle ya ona göre ayarlanmıştık her şeyi

Memurlarda 2 yıl oluyor .Ona neymiş ki ? Parasız oluyor sonuçta. Devletin verdiği bir şey ona da karışmasın
Bizde izin problem. Rapor aldan laf yapiyorlar.
Sürekli kaç gün daha caliscan diye soruyorlar bende bilerek 32de direkt izin almayı düşünmüyorum diyorum.
Yok yok ucretsi izin 2 yılda
Doğumdan kaç hafta sonraya kadar ücretsiz izin talebi yapılıyor o süreyi de kaçırmayalım izinle

Ben daha ocne 45 gün 45 gün 4.5 aya yakın rapor aldım ameliyat geçirdiğimde
Bazen 30 bazen 45 veriliyor. Ama herkese heyet vermiyorlar hoş özel hastane para karşılığı veriyormuş ama bazı kurumlar bunu kabul etmeyip seni heyet Hastanesi'ne yolluyorlarmis usulsüz rapor diye.
Kurumunuzun tutumu nasıl bir bakın?

Bir arkadaşım eşi için alacaktı soruşturma konusu oluyor diye almadı direkt ücretsiz aldilar

Doğumdan sonraya 8 hafta kalır. Sonra izin varsa izinlerini kullanırsın. Sonra başlayabilirsin.

Bölüme göre değişebilir 25-30-45 gün verebiliyor

Kurumunuz heyet raporuna karşı tutumu nasıl sonra usulsuz rapor diye soruşturma gecirme

Merhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da pek inanmıyorum. Arka arkaya üç - dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler

Neresi ağirmiş ya bi sürü gebe nasil kullaniyor o zaman dedigim gibi çelişkiden hep
Güzel düşünelim, güzel gitsin her şey. Stres yapma.
Benim bir arkadaşımın da komple kapalıydı. Hiç sorunsuz kucağına aldı bebeğini. (Tabii sezaryenle) 6 yaşına girdi oğlu geçenlerde.
Benimde yakinnbi arkadaşim var hatta suan yine previali 2. Bebegi stres yapmıyorum da allah korusun kanama vs olursa stresten geberirim
Ya bende calismiyorum ama sigortamnvar dogum iznine ne zaman cikiliyor acaba tam hafta olarak
Canim kaçlık kullanıyorsun öncelikle bana onceki gebeligimde 0.6lik 2 tane vurduruyordu günlerce sızıntı seklinde kanadigini bilirim suan 0.4luk kullaniyorum bazen kaniyor sana tavsiyem igneyi vurunca pamugu orda tutarak 1 saat yat gecmezse zeytinyagi sür kesiyor kanamayı
Kardeşim o kadar çok üzüldüm ki sana bol bol dua edecegim inşallah yanılıyorlardır ve stresin boşa cikar rabbim yar ve yardımcın olsun
Canım ya baban cildiyeci imiş. Güneş kremi kullanalım mi ?
Yada siz kullanıyor musunuz
Canim tabiki günes kremi kullanmak zorundayiz lekelenmeden kacmak için icerigi temiz olmali
Tesekkür ederim buz tuttum sürekli cok iyi geldi
Canim fırın tepsisi tutan sensin sanırım çok gecmis olsun aloe vera sür bolca acisini hemen alir

Bölüme göre değişebilir 25-30-45 gün verebiliyor

Kurumunuz heyet raporuna karşı tutumu nasıl sonra usulsuz rapor diye soruşturma gecirme
Mebte çalışıyorum okul idarecilerimden yana sıkıntı yaşamam da gerisini bilmiyorum. Plasenta previa teşhisi koyulmuştu daha öncesinde ondan ötürü verirler rapor ama kaç gün olacağını bilemedim

Kizlar selam nasılsınız izni kaldirilan arkadaşlarıma çok üzüldüm inşallah vazgecerler

Hocam alırsınız özel hastaneler zorluk çıkarmadan veriyo bende ikiz gebeliğim ayrılacaktım ama iptal edildi şimdi heyet raporu alacağım okulumla görüştüm 45+45 şeklinde heyet raporu alabiliriz. Haftanıza göre hesaplayın 45+20 ya da 45+30 şeklinde alın 32. Hafta ne zamana denk geliyorsa ikinci rapor ona göre düzenlenir benim müdür yardımcım anlayışlı baya bilgi verdi bana bu konuda kimse de niye aldın diyemez hamileyiz doktorunuz istirahat önerdim dedikten sonra sorun olmaz dedi. Iyice bir araştırın başka ilden raporu alsanız sıkıntı olur mu aciliyeti var özel hastaneden alacağım devlette sıra yok gerçekten

32. Haftadan itibaren ayrılabilir siniz

Çok geçmiş olsun kaç haftlık doğum yapmıştınız acaba bir de ultrasonla mı bakılıyor alttan elle mi ekstra başka belirti varmmıydı siz de karıj ağrısı bel ağrısı vs gibi bende sürekli enfeksiyon var bide antibiyotik de kullandım kurtulamıyorum zamanında hayırlısı ile doğursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…