2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim hocam baya detaylı yazmışsınız. Haftaya rapor alsam şehir dışından seminer yüz yüze olmayacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum. 45+15 tam işimi görüyor ama son 15i şehir dışından alamam sanırım rapor bitiminde görev yerinde olmak gerekiyor ya. Hadi o son 15 de çok önemli değil de 45 alabilsem çok iyi olacak.

Arkadaşlar heyet raporunda yıllık bir izin kısıtlaması var mı

Of bende ayrılacaktım pazar günü evrak teslim edip iptal olduğu icin dünden beri ağlıyorum ister istemez cok canım sıkıldı özellerden rapor alabilir miyiz direk o şekilde erken doğum riskim de var artı gebelik şekeri yani neden kaldırılır asla anlamıyorum gebeler 2 ay fazla çalışsa ne çalışmasa ne bir de kendimi ayarlamıştım 24 son diye of of.

Canımmm cok teşekkür ederim pazartesi tekrar gidicem olmadı baktırıcam 13. Hafta da ki ölçüme göre 7 cm kısa ölçmüş insallah bi sorun olmaz sürekli enfeksiyon durumum da var o da etkiliyor mu bilmiyorum sürekli ayakta çalışmak vs cok korkuyorum ama umarım çok canım yanmaz şeker içinde mecbur diyet yapıcam insallah gebelik sonrasına aktarmadan kurtulurum dikkat edip.

Arkadaşlar heyet raporu almak icin ne yapmamız lazım direk alıcam deyince veriliyor mu gebelik de bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Bu sorunun cevabını arıyorum bende. Daha önce alan birkaç arkadaş özel hastaneye gidip önce muayene olmuşlar. Ardından işlerinin stresli olduğunu ve çalışmanın olumsuz etkilediğini, kasılma, sancı yaşadıklarını anlatıp heyet raporunu almışlar. En son alan arkadaş 2-3 bin tl arası aldım birer aylık dedi. Bende pazartesi günü gidip bi görüşeceğim. Bayrama kadar birer hafta alıp idare ederim ama bayramdan sonra direkt 1 ay-45 gün almam lazım

Mebte çalışıyorum okul idarecilerimden yana sıkıntı yaşamam da gerisini bilmiyorum. Plasenta previa teşhisi koyulmuştu daha öncesinde ondan ötürü verirler rapor ama kaç gün olacağını bilemedim
Valla canım alabileceğin kadar al derim evde dinlenirsin.nasilsa maaşın yatıyor. Ama ek ders vs ücret kaybın çoksa tabi sen bilirsin

İnşallah alırsınız alırız hocam bu süreci hepimiz rahat geçiririz

Valla canım alabileceğin kadar al derim evde dinlenirsin.nasilsa maaşın yatıyor. Ama ek ders vs ücret kaybın çoksa tabi sen bilirsin
Yok Allaha şükür ücretle ilgili bi sıkıntım, tek derdim raporu alabilmek İnşallah verirler de bi 45 gün çok rahatlatir

Ya bari bu dönemi kapatsaydılar böyle seneye sıfırdan başlarlardı yazın kaldırırlardı herkes planını yapardı şuan hepimiz mağdur olduk herkes plan yaptı izinler alındı benimde çok canım sıkıldı erken doğum riskim var benimde o yüzden verirler rapor hocam

Y
izne ayrılacağız rahatlığı yerini stres e bıraktı. Hem de en stressiz olmamız gereken zamanda

Arkadaşlar heyet raporunda yıllık bir izin kısıtlaması var mı

6 aya kadar alınabiliyor bildiğim ama tek seferde vermiyorlar. Bir doktor da 10 günlük x 4 tane rapor verebiliyor

Arkadaşlar heyet raporu almak icin ne yapmamız lazım direk alıcam deyince veriliyor mu gebelik de bilgisi olan bilgilendirebilir mi

Benim.doktorum verecek riskli gebeyim diye, ama heyet öncesi 10x2 den 20 gün rapor almam, bu raporlarin yetmediği için özelde hemen heyet raporu verebileceklermis, yeni konustum. Doğruda heyet alamiyormusum. Bazı hastaneler.ozelde 1 gün yatış da isteyebilir. Devleti bilmiyorum.

Baktir vajinal hicbir sakincasi yok. Enfeksiyon riski için bana haftada 1 vajinal fitil verdi doktor, sen de doktoruna danis istersen. Doktorum perinatolog. Sekeri diyetle atlatırsın cnm, iradene minnos bebegin için katlanacaksın :)

Canım yani heyet öncesi 2 kez normal rapor mu almak gerekiyor doğru mu anladım ama vallahi ne güzel ayrılacaktık kafamız rahattı insan yaza kadar bari devam ettirir uğraş dur şimdi Evet miniğim iyi olsun yeterki ben şekersiz yaşama da varım ona bi zarar gelmesinde alttan muayne konusunda da biraz daha ön yargım kırıldı şuan rabbim kolaylık verir inşallah pazartesi bakalım nolur

Canım yani heyet öncesi 2 kez normal rapor mu almak gerekiyor doğru mu anladım ama vallahi ne güzel ayrılacaktık kafamız rahattı insan yaza kadar bari devam ettirir uğraş dur şimdi Evet miniğim iyi olsun yeterki ben şekersiz yaşama da varım ona bi zarar gelmesinde alttan muayne konusunda da biraz daha ön yargım kırıldı şuan rabbim kolaylık verir inşallah pazartesi bakalım nolur

Alttan muayene yaptiramazdim Bebek için nelere katlandım. Ultrason çubuğunu emin ol hissetmezsin. Icini, rahat olur, vajinal ölçüm.daha uzun çıkıyor.

Heyet öncesi 10x2 kez rapor almam lazımmış, doktorum öyle dedi. Direkt heyet veremiyormus

Çok sağol canım aminnnn inşallah ben 32. haftalık doğum yaptım kızım 7 aylık doğdu ben ilk rahatsizlandigimda memorialdeki kontrol doktorum tlfnuma cevap vermediği için ambulansi aramıştım eğitim araştırma Hastanesi'ne götürdüler oradaki doktor elle muayene etmişti ondan korktugumu belirteyim ama diğer vajinal muayene ultrasonla oluyor bunda korkulacak bişey yok canım ben kızımda hamileyken sürekli enfeksiyon vardı çalıştığım için sürekli WC ye gidemiyordum su az tüketiyordum birde devamlı afedersiniz ishaldim antibiyotik tedavisi çok gördüm ama en önemli problemim 31. haftada tansiyonum çok yükseldi preeklampsi geçirdim çok şükür şimdi suyu olabildiğince çok içiyorum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla gününde gelsinler minnaklar inşallah

0.4lük kullanıyorum günde 1 tane, baştan böyle değildi son zamanlarda olmaya başladı, ilk vurduktan sonra biraz pamuğu tutunca duruyor aslında, akşam yatmadan vuruyorum, sonra sabah bakıyorum sızıntı şeklinde kanamış atletime çıkmış. Perinatologa gittiğimde sordum kanamaya başladı son zamanlarda ilaç geri çıkar mı kanamayla dedim, yok çıkmaz coraspin de kullandığın için kanama normal dedi ama önceden böyle olmayıp şimdi olmaya başlayınca fazla mı sulandı acaba diye bi tedirgin oldum

Aynen çok yoruyor böyle.
Ben istiyorum eşim yaptıralım dese hemen arayaip yalın gelin alın diyecegimde eşimi ikna edemedim korkuyor
Bana da böbrek kanalları genişliği sınırda dediler erkek bebeklerde normalden daha geniş olabiliyormuş erken sünnet olması gerekebilir yine takipte kalalım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…