- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
İns verirYok Allaha şükür ücretle ilgili bi sıkıntım, tek derdim raporu alabilmek İnşallah verirler de bi 45 gün çok rahatlatir
Bana da böbrek kanalları genişliği sınırda dediler erkek bebeklerde normalden daha geniş olabiliyormuş erken sünnet olması gerekebilir yine takipte kalalım dediler
Neden 10*2 rapor alman lazım ki?Alttan muayene yaptiramazdim Bebek için nelere katlandım. Ultrason çubuğunu emin ol hissetmezsin. Icini, rahat olur, vajinal ölçüm.daha uzun çıkıyor.
Heyet öncesi 10x2 kez rapor almam lazımmış, doktorum öyle dedi. Direkt heyet veremiyormus
Tek hekimraporunda 7gun üstumu ne maaştan kesinti oluyor6 aya kadar alınabiliyor bildiğim ama tek seferde vermiyorlar. Bir doktor da 10 günlük x 4 tane rapor verebiliyor
Benim.doktorum verecek riskli gebeyim diye, ama heyet öncesi 10x2 den 20 gün rapor almam, bu raporlarin yetmediği için özelde hemen heyet raporu verebileceklermis, yeni konustum. Doğruda heyet alamiyormusum. Bazı hastaneler.ozelde 1 gün yatış da isteyebilir. Devleti bilmiyorum.
Baktir vajinal hicbir sakincasi yok. Enfeksiyon riski için bana haftada 1 vajinal fitil verdi doktor, sen de doktoruna danis istersen. Doktorum perinatolog. Sekeri diyetle atlatırsın cnm, iradene minnos bebegin için katlanacaksın :)
Mesai saatinde başka ilden rapor almak problem olabilir amire sorun ama mesai saati disi haftasonu olmayabilir.Hocam alırsınız özel hastaneler zorluk çıkarmadan veriyo bende ikiz gebeliğim ayrılacaktım ama iptal edildi şimdi heyet raporu alacağım okulumla görüştüm 45+45 şeklinde heyet raporu alabiliriz. Haftanıza göre hesaplayın 45+20 ya da 45+30 şeklinde alın 32. Hafta ne zamana denk geliyorsa ikinci rapor ona göre düzenlenir benim müdür yardımcım anlayışlı baya bilgi verdi bana bu konuda kimse de niye aldın diyemez hamileyiz doktorunuz istirahat önerdim dedikten sonra sorun olmaz dedi. Iyice bir araştırın başka ilden raporu alsanız sıkıntı olur mu aciliyeti var özel hastaneden alacağım devlette sıra yok gerçekten
Eşin ikna oldumu cnm çok sevindim inşallah sonuçlarında güzel gelirÇok geçmiş olsun. Elinde sonunda sünnet olacak zaten erken olsun daha az acı ceker
Tek başına bir risk değilmiş ama parlaklikla risk artıyor dediler. Dün test verdim inşallah iyi güzel temiz gelir sonuç .bebekte sıkıntı yotur inşallah dua edin.
MalesefY
izne ayrılacağız rahatlığı yerini stres e bıraktı. Hem de en stressiz olmamız gereken zamanda
Evet hocam anlayışlı bir idarem var çok şükür düşük riskim olduğu için ilk ayımdan beri nöbette tutturmadı bana müdürüm inşallah böyle devam ederlerMesai saatinde başka ilden rapor almak problem olabilir amire sorun ama mesai saati disi haftasonu olmayabilir.
Amiri ne güzel bilgi vermiş bizde problem yapıyor
Ventrikulomegali beyin mideciklerinin yani boşlukların büyümesi demektir. Koroid pleksus ventrikul(boşlukta) içinde bulunan bir yapı beyin sıvısını üretir. Tam olarak sorunuzu anlamadım amma.Kızlar koroid pleksus ve ventrikülomegali hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Amiiiin insallah canım yaÇok sağol canım aminnnn inşallah ben 32. haftalık doğum yaptım kızım 7 aylık doğdu ben ilk rahatsizlandigimda memorialdeki kontrol doktorum tlfnuma cevap vermediği için ambulansi aramıştım eğitim araştırma Hastanesi'ne götürdüler oradaki doktor elle muayene etmişti ondan korktugumu belirteyim ama diğer vajinal muayene ultrasonla oluyor bunda korkulacak bişey yok canım ben kızımda hamileyken sürekli enfeksiyon vardı çalıştığım için sürekli WC ye gidemiyordum su az tüketiyordum birde devamlı afedersiniz ishaldim antibiyotik tedavisi çok gördüm ama en önemli problemim 31. haftada tansiyonum çok yükseldi preeklampsi geçirdim çok şükür şimdi suyu olabildiğince çok içiyorum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla gününde gelsinler minnaklar inşallah
21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.Ventrikulomegali beyin mideciklerinin yani boşlukların büyümesi demektir. Koroid pleksus ventrikul(boşlukta) içinde bulunan bir yapı beyin sıvısını üretir. Tam olarak sorunuzu anlamadım amma.
çok geçmiş olsun canım.Çok sağol canım aminnnn inşallah ben 32. haftalık doğum yaptım kızım 7 aylık doğdu ben ilk rahatsizlandigimda memorialdeki kontrol doktorum tlfnuma cevap vermediği için ambulansi aramıştım eğitim araştırma Hastanesi'ne götürdüler oradaki doktor elle muayene etmişti ondan korktugumu belirteyim ama diğer vajinal muayene ultrasonla oluyor bunda korkulacak bişey yok canım ben kızımda hamileyken sürekli enfeksiyon vardı çalıştığım için sürekli WC ye gidemiyordum su az tüketiyordum birde devamlı afedersiniz ishaldim antibiyotik tedavisi çok gördüm ama en önemli problemim 31. haftada tansiyonum çok yükseldi preeklampsi geçirdim çok şükür şimdi suyu olabildiğince çok içiyorum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla gününde gelsinler minnaklar inşallah
Canım Tam senin sorunu karşılar mu emin değilim ama yazmadan edemedim.21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.
Neden 10*2 rapor alman lazım ki?
Arkadaşım kanama geçirdi direkt verdiler.
Ben ameliyat oldum direkt verdiler.
Bir arkadaşım doğum sonrası direkt aldi
3 gün ve üzeri ise rapor, maaş kesintisi olup, sgk ödüyor maaşını.Tek hekimraporunda 7gun üstumu ne maaştan kesinti oluyor
Aynen ikna oldu yada bana dayanamadı çok üzüldüm diye yaptıralım bari dedi.Eşin ikna oldumu cnm çok sevindim inşallah sonuçlarında güzel gelir
Amin insalalh boylr devam eder.Evet hocam anlayışlı bir idarem var çok şükür düşük riskim olduğu için ilk ayımdan beri nöbette tutturmadı bana müdürüm inşallah böyle devam ederler
Himm anladım .E canım benim ne ameliyatım var şu an ne de kanamam. Arkadaşının ve senin durumun acil müdahale gerektiren durumlarda. Bende oyle bir şey yok ki
Ortada acil bir müdahale durumu olmadığında heyet veremiyormuş, fark bu :) o yuzden 2 tane 10 gün rapor yazacak, sonra 30 gün heyet verecek. Standart raporlar gebe için yeterli olmadı heyet çıkarttı olacak
Ben kamuyum memurum.3 gün ve üzeri ise rapor, maaş kesintisi olup, sgk ödüyor maaşını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?