2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da böbrek kanalları genişliği sınırda dediler erkek bebeklerde normalden daha geniş olabiliyormuş erken sünnet olması gerekebilir yine takipte kalalım dediler

Çok geçmiş olsun. Elinde sonunda sünnet olacak zaten erken olsun daha az acı ceker
Tek başına bir risk değilmiş ama parlaklikla risk artıyor dediler. Dün test verdim inşallah iyi güzel temiz gelir sonuç .bebekte sıkıntı yotur inşallah dua edin.

Neden 10*2 rapor alman lazım ki?
Arkadaşım kanama geçirdi direkt verdiler.
Ben ameliyat oldum direkt verdiler.
Bir arkadaşım doğum sonrası direkt aldi

Tek hekimraporunda 7gun üstumu ne maaştan kesinti oluyor

Mesai saatinde başka ilden rapor almak problem olabilir amire sorun ama mesai saati disi haftasonu olmayabilir.

Amiri ne güzel bilgi vermiş bizde problem yapıyor

Eşin ikna oldumu cnm çok sevindim inşallah sonuçlarında güzel gelir

Mesai saatinde başka ilden rapor almak problem olabilir amire sorun ama mesai saati disi haftasonu olmayabilir.

Amiri ne güzel bilgi vermiş bizde problem yapıyor
Evet hocam anlayışlı bir idarem var çok şükür düşük riskim olduğu için ilk ayımdan beri nöbette tutturmadı bana müdürüm inşallah böyle devam ederler

Kızlar koroid pleksus ve ventrikülomegali hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Ventrikulomegali beyin mideciklerinin yani boşlukların büyümesi demektir. Koroid pleksus ventrikul(boşlukta) içinde bulunan bir yapı beyin sıvısını üretir. Tam olarak sorunuzu anlamadım amma.

Amiiiin insallah canım ya cok üzüldüm cidden çalışma ortamı cok zorluyor gebelik de ben de farksız değilim WC konusunda belki de ondan kurtulamıyorum enfeksiyondan şimdi kızın iyi dimi bi sıkıntısı yok insallah bu sefer vakti zamanında sağlıkla gelir minnoşunuz minnoşlarmız preeklempsi eklampsi de sıkıntılı Allah bidaha yaşatmasın canım benim

Ventrikulomegali beyin mideciklerinin yani boşlukların büyümesi demektir. Koroid pleksus ventrikul(boşlukta) içinde bulunan bir yapı beyin sıvısını üretir. Tam olarak sorunuzu anlamadım amma.
21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.

çok geçmiş olsun canım.

21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.
Canım Tam senin sorunu karşılar mu emin değilim ama yazmadan edemedim.

13. Haftamda takibimi yapan kendi doktorum dışında başka bir doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin beyin boşluklarındaki sıvıda genişleme görüyorum demişti. Hemen radyoloji bölümüne gönderdi beni o zaman detaylı bakılmıştı ve normal olduğu kanaati içerir bir rapor verilmişti bana. Sonra tekrar o doktora çıktığımda vajinal olarak muayene etmişti ve belki duruştan belki o anki bebek hareketinden böyle gözüktüğünü söyledi. Ben ticaret olarak görüp aksini düşünüyorum ama günahı boynuna.

Tek bir doktor ile sınırlı kalma imkanın varsa gidebileceğim tüm doktorlara git göster bebeğini. Umarım yanlış teşhistir

Neden 10*2 rapor alman lazım ki?
Arkadaşım kanama geçirdi direkt verdiler.
Ben ameliyat oldum direkt verdiler.
Bir arkadaşım doğum sonrası direkt aldi

E canım benim ne ameliyatım var şu an ne de kanamam. Arkadaşının ve senin durumun acil müdahale gerektiren durumlarda. Bende oyle bir şey yok ki
Ortada acil bir müdahale durumu olmadığında heyet veremiyormuş, fark bu :) o yuzden 2 tane 10 gün rapor yazacak, sonra 30 gün heyet verecek. Standart raporlar gebe için yeterli olmadı heyet çıkarttı olacak

Himm anladım .
En azından alabileceksiniz. Rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…