2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bir sorun yoktur içinizi ferah tutun hamilelik dönemi bir çok kişiye down sendromu diye söylenip çocuğu sağlıklı doğan çok kişi var..

Himm anladım .
En azından alabileceksiniz. Rapor

İşte alabilmem için cnm "acil müdahale gerektiren" de durum olmadığından süreç bu şekildeymis.Doktorum böyle yönlendirdi. Acil durum olmadan genel risk taşıyan heyet almak katiyen arkadaşlar için ön bilgi olsun, özelde böyleymiş

Ben kamuyum memurum.
canım bizde toplamda7 yi geçerse üstünü kesiyor.
Özelde dediğin gibi SGK da belli gün var tamamladı isen alabiliyorsun

Özelde 3 olunca kesiyor ama sgk yatırıyor, maassiz kalmiyorsn. 7 gün de iyiymiş kamuda :)

Bana doktor 12 haftadan sonra coraspini birajtirdi belki ondan kanamiyor bu sefer coraspin 1 hafta etkili iğne 24 saat fazla sulaniyordur oluyor korkma benim ayni delikten 3 gun kanadigimi hatirliyorum bende faktor V leiden ve mthfr geni bozuk

Allah razı olsun tüm dua edenlerden duadan baska bır cıkıs yolumuz yok daha bır hafta besıgını hazırlıyorduk sımdı nelerle ugrasıyoruz allah kimseyi bole seylerle sınamasın

İade almıyoruz ama biz kamuda

Çok şükür Rabbime kızım çok iyi 28 aylık suan bir sıkıntısı olmadi sadece erken doğduğu için aşırı kolik bir bebekti ama benim tansiyonum yaklaşık 2 yılda düzeldi düzelir düzelmez hemen ikincisini transfer ettirdik birde yaşım 37 iyice geçmeden acele ettim sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız

Dün gece rüyamda hamileler için izin devam edecek diye karar çıkıyordu. İnşallah gerçek haberini alırız
İnşallah ya hepimizi kötü etkiledi bu durum ben de strese girdim gece 3 ten sonra bir gram uyuyamadım o halde işe geldim sabah çağrı merkezinde vardiyalı çalıştığım için çok zor olacak

Allah razı olsun tüm dua edenlerden duadan baska bır cıkıs yolumuz yok daha bır hafta besıgını hazırlıyorduk sımdı nelerle ugrasıyoruz allah kimseyi bole seylerle sınamasın
İnşallah feraha çıkarsın bu güzek mübarek günlerde

Özelden rapor alacak olanlar için yazıyorum. Ben Bodrum'da devlet okulunda öğretmenim. Ama doktorum İzmir'de. Cumartesi günü olacak şekilde 2 seferdir 30 gün heyet raporu verdi doktorum. Korona olmuştum, tansiyon ve nefes darlığı problemim oluşmuştu. Okul müdürüm alabildiğin kadar rapor al, sen hamilesin kimler almıyor ki dedi. Onun rahatlığı da oldu tabii. Yani hafta sonu başka bir şehirden rapor alınabiliyor. Hafta içi doğal olarak şehir dışında olmayı kabul etmiyorlar.

Allah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.
Bizimde ventrikullerde genişleme görüldü sizin kaç cm genişleme takipteyiz Allah'ım hepimizin evlatlarını sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…