İnşallah bir sorun yoktur içinizi ferah tutun hamilelik dönemi bir çok kişiye down sendromu diye söylenip çocuğu sağlıklı doğan çok kişi var..Çok geçmiş olsun. Elinde sonunda sünnet olacak zaten erken olsun daha az acı ceker
Tek başına bir risk değilmiş ama parlaklikla risk artıyor dediler. Dün test verdim inşallah iyi güzel temiz gelir sonuç .bebekte sıkıntı yotur inşallah dua edin.
Himm anladım .
En azından alabileceksiniz. Rapor
Ben kamuyum memurum.
canım bizde toplamda7 yi geçerse üstünü kesiyor.
Özelde dediğin gibi SGK da belli gün var tamamladı isen alabiliyorsun
Bana doktor 12 haftadan sonra coraspini birajtirdi belki ondan kanamiyor bu sefer coraspin 1 hafta etkili iğne 24 saat fazla sulaniyordur oluyor korkma benim ayni delikten 3 gun kanadigimi hatirliyorum bende faktor V leiden ve mthfr geni bozuk0.4lük kullanıyorum günde 1 tane, baştan böyle değildi son zamanlarda olmaya başladı, ilk vurduktan sonra biraz pamuğu tutunca duruyor aslında, akşam yatmadan vuruyorum, sonra sabah bakıyorum sızıntı şeklinde kanamış atletime çıkmış. Perinatologa gittiğimde sordum kanamaya başladı son zamanlarda ilaç geri çıkar mı kanamayla dedim, yok çıkmaz coraspin de kullandığın için kanama normal dedi ama önceden böyle olmayıp şimdi olmaya başlayınca fazla mı sulandı acaba diye bi tedirgin oldum
Allah razı olsun tüm dua edenlerden duadan baska bır cıkıs yolumuz yok daha bır hafta besıgını hazırlıyorduk sımdı nelerle ugrasıyoruz allah kimseyi bole seylerle sınamasınNeresi ağirmiş ya bi sürü gebe nasil kullaniyor o zaman dedigim gibi çelişkiden hep
Benimde yakinnbi arkadaşim var hatta suan yine previali 2. Bebegi stres yapmıyorum da allah korusun kanama vs olursa stresten geberirim
Ya bende calismiyorum ama sigortamnvar dogum iznine ne zaman cikiliyor acaba tam hafta olarak
Canim kaçlık kullanıyorsun öncelikle bana onceki gebeligimde 0.6lik 2 tane vurduruyordu günlerce sızıntı seklinde kanadigini bilirim suan 0.4luk kullaniyorum bazen kaniyor sana tavsiyem igneyi vurunca pamugu orda tutarak 1 saat yat gecmezse zeytinyagi sür kesiyor kanamayı
Kardeşim o kadar çok üzüldüm ki sana bol bol dua edecegim inşallah yanılıyorlardır ve stresin boşa cikar rabbim yar ve yardımcın olsun
Canim tabiki günes kremi kullanmak zorundayiz lekelenmeden kacmak için icerigi temiz olmali
Canim fırın tepsisi tutan sensin sanırım çok gecmis olsun aloe vera sür bolca acisini hemen alir
İnşallah sorun yokturİnşallah bir sorun yoktur içinizi ferah tutun hamilelik dönemi bir çok kişiye down sendromu diye söylenip çocuğu sağlıklı doğan çok kişi var..
İade almıyoruz ama biz kamudaİşte alabilmem için cnm "acil müdahale gerektiren" de durum olmadığından süreç bu şekildeymis.Doktorum böyle yönlendirdi. Acil durum olmadan genel risk taşıyan heyet almak katiyen arkadaşlar için ön bilgi olsun, özelde böyleymiş
Özelde 3 olunca kesiyor ama sgk yatırıyor, maassiz kalmiyorsn. 7 gün de iyiymiş kamuda :)
Çok şükür Rabbime kızım çok iyi 28 aylık suan bir sıkıntısı olmadi sadece erken doğduğu için aşırı kolik bir bebekti ama benim tansiyonum yaklaşık 2 yılda düzeldi düzelir düzelmez hemen ikincisini transfer ettirdikAmiiiin insallah canım yacok üzüldüm cidden çalışma ortamı cok zorluyor gebelik de ben de farksız değilim WC konusunda belki de ondan kurtulamıyorum enfeksiyondan şimdi kızın iyi dimi bi sıkıntısı yok insallah bu sefer vakti zamanında sağlıkla gelir minnoşunuz minnoşlarmız preeklempsi eklampsi de sıkıntılı Allah bidaha yaşatmasın canım benim
Çok geçmiş olsun.21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.
İnşallah yaDün gece rüyamda hamileler için izin devam edecek diye karar çıkıyordu. İnşallah gerçek haberini alırız
Aaa ilk defa duydumİade almıyoruz ama biz kamuda
Fetal DNA testi yaptirdin mi canımÇok geçmiş olsun. Elinde sonunda sünnet olacak zaten erken olsun daha az acı ceker
Tek başına bir risk değilmiş ama parlaklikla risk artıyor dediler. Dün test verdim inşallah iyi güzel temiz gelir sonuç .bebekte sıkıntı yotur inşallah dua edin.
Perinatalog ne söyledi peki? Zannimce Bos( kafa içinde olan sıvı) fazla üretilmesi anlamına geliyor.21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.
İnşallah feraha çıkarsın bu güzek mübarek günlerdeAllah razı olsun tüm dua edenlerden duadan baska bır cıkıs yolumuz yok daha bır hafta besıgını hazırlıyorduk sımdı nelerle ugrasıyoruz allah kimseyi bole seylerle sınamasın
MalesefAaa ilk defa duydum
Dün kanı verdim canim.dua edin down sendromu filan çıkmasın.Fetal DNA testi yaptirdin mi canım
Sosyal medyada başlık açmışlar inşallah işe yarar.İnşallah yahepimizi kötü etkiledi bu durum ben de strese girdim gece 3 ten sonra bir gram uyuyamadım o halde işe geldim sabah çağrı merkezinde vardiyalı çalıştığım için çok zor olacak
Bizimde ventrikullerde genişleme görüldü sizin kaç cm genişleme takipteyiz Allah'ım hepimizin evlatlarını sagsalim kucağımıza almayı nasip etsinAllah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşallahMalesefgeçen senede busene kestiler benden
Dün kanı verdim canim.dua edin down sendromu filan çıkmasın.
Yarın bizimde kontrol günümüz. Güzel haberlerle gelelimKizlar yarin randevu günüm ne olur dua edin bana bebisim saglikli olsun rabbim ne dilemissek nasip eder insallah bir oglumda olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?