2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İçimden bir ses izin devam edecek diyor. İnşallah umudum boşa çıkmaz. Stresle çalışmak yerine bebeğimle dinlenmek ve sakinlik istiyorum
Dünden beri bir sütü tweet attım. Umut dünyası. İnşallah bu karardan geri dönerler. Bu haktan yararlanmış olanlardan ne farkımız var? Risk hala devam ediyor. Korona bitmiş değil ki.

Merhaba hocam, ben sadece haftasonu acilden alınan rapor geçerli diye biliyordum çok sevindim şuan yazdığımızı görünce teşekkürler

İçimden bir ses izin devam edecek diyor. İnşallah umudum boşa çıkmaz. Stresle çalışmak yerine bebeğimle dinlenmek ve sakinlik istiyorum
Ay inşallah içinideki ses haklı çıkar.
Bende aynı şekilde 2 ay daha iş stresi cekecegim. Bütün planımı bu izne yapmıştım hazırlıklarimi burada yaparım diyordum. Birde işe git gel işte vakit geçir her geçen gün zorluyor

Sağol canım, Ankara Medical Park a gidiyorum doktorumda gayet iyi bir doktor ama nereye gideceğimi bilemiyorum .sen hangi doktora gittin canım?

Sağol canım, Ankara Medical Park a gidiyorum doktorumda gayet iyi bir doktor ama nereye gideceğimi bilemiyorum .sen hangi doktora gittin canım?
Ben Kocaeli’deyim canım, istersen doktor bilgilerimi de paylaşırım hem bu gittiğim hastaneyi hem de şuan takibimi yapan doktorum ismini.

Evet canım, detaylı ultrasonda, amniosentez istediler ama bebeğe zararı olur diye istemedim.
Banada amniyosentez yada fetal dedi doktorum amniyosentez riskli fetal yaptır dedi.
İçimi rahat etsin diye fetal yaptırıyoruz.

İnşallah ultrasonda yanılmislardir da test sonucu temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…