İçimden bir ses izin devam edecek diyor. İnşallah umudum boşa çıkmaz. Stresle çalışmak yerine bebeğimle dinlenmek ve sakinlik istiyorumSosyal medyada başlık açmışlar inşallah işe yarar.
Dünden beri bir sütü tweet attım. Umut dünyası. İnşallah bu karardan geri dönerler. Bu haktan yararlanmış olanlardan ne farkımız var? Risk hala devam ediyor. Korona bitmiş değil ki.İçimden bir ses izin devam edecek diyor. İnşallah umudum boşa çıkmaz. Stresle çalışmak yerine bebeğimle dinlenmek ve sakinlik istiyorum
Merhaba hocam, ben sadece haftasonu acilden alınan rapor geçerli diye biliyordum çok sevindim şuan yazdığımızı görünce teşekkürlerÖzelden rapor alacak olanlar için yazıyorum. Ben Bodrum'da devlet okulunda öğretmenim. Ama doktorum İzmir'de. Cumartesi günü olacak şekilde 2 seferdir 30 gün heyet raporu verdi doktorum. Korona olmuştum, tansiyon ve nefes darlığı problemim oluşmuştu. Okul müdürüm alabildiğin kadar rapor al, sen hamilesin kimler almıyor ki dedi. Onun rahatlığı da oldu tabii. Yani hafta sonu başka bir şehirden rapor alınabiliyor. Hafta içi doğal olarak şehir dışında olmayı kabul etmiyorlar.
Amin insallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah
Ay inşallah içinideki ses haklı çıkar.İçimden bir ses izin devam edecek diyor. İnşallah umudum boşa çıkmaz. Stresle çalışmak yerine bebeğimle dinlenmek ve sakinlik istiyorum
Acıyı yasayanlar anlarmis Allah şifa versin canım, 10.6 ve 9.5 inşallah artmaz normale döner canım.Bizimde ventrikullerde genişleme görüldü sizin kaç cm genişleme takipteyiz Allah'ım hepimizin evlatlarını sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım, Ankara Medical Park a gidiyorum doktorumda gayet iyi bir doktor ama nereye gideceğimi bilemiyorum .sen hangi doktora gittin canım?Canım Tam senin sorunu karşılar mu emin değilim ama yazmadan edemedim.
13. Haftamda takibimi yapan kendi doktorum dışında başka bir doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin beyin boşluklarındaki sıvıda genişleme görüyorum demişti. Hemen radyoloji bölümüne gönderdi beni o zaman detaylı bakılmıştı ve normal olduğu kanaati içerir bir rapor verilmişti bana. Sonra tekrar o doktora çıktığımda vajinal olarak muayene etmişti ve belki duruştan belki o anki bebek hareketinden böyle gözüktüğünü söyledi. Ben ticaret olarak görüp aksini düşünüyorum ama günahı boynuna.
Tek bir doktor ile sınırlı kalma imkanın varsa gidebileceğim tüm doktorlara git göster bebeğini. Umarım yanlış teşhistir
Sonuç 12_14 gün arasında mi çıkacak canimMalesefgeçen senede busene kestiler benden
Dün kanı verdim canim.dua edin down sendromu filan çıkmasın.
Ben Kocaeli’deyim canım, istersen doktor bilgilerimi de paylaşırım hem bu gittiğim hastaneyi hem de şuan takibimi yapan doktorum ismini.Sağol canım, Ankara Medical Park a gidiyorum doktorumda gayet iyi bir doktor ama nereye gideceğimi bilemiyorum .sen hangi doktora gittin canım?
Aynen canım. İnşallah sonuç güzel gelirde.Sonuç 12_14 gün arasında mi çıkacak canim
İnşallah çıkmaz canımMalesefgeçen senede busene kestiler benden
Dün kanı verdim canim.dua edin down sendromu filan çıkmasın.
Olur canım çok sağol.Ben Kocaeli’deyim canım, istersen doktor bilgilerimi de paylaşırım hem bu gittiğim hastaneyi hem de şuan takibimi yapan doktorum ismini.
Amin inşallah.İnşallah çıkmaz canımiyi olur herşey.
Bende yarın test vereceğim bizim sonuçta 10 gün içinde çıkacak dua edin bize de.Aynen canım. İnşallah sonuç güzel gelirde.
Evet canım, detaylı ultrasonda, amniosentez istediler ama bebeğe zararı olur diye istemedim.Çok geçmiş olsun.
Ultrasonda mi çıktı?
Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın.Bende yarın test vereceğim bizim sonuçta 10 gün içinde çıkacak dua edin bize de.
Banada amniyosentez yada fetal dedi doktorum amniyosentez riskli fetal yaptır dedi.Evet canım, detaylı ultrasonda, amniosentez istediler ama bebeğe zararı olur diye istemedim.
Evet canım Fransa'ya gidecekmis. Daha sonra fetal mr önerdiler .Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Fetal DNA testi yurtdışına mi gidecek canim
İnşallah canımBanada amniyosentez yada fetal dedi doktorum amniyosentez riskli fetal yaptır dedi.
İçimi rahat etsin diye fetal yaptırıyoruz.
İnşallah ultrasonda yanılmislardir da test sonucu temiz çıkar
@Pembekelebek_8787 ikinizin de iyi sonuç almanızı canı gönülden diliyorum. Dualarımız sizinle.Bende yarın test vereceğim bizim sonuçta 10 gün içinde çıkacak dua edin bize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?