- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
Canım bende artık ismen dua ediyorum size çok zor bir süreç Allah beterinden korusun@Pembekelebek_8787 ikinizin de iyi sonuç almanızı canı gönülden diliyorum. Dualarımız sizinle.
Himm benimkinde başka ülkeye gidecek.Evet canım Fransa'ya gidecekmis. Daha sonra fetal mr önerdiler .
Aminnn canım amin.@Pembekelebek_8787 ikinizin de iyi sonuç almanızı canı gönülden diliyorum. Dualarımız sizinle.
Insallah sizin ne kontrolu bebeginizin cinsiyeti icin mi bizim hala belli degilde yarina insallahhYarın bizimde kontrol günümüz. Güzel haberlerle gelelim
Nekadarlok oldu bebek?Insallah sizin ne kontrolu bebeginizin cinsiyeti icin mi bizim hala belli degilde yarina insallahh
Bizim aylık kontrolümüz. Ancak işten dolayı bebeği en son 6 hafta görmüştük uzun zaman oldu görmeyeli. Cinsiyet için 6 hafta önce kız denilmiştiInsallah sizin ne kontrolu bebeginizin cinsiyeti icin mi bizim hala belli degilde yarina insallahh
Ayy inşallah canım Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallahAynen canım. İnşallah sonuç güzel gelirde.
İyi düşün canımMalesefgeçen senede busene kestiler benden
Dün kanı verdim canim.dua edin down sendromu filan çıkmasın.
Güzel düşünüyorum cnmİyi düşün canım
Çok geçmiş olsun canım.Buralar hareketlenmiş baya. İdari izlerim kalkmasına çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Test yaptırıp sonuç bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar ile karşıları.
2 gündür iyi değildim hiö yazamadım. Daha önce bahsettiğim ağrılar dün akşam çok fazla artınca bugün acilde kan ve idrar testi yaptırmamı istedi doktorum. Aynı zamanda sancı var mı yok mu bakılsın dedi. (Doktorum farklı ilçede ben farklı yerde oturduğum için bulunduğum ilçenin aciline gitmek zorunda kaldım) Lakin sancı için bakmayız 26 28 hafta olman gerekiyor dedi acildeki ebe ve doktor. İlgisiz alakasız... Testler temiz çıktı ama eşimle endişelendiğimiz için yarın kendi doktoruma muayene olacağım.Sebebini anlamadığım ağrılar oluyor nedense. Yani bir gün oluyorsa 2 gün olmuyor. Tuhaf bir şey. Rahim ağrısı da olduğunu düşünmüyorum artık. Neyden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum. Kızım maşallah hareketli ondan yana korkum yok çok şükür.
genetik olarak inceleme oluyor canım nıfty diye geçiyor galiba kan alıyorlar sadece bebeğe bir zararı olmadığını düşünüyorum.Himm benimkinde başka ülkeye gidecek.
Fetal mr nasıl oluyor Muş? Mr in zarari yok dimi bebeğe ?
inşallah canım içini ferah tut.Aynen canım. İnşallah sonuç güzel gelirde.
Doktora sormadım aslında bu ay perinatoloğa gidince doktora gitmedim . Oğlumda da yaptırmıştım 3sene önce o yüzden tek doz yapılıyor. Ameliyathane aletlerinin paslı olması riskine karşı yapılıyor. Bir sakıncası yok bildiğimkızlar merhaba . 22 haftalık ikizlere hamileyim. Bu haftalarda sağlık ocağında tetanoz aşısı yapıyorlar ama doktorum yaptırma gerek yok dedi. Tabii o ne derse onu yapıyorum ama sizde durumlar ne?
Bende yarın test vereceğim bizim sonuçta 10 gün içinde çıkacak dua edin bize de.
İkinizinde sonuçlarının temiz geleceğine inanıyorumAynen canım. İnşallah sonuç güzel gelirde.
Kocaelideyim bende canim doktorun kimBen Kocaeli’deyim canım, istersen doktor bilgilerimi de paylaşırım hem bu gittiğim hastaneyi hem de şuan takibimi yapan doktorum ismini.
Teşekkür ederim canım inşallah bir sorun yokturÇok geçmiş olsun canım.
Benim doktorum öneriyorum yaptır dedi. Ben yaptıracağım o yüzden, yaptırmanın ne gibi bi zararı olabileceğini anlayamıyorum. Ama bir vücut tetanoza bağışık değilse bu büyük bir sıkıntı.kızlar merhaba . 22 haftalık ikizlere hamileyim. Bu haftalarda sağlık ocağında tetanoz aşısı yapıyorlar ama doktorum yaptırma gerek yok dedi. Tabii o ne derse onu yapıyorum ama sizde durumlar ne?
Hayirlisi olsun insallah kac aylik sinizBizim aylık kontrolümüz. Ancak işten dolayı bebeği en son 6 hafta görmüştük uzun zaman oldu görmeyeli. Cinsiyet için 6 hafta önce kız denilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?