- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Bebek nasip olmadi bir turlu ohrenmek ilkinde cihazlar gelismis degil belli olmaz dedi doktor 2.de goatermedi belli olmadi diğer randevu gunumuzde doktor grevdeydi iptal oldu randevu 1 hafta falan sonra anca randevu alabildik randevu vermiyorlardi yarin randevu gunumuz isye bakalim hayirlisi 6 aylik olucam yarin degil öbürsu gunNekadarlok oldu bebek?
Göstermedi mi kendini
Yok yok fetal mr naasil oluyor?genetik olarak inceleme oluyor canım nıfty diye geçiyor galiba kan alıyorlar sadece bebeğe bir zararı olmadığını düşünüyorum.
Aminnn insallahİkinizinde sonuçlarının temiz geleceğine inanıyorum
Aminn canım. Hiç kimsenin bebeğinde sorun olmaz insallaj.Teşekkür ederim canım inşallah bir sorun yokturseninde inşallah çok güzel gelir sonuçların❤
Himm neyse bayaga sürprizli olmuş.Bebek nasip olmadi bir turlu ohrenmek ilkinde cihazlar gelismis degil belli olmaz dedi doktor 2.de goatermedi belli olmadi diğer randevu gunumuzde doktor grevdeydi iptal oldu randevu 1 hafta falan sonra anca randevu alabildik randevu vermiyorlardi yarin randevu gunumuz isye bakalim hayirlisi 6 aylik olucam yarin degil öbürsu gun
Bende doktoruma ayak üstü sordum bana yaptırabilirsin 1doz dedikızlar merhaba . 22 haftalık ikizlere hamileyim. Bu haftalarda sağlık ocağında tetanoz aşısı yapıyorlar ama doktorum yaptırma gerek yok dedi. Tabii o ne derse onu yapıyorum ama sizde durumlar ne?
Aşı sonrası ateşlenme durumları olabiliyor ya o riskli olabilir diye mi acaba istemedi ki?Benim doktorum öneriyorum yaptır dedi. Ben yaptıracağım o yüzden, yaptırmanın ne gibi bi zararı olabileceğini anlayamıyorum. Ama bir vücut tetanoza bağışık değilse bu büyük bir sıkıntı.
Canım cok geçmiş olsun öncelikle ben de bugün karın ağrısı ve kasık ağrısı şikayetiyle gittim ekstradan erken doğum riskim olduğu icin sıvı gelmişti akıntı degil resmen suydu ve cok korktum acilde alttan bakıldı nst ye bağlandım hatta alttan örnek falan da alındı risk olunca ama her şey temiz cok şükür ben 5 gün önce enfeksiyondan antibiyotik kullanmıştım enfeksiyondan kaynaklı o şekilde ağrı olabilir dedi dr kanama su gelmesi olmadığı sürece sorun yokmuş su zannettiğim şey de akıntıymış Allah kimseyi korkutmasınBuralar hareketlenmiş baya. İdari izlerim kalkmasına çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Test yaptırıp sonuç bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar ile karşıları.
2 gündür iyi değildim hiö yazamadım. Daha önce bahsettiğim ağrılar dün akşam çok fazla artınca bugün acilde kan ve idrar testi yaptırmamı istedi doktorum. Aynı zamanda sancı var mı yok mu bakılsın dedi. (Doktorum farklı ilçede ben farklı yerde oturduğum için bulunduğum ilçenin aciline gitmek zorunda kaldım) Lakin sancı için bakmayız 26 28 hafta olman gerekiyor dedi acildeki ebe ve doktor. İlgisiz alakasız... Testler temiz çıktı ama eşimle endişelendiğimiz için yarın kendi doktoruma muayene olacağım.Sebebini anlamadığım ağrılar oluyor nedense. Yani bir gün oluyorsa 2 gün olmuyor. Tuhaf bir şey. Rahim ağrısı da olduğunu düşünmüyorum artık. Neyden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum. Kızım maşallah hareketli ondan yana korkum yok çok şükür.
Canım hangi tanıyla verdi riskli gebelik mi seninki yarın bende özele gidicem heyet raporu direk tek hekimden alınıyor mu yani bu şekilde 15+15 hatta bi 15 daha olsa beni kurtarıyorÖzelden rapor alacak olanlar için yazıyorum. Ben Bodrum'da devlet okulunda öğretmenim. Ama doktorum İzmir'de. Cumartesi günü olacak şekilde 2 seferdir 30 gün heyet raporu verdi doktorum. Korona olmuştum, tansiyon ve nefes darlığı problemim oluşmuştu. Okul müdürüm alabildiğin kadar rapor al, sen hamilesin kimler almıyor ki dedi. Onun rahatlığı da oldu tabii. Yani hafta sonu başka bir şehirden rapor alınabiliyor. Hafta içi doğal olarak şehir dışında olmayı kabul etmiyorlar.
Aminn Amin inşallahAminn canım. Hiç kimsenin bebeğinde sorun olmaz insallaj.
Benim bugün ki tüm testleri temiz çıktı. Enfeksiyonda yoktu. Sanırım doktorum da o yüzden nst ye girmemi istedi. Ama bulunduğum ilçedeki ebe bağlamadı beni çok küçük daha bakılmaz duyulmaz falan dedi. O yüzden yarın kendi doktoruma muayene olacağım. En azından içim rahatlar. Ha diyince doktora gidebilecek bir konumda oturmuyorum maalesef.Canım cok geçmiş olsun öncelikle ben de bugün karın ağrısı ve kasık ağrısı şikayetiyle gittim ekstradan erken doğum riskim olduğu icin sıvı gelmişti akıntı degil resmen suydu ve cok korktum acilde alttan bakıldı nst ye bağlandım hatta alttan örnek falan da alındı risk olunca ama her şey temiz cok şükür ben 5 gün önce enfeksiyondan antibiyotik kullanmıştım enfeksiyondan kaynaklı o şekilde ağrı olabilir dedi dr kanama su gelmesi olmadığı sürece sorun yokmuş su zannettiğim şey de akıntıymış Allah kimseyi korkutmasın
Ya kıyamam cok kötü olmuş bence boşuna bağlamamışlar benim geç döllenme olduğu icin haftamdan geri geliyor bebek bi kaç gün ona rağmen görüldü yani nst de ki ağırlar icin nst onemli sancı mı var vs diye insallaj bişey yoktur canımAminn Amin inşallah
Benim bugün ki tüm testleri temiz çıktı. Enfeksiyonda yoktu. Sanırım doktorum da o yüzden nst ye girmemi istedi. Ama bulunduğum ilçedeki ebe bağlamadı beni çok küçük daha bakılmaz duyulmaz falan dedi. O yüzden yarın kendi doktoruma muayene olacağım. En azından içim rahatlar. Ha diyince doktora gidebilecek bir konumda oturmuyorum maalesef.Sırf bu yüzden pansiyonda kalıyoruz bugün mesela.
İnşallah canımYa kıyamam cok kötü olmuş bence boşuna bağlamamışlar benim geç döllenme olduğu icin haftamdan geri geliyor bebek bi kaç gün ona rağmen görüldü yani nst de ki ağırlar icin nst onemli sancı mı var vs diye insallaj bişey yoktur canım
Bana detaylı ultrason yaparken doktor bugün 4ncu hasta bu aynı şekilde olan ilerleyen zamanlarda normale döner ama takipte kalalım dedi ama insan işte ister istemez stres yapıyor Allah'ım mübarek günlerde sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım inşallah yaaAcıyı yasayanlar anlarmis Allah şifa versin canım, 10.6 ve 9.5 inşallah artmaz normale döner canım.
Aynen oyle cok sey insan almK istiyor ama hersey cok pHLi ben 2 kizim var hic birine birsey almadim inaninkiHimm neyse bayaga sürprizli olmuş.
Nazlı mi bu bebiş:)
İnşallah yarın gösterir kendinize sizde ona göre hazırlıklarımızı rahat yaparsınız:)
Allah razı olsunİkinizinde sonuçlarının temiz geleceğine inanıyorum
Amin canım koroid pleksusun yanında ventrikul de genisleyince daha da korktum isterseniz ve bebeği aldirabilirsiniz dediler Allah kimseye yaşatmasın 3 hafta önce grip olmuştum benden dolayı da olmuş olabilirBana detaylı ultrason yaparken doktor bugün 4ncu hasta bu aynı şekilde olan ilerleyen zamanlarda normale döner ama takipte kalalım dedi ama insan işte ister istemez stres yapıyor Allah'ım mübarek günlerde sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım inşallah yaa
Yok canım normal mr gibi zararı olmuyor ve bebeğe arastirdim onu.Yok yok fetal mr naasil oluyor?
İ bebeğe zararlımı ?
DNA tesni biliyorim benimkide nifty 5 kromozom
Sağolasın canım.Bana detaylı ultrason yaparken doktor bugün 4ncu hasta bu aynı şekilde olan ilerleyen zamanlarda normale döner ama takipte kalalım dedi ama insan işte ister istemez stres yapıyor Allah'ım mübarek günlerde sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım inşallah yaa
Geçmiş olsun canım.Aminn Amin inşallah
Benim bugün ki tüm testleri temiz çıktı. Enfeksiyonda yoktu. Sanırım doktorum da o yüzden nst ye girmemi istedi. Ama bulunduğum ilçedeki ebe bağlamadı beni çok küçük daha bakılmaz duyulmaz falan dedi. O yüzden yarın kendi doktoruma muayene olacağım. En azından içim rahatlar. Ha diyince doktora gidebilecek bir konumda oturmuyorum maalesef.Sırf bu yüzden pansiyonda kalıyoruz bugün mesela.
İzzet beye gidiyorum canım sen?Kocaelideyim bende canim doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?