2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nekadarlok oldu bebek?
Göstermedi mi kendini
Bebek nasip olmadi bir turlu ohrenmek ilkinde cihazlar gelismis degil belli olmaz dedi doktor 2.de goatermedi belli olmadi diğer randevu gunumuzde doktor grevdeydi iptal oldu randevu 1 hafta falan sonra anca randevu alabildik randevu vermiyorlardi yarin randevu gunumuz isye bakalim hayirlisi 6 aylik olucam yarin degil öbürsu gun

Himm neyse bayaga sürprizli olmuş.
Nazlı mi bu bebiş:)
İnşallah yarın gösterir kendinize sizde ona göre hazırlıklarımızı rahat yaparsınız:)

Aşı sonrası ateşlenme durumları olabiliyor ya o riskli olabilir diye mi acaba istemedi ki?

Canım cok geçmiş olsun öncelikle ben de bugün karın ağrısı ve kasık ağrısı şikayetiyle gittim ekstradan erken doğum riskim olduğu icin sıvı gelmişti akıntı degil resmen suydu ve cok korktum acilde alttan bakıldı nst ye bağlandım hatta alttan örnek falan da alındı risk olunca ama her şey temiz cok şükür ben 5 gün önce enfeksiyondan antibiyotik kullanmıştım enfeksiyondan kaynaklı o şekilde ağrı olabilir dedi dr kanama su gelmesi olmadığı sürece sorun yokmuş su zannettiğim şey de akıntıymış Allah kimseyi korkutmasın

Canım hangi tanıyla verdi riskli gebelik mi seninki yarın bende özele gidicem heyet raporu direk tek hekimden alınıyor mu yani bu şekilde 15+15 hatta bi 15 daha olsa beni kurtarıyor

Aminn canım. Hiç kimsenin bebeğinde sorun olmaz insallaj.
Aminn Amin inşallah
Benim bugün ki tüm testleri temiz çıktı. Enfeksiyonda yoktu. Sanırım doktorum da o yüzden nst ye girmemi istedi. Ama bulunduğum ilçedeki ebe bağlamadı beni çok küçük daha bakılmaz duyulmaz falan dedi. O yüzden yarın kendi doktoruma muayene olacağım. En azından içim rahatlar. Ha diyince doktora gidebilecek bir konumda oturmuyorum maalesef. Sırf bu yüzden pansiyonda kalıyoruz bugün mesela.

Ya kıyamam cok kötü olmuş bence boşuna bağlamamışlar benim geç döllenme olduğu icin haftamdan geri geliyor bebek bi kaç gün ona rağmen görüldü yani nst de ki ağırlar icin nst onemli sancı mı var vs diye insallaj bişey yoktur canım

İnşallah canım bu nst ye ağrı olsa da olmasa bağlanabiliyor muyuz?

Acıyı yasayanlar anlarmis Allah şifa versin canım, 10.6 ve 9.5 inşallah artmaz normale döner canım.
Bana detaylı ultrason yaparken doktor bugün 4ncu hasta bu aynı şekilde olan ilerleyen zamanlarda normale döner ama takipte kalalım dedi ama insan işte ister istemez stres yapıyor Allah'ım mübarek günlerde sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım inşallah yaa

Amin canım koroid pleksusun yanında ventrikul de genisleyince daha da korktum isterseniz ve bebeği aldirabilirsiniz dediler Allah kimseye yaşatmasın 3 hafta önce grip olmuştum benden dolayı da olmuş olabilir

Sağolasın canım.

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…