2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim. kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Sabah bu konuyu konuştuk canım evet hepimiz yasıyoruz. Ve bu daha da artacak ilerki haftalarda. Bol bol hareket etmeye calıs derim.

eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Benim doktorum sadece parol için izin verdi onun dışında hiç bir şey içmene gerek yok dedi. Kendim evde portakal meyve sebze falan tüketmeye çalışıyorum hala pozitifim

Kızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim. kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Buna da evet başladı demek istiyorum. Normal oturamıyorum sağ taraf kaburgam batıyor. O yüzden sırtıma yastık koyup yaslanıyorum. bel ve sırtım yüzünden hiç rahat değilim. Gece acı çekiyorum özellikle.

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.

Sebep bulamadılar, ne enfeksiyon vardı ne başka bsey. Rahim filmi de cekildimz fiziksel olarak da sorun yoktu. Doktor bu gebelikte o yuzden rapor verecek stres kaynaklı olduğunu düşünüyor, işim çok yoğun, stresli ve mesaili. Strese maruz kalmamam gerektigini soyledi. Farklı perinatologa da görüşmüştüm 2.den sonra, o da aynı şeyi söyledi. Bu sene tatile de izin vermiyor doktor, şehir dışınq da çıkmayacağim o sebepten. 21 ve 26. Haftalarda idi cnm

Kızlar kızımda ve oğlumda slepy natural kullandim içeriği en temiz o şuan instagramda mühendisin oğlu paylasiyo icerigi temiz olanlari ara ara. Şampuan bebek yağı losyon sebamed yada mustela alin. Kizimda agustos dogumluydu kisa giydirmistim ilk aylarda hep isilik oluyo bebekler hemen uzun giydirince.

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Bahsettiğiniz bu şeyler ne? Ne olduğunu bilmiyorum ben.

Bende Almanya’yadayım. Burda aşı falan yok. Demir bile başlamadılar. Multivitamin verdi onu da bulantıdan ben içemiyorum.

Ben oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz

Bende yazdım tutumlar alacağım 2 adet aldım 3 adet daha alsam yeter herhalde. Dalin ve babyturco kullanacağım diğerlerini de. anam beni dalinle Bile yıkamadı. Totoma kullan at bez bile bağlamadı. Bebekimede Bi şey olmaz Allahın izni ile

Ben oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz
Aa bende mustela alcaktım yorumlara nerden baktında cnm ben hep iyi yorumlar okudum

Bende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağım

Bende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağım
Ben ogluma suan hipp kullaniyorum. Hem uygundu hem de icerigi iyiydi aldigimda toplu almistim 2023 e kadar zamani var son paketteyim. Onun yenidoganina da bi bakabilirsin. Eger goz yakmazsa icerigi guzelse fiyat olarak da uygundu

Ben ogluma suan hipp kullaniyorum. Hem uygundu hem de icerigi iyiydi aldigimda toplu almistim 2023 e kadar zamani var son paketteyim. Onun yenidoganina da bi bakabilirsin. Eger goz yakmazsa icerigi guzelse fiyat olarak da uygundu
Bi bakayım ona da o zaman. Duymuştum ama çok yorum yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…