- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Sabah bu konuyu konuştuk canım evet hepimiz yasıyoruz. Ve bu daha da artacak ilerki haftalarda. Bol bol hareket etmeye calıs derim.Kızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim.kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Benim doktorum sadece parol için izin verdi onun dışında hiç bir şey içmene gerek yok dedi. Kendim evde portakal meyve sebze falan tüketmeye çalışıyorum hala pozitifimeşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Benim de belim ağrıyor yatarken bir sağ bir solKızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim.kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Buna da evet başladı demek istiyorum. Normal oturamıyorum sağ taraf kaburgam batıyor. O yüzden sırtıma yastık koyup yaslanıyorum.Kızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim.kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Canım benim de devamlı gittiğim perinatalogumda kadın doğum doktorumda ilk sorduğumda ikiside yaptır dedi ama detaylı USG sonrası dedi rahim kasılmaları falan diyince tekrar sorma gereği duydum senin erken doğumların neden kaynakliydi doktorun ne diyor bu konuda kaçıncı haftada oldular üzülerek soruyorum inşallah seni uzmemisimdir sorumla özür dileyerek soruyorum
Evet canim daha alma 0 3 kizimda hic giydirememistim kilolu dogdu cocugun gidisatina göre alirsin 3 6 dan baslamistim giydirmeyeİlk hevesle öyle aldık artık almıyorum 0-3 ay hiç zaten canım.
Bahsettiğiniz bu şeyler ne? Ne olduğunu bilmiyorum ben.Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Bende Almanya’yadayım. Burda aşı falan yok. Demir bile başlamadılar. Multivitamin verdi onu da bulantıdan ben içemiyorum.Yurtdışında doktorlar aşı falan yaptırmıyormuş hiç. Kuzenimle görüştüm bugün bende merak ettim açıkçası . Kendisi avusturyada dogurdu hiç aşı olmamış. Emzirirken oldum covidi falanda dedi.
Ben oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancazKızlar kızımda ve oğlumda slepy natural kullandim içeriği en temiz o şuan instagramda mühendisin oğlu paylasiyo icerigi temiz olanlari ara ara. Şampuan bebek yağı losyon sebamed yada mustela alin. Kizimda agustos dogumluydu kisa giydirmistim ilk aylarda hep isilik oluyo bebekler hemen uzun giydirince.
Bende yazdım tutumlar alacağım 2 adet aldım 3 adet daha alsam yeter herhalde. Dalin ve babyturco kullanacağım diğerlerini de.Kızlar kızımda ve oğlumda slepy natural kullandim içeriği en temiz o şuan instagramda mühendisin oğlu paylasiyo icerigi temiz olanlari ara ara. Şampuan bebek yağı losyon sebamed yada mustela alin. Kizimda agustos dogumluydu kisa giydirmistim ilk aylarda hep isilik oluyo bebekler hemen uzun giydirince.
Aa bende mustela alcaktım yorumlara nerden baktında cnm ben hep iyi yorumlar okudumBen oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz
canım benim pek bilgim yok, geçmiş olsun .Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Trenyolda son zamanlarda alanlarin.yorumlarini okudum. Bi de sanirim mayis annelerinde mi okudum emin olamadim birda bi topikte okudum yaniAa bende mustela alcaktım yorumlara nerden baktında cnm ben hep iyi yorumlar okudum
Anladım cnm bende bir daha araştırıyım detaylı olmadıTrenyolda son zamanlarda alanlarin.yorumlarini okudum. Bi de sanirim mayis annelerinde mi okudum emin olamadim birda bi topikte okudum yani
Bende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağımBen oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz
Ben ogluma suan hipp kullaniyorum. Hem uygundu hem de icerigi iyiydi aldigimda toplu almistim 2023 e kadar zamani var son paketteyim. Onun yenidoganina da bi bakabilirsin. Eger goz yakmazsa icerigi guzelse fiyat olarak da uygunduBende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağım
Bi bakayım ona da o zaman. Duymuştum ama çok yorum yoktu.Ben ogluma suan hipp kullaniyorum. Hem uygundu hem de icerigi iyiydi aldigimda toplu almistim 2023 e kadar zamani var son paketteyim. Onun yenidoganina da bi bakabilirsin. Eger goz yakmazsa icerigi guzelse fiyat olarak da uygundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?