- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Stres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdiSebep bulamadılar, ne enfeksiyon vardı ne başka bsey. Rahim filmi de cekildimz fiziksel olarak da sorun yoktu. Doktor bu gebelikte o yuzden rapor verecek stres kaynaklı olduğunu düşünüyor, işim çok yoğun, stresli ve mesaili. Strese maruz kalmamam gerektigini soyledi. Farklı perinatologa da görüşmüştüm 2.den sonra, o da aynı şeyi söyledi. Bu sene tatile de izin vermiyor doktor, şehir dışınq da çıkmayacağim o sebepten. 21 ve 26. Haftalarda idi cnm
Ne yazık ki cnm, stres hastaliklarin da bir cogunda alt sebep. Stresten egzamm cikti mesela. Bir de hamilelik zaten hassas surec, is yerine anlatamiyorusun. Tıbbi bir sebep ortada olmayınca hem kendi peronatologum hem de gittim başka alanında iyi bir perinatolog aynı yönde bilgilendirdi beni stres konusunda calisma dediler. Bu kez raporla 32. Haftaya geleceğim sağlıkla inşallah ve sağlıkla kavusacagim umuyorum kiStres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdi
Bende dalin kullanıyorum mustelanin pişik kremini kullanıyorum arada da bepanthen baby kullanıyorumBende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağım
Çok araştırınca insanın kafası çok karışıyor. Mayıs gibi alacağım bakalımBende dalin kullanıyorum mustelanin pişik kremini kullanıyorum arada da bepanthen baby kullanıyorum
Unibaby losyonunu unutmuşum bebe yağı kullanmadım çünkü kızım erken doğdu doktor alerji yapabilir demişti bende şimdi almam şimdi muslin örtü ve pikesini alırımÇok araştırınca insanın kafası çok karışıyor. Mayıs gibi alacağım bakalım
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dikkat etmeye çalış dualarım seninleSebep bulamadılar, ne enfeksiyon vardı ne başka bsey. Rahim filmi de cekildimz fiziksel olarak da sorun yoktu. Doktor bu gebelikte o yuzden rapor verecek stres kaynaklı olduğunu düşünüyor, işim çok yoğun, stresli ve mesaili. Strese maruz kalmamam gerektigini soyledi. Farklı perinatologa da görüşmüştüm 2.den sonra, o da aynı şeyi söyledi. Bu sene tatile de izin vermiyor doktor, şehir dışınq da çıkmayacağim o sebepten. 21 ve 26. Haftalarda idi cnm
Off 3 degil 5 degil. Bi de kac yil oncenin parasi. Allah sorsun sukur ki evladin hayata tutunmus. Zehir zikkim olsun nasi sinirlendimStres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdi
Şimdiki perinatalogum çok araştırdı birde kızımda 7 ayda toplam 3 kg almıştım kilo alınca bu problemleri olur diyor stres yasadin mi dedi dolandirildik bende bunu tesadüfen öğrendim diyince stres kaynaklı olma ihtimali çok yüksek dedi ben hala beddua ediyorum benim ve yavrumun hayatına mal olacaktı birde biz zaten tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebekte zaten maddi manevi yiprandigimiz dönemler oldu çok şükür Rabbime toparlandık hala üzülüyorum benim dugundeki altinlarimdi eşim sonra daha fazlasını aldı Allah razı olsun ama dolandirilmak çok zor sen kazanıyorsun karşındaki iyi niyetini kullanıyor Allah'ım kimseye yaşatmasınOff 3 degil 5 degil. Bi de kac yil oncenin parasi. Allah sorsun sukur ki evladin hayata tutunmus. Zehir zikkim olsun nasi sinirlendim
Ayyy ne diyosunStres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdi
Amiinn Allah bildiği gibi yapsın o kişiyi de vicdansız.. !!Şimdiki perinatalogum çok araştırdı birde kızımda 7 ayda toplam 3 kg almıştım kilo alınca bu problemleri olur diyor stres yasadin mi dedi dolandirildik bende bunu tesadüfen öğrendim diyince stres kaynaklı olma ihtimali çok yüksek dedi ben hala beddua ediyorum benim ve yavrumun hayatına mal olacaktı birde biz zaten tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebekte zaten maddi manevi yiprandigimiz dönemler oldu çok şükür Rabbime toparlandık hala üzülüyorum benim dugundeki altinlarimdi eşim sonra daha fazlasını aldı Allah razı olsun ama dolandirilmak çok zor sen kazanıyorsun karşındaki iyi niyetini kullanıyor Allah'ım kimseye yaşatmasın
Aminn inşallah çok teşekkür ederim eşim aşırı iyi niyetli bir adam çocuğum hasta diyerek eşimi kullandı çocuğu gerçekten kansermis ama onun için kullanmamış birçok kişiyi dolandırmış kaçmışAyyy ne diyosunAz para değil ki eşiniz hem sizi dinlememiş hata etmiş hem de erken doğuma sebep olmuş. Allah beterinden korusun ne diyelim .
Insan kardesine verirken o kadar parayi tereddut eder. Kocan ayni benim kocam. Bazen diyorum ki allahtan karini cocugunu isteyen yok isteseler al tabi kardesim ne demek dersinŞimdiki perinatalogum çok araştırdı birde kızımda 7 ayda toplam 3 kg almıştım kilo alınca bu problemleri olur diyor stres yasadin mi dedi dolandirildik bende bunu tesadüfen öğrendim diyince stres kaynaklı olma ihtimali çok yüksek dedi ben hala beddua ediyorum benim ve yavrumun hayatına mal olacaktı birde biz zaten tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebekte zaten maddi manevi yiprandigimiz dönemler oldu çok şükür Rabbime toparlandık hala üzülüyorum benim dugundeki altinlarimdi eşim sonra daha fazlasını aldı Allah razı olsun ama dolandirilmak çok zor sen kazanıyorsun karşındaki iyi niyetini kullanıyor Allah'ım kimseye yaşatmasın
Aminnnn inşallah canım her namazimda beddua ediyorum valla Allah'a havale ediyorumAmiinn Allah bildiği gibi yapsın o kişiyi de vicdansız.. !!
Ayy bende aynısını diyorum vallahi çok güldüm benim gibi dusunmene bazen diyorum yuzune biri dese karını çocuğunu ver bu verir valla diyorumInsan kardesine verirken o kadar parayi tereddut eder. Kocan ayni benim kocam. Bazen diyorum ki allahtan karini cocugunu isteyen yok isteseler al tabi kardesim ne demek dersin
Canım senin doktorun kendisimi yaptırma dedi?Hiç olmadım. Doktorum yaptırma dedi.
Benm kocam cok arkadas canlisi malesef. Daha gecenlerde ugruna öldügü is iliskileri olan bi arkadasi kazik atti buna. Ondan satin aldigimiz araba onun uzerindeydi hala 3 aydir vermiyomus satisini. Ha bugun ha yarin. Benmki de hic dert etmiyo benm de haberim yok. Ama gece gunduz her bos vaktinde o cocukla. Isle ilgili bi sorun cikmis aralarinda. Senetleri 5 ay gecikmis odememis. Bizimkiler de takip baslatmislar mecbur. Oglan hemen polise ihbar etmis benmkini arabami gaspetti die. Olaya bak resmen hirsizlikla suclamis. Al kardesim die ayrilmiodun pesinden sana mustehak nasi guzel oldu dedmAyy bende aynısını diyorum vallahi çok güldüm benim gibi dusunmene bazen biri dese karını çocuğunu ver bu verir valla diyorum
Biz artık yarım saat gezme bi saat oturma şeklinde alışveriş yaparızBende almadım dahatek aldığım bir çift patik idari izne çıkınca herşeyini halletcektim sözde oda iptal oldu kaldım öyle
Her dokrorun fikri değişiktir de tetanoz aşısının nasıl bi etkisi olacak da kasılma yapacak, ateş de yapmax sadece kolun birax sıcak olur dediler, bende de hiç acı agrı olmadı, tetanoz düşünen hanımların aklında bulunsun:)Bende 2 gün önce 3.dozu oldum 2 dozu kızımda olduğum için şuan tek doz yeterli doğumdan sonra bir doz daha olacağım burada bir arkadaş kasılmaları tetikliyor yazınca yaptırmadan doktoruma mesaj attım biraz kızdıkasılmaları tetiklese ben neden yaptır diyeyim sana ne dusmanligim var dedi zaten riskli gebelik dedi bir güzel azarladı bu arada ilk ikisinde kolum çok agrimisti aspirin kullandığım için mi bilmiyorum bunda çok şükür hiç minnacık bile ağrı olmadı Kovit asisinda 3. dozu tetanozdan en az 2 hafta sonra yaptır demişti onu tekrar sormaya korktum
Ben herşeyi dokunup görerek almak istiyorum ama zorlanırsam internete dönerim cok gezemeyeceğim gibi geliyor banaBende ilk takimlarini internette dün aldım bugün gelecek bakalım çok beğenirsem burda paylaşırım fikir olur
Ayy aynı benimki de öyleBenm kocam cok arkadas canlisi malesef. Daha gecenlerde ugruna öldügü is iliskileri olan bi arkadasi kazik atti buna. Ondan satin aldigimiz araba onun uzerindeydi hala 3 aydir vermiyomus satisini. Ha bugun ha yarin. Benmki de hic dert etmiyo benm de haberim yok. Ama gece gunduz her bos vaktinde o cocukla. Isle ilgili bi sorun cikmis aralarinda. Senetleri 5 ay gecikmis odememis. Bizimkiler de takip baslatmislar mecbur. Oglan hemen polise ihbar etmis benmkini arabami gaspetti die. Olaya bak resmen hirsizlikla suclamis. Al kardesim die ayrilmiodun pesinden sana mustehak nasi guzel oldu dedmprofesyonel iliski kuramiyo. Herkes kardesi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?