2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Stres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdi

Ne yazık ki cnm, stres hastaliklarin da bir cogunda alt sebep. Stresten egzamm cikti mesela. Bir de hamilelik zaten hassas surec, is yerine anlatamiyorusun. Tıbbi bir sebep ortada olmayınca hem kendi peronatologum hem de gittim başka alanında iyi bir perinatolog aynı yönde bilgilendirdi beni stres konusunda calisma dediler. Bu kez raporla 32. Haftaya geleceğim sağlıkla inşallah ve sağlıkla kavusacagim umuyorum ki

Rabbım hepimizi sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah

Bende ilk başlarsa mustela diye tutturmuştum sonra bunu duydum bir de çok pahalı zaten. Dalini araştırdım içeriğini baya yenilemiş. Temizlenmiş. Onu kullanacağım
Bende dalin kullanıyorum mustelanin pişik kremini kullanıyorum arada da bepanthen baby kullanıyorum

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dikkat etmeye çalış dualarım seninle

Off 3 degil 5 degil. Bi de kac yil oncenin parasi. Allah sorsun sukur ki evladin hayata tutunmus. Zehir zikkim olsun nasi sinirlendim

Off 3 degil 5 degil. Bi de kac yil oncenin parasi. Allah sorsun sukur ki evladin hayata tutunmus. Zehir zikkim olsun nasi sinirlendim
Şimdiki perinatalogum çok araştırdı birde kızımda 7 ayda toplam 3 kg almıştım kilo alınca bu problemleri olur diyor stres yasadin mi dedi dolandirildik bende bunu tesadüfen öğrendim diyince stres kaynaklı olma ihtimali çok yüksek dedi ben hala beddua ediyorum benim ve yavrumun hayatına mal olacaktı birde biz zaten tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebekte zaten maddi manevi yiprandigimiz dönemler oldu çok şükür Rabbime toparlandık hala üzülüyorum benim dugundeki altinlarimdi eşim sonra daha fazlasını aldı Allah razı olsun ama dolandirilmak çok zor sen kazanıyorsun karşındaki iyi niyetini kullanıyor Allah'ım kimseye yaşatmasın

Ayyy ne diyosun Az para değil ki eşiniz hem sizi dinlememiş hata etmiş hem de erken doğuma sebep olmuş. Allah beterinden korusun ne diyelim .

Amiinn Allah bildiği gibi yapsın o kişiyi de vicdansız.. !!

Ayyy ne diyosun Az para değil ki eşiniz hem sizi dinlememiş hata etmiş hem de erken doğuma sebep olmuş. Allah beterinden korusun ne diyelim .
Aminn inşallah çok teşekkür ederim eşim aşırı iyi niyetli bir adam çocuğum hasta diyerek eşimi kullandı çocuğu gerçekten kansermis ama onun için kullanmamış birçok kişiyi dolandırmış kaçmış

Insan kardesine verirken o kadar parayi tereddut eder. Kocan ayni benim kocam. Bazen diyorum ki allahtan karini cocugunu isteyen yok isteseler al tabi kardesim ne demek dersin

Insan kardesine verirken o kadar parayi tereddut eder. Kocan ayni benim kocam. Bazen diyorum ki allahtan karini cocugunu isteyen yok isteseler al tabi kardesim ne demek dersin
Ayy bende aynısını diyorum vallahi çok güldüm benim gibi dusunmene bazen diyorum yuzune biri dese karını çocuğunu ver bu verir valla diyorum tövbe tövbe diyip suratını asiyor

Ayy bende aynısını diyorum vallahi çok güldüm benim gibi dusunmene bazen biri dese karını çocuğunu ver bu verir valla diyorum
Benm kocam cok arkadas canlisi malesef. Daha gecenlerde ugruna öldügü is iliskileri olan bi arkadasi kazik atti buna. Ondan satin aldigimiz araba onun uzerindeydi hala 3 aydir vermiyomus satisini. Ha bugun ha yarin. Benmki de hic dert etmiyo benm de haberim yok. Ama gece gunduz her bos vaktinde o cocukla. Isle ilgili bi sorun cikmis aralarinda. Senetleri 5 ay gecikmis odememis. Bizimkiler de takip baslatmislar mecbur. Oglan hemen polise ihbar etmis benmkini arabami gaspetti die. Olaya bak resmen hirsizlikla suclamis. Al kardesim die ayrilmiodun pesinden sana mustehak nasi guzel oldu dedm profesyonel iliski kuramiyo. Herkes kardesi cok sukur

Her dokrorun fikri değişiktir de tetanoz aşısının nasıl bi etkisi olacak da kasılma yapacak, ateş de yapmax sadece kolun birax sıcak olur dediler, bende de hiç acı agrı olmadı, tetanoz düşünen hanımların aklında bulunsun:)

Bende ilk takimlarini internette dün aldım bugün gelecek bakalım çok beğenirsem burda paylaşırım fikir olur
Ben herşeyi dokunup görerek almak istiyorum ama zorlanırsam internete dönerim cok gezemeyeceğim gibi geliyor bana

Ayy aynı benimki de öyle yinede kızamıyorum çünkü gerçekten çok iyi niyetliler bunu kullanan insanlar kötü bazen diyorum ki acaba senin gibi iyi niyetli olan var mı demekki varmış ailesine arkadaşlarına çevresine benim aileme cevreme bana kızıma karşı hep aşırı duygusal iyi niyetli valla yinede Allah razı olsun ondan ilk kez tanıştığı biri harcligim yok dese çıkarır cebindeki son parayı verir valla evde olan şeylerden iki tane bulunuyorsa biri şunu almaya gideceğim dese bu hemen bizde fazla var alma getireyim der iyiki iki karın yok diyorum ama korkuyorum ikinci çocuk geliyor biri isterse ne der acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…