- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım çok iyi yapmışsınız güle güle kullansın bebeğin kızımda çok erken davranmıştım transfer sonrası 10. gün test sonrası pozitif olduğunda alışverişe gitmiştimBen indirim zamanında tam cinsiyet öğrenmiştim baya doldurdum valla annem bi yandan ben bi yandan cocugun her şeyi çıktı
Ay maşallah çok şirinler güzel günlerde kullansın minik kızçenBen mayıs sonu gibi yapacağım zaten nasipse haziran da yola çıkacağız anca olur. Sadece müslinlerini kalın battaniye çarşaf vs yıkayıp ütüledim. Onlar bile zor gelmişti. Kıyafetler daha zor gelir. O yüzden kaynanam yapacak. Zaten yeni yeni alıyorum kıyafetlerini. Geçen gün bunları aldık bir de 3 takım hastane çıkışı var. O kadar
Ay maşallah çok şirinler güzel günlerde kullansın minik kızçenBen mayıs sonu gibi yapacağım zaten nasipse haziran da yola çıkacağız anca olur. Sadece müslinlerini kalın battaniye çarşaf vs yıkayıp ütüledim. Onlar bile zor gelmişti. Kıyafetler daha zor gelir. O yüzden kaynanam yapacak. Zaten yeni yeni alıyorum kıyafetlerini. Geçen gün bunları aldık bir de 3 takım hastane çıkışı var. O kadar
Canım tamam çok uzun süre giyilmiyor ama kusuyor birden kakası geçiyor üzerini ıslatıyor terliyor büyük takımlarda hiç olmuyor ki çok sık değiştiriliyor mecburen biraz olmasıda gerekiyor benim kiziminda çoktu ama hepsini eskittik yaniİlk hevesle öyle aldık artık almıyorum 0-3 ay hiç zaten canım.
Evet bende o kusmaları taşmaları düşünerek aldımAy maşallah çok şirinler güzel günlerde kullansın minik kızçen
Canım tamam çok uzun süre giyilmiyor ama kusuyor birden kakası geçiyor üzerini ıslatıyor terliyor büyük takımlarda hiç olmuyor ki çok sık değiştiriliyor mecburen biraz olmasıda gerekiyor benim kiziminda çoktu ama hepsini eskittik yani
Bence ilk ayda uzun kolluya gerek yok ya. Ben almadım yanı uzun. Zaten tulum falan giydiririm gece. Cocuga pişik geçirtmeye gerek yok. Üstünü örtersin biter. Zaten civciv sıcaklarda dogurucazKızlar 0/3 aylık zıbınları kaç tane almak lazım ortalama, bide uzun kollumu aldınız ilk ay uzun giydirilir dedi arkadaş ama yaz sıcağında pişmezmi çocuk
Bende öyle düşündüm cnm soğuklar başlamadan ayrıca uzun kollu alışverişi yaparım diye düşündüm, 0/3 ayı çok alma diyolar ama kusucak, altına yapcak g0nde kaç kere değiştirmem gerekcek kimbilir kestiremiyorum bir türlüBence ilk ayda uzun kolluya gerek yok ya. Ben almadım yanı uzun. Zaten tulum falan giydiririm gece. Cocuga pişik geçirtmeye gerek yok. Üstünü örtersin biter. Zaten civciv sıcaklarda dogurucaz
Valla ben önceki mesajımda söyledim hepsinden birer hafta yetcek kadar aldım. Sürekli makinada yıkama durumum olmayabilir vs diye. Zaten indirimden aldıgım icin gayet uyguna geldi coğuBende öyle düşündüm cnm soğuklar başlamadan ayrıca uzun kollu alışverişi yaparım diye düşündüm, 0/3 ayı çok alma diyolar ama kusucak, altına yapcak g0nde kaç kere değiştirmem gerekcek kimbilir kestiremiyorum bir türlüacayip kararsızım ya o y0zden de hiç bişey alamadım henüz
Bence kesinlikle pişer. Uzun kollu birkaç tulum almak yeterli diye düşünüyorum. Akşam gezmeye çıktığımızda askılı-kısa kollu zıbının üzerine uzun kollu ince tulum giydirir çıkarırımKızlar 0/3 aylık zıbınları kaç tane almak lazım ortalama, bide uzun kollumu aldınız ilk ay uzun giydirilir dedi arkadaş ama yaz sıcağında pişmezmi çocuk
Şöyle ortalama söyleyeyim günde en az 3-4 en fazlasını siz düşünün. Özellikle ilk zamanlar midesi küçük ya emdiği sütün fazlasını süt kesiği şeklinde çıkarıyor hemen. Sonra sonra mide genişledikçe kusmalar bitiyorBende öyle düşündüm cnm soğuklar başlamadan ayrıca uzun kollu alışverişi yaparım diye düşündüm, 0/3 ayı çok alma diyolar ama kusucak, altına yapcak g0nde kaç kere değiştirmem gerekcek kimbilir kestiremiyorum bir türlüacayip kararsızım ya o y0zden de hiç bişey alamadım henüz
Ben kendimi süt güğümü gibi hissetmeye başladım bileİnşallah canım en cok eski göğüslerimi özledimşuan baya büyüdüler çünkü ucu kafam kadar olcak ahdjjs
Benimkiler geldi şimdi belki çok net çekemedim ama çok aşırı beğendim valla pamukluEvet bende o kusmaları taşmaları düşünerek aldım
Valla ben önceki mesajımda söyledim hepsinden birer hafta yetcek kadar aldım. Sürekli makinada yıkama durumum olmayabilir vs diye. Zaten indirimden aldıgım icin gayet uyguna geldi coğu
Bence kesinlikle pişer. Uzun kollu birkaç tulum almak yeterli diye düşünüyorum. Akşam gezmeye çıktığımızda askılı-kısa kollu zıbının üzerine uzun kollu ince tulum giydirir çıkarırım
Sağ olun kızlar, hafta sonu ufaktan bakınmaya başlıyım bende en iyisi, şampuan bakım ürünlerini falanda önümüzdeki ay alırım büyük ihtimalle onlar çıksın aradan en azındanŞöyle ortalama söyleyeyim günde en az 3-4 en fazlasını siz düşünün. Özellikle ilk zamanlar midesi küçük ya emdiği sütün fazlasını süt kesiği şeklinde çıkarıyor hemen. Sonra sonra mide genişledikçe kusmalar bitiyor
Şampuanları falan bende haziran gibi almayı düşünüyorumSağ olun kızlar, hafta sonu ufaktan bakınmaya başlıyım bende en iyisi, şampuan bakım ürünlerini falanda önümüzdeki ay alırım büyük ihtimalle onlar çıksın aradan en azından
Ne alıcaksında cnm, ben mustela alıcam sanırım hem burda hem çevremde herkes onu önerdi, deterjana karar veremedim ama leke çıkarmada en iyisi sabun diyen çok kişi varŞampuanları falan bende haziran gibi almayı düşünüyorum
Şampuan,losyon ve pişik kremi mustela alıcam canım ben. Çevremde hep onu önerdi.Ne alıcaksında cnm, ben mustela alıcam sanırım hem burda hem çevremde herkes onu önerdi, deterjana karar veremedim ama leke çıkarmada en iyisi sabun diyen çok kişi var
Hepsini not aldım özellikle ıslak mendil çok iyiymiş bakıcam hemenŞampuan,losyon ve pişik kremi mustela alıcam canım ben. Çevremde hep onu önerdi.
Deterjan miniso alıcam. Leke cıkarmadan ziyade parfümsüz vs olmaso daha önemli ilk acıdan bence tenleri baya hassas. Ama durunun granül sabunlarından da var evde olmazsa onlarla da denerim ilerki aylarında. Ama ilk tercihim miniso olcak.
Bez prima premium care, ıslak mendilde de waterwipes tercih ettim:) (%100 saf su ve %1 meyve özünden olusuyormus ödüllü bir marka)
Fiyatı biraz pahalı akaakce gibi sitelerden araştırırak al canımHepsini not aldım özellikle ıslak mendil çok iyiymiş bakıcam hemen
Maşallah güle güle giysin inşallahKuzum 0-3 aylık 8-9 tane tulumu var. 5 tane falan kısa kollu zıbını var. 5 tanede askılı alıcam. Uzun kollu almıcam onları 3-6 aylık aldım zıbın olarak. 2 hastane cıkısı aldım 7’li. 3-4 tane müslin örtü aldım bi tanesi kalın diğerleri ince. Yelek aldım geceleri tulumunun üstüne giydiririm diye. Birkaç tanede altlı üstlü takımı var 0-3 aylık. Çorap aldık.
Nevresim takımı alıcam bi beşigine göre o kaldı
3-6 aylık elbise tulum zıbın falan aldım nerdeyse 3-6 ayını bile dizdim diyebilirim.astronot tulum aldım 6-9 aylık.
Amin canım inşallah hepimizin bebeği güzel günlerde kullansın ❤Ay maşallah çok şirinler güzel günlerde kullansın minik kızçen
Aminnnn inşallah canım cokda uygundu fiyatlarıMaşallah güle güle giysin inşallahiyi almışsın. Bende hemen hemen o kadar almayı düşünüyorum. Astronot tulumu 9-12 almayı düşünüyorum bende. Ya bedenlerde minnak minnak 3-6 ay alt üst aldım ama minnacık insan tatmin olmuyor
Amin canım inşallah hepimizin bebeği güzel günlerde kullansın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?