- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ben de öyle düşünüyordum ama gorerek de olsa bunları alirmisim valla çok beğendimBen herşeyi dokunup görerek almak istiyorum ama zorlanırsam internete dönerim cok gezemeyeceğim gibi geliyor bana
Alisverise dalinca acayip geziliyp agri falan kalmiyo. Ama aksamina cekiosun tabiBen herşeyi dokunup görerek almak istiyorum ama zorlanırsam internete dönerim cok gezemeyeceğim gibi geliyor bana
Ya ben bu kadar iyiligi iyilik olarak goremiyorum. Cunku bi yaparsin ders almazsin iki uaparsin ders almazsin. Ama bi yerde akillanmak gerek 20 yasinda da degil 36 yasina geldi. Smdi gozunu acmazsa ne zaman accak herkes biliyo ve kullaniyo. Bu da biliyo ve kullandiriyo. Sonra ugras durAyy aynı benimki de öyleyinede kızamıyorum çünkü gerçekten çok iyi niyetliler bunu kullanan insanlar kötü bazen diyorum ki acaba senin gibi iyi niyetli olan var mı demekki varmış ailesine arkadaşlarına çevresine benim aileme cevreme bana kızıma karşı hep aşırı duygusal iyi niyetli valla yinede Allah razı olsun ondan ilk kez tanıştığı biri harcligim yok dese çıkarır cebindeki son parayı verir valla evde olan şeylerden iki tane bulunuyorsa biri şunu almaya gideceğim dese bu hemen bizde fazla var alma getireyim der iyiki iki karın yok diyorum ama korkuyorum ikinci çocuk geliyor biri isterse ne der acaba
Ay nerden bunlar aslanlı olana ve kahve olana bayıldımBenimkiler geldi şimdi belki çok net çekemedim ama çok aşırı beğendim valla pamuklu
Benimki de 41 yaşında valla herkes kullanıyor ama adam ben yalan söyleyemem diyorYa ben bu kadar iyiligi iyilik olarak goremiyorum. Cunku bi yaparsin ders almazsin iki uaparsin ders almazsin. Ama bi yerde akillanmak gerek 20 yasinda da degil 36 yasina geldi. Smdi gozunu acmazsa ne zaman accak herkes biliyo ve kullaniyo. Bu da biliyo ve kullandiriyo. Sonra ugras dur
Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.Bende Almanya’yadayım. Burda aşı falan yok. Demir bile başlamadılar. Multivitamin verdi onu da bulantıdan ben içemiyorum.
Valla çok kaliteli Instagram'da bebenette.com'da aldım birde fiyatları çok uygun cokda kaliteli bursa ürünleri kizimada bursa ürünleri aldım çok kalitelidir kuz bebekler için çok daha güzelleri varAy nerden bunlar aslanlı olana ve kahve olana bayıldım
Evet doktoruma sordum olacak mıyım diye yok ben yaptırmıyorum olma dedi. 5-6 senedir gebelere yaptırmıyoruz dedi. Zaten yurt dısında falanda yapılmıyormus artık. Ne gerekiyorsa emzirirken olurum . Suan dısardan bir şey vücuduma girsin istemiyorum bende.Canım senin doktorun kendisimi yaptırma dedi?
Bende olmak istemiyorum gebelikte zararlarını vs okudum doktorum olmayabilirsin dedi ama paslı çivi vs batarsa o zaman olursun dedi bende olmucam o yüzden asmye ne dicez
Ben dw bir bakayımValla çok kaliteli Instagram'da bebenette.com'da aldım birde fiyatları çok uygun cokda kaliteli bursa ürünleri kizimada bursa ürünleri aldım çok kalitelidir kuz bebekler için çok daha güzelleri var
Aminn inşallah çok teşekkür ederim eşim aşırı iyi niyetli bir adam çocuğum hasta diyerek eşimi kullandı çocuğu gerçekten kansermis ama onun için kullanmamış birçok kişiyi dolandırmış kaçmış
Bana da yan etkileri böyle çok oluyordu. Doktorum demiron diye bi Demir ilacı tavsiye etti devlet karşılamıyor ama çok iyi geldi bana hiçbir yan etkisi yokDemir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
Valla çok zormuş hamilelik, ben hiç hap içemiyorum, sudan midem bulanıyor. Midem hep bulanıyor zaten. Ama yine de çok şükür, tüp bebekle 3 sene sonra buldum bu bebeğiDemir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
Evet, Mustela'da göz yakma problemi var. Ewg Skin Deep'ten bakıyorum içeriklere. Aslında werified olan seriler en temiz, en güzel içerik ama Türkiye'de eski formülasyon satılıyor. Yenisini bulamadım bir türlü.Ben oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz
Gebeliğin son haftalarına doğru bir miktar yükselirmiş. Ben en son 2 ay önce yaptırdığımda 426'ydı. Muhtemelen şimdi ölçtürsem daha da yükselmiştir. Doktorun ne diyecek acaba?Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Çocuğuna uzulmeyen başkasına üzülür mü haramla yalanla kazandığı 200 bin TL bizim helal paramizdi ona hiçbir Hayri olmaz kazandigi aldığı paramız ve bir ömür edeceğim beddua bizim kimseye bir kotulugumuz dokunmaz enayi parası olarak görür ama kendinden bin beter olarak çıkar inşallahŞaka gibi. Çocuğuna da yazık etmiş üzücü bı olay olmuş. Çıkacağı varmış deyip insan bir şekilde teselli olmaya çalışıyor. Elbet çıkar o kişiden de.
Benim kızımda öyleydi çok kötü oluyordum 15 günde duzeliyordum mutlaka probiyotik de kullan vücut alışana kadar doktoruna sor istersenDemir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
Sordum canm kabız yapmıyosa bir şey olmaz bol su iç dediBenim kızımda öyleydi çok kötü oluyordum 15 günde duzeliyordum mutlaka probiyotik de kullan vücut alışana kadar doktoruna sor istersen
Kocam bey dolabini yapip getirince insallahKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Benim düz bembeyaz takimim var setlerim hep tek renk o yuzden gerek duymadimGelen gidenim çok olacak mecbur özenli bir şey almalıyım ben ya keşke il dışında olsam kimse gelmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?