2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben bu kadar iyiligi iyilik olarak goremiyorum. Cunku bi yaparsin ders almazsin iki uaparsin ders almazsin. Ama bi yerde akillanmak gerek 20 yasinda da degil 36 yasina geldi. Smdi gozunu acmazsa ne zaman accak herkes biliyo ve kullaniyo. Bu da biliyo ve kullandiriyo. Sonra ugras dur

Benimki de 41 yaşında valla herkes kullanıyor ama adam ben yalan söyleyemem diyor varsa var yoksa yok derim diyor geçenlerde bir arkadaşı tüp bebek tedavisi görecek diye para istemis gelmiş bana diyor bende ev alacam dedim kimseye 1 TL veremem dedim biri para isterse eşim vermiyor diyecek veremem zaten ben hemen söylerim ama adam kimseyi kırmak istemiyor

Bende Almanya’yadayım. Burda aşı falan yok. Demir bile başlamadılar. Multivitamin verdi onu da bulantıdan ben içemiyorum.
Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.

Canım senin doktorun kendisimi yaptırma dedi?

Bende olmak istemiyorum gebelikte zararlarını vs okudum doktorum olmayabilirsin dedi ama paslı çivi vs batarsa o zaman olursun dedi bende olmucam o yüzden asmye ne dicez
Evet doktoruma sordum olacak mıyım diye yok ben yaptırmıyorum olma dedi. 5-6 senedir gebelere yaptırmıyoruz dedi. Zaten yurt dısında falanda yapılmıyormus artık. Ne gerekiyorsa emzirirken olurum . Suan dısardan bir şey vücuduma girsin istemiyorum bende.

Valla çok kaliteli Instagram'da bebenette.com'da aldım birde fiyatları çok uygun cokda kaliteli bursa ürünleri kizimada bursa ürünleri aldım çok kalitelidir kuz bebekler için çok daha güzelleri var
Ben dw bir bakayım

Şaka gibi. Çocuğuna da yazık etmiş üzücü bı olay olmuş. Çıkacağı varmış deyip insan bir şekilde teselli olmaya çalışıyor. Elbet çıkar o kişiden de.

Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
Bana da yan etkileri böyle çok oluyordu. Doktorum demiron diye bi Demir ilacı tavsiye etti devlet karşılamıyor ama çok iyi geldi bana hiçbir yan etkisi yok

Valla çok zormuş hamilelik, ben hiç hap içemiyorum, sudan midem bulanıyor. Midem hep bulanıyor zaten. Ama yine de çok şükür, tüp bebekle 3 sene sonra buldum bu bebeği Bu günlerimiz kolaylıkla geçsin , sağlıkla alalım kucağımıza insallah

Ben oglumda mustela kullandim ama smdi yorumlarinda hep icerigin degistirildigi ve goz yaktigi yaziyo. Icerik terimlerinden anlamiyorum ve yeni bi inceleme de bulamadim. 3 gundur ne kullansam diye geziniyorum. Goz yakiyosa nasi kullancaz
Evet, Mustela'da göz yakma problemi var. Ewg Skin Deep'ten bakıyorum içeriklere. Aslında werified olan seriler en temiz, en güzel içerik ama Türkiye'de eski formülasyon satılıyor. Yenisini bulamadım bir türlü.

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Gebeliğin son haftalarına doğru bir miktar yükselirmiş. Ben en son 2 ay önce yaptırdığımda 426'ydı. Muhtemelen şimdi ölçtürsem daha da yükselmiştir. Doktorun ne diyecek acaba?

Şaka gibi. Çocuğuna da yazık etmiş üzücü bı olay olmuş. Çıkacağı varmış deyip insan bir şekilde teselli olmaya çalışıyor. Elbet çıkar o kişiden de.
Çocuğuna uzulmeyen başkasına üzülür mü haramla yalanla kazandığı 200 bin TL bizim helal paramizdi ona hiçbir Hayri olmaz kazandigi aldığı paramız ve bir ömür edeceğim beddua bizim kimseye bir kotulugumuz dokunmaz enayi parası olarak görür ama kendinden bin beter olarak çıkar inşallah

Benim kızımda öyleydi çok kötü oluyordum 15 günde duzeliyordum mutlaka probiyotik de kullan vücut alışana kadar doktoruna sor istersen

Kizlar ankarada okup ulustan vs lohusa seti alaniniz var mı bugün demetevlerde baktim 1000 tl dedi pijama sabahlik gecelikli beyaz sete acaba ulusta daha uyguna bulurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…