2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun.
Bende 22deym. Bende olacağım aşının genel yan etkisi ateş filan . inşallah olmazda

Paylasmak yasak mi bilmiyorum, isme ozel hastane cikislari yapiyor su site cok uygun fiyata. Kumaslari cok kaliteli. Arkadasima hediye almistim cok begendi. Maltaya kargo parasi biraz tutuyor ama kendime de almak istiyorum. Ilgilenen olursa Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili

Olmaz olmaz valla bende kizimda hep sebamed kullniyodum oglum dogdu dalinle devam yetismiyo bisey zaten ilk ay belki alinirda sonrasi icin ucuz emsalleri iyi simdi kizim oglum dalinle yikaniyo yeni doganida dalin bekliyo

Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi

Canım ben de tesettürlüyum ama bir şalada o kadar para vermem valla eşim birşey demez alır ama ben almam
İpekevi coştu malesef bende bi 100e yakin var desenli şallari çok pahali malesef ama ben uygunken almiştim simdi asla ihtiyacim yok zaten en mantikli yatirimim bence desenli ipek başka markada var mi bilmiyorum normal şal da takamiyorum malesef

Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Kullanmıyorum ben beslenmeme dikkat ediyorum ilk 4 ay kullandm sadece imom kullanıyodum onunla devam edecektim ama iştahımı cok acıyor diye kestik doktor kararıyla

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var biz erzuruma gidicez atatürk universitesinin numarasi aldik internetten aradik bolum olarak perinatoloji ye gidilecek ama sesli anosta jinekoloji bolumu icin dahiliye bolumu icinn ve kadin dogum bolumu icin diyor biz nerden sira alicaz perinatoloji kadin dogum bolumune giriyormu ki kadin doguma denedik orda da kadin dogum fetus 1 icin 1 i tuslayin falan diyor sesli anonsta bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim

Almadim zaten ya eşimde kizdi neden almadin diye ama yazik günah bi pijamaya ben tesetturlu olduğum icin ona hersey ucuz geliyor malum bir ipek şal 630 tl olmuş adama ucuz geliyor herhalde
Ben de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacak Bakınıyorum da şal vs de almam lazm alınacaklar listesi kabarık

Kadin doguma randevu aliyosun doktor ynlendiriyo kayseride ama orda farkli midir bilmiyorum

Ben desenli şal takmıyorum var mı bilmiyorum benim bir şal için vereceğim en fazla miktar 150 TL elbise için bile 650_1000 TL sadece abiye tarzına veririm kıyafet için bile o kadar vermem ama ayakkabıya veririm ayağım rahat olsun elbisemin pamuklu olması önemli valla markası değil benim düşüncem ama şu var bekarken alıyordum kendim çalışıyordum kendime harciyordum ailemin maddi durumu iyiydi esiminde durumu iyi ama kıyamıyorum

Ayy valla bizi telaşa sokuyorlar. Çok nazlılar. Biraz kıpırdadı döndü biraz önce. Eğer böyle devam ederse rutin randevum gideceğim zaten az kaldı o zaman sorarım. En iyi ihtimal sağlık ocağına gider kalp atışlarını dinlerim.
Olmaz olmaz valla bende kizimda hep sebamed kullniyodum oglum dogdu dalinle devam yetismiyo bisey zaten ilk ay belki alinirda sonrasi icin ucuz emsalleri iyi simdi kizim oglum dalinle yikaniyo yeni doganida dalin bekliyo
En iyisi dalin o zaman.
Kumaşlari nasil acaba ondan endiseliyim
Ben aldım güzel geldi ama yorumları okuyabilirsin. Yoksa çok pahalıya alırsın canım normal mağazalarda
Magnorm365
Regenesis
Devit3
Gyno ferro sanol

Doktorum verdi bana bunları. Bunlar harici kullanmıyorum

Kizlar doktorum gogus uclarini yaglamami istemisti, iste ucu ciksin bebek icin hazir olsun diye. Bikac gundur yapiyorum, bugun bi sıktım sut geldi. Sut mu, sivi bisey iste anlamadm. Sizde geldimi? Mazallah erken dogum falan olmaz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…