- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Dozları tamamlanırsa birdaha asi olmaya gerek kalmayacak omiir boyu koruma varmksBen haftaya 1.dozu olacağım. 2. Doz kesin değil. Zaten yaptırsam bebege zarari yokmus ama bize de öyle çok faydası yokmus :)) doktorum farketmez dedi
Banada tek doz dedi ama tanıdık ebelere sorduk çift yapıyoruz dediCanım ben 3 sene önce oldum gebelikte 2 doz doğumdan sonra da 1 doz olmuştum
Teşekkürler2 doz oldum 3. doz doğumdan sonraymış zaten
Geçmiş olsun.Ben dun ilk dozunu oldum 2. Dozu da bir ay sonra olacağım. Tam 20+0 da oldum ilk dozu. Agrı, o bolgede ateş yapar dedi hemşireler, ne agrı ne ateş oldu çok sukur sanki hiç aşı olmamışım gibi, burada bir arkadas kasılmaları tetikliyormus tetanoz aşısı demişti. Hamileliğin basından beri kasılmalardna muzdarip olan biri olarak Doktoruma da hemsirelere de sordum, oyle bir etkisi yokmus, ben de cok sukur aşıdan sonra öyle bir etki görmedim
Banada öyle dedi tanıdıklar ve annem.İlk bebeğimde hamilelikte 2 doz hamilelikten sonra 3 doz oldum. İkinci ve bu hamileliğimde olmadım o yüzden.
Olmaz olmaz valla bende kizimda hep sebamed kullniyodum oglum dogdu dalinle devamBende yazdım tutumlar alacağım 2 adet aldım 3 adet daha alsam yeter herhalde. Dalin ve babyturco kullanacağım diğerlerini de.anam beni dalinle Bile yıkamadı. Totoma kullan at bez bile bağlamadı. Bebekimede Bi şey olmaz Allahın izni ile
Ben ilk ogluma burdan yaptirmistim. Gercekten cok guzel kumaslari baskilari falanPaylasmak yasak mi bilmiyorum, isme ozel hastane cikislari yapiyor su site cok uygun fiyata. Kumaslari cok kaliteli. Arkadasima hediye almistim cok begendi. Maltaya kargo parasi biraz tutuyor ama kendime de almak istiyorum. Ilgilenen olursa Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili
Kumaşlari nasil acaba ondan endiseliyimKız trendyol da çok uygun 1000 tl ne? Fırsatçılar ya.
Artık senin bundan sonra belirginleşir gobusun anlaşılır hamileliğin kuzumAynen canım gram alıyorsam direk basen popoya gidiyorhala hamile gibi değilim şişman sanıyorlar
İpekevi coştu malesef bende bi 100e yakin var desenli şallari çok pahali malesef ama ben uygunken almiştim simdi asla ihtiyacim yok zaten en mantikli yatirimim benceCanım ben de tesettürlüyum ama bir şalada o kadar para vermem vallaeşim birşey demez alır ama ben almam
Ocean mummy doguma kadar defiKızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Kullanmıyorum ben beslenmeme dikkat ediyorum ilk 4 ay kullandm sadeceKızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Ben de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacakAlmadim zaten ya eşimde kizdi neden almadin diye ama yazik günah bi pijamaya ben tesetturlu olduğum icin ona hersey ucuz geliyor malum bir ipek şal 630 tl olmuş adama ucuz geliyor herhalde
Kadin doguma randevu aliyosun doktor ynlendiriyo kayseride ama orda farkli midir bilmiyorumKizlar yardiminiza ihtiyacim var biz erzuruma gidicez atatürk universitesinin numarasi aldik internetten aradik bolum olarak perinatoloji ye gidilecek ama sesli anosta jinekoloji bolumu icin dahiliye bolumu icinn ve kadin dogum bolumu icin diyor biz nerden sira alicaz perinatoloji kadin dogum bolumune giriyormu ki kadin doguma denedik orda da kadin dogum fetus 1 icin 1 i tuslayin falan diyor sesli anonsta bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim
Ben desenli şal takmıyorum var mı bilmiyorum benim bir şal için vereceğim en fazla miktar 150 TLİpekevi coştu malesef bende bi 100e yakin var desenli şallari çok pahali malesef ama ben uygunken almiştim simdi asla ihtiyacim yok zaten en mantikli yatirimim bencedesenli ipek başka markada var mi bilmiyorum normal şal da takamiyorum malesef
Ayy valla bizi telaşa sokuyorlar. Çok nazlılar.Canım hemen stres yapma inşallah uyuyordur seninki bir iki vuruyormus kızımda da öyle olmuştu gecenin bir vakti hastane hastane dolaştım hatta anlattım doktor 3 bin TL muayene ücreti istemişti gece gelecek diye parayı ödedim gelmedi şikayet ettim oda ayrı bir stres etmişti en sonunda eğitim araştırma Hastanesi'ne gittim uyuyormuş pitircigim 2 gün boyunca devamlı uyumuş aşırı hareketli bebek 2 gün hiç hareket etmeden uyumuşama çok korktum gerçekten içini ferah tut ama doktoruna kontrole git ya da tlfla ulaş konuş en çok rahatlatacak kişi doktorun
En iyisi dalin o zaman.Olmaz olmaz valla bende kizimda hep sebamed kullniyodum oglum dogdu dalinle devamyetismiyo bisey zaten ilk ay belki alinirda sonrasi icin ucuz emsalleri iyi simdi kizim oglum dalinle yikaniyo yeni doganida dalin bekliyo
Ben aldım güzel geldi ama yorumları okuyabilirsin. Yoksa çok pahalıya alırsın canım normal mağazalardaKumaşlari nasil acaba ondan endiseliyim
Magnorm365Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?