İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım dikkat etmeye çalış dualarım seninle
Az bir rakam değil, Başınızın gözünüzün sadakası olsun bu saatten sonra yapacak bsey yok. Ama alan kişi de hayır etmez.Şimdiki perinatalogum çok araştırdı birde kızımda 7 ayda toplam 3 kg almıştım kilo alınca bu problemleri olur diyor stres yasadin mi dedi dolandirildik bende bunu tesadüfen öğrendim diyince stres kaynaklı olma ihtimali çok yüksek dedi ben hala beddua ediyorum benim ve yavrumun hayatına mal olacaktı birde biz zaten tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebekte zaten maddi manevi yiprandigimiz dönemler oldu çok şükür Rabbime toparlandık hala üzülüyorum benim dugundeki altinlarimdi eşim sonra daha fazlasını aldı Allah razı olsun ama dolandirilmak çok zor sen kazanıyorsun karşındaki iyi niyetini kullanıyor Allah'ım kimseye yaşatmasın
Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
Bol sıvı tüket canım sıvı kaybı olmasın bende ishal yapınca hemen bıraktırmisti doktorum hemen hemen bütün kan ilaçlarını denedim hepsi aynı yan etki yaptı bunda haftada 1 gün kabız yapıyorSordum canm kabız yapmıyosa bir şey olmaz bol su iç dedi
Çok fazla benceKizlar ankarada okup ulustan vs lohusa seti alaniniz var mı bugün demetevlerde baktim 1000 tldedi pijama sabahlik gecelikli beyaz sete acaba ulusta daha uyguna bulurmuyum
Aminnnn inşallah canım artık eskisi kadar tansiyonuma etki etmiyor çok şükür RabbimeAh amin çok inşallah, hep beraber
Az bir rakam değil, Başınızın gözünüzün sadakası olsun bu saatten sonra yapacak bsey yok. Ama alan kişi de hayır etmez.
Kabız yerine ishal yapacağını bilsem sabah akşam alırımbende kabiz yapiyor
İshalin o ağrısı varya çeken bilirAminnnn inşallah canım artık eskisi kadar tansiyonuma etki etmiyor çok şükür Rabbimehayrını göremez sadece biz kötü günler geçirdik onlarda geçti çok şükür Rabbim sağlık versin herşey yerine konulur demir hapından hem ishal hem kabızlık çeken biri olarak ishal daha kotu diyebilirim
Aynen canım gram alıyorsam direk basen popoya gidiyorHahahah çok tatlısınolsun doğumdan sonra oda küçülür inşallah sende benim gibi ilk basenlerden alıyorsun sanırım kiloyu
Benim yanağa hiç gitmiyor alt taraftan yukarı çıkış yokBen de popo, üst bacak, yanak olmak üzere büyük bi gelişme var, karnımda sanki catlak olmayavak gibi ama üst bacagımda şimdiden ön üst kısımlarda catlak oluştu
Nette bakıyorum genelde pahalı ama o kadar para veremem uygun bişe bulcamKizlar ankarada okup ulustan vs lohusa seti alaniniz var mı bugün demetevlerde baktim 1000 tldedi pijama sabahlik gecelikli beyaz sete acaba ulusta daha uyguna bulurmuyum
Birde devamlı karnında ince bir sızı çok kötü çıkınca daha çok ağrıyor WC'ye çıkasin hiç bitmiyor gibi geliyor hatta orada oturmak en mantıklısı birde karın ağrısı oyy dayanılacak gibi değil birde benim 15 gün sürüyorduİshalin o ağrısı varya çeken biliren olmadık zamanda bir anda vurur böyle wc ararsın deli gibi soguk soguk terletir
Aynen hic aşi vs önermiyorlar benim doktorumda ayni katiyen cvd asisini bile önermiyor gebelikte o da yurtdışında doktora vs yapmış o soyledi burda herseyi prosedür geregi riske etmiyorlar dediYurtdışında doktorlar aşı falan yaptırmıyormuş hiç. Kuzenimle görüştüm bugün bende merak ettim açıkçası . Kendisi avusturyada dogurdu hiç aşı olmamış. Emzirirken oldum covidi falanda dedi.
Almadim zaten ya eşimde kizdi neden almadin diye ama yazik günah bi pijamaya ben tesetturlu olduğum icin ona hersey ucuz geliyor malum bir ipek şal 630 tl olmuş adama ucuz geliyor herhaldeNette bakıyorum genelde pahalı ama o kadar para veremem uygun bişe bulcam
Bencede aşiri fazla ya şok oldumÇok fazla bence
Trendyolda bak altında yorumlar oluyor 1000 TL'ye birkac tane alırsınBencede aşiri fazla ya şok oldum
Kız trendyol da çok uygun 1000 tl ne? Fırsatçılar ya.Kizlar ankarada okup ulustan vs lohusa seti alaniniz var mı bugün demetevlerde baktim 1000 tldedi pijama sabahlik gecelikli beyaz sete acaba ulusta daha uyguna bulurmuyum
Benım ictigim gün oluyor sonra icmezsem düzeliyor . 15 gün düşünemiyorum bu halde ne olurum.Birde devamlı karnında ince bir sızı çok kötü çıkınca daha çok ağrıyor WC'ye çıkasin hiç bitmiyor gibi geliyor hatta orada oturmak en mantıklısı birde karın ağrısı oyy dayanılacak gibi değil birde benim 15 gün sürüyordu
Canım ben de tesettürlüyum ama bir şalada o kadar para vermem vallaAlmadim zaten ya eşimde kizdi neden almadin diye ama yazik günah bi pijamaya ben tesetturlu olduğum icin ona hersey ucuz geliyor malum bir ipek şal 630 tl olmuş adama ucuz geliyor herhalde
Canım hemen stres yapma inşallah uyuyordur seninki bir iki vuruyormus kızımda da öyle olmuştu gecenin bir vakti hastane hastane dolaştım hatta anlattım doktor 3 bin TL muayene ücreti istemişti gece gelecek diye parayı ödedim gelmedi şikayet ettim oda ayrı bir stres etmişti en sonunda eğitim araştırma Hastanesi'ne gittim uyuyormuş pitircigim 2 gün boyunca devamlı uyumuş aşırı hareketli bebek 2 gün hiç hareket etmeden uyumuşYa ben kızımın hareketlerini son 2 gündür çok az hissediyorum. Hiç kıpırdamıyor neredeyse.dün düşünmekten uyuyamadım. Hep Bi endişeliyim Bi sorun mu var diye. Normal mi böyle olması. Doktorum böyle olunca tatlı ye soluna yat bekle dedi. En az 40 dk yaptım yok yani. Canı isterse 1 2 vurup geçiyor. Daha da yok
Bana ol dedi. Ben olacagimHiç olmadım. Doktorum yaptırma dedi.
Şifa olsunBugün 1. Dozu olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?