Benm doktorum gogusleri gobegi cok oksayip uyarma demisti ilk gebeligimde. Bu aylarda erken dogumu tetikleyebiliyo diye biliyorum benKizlar doktorum gogus uclarini yaglamami istemisti, iste ucu ciksin bebek icin hazir olsun diye. Bikac gundur yapiyorum, bugun bi sıktım sut geldi. Sut mu, sivi bisey iste anlamadm. Sizde geldimi? Mazallah erken dogum falan olmaz di mi?
Bende yaptıracağım bakacağım bu sayfaya daha uygun olanını buldum 11'li set 259 tl ama kumaş kalitesi nasıl bilmiyorum yorumları çok iyiydi ama bunda siz aldıysanız kalitesini biliyorsanız bunu değerlendiririmPaylasmak yasak mi bilmiyorum, isme ozel hastane cikislari yapiyor su site cok uygun fiyata. Kumaslari cok kaliteli. Arkadasima hediye almistim cok begendi. Maltaya kargo parasi biraz tutuyor ama kendime de almak istiyorum. Ilgilenen olursa Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili
Kullanmıyorum ben beslenmeme dikkat ediyorum ilk 4 ay kullandm sadeceimom kullanıyodum onunla devam edecektim ama iştahımı cok acıyor diye kestik doktor kararıyla
Teşekkür ederim kizlarOcean mummy doguma kadar defi
ocean d3 1000 iu ve magnezinc kullaniorum ekstra da
Canım seninle ilgili durumu en iyi doktorun bilir demek ki ihtiyaç duymamış ama bir sorsaydin yine de benim doktorum ferrum fort ( demir hapı), multivitamin, d vitamini, coraspirin (preeklampsi nedeniyle) verdi doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanacağımKızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Bu tuğba kuğuyu trendyolda görmüştüm isme özel olmasa da nevresim takımlarının desenleri filan çok güzel görünüyor, kumaş kalitesi de iyiyse düşünülebilirPaylasmak yasak mi bilmiyorum, isme ozel hastane cikislari yapiyor su site cok uygun fiyata. Kumaslari cok kaliteli. Arkadasima hediye almistim cok begendi. Maltaya kargo parasi biraz tutuyor ama kendime de almak istiyorum. Ilgilenen olursa Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili
Bazen aşırı nazlaniyorlarAyy valla bizi telaşa sokuyorlar. Çok nazlılar.Biraz kıpırdadı döndü biraz önce. Eğer böyle devam ederse rutin randevum gideceğim zaten az kaldı o zaman sorarım. En iyi ihtimal sağlık ocağına gider kalp atışlarını dinlerim.
En iyisi dalin o zaman.
Ben aldım güzel geldi ama yorumları okuyabilirsin. Yoksa çok pahalıya alırsın canım normal mağazalarda
Magnorm365
Regenesis
Devit3
Gyno ferro sanol
Doktorum verdi bana bunları. Bunlar harici kullanmıyorum
Ayağında çekilmeler sık sıkmı oluyor? D dimer gebelikte artan bir marker. Tromboz göstergesi. Gün içinde çok su iç, hareket etMerhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Pijama takımı alıp içine pamuklu astar diktirebilirsin ekru iç gösteriyor tesettür de takımın üstü uzun oluyor ama içine diz kapağa kadar pamuklu astar daha mantıklı yazin olacak doğumdan kaynaklı zaten aşırı terleme olacak birde sabahlık üstüne giyilmez diye düşünüyorum canimBen de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacakBakınıyorum da şal vs de almam lazm alınacaklar listesi kabarık
Gerçekten öyle. Canları istediği gibi davranıyorlar. İyidir inşallah. Hepimizin bebeği iyi olsun inşallah sıkıntısız haberler veririz birbirimizeBazen aşırı nazlaniyorlarbazen stres yaptığında aşırı hareket ediyorlar , bazende küsüp hareket etmiyorlar artık her şeyi hissediyorlar iyi olsun da randevuya gidersin
Kan hapi verdi onuda kabiz yapti diye icmedim seker yuklemesi icin gidicem haftaya soriyim gene canim saolCanım seninle ilgili durumu en iyi doktorun bilir demek ki ihtiyaç duymamış ama bir sorsaydin yine de benim doktorum ferrum fort ( demir hapı), multivitamin, d vitamini, coraspirin (preeklampsi nedeniyle) verdi doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanacağım
Bende öyleyim inan . uzun süre oturunca yan kaburgalarım agrıyor, yüzü koyun uyumayı cok özledim :'(Buna da evet başladı demek istiyorum. Normal oturamıyorum sağ taraf kaburgam batıyor. O yüzden sırtıma yastık koyup yaslanıyorum.bel ve sırtım yüzünden hiç rahat değilim. Gece acı çekiyorum özellikle.
Olabilir. Olmadı ekrudan vazgeçeceğimPijama takımı alıp içine pamuklu astar diktirebilirsin ekru iç gösteriyor tesettür de takımın üstü uzun oluyor ama içine diz kapağa kadar pamuklu astar daha mantıklı yazin olacak doğumdan kaynaklı zaten aşırı terleme olacak birde sabahlık üstüne giyilmez diye düşünüyorum canim
Kan hapı 2 aydır kullanıyorum hala vucut alismadi hala kabızlık varKan hapi verdi onuda kabiz yapti diye icmedim seker yuklemesi icin gidicem haftaya soriyim gene canim saol
doktorda bana kabız olabilirsin eğer olursan 2 günde bir al demişti , suan için kabız degilim sükür allahıma ki cok kabızlık ceken biriyim normal hayattada.Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
uyuyordur bebiş üzme kendini , benim de kızım bu aralar öyle, bende korkuyorum arada. sabahları hep uyandrırdı beni artık aksamları tekmelıyor sabahları rahat bırakıyor. tabi ilk tekmelemediği sabahında korkmustum alısmısım ya tekmelemesine.Ya ben kızımın hareketlerini son 2 gündür çok az hissediyorum. Hiç kıpırdamıyor neredeyse.dün düşünmekten uyuyamadım. Hep Bi endişeliyim Bi sorun mu var diye. Normal mi böyle olması. Doktorum böyle olunca tatlı ye soluna yat bekle dedi. En az 40 dk yaptım yok yani. Canı isterse 1 2 vurup geçiyor. Daha da yok
Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Ben bir gün İmom Omega, bir gün Gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum. Haftada 2 kez de D vitamini damlası. Midemi çok yormak istemedim. Böyle bir düzen tutturdum. Doktorumun ayarladığı bir düzen değil. Yoksa hepsini aynı gün almam lazım ona göre.Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Demir ilacı da ek olarak almıyorsun dimiElenatal 2 kullanıyorum cnm, kutu bitmek üzere aynısını devam dedi doktor. Her türlü vitamin mineral folik ve onega var içinde. Başka bsey vermiyor ek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?