2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktorum gogus uclarini yaglamami istemisti, iste ucu ciksin bebek icin hazir olsun diye. Bikac gundur yapiyorum, bugun bi sıktım sut geldi. Sut mu, sivi bisey iste anlamadm. Sizde geldimi? Mazallah erken dogum falan olmaz di mi?
Benm doktorum gogusleri gobegi cok oksayip uyarma demisti ilk gebeligimde. Bu aylarda erken dogumu tetikleyebiliyo diye biliyorum ben

Bende yaptıracağım bakacağım bu sayfaya daha uygun olanını buldum 11'li set 259 tl ama kumaş kalitesi nasıl bilmiyorum yorumları çok iyiydi ama bunda siz aldıysanız kalitesini biliyorsanız bunu değerlendiririm

Sağlık ocağı bana en son 7 haftada ilk tahlillerimi yapmıştı kan idrar, bir daha gel tahlil yapalım diyen olmadı. Tetanoz aşısı için aradı hemşire, ben de tekrar kan idrar tahlili bakabilir miyiz enfeksiyon vs olursa diye endişelendim dedim, sadece kan sayımı ve normal idrar tahlili yazmış doktor sonuçlara baktım da. İlk tahlillerde demir, sodyum, magnezyum filan da bakılmıştı hiç onlara bakmamışlar, sinir oldum. Esas bu zamanlarda o değerler düşebiliyor onlara bakılması gerekmez mi? Haftaya doktoruma gidicem ama o da biraz umursamaz sanki hiç ne tahlil yaptır dedi ne bişey ben kendi kendime yaptırmaya uğraşıyorum

Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Canım seninle ilgili durumu en iyi doktorun bilir demek ki ihtiyaç duymamış ama bir sorsaydin yine de benim doktorum ferrum fort ( demir hapı), multivitamin, d vitamini, coraspirin (preeklampsi nedeniyle) verdi doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanacağım

Bu tuğba kuğuyu trendyolda görmüştüm isme özel olmasa da nevresim takımlarının desenleri filan çok güzel görünüyor, kumaş kalitesi de iyiyse düşünülebilir

Bazen aşırı nazlaniyorlar bazen stres yaptığında aşırı hareket ediyorlar , bazende küsüp hareket etmiyorlar artık her şeyi hissediyorlar iyi olsun da randevuya gidersin

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Ayağında çekilmeler sık sıkmı oluyor? D dimer gebelikte artan bir marker. Tromboz göstergesi. Gün içinde çok su iç, hareket et

Ben de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacak Bakınıyorum da şal vs de almam lazm alınacaklar listesi kabarık
Pijama takımı alıp içine pamuklu astar diktirebilirsin ekru iç gösteriyor tesettür de takımın üstü uzun oluyor ama içine diz kapağa kadar pamuklu astar daha mantıklı yazin olacak doğumdan kaynaklı zaten aşırı terleme olacak birde sabahlık üstüne giyilmez diye düşünüyorum canim

Bazen aşırı nazlaniyorlar bazen stres yaptığında aşırı hareket ediyorlar , bazende küsüp hareket etmiyorlar artık her şeyi hissediyorlar iyi olsun da randevuya gidersin
Gerçekten öyle. Canları istediği gibi davranıyorlar. İyidir inşallah. Hepimizin bebeği iyi olsun inşallah sıkıntısız haberler veririz birbirimize

Kan hapi verdi onuda kabiz yapti diye icmedim seker yuklemesi icin gidicem haftaya soriyim gene canim saol

Bende öyleyim inan . uzun süre oturunca yan kaburgalarım agrıyor, yüzü koyun uyumayı cok özledim :'(

Bi arkadaş vardı bebeğinin kalbimde parlaklikla böbrek genislemesi var diye test yaptirmisti çiktimi acaba testi aklim onda nickini unuttum arkadasin

Olabilir. Olmadı ekrudan vazgeçeceğim

Demir hapını ictigim günlerde bağırsaklarım mahvoluyor. Su gibi ishal oluyorum. Kendi kendime 2 güne bire düsürdüm bu yüzden. Dün ne güzel rahattım bugün içtim başladı karın ağrısı.
doktorda bana kabız olabilirsin eğer olursan 2 günde bir al demişti , suan için kabız degilim sükür allahıma ki cok kabızlık ceken biriyim normal hayattada.

uyuyordur bebiş üzme kendini , benim de kızım bu aralar öyle, bende korkuyorum arada. sabahları hep uyandrırdı beni artık aksamları tekmelıyor sabahları rahat bırakıyor. tabi ilk tekmelemediği sabahında korkmustum alısmısım ya tekmelemesine.

Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi

Elenatal 2 kullanıyorum cnm, kutu bitmek üzere aynısını devam dedi doktor. Her türlü vitamin mineral folik ve onega var içinde. Başka bsey vermiyor ek

Ben bir gün İmom Omega, bir gün Gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum. Haftada 2 kez de D vitamini damlası. Midemi çok yormak istemedim. Böyle bir düzen tutturdum. Doktorumun ayarladığı bir düzen değil. Yoksa hepsini aynı gün almam lazım ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…