Bende öyleyim inan . uzun süre oturunca yan kaburgalarım agrıyor, yüzü koyun uyumayı cok özledim :'(
Off o rahat yatmayı çok özledim gerçekten. Bir günüm bir günümü tutmuyor. Yüzüstü yatmak en sevdiğimdi. Şimdi ne sağ ne sol ne sırtüstü hiç bir şekilde rahat yatamıyorum. Sağ solda kalça kemiklerim kitleniyor sırtüstü belim ağrıyor yüzüstü zaten yatamıyorumuyuyordur bebiş üzme kendini , benim de kızım bu aralar öyle, bende korkuyorum arada. sabahları hep uyandrırdı beni artık aksamları tekmelıyor sabahları rahat bırakıyor. tabi ilk tekmelemediği sabahında korkmustum alısmısım ya tekmelemesine.
Kan sayımı ve demir bağlama iyiydi, ekstra daha başlamadı doktor, elenatal 2 de her şey var zaten cnmDemir ilacı da ek olarak almıyorsun dimi
Cok guzeller agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin Rabbim.. bende ne koyucagimi bilmiyorum erken diye orali olmuyorum pek dunya kadar kiyafet var ilk defa yaz bebegim olcak ne giyer nasil olur sicak mi olur kis erken mi gelir bide ankara gibi yerde nisan ayinda kar yagmisken hic bilmiyorum bakalim agustosun basimi sonu mu olcak dogum evdeki hesap hic carsiya uymuyorBenimkiler geldi şimdi belki çok net çekemedim ama çok aşırı beğendim valla pamuklu
Butun vucudum agriyo bi bel olsa keske kamyon gecse bu kadar yamulmam heraldeKızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim.kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Doktor yonlendiriyo derken anlamadim tamKadin doguma randevu aliyosun doktor ynlendiriyo kayseride ama orda farkli midir bilmiyorum
8 sene oncesinde oldum cocuklarimda ve bende bisey yok aslina bakarsan turp gibiyiz. Ne gibi zarari oluyomus ki .. bebek dogdugunda asilarinida yaptirma derse yaptirmicak misin ?Canım senin doktorun kendisimi yaptırma dedi?
Bende olmak istemiyorum gebelikte zararlarını vs okudum doktorum olmayabilirsin dedi ama paslı çivi vs batarsa o zaman olursun dedi bende olmucam o yüzden asmye ne dicez
Aminnnn inşallah canım bende İstanbul'dayım burada hava çok soğuk olmuyor kızım kış bebeği evde sadece ic atlet ve hastane çıkışı giydirmistim evimiz çok sıcak yaz bebeğinde bende korkuyorum ne yapmalıyım diye Allah yardımcımız olsun inşallah canım alırsın daha zaman çok gününde sağlıkla gelsinler de kıyafet işi kolayCok guzeller agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin Rabbim.. bende ne koyucagimi bilmiyorum erken diye orali olmuyorum pek dunya kadar kiyafet var ilk defa yaz bebegim olcak ne giyer nasil olur sicak mi olur kis erken mi gelir bide ankara gibi yerde nisan ayinda kar yagmisken hic bilmiyorum bakalim agustosun basimi sonu mu olcak dogum evdeki hesap hic carsiya uymuyor
Sen Allaha havale et gerisini o halleder uzulme rizkinizi bol helalinden versin insallah.. ondanda cikarir illaki merak etme iş cocuklarindan cikmasa varsa tabi ..Çocuğuna uzulmeyen başkasına üzülür mü haramla yalanla kazandığı 200 bin TL bizim helal paramizdi ona hiçbir Hayri olmaz kazandigi aldığı paramız ve bir ömür edeceğim beddua bizim kimseye bir kotulugumuz dokunmaz enayi parası olarak görür ama kendinden bin beter olarak çıkar inşallah
Aynen canim daha cok vaktimiz pek biseye ihtiyacim yok zaten yaz icin bi kac parca aliyim yeterli tek istedigim saglikla erken gelsin bu bari gec gelmesin 36 haftalikken baslicam erken nasil dogururum diye arastirmaya 10 ay hamile kalamamAminnnn inşallah canım bende İstanbul'dayım burada hava çok soğuk olmuyor kızım kış bebeği evde sadece ic atlet ve hastane çıkışı giydirmistim evimiz çok sıcak yaz bebeğinde bende korkuyorum ne yapmalıyım diye Allah yardımcımız olsun inşallah canım alırsın daha zaman çok gününde sağlıkla gelsinler de kıyafet işi kolay
Aminnnn inşallah canım kişinin hatasının ailesinden çıkmasını asla istemem kendini Allah'a havale ediyorum sadece çok zorlandığımız günler oldu ama çok şükür Rabbime herşey geçti ve düzeldi ben eşimi çok sevdiğim için hiç üzerine gitmedim başka devamlı senin yüzünden deyip başına kalksaydım bu sefer boşanmaya kadar giderdi Allah korusun Allah daha beterinden korusun inşallahSen Allaha havale et gerisini o halleder uzulme rizkinizi bol helalinden versin insallah.. ondanda cikarir illaki merak etme iş cocuklarindan cikmasa varsa tabi ..
Ay erken gelmesinAynen canim daha cok vaktimiz pek biseye ihtiyacim yok zaten yaz icin bi kac parca aliyim yeterli tek istedigim saglikla erken gelsin bu bari gec gelmesin 36 haftalikken baslicam erken nasil dogururum diye arastirmaya 10 ay hamile kalamam
Kiz tobe dee catlatacan mi beni 40da gelmez benimkiler 42 de anca gelir sen 38 de sunaAy erken gelmesin40. haftada gelir inşallah
Günde 200den 2 kere 400 mg progestan, devit3damla, multivitamin hapı ve magnezyum hapı kullanıyorum ben.Daha demire başlamadım.Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Canım bende 3. dozu olucam benim doktorum detaylı USG sonrası önce tetanoz aşısını yaptır dedi ondan sonra en az 2 hafta sonra Kovit aşısını yaptır dedi tetanozu bikac gün oldu 3 hafta sonra yaptırırım inşallah belki fikir olur tetanoz aşın yoksa yaptirKizlar ben biontech 3. Doz asimi olmadim henuz doktorada soruyum dedikce unutuyorum hep asmde ebemiz 20 haftadan sonra ol demisti alsam mi randevu
Aman ya RabbimKiz tobe dee catlatacan mi beni 40da gelmez benimkiler 42 de anca gelir sen 38 de suna
Ben yatircaktim canim ama oglandada kizdada oldugum icin dozlarimi 10 yil koruyomus bunda olamadim covid asimi olmak istiyorum bakalim olmadi aliyim randevumu yaptiriyim ondanda kurtulurum bidha yakalanmadanCanım bende 3. dozu olucam benim doktorum detaylı USG sonrası önce tetanoz aşısını yaptır dedi ondan sonra en az 2 hafta sonra Kovit aşısını yaptır dedi tetanozu bikac gün oldu 3 hafta sonra yaptırırım inşallah belki fikir olur tetanoz aşın yoksa yaptir
Bende öyle hatırlıyorum senin tetanoz koruyuculuğun vardı benimde kızda tam olsaydı bu aylarda yaptırırdim kadın doğum kontrolü öncesi bende yaptırırım inşallah canımBen yatircaktim canim ama oglandada kizdada oldugum icin dozlarimi 10 yil koruyomus bunda olamadim covid asimi olmak istiyorum bakalim olmadi aliyim randevumu yaptiriyim ondanda kurtulurum bidha yakalanmadan
Ayy ne guzel yaa valla olum tam 42 haftalik oldu dogdugunda poposunda afedersin kaka vardi dusun artik.. kizimda 41+1 di zorla suni ile dogdu buda 30lara inmesin mi artik cok zorlaniyorum gercekten agustosa kalmasa keske ama hic umudum yok 42ye dayanirim yine bak görAman ya Rabbim38 den sonra gelsin oğlusun benimki erken geldiği için o haftalar çok uzak bana 36 ya kadar dayansa oğluşum inşallah
Yaptir canim ihmal etme tedbiri al taktir Allahin ben sadece bi seker yuklemesini yaptirmicam onuda bayramdan sonraya gel dedi ac karnina gidicekmisim onun icindir demi .. geriye ne kaliyor acabaBende öyle hatırlıyorum senin tetanoz koruyuculuğun vardı benimde kızda tam olsaydı bu aylarda yaptırırdim kadın doğum kontrolü öncesi bende yaptırırım inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?