2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sezeryan o yüzden en fazla 39.haftada olur inşallah o zamana kadar gelmese 41. haftada çok zorlar ya Allah yardımcın olsun inşallah canım

Benimki sezeryan o yüzden en fazla 39.haftada olur inşallah o zamana kadar gelmese 41. haftada çok zorlar ya Allah yardımcın olsun inşallah canım
Kafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorum 3. Cocukta dikissiz olur diyolar dogumum bakalim gorcez yine giren girer bana

Merhaba ağustos anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum

Yaptir canim ihmal etme tedbiri al taktir Allahin ben sadece bi seker yuklemesini yaptirmicam onuda bayramdan sonraya gel dedi ac karnina gidicekmisim onun icindir demi .. geriye ne kaliyor acaba
Canım benim insülin direncim olduğu için bir 13. haftalardi galiba tam hatırlamıyorum o zaman yaptırdım şimdi de kontrolde yine yaptırır benim ilk saat yüksek çıkıyor kilolu olmama rağmen ,diyet yapmama rağmen, şekeri hayatımdan çıkarmama rağmen, hamur işi çok nadir yememe rağmen, beyaz ekmek hiç tüketmiyorum ustelik inşallah düzelmiştir şeker yüklemesidir büyük ihtimalle normalde yaptirmak bu haftalara denk geliyor

Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Doktorun onerdigi imom var onu kullaniyorum son kutu bidhada kullanmam ya midemi bulandiriyor kan ilacimi ve devit3 damlami kullaniyorum baska bisey kullanmiyorum

Kafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorum 3. Cocukta dikissiz olur diyolar dogumum bakalim gorcez yine giren girer bana
Ay yok sezeryan çok zor oluyor benim tansiyonum birden yükselebilir diye tedbir amaçlı sezeryan olacak şimdiden tırsıyorum valla çok zor uzun süre iylesemiyorsun kendine faydan olmuyor ki çocuklara nasıl bakasin ilkinde bebek hadtanedeydi şimdi hep ilgi isteyen bir kızım var ikinci olacak nasıl bakacağım diye tedirgin oluyorum senin 2 tane bir bebek daha zor olur eğer doktorun normal dogurabilirsin derse sezeryan girme ama risk yaşıyorsan tabiki ol senin sağlığında önemli canim

Sen yaptir tabi ben kizimdada istemedigimi soyledim doktora aclik tokluk kanina bakmisti sukur biseyim cikmadi eger ki sorun gorseydi orda yukleme yapilcakti bundada istemicem bakalim

Sen yaptir tabi ben kizimdada istemedigimi soyledim doktora aclik tokluk kanina bakmisti sukur biseyim cikmadi eger ki sorun gorseydi orda yukleme yapilcakti bundada istemicem bakalim
Benim açlık şekerim normal , homa ir normal ama yükleme sonrası ilk saat yükseliyor polikistik overliyim insülin direncim o yüzden oluyor

Valla canim sezaryani bilmemde normal dogumda cok zorlandim kizimda ozellikle eli basinda geldi kesim cok fazlaydi oglum kucuktu ilgi istiyodu her kucagima atlamasinda bi dikis patliyodu oturamiyodum, yatarak emziriyodum cocugu geri besigine koyamiyodum bir ayi buldu abartisiz iylesmem.. bundada oyle olur dye korkuyorum cocuklari kaynanama yada anneme gondericem zaten biraz toparlanana kadar dedikleri gibi diksiim olmazsa zaten sorun olmaz

Anladım canım doğumun her türlüsü zor hangisi daha kolay olacaksa Rabbim onu nasip etsin inşallah canım inşallah bizlerde sağlığımıza biran önce kavusalim ki bebelerimize çocuklarımıza bakalım hiç kimse anne gibi bakamaz tabiki elinden geleni yaparlar ama anne gibi olmaz Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah

Bizim neyimize bebe dogurmak dökülüyoruz resmen saka bi yana dikkat et yuklet bakalim belki duzelmistir
Ben 37 yaşındayım canım aramızda 10 yaş var benimki yine normalde sen daha küçüksün ben birde ölümden döndüm preeklampsi yaşadığım için yani açıkça kasindim ayy ben bu bebekler için bir dünya iğne kullandım maddi manevi yıpratıcı bir süreç nasıl yapmayayım kız diğer hastanede 2 aşılama 2 tüp bebekebek negatif oldu orda 150 bin paramiza mi üzüleyim her negatiften sonra aylarca aglamami üzüleyim sebepsiz olmayan bebeğimize mi yanayım bunlarda benim tansiyonumu şekerimi tetiklemis olabilir ben çok stresli biriyim herşeyi çok kafaya takarım benim lisesi yıllarımda da saçlarım beyazdı şimdi maşallah siyah yok ablam var 48 yaşında onda bir tane bile beyaz yok çocuğum hasta olsa üzüntüden hasta olan biriyim panik atak oldum doğumdan sonra da herşey beni biraz fazla yoruyor

Farklı bir doktora muayene oldunuz mu? Doktorların ölçümü çok değişiyor. Bazı bebekler 46-48 cm doğarken bazılar 52-54cm doğuyor. Artık beslenme genetik vb faktörler devreye giriyor. Doğumdan sonra hızla toparlıyor. Yalnız boyundan ziyade kafasını düşünün normal istiyorsanız. Max 10cm açılıyor rahim ağzı, benim oğlumda kafası büyüktü 37haftada doğurttuk suni sancı ile normal istediğim için yoksa sezaryen olmalıydım. O haftada bile 9.9cmdi

Evet farklı bir doktora göründüm oda aynı şeyi söyledi dediğiniz gibi umarım doğumdan sonra toparlanıcak bir şeydir ya da kısa boylu olsun ama sağlıkla kucağıma alayım da bu orantısızlık kafamı karıştırdı çok sadece.
Bu ikinci gebeliğim ilki sezeryan dı buda sezeryan olacağı için sanırım kilosu ve başı için doğumla alakalı ondan bir şey bahsetmedi doktorlar

Ben ultrason olcumlerine cok guvenemiyorum. Oglumda 2 farkli doktor takibindeydim. Ikisinin arasinda 1 hafta oynardi. Dogumdan onceki son olcumde boyu 54 cm kilosu da 3400 du ozelde. Devletteki son kontrolumde boyu 53 kilosu 3500 du. Ben 49 cm 2760 dogum yaptim. Kavusmaya kalmis 1 ay hic endiselenme. Rahim kapali kutu dogmadan ne olacak bilemezsn

Gerçekten baya farkla doğmuş sizin bebiş
Çok teşkkür ederim cevabınız için içim rahatlıyor böyle pozitif mesajlar okuyunca

Selqm. Arkadaslar da yazmis zaten. Ultrasonlsr cok yaniltici. 54 cm cok uzun ve iri 4000 uzeri diyolardi. 500 gram oynar 4500 da dogabilir, sezaryen yapalim omzu takilir fln dediler. 47 cm dogdu, 3640 gramdi. Ozellikle boyunun soyledikleriyle uzaktan yakindan alakasi yoktu.

Ben de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacak Bakınıyorum da şal vs de almam lazm alınacaklar listesi kabarık
Arkadasim yok oyle bir pijama diyor hepsi genelde ic gosteriyormuş ama mecit diye bir marka önerdi kaliteli oluyormuş aklinda bulunsun bende ona bakicam

Bende tesettur magazalar zincirinin muhasebesine bakarken stok yapmiştim o markayi daha kullanmadigim şallar bile var altina yatirim yapsam şu kadar gurur duymazdim bu kadar zamlanmasinin sebebi tesettürlü bakanlar onlar takmaya basladikca zamlandi zalım

Almicam ordan ya alirsam kendimi salak yerine konmuş gibi hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…