- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Benimki sezeryan o yüzden en fazla 39.haftada olur inşallah o zamana kadar gelmeseAyy ne guzel yaa valla olum tam 42 haftalik oldu dogdugunda poposunda afedersin kaka vardi dusun artik.. kizimda 41+1 di zorla suni ile dogdu buda 30lara inmesin mi artik cok zorlaniyorum gercekten agustosa kalmasa keske ama hic umudum yok 42ye dayanirim yine bak gör
Kafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorumBenimki sezeryan o yüzden en fazla 39.haftada olur inşallah o zamana kadar gelmese41. haftada çok zorlar ya Allah yardımcın olsun inşallah canım
Canım benim insülin direncim olduğu için bir 13. haftalardi galiba tam hatırlamıyorum o zaman yaptırdım şimdi de kontrolde yine yaptırır benim ilk saat yüksek çıkıyor kilolu olmama rağmen ,diyet yapmama rağmen, şekeri hayatımdan çıkarmama rağmen, hamur işi çok nadir yememe rağmen, beyaz ekmek hiç tüketmiyorum ustelikYaptir canim ihmal etme tedbiri al taktir Allahin ben sadece bi seker yuklemesini yaptirmicam onuda bayramdan sonraya gel dedi ac karnina gidicekmisim onun icindir demi .. geriye ne kaliyor acaba
Doktorun onerdigi imom var onu kullaniyorum son kutu bidhada kullanmam ya midemi bulandiriyor kan ilacimi ve devit3 damlami kullaniyorum baska bisey kullanmiyorumKızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Ay yok sezeryan çok zor oluyor benim tansiyonum birden yükselebilir diye tedbir amaçlı sezeryan olacak şimdiden tırsıyorum valla çok zor uzun süre iylesemiyorsun kendine faydan olmuyor ki çocuklara nasıl bakasin ilkinde bebek hadtanedeydi şimdi hep ilgi isteyen bir kızım var ikinci olacak nasıl bakacağım diye tedirgin oluyorum senin 2 tane bir bebek daha zor olur eğer doktorun normal dogurabilirsin derse sezeryan girme ama risk yaşıyorsan tabiki ol senin sağlığında önemli canimKafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorum3. Cocukta dikissiz olur diyolar dogumum bakalim gorcez yine giren girer bana
Sen yaptir tabi ben kizimdada istemedigimi soyledim doktora aclik tokluk kanina bakmisti sukur biseyim cikmadi eger ki sorun gorseydi orda yukleme yapilcakti bundada istemicem bakalimCanım benim insülin direncim olduğu için bir 13. haftalardi galiba tam hatırlamıyorum o zaman yaptırdım şimdi de kontrolde yine yaptırır benim ilk saat yüksek çıkıyor kilolu olmama rağmen ,diyet yapmama rağmen, şekeri hayatımdan çıkarmama rağmen, hamur işi çok nadir yememe rağmen, beyaz ekmek hiç tüketmiyorum ustelikinşallah düzelmiştir şeker yüklemesidir büyük ihtimalle normalde yaptirmak bu haftalara denk geliyor
Benim açlık şekerim normal , homa ir normal ama yükleme sonrası ilk saat yükseliyor polikistik overliyim insülin direncim o yüzden oluyorSen yaptir tabi ben kizimdada istemedigimi soyledim doktora aclik tokluk kanina bakmisti sukur biseyim cikmadi eger ki sorun gorseydi orda yukleme yapilcakti bundada istemicem bakalim
Valla canim sezaryani bilmemde normal dogumda cok zorlandim kizimda ozellikle eli basinda geldi kesim cok fazlaydi oglum kucuktu ilgi istiyodu her kucagima atlamasinda bi dikis patliyodu oturamiyodum, yatarak emziriyodum cocugu geri besigine koyamiyodum bir ayi buldu abartisiz iylesmem.. bundada oyle olur dye korkuyorum cocuklari kaynanama yada anneme gondericem zaten biraz toparlanana kadar dedikleri gibi diksiim olmazsa zaten sorun olmazAy yok sezeryan çok zor oluyor benim tansiyonum birden yükselebilir diye tedbir amaçlı sezeryan olacak şimdiden tırsıyorum valla çok zor uzun süre iylesemiyorsun kendine faydan olmuyor ki çocuklara nasıl bakasin ilkinde bebek hadtanedeydi şimdi hep ilgi isteyen bir kızım var ikinci olacak nasıl bakacağım diye tedirgin oluyorum senin 2 tane bir bebek daha zor olur eğer doktorun normal dogurabilirsin derse sezeryan girme ama risk yaşıyorsan tabiki ol senin sağlığında önemli canim
Bizim neyimize bebe dogurmak dökülüyoruz resmenBenim açlık şekerim normal , homa ir normal ama yükleme sonrası ilk saat yükseliyor polikistik overliyim insülin direncim o yüzden oluyor
Anladım canım doğumun her türlüsü zor hangisi daha kolay olacaksa Rabbim onu nasip etsin inşallah canım inşallah bizlerde sağlığımıza biran önce kavusalim ki bebelerimize çocuklarımıza bakalım hiç kimse anne gibi bakamaz tabiki elinden geleni yaparlar ama anne gibi olmaz Allah hepimize kolaylıklar versin inşallahValla canim sezaryani bilmemde normal dogumda cok zorlandim kizimda ozellikle eli basinda geldi kesim cok fazlaydi oglum kucuktu ilgi istiyodu her kucagima atlamasinda bi dikis patliyodu oturamiyodum, yatarak emziriyodum cocugu geri besigine koyamiyodum bir ayi buldu abartisiz iylesmem.. bundada oyle olur dye korkuyorum cocuklari kaynanama yada anneme gondericem zaten biraz toparlanana kadar dedikleri gibi diksiim olmazsa zaten sorun olmaz
Ben 37 yaşındayım canım aramızda 10 yaş varBizim neyimize bebe dogurmak dökülüyoruz resmensaka bi yana dikkat et yuklet bakalim belki duzelmistir
Farklı bir doktora muayene oldunuz mu? Doktorların ölçümü çok değişiyor. Bazı bebekler 46-48 cm doğarken bazılar 52-54cm doğuyor. Artık beslenme genetik vb faktörler devreye giriyor. Doğumdan sonra hızla toparlıyor. Yalnız boyundan ziyade kafasını düşünün normal istiyorsanız. Max 10cm açılıyor rahim ağzı, benim oğlumda kafası büyüktü 37haftada doğurttuk suni sancı ile normal istediğim için yoksa sezaryen olmalıydım. O haftada bile 9.9cmdiMerhaba ağustos anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum
Evet farklı bir doktora göründüm oda aynı şeyi söyledi dediğiniz gibi umarım doğumdan sonra toparlanıcak bir şeydir ya da kısa boylu olsun ama sağlıkla kucağıma alayım daFarklı bir doktora muayene oldunuz mu? Doktorların ölçümü çok değişiyor. Bazı bebekler 46-48 cm doğarken bazılar 52-54cm doğuyor. Artık beslenme genetik vb faktörler devreye giriyor. Doğumdan sonra hızla toparlıyor. Yalnız boyundan ziyade kafasını düşünün normal istiyorsanız. Max 10cm açılıyor rahim ağzı, benim oğlumda kafası büyüktü 37haftada doğurttuk suni sancı ile normal istediğim için yoksa sezaryen olmalıydım. O haftada bile 9.9cmdi
Ben ultrason olcumlerine cok guvenemiyorum. Oglumda 2 farkli doktor takibindeydim. Ikisinin arasinda 1 hafta oynardi. Dogumdan onceki son olcumde boyu 54 cm kilosu da 3400 du ozelde. Devletteki son kontrolumde boyu 53 kilosu 3500 du. Ben 49 cm 2760 dogum yaptim. Kavusmaya kalmis 1 ay hic endiselenme. Rahim kapali kutu dogmadan ne olacak bilemezsnMerhaba ağustos anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum
Gerçekten baya farkla doğmuş sizin bebişBen ultrason olcumlerine cok guvenemiyorum. Oglumda 2 farkli doktor takibindeydim. Ikisinin arasinda 1 hafta oynardi. Dogumdan onceki son olcumde boyu 54 cm kilosu da 3400 du ozelde. Devletteki son kontrolumde boyu 53 kilosu 3500 du. Ben 49 cm 2760 dogum yaptim. Kavusmaya kalmis 1 ay hic endiselenme. Rahim kapali kutu dogmadan ne olacak bilemezsn
Selqm. Arkadaslar da yazmis zaten. Ultrasonlsr cok yaniltici. 54 cm cok uzun ve iri 4000 uzeri diyolardi. 500 gram oynar 4500 da dogabilir, sezaryen yapalim omzu takilir fln dediler. 47 cm dogdu, 3640 gramdi. Ozellikle boyunun soyledikleriyle uzaktan yakindan alakasi yoktu.Merhaba ağustos anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Arkadasim yok oyle bir pijama diyorBen de yeni tesettürlendim. Pijama iç göstermeyen ekru ve uygun bulmam zor olacakBakınıyorum da şal vs de almam lazm alınacaklar listesi kabarık
Bende tesettur magazalar zincirinin muhasebesine bakarken stok yapmiştim o markayi daha kullanmadigim şallar bile var altina yatirim yapsam şu kadar gurur duymazdimBen desenli şal takmıyorum var mı bilmiyorum benim bir şal için vereceğim en fazla miktar 150 TLelbise için bile 650_1000 TL sadece abiye tarzına veririm kıyafet için bile o kadar vermem ama ayakkabıya veririm ayağım rahat olsun elbisemin pamuklu olması önemli valla markası değil benim düşüncem ama şu var bekarken alıyordum kendim çalışıyordum kendime harciyordum ailemin maddi durumu iyiydi esiminde durumu iyi ama kıyamıyorum
Almicam ordan ya alirsam kendimi salak yerine konmuş gibi hissederimAyy valla bizi telaşa sokuyorlar. Çok nazlılar.Biraz kıpırdadı döndü biraz önce. Eğer böyle devam ederse rutin randevum gideceğim zaten az kaldı o zaman sorarım. En iyi ihtimal sağlık ocağına gider kalp atışlarını dinlerim.
En iyisi dalin o zaman.
Ben aldım güzel geldi ama yorumları okuyabilirsin. Yoksa çok pahalıya alırsın canım normal mağazalarda
Magnorm365
Regenesis
Devit3
Gyno ferro sanol
Doktorum verdi bana bunları. Bunlar harici kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?