2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes bi imtihan veriyor tabi kimisi zor kimisi kolay insalllah cocuklarinin hayrini gorursun Allah hepimizin yardimcisi olsun bende valla cok sinirli stresli bi insanim saclarim 23 yasimda basladi beyazlamaya bu sene daha cok artti nedense bende 30a dogru gidiyorum kiz o kdar genc degilim artik kocadim haa

Kafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorum 3. Cocukta dikissiz olur diyolar dogumum bakalim gorcez yine giren girer bana
Belfitigi olanlara sezeryan mi yapıyorlar?
Himm bende isteyim. Ozaman.
Normalden korkuyorim

Haydaa Allah yardımcısı olsun inşallah paranizi alirsiniz

Ayy co kgecmis olsun canım inşallah paranizi alirsiniz. Az para değil malesef böyle insanlar çok fazla

Kızlar 0/3 aylık zıbınları kaç tane almak lazım ortalama, bide uzun kollumu aldınız ilk ay uzun giydirilir dedi arkadaş ama yaz sıcağında pişmezmi çocuk
Bana tecrubeliler çok uzun kollu alma giydirip çıkarmak bebeğe zor oluyor kısa kollu askılı al zaten üst üste kıyafet giydiriyorsun bebeğe üşümez dediler.
Mantıklı geldi 1-2tabe alıp gerisini kısa yada askılı alayım diyorum

Kizlar doktorum gogus uclarini yaglamami istemisti, iste ucu ciksin bebek icin hazir olsun diye. Bikac gundur yapiyorum, bugun bi sıktım sut geldi. Sut mu, sivi bisey iste anlamadm. Sizde geldimi? Mazallah erken dogum falan olmaz di mi?
Bana doktorum denedi ama ben çok ovalamadan sürmeye calisiyorum uçkarinda sarimsi bi tabaka olusmus akan sividan ona bile dokunmuyorum

günaydın kızlar, sayfalara göz gezdirdim de bazı arkadaşlar da hareket hissetmeyince korkmaya başlamış. bende dün az hissettim, gece hiç hissetmeyince bu sabah korkarak uyandım. hastaneye gitmeyi düşünüyordum. neyse ki şimdi hareketlenmeye başladı bizimki içim rahatladı :) eltim 7 aylık hamileyken ölü doğum yapmıştı kendisi 2 gün hissetmemiş hareket ama korkudan kimseye bişey diyememişti, sebebini bulamamışlardı. öyle kötü anılarımız var ama sonra tekrardan hamile kaldı şimdi minnoş oğlu var 1yaşını doldurdu :) ama her seferinde aklıma bu geliyor korkuyorum.

Canım benim kızımda böyle olmuştu 2 defa acile gittim. Bebek hareketliydi ama ben o kadar hissetmiyormuşum meğerse şimdi de çoğu zaman öyle gümbür gümbür hissetmiyorum çoğu ince hareket. içine sinmezse baktır sende kafan rahatlar.

Teşekkür ederim ❤ dün akşamda baya hareketlendi yatmadan önce. Şimdide öyle. İçim rahatladı birazda burda söylenenlerden.

benimki de 2 gündür öyle, bende arada konuşuyorum elimle rahatsız ediyorum o zaman hafifte olsa hissediyorum. bişeyler yiyin, uzanın, konuşun, elinizle rahatsız edin belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…