- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Herkes bi imtihan veriyor tabi kimisi zor kimisi kolay insalllah cocuklarinin hayrini gorursun Allah hepimizin yardimcisi olsun bende valla cok sinirli stresli bi insanim saclarim 23 yasimda basladi beyazlamaya bu sene daha cok artti nedense bende 30a dogru gidiyorum kiz o kdar genc degilim artikBen 37 yaşındayım canım aramızda 10 yaş varbenimki yine normalde sen daha küçüksün ben birde ölümden döndüm preeklampsi yaşadığım için yani açıkça kasindim ayy ben bu bebekler için bir dünya iğne kullandım maddi manevi yıpratıcı bir süreç nasıl yapmayayım kız diğer hastanede 2 aşılama 2 tüp bebekebek negatif oldu orda 150 bin paramiza mi üzüleyim her negatiften sonra aylarca aglamami üzüleyim sebepsiz olmayan bebeğimize mi yanayım bunlarda benim tansiyonumu şekerimi tetiklemis olabilir ben çok stresli biriyim herşeyi çok kafaya takarım benim lisesi yıllarımda da saçlarım beyazdı şimdi maşallah siyah yok ablam var 48 yaşında onda bir tane bile beyaz yok çocuğum hasta olsa üzüntüden hasta olan biriyim panik atak oldum doğumdan sonra da herşey beni biraz fazla yoruyor
Doktorum 1 do dedi ama sizin vuruldgunuz gibi vurulunca koruyucu oluyormuş sanırım bende öyle vurulcamİlk bebeğimde hamilelikte 2 doz hamilelikten sonra 3 doz oldum. İkinci ve bu hamileliğimde olmadım o yüzden.
Belfitigi olanlara sezeryan mi yapıyorlar?Kafam atiyo bazen beldeki fitigi bahane edip sezaryan olayim diyorum sonra tirsiyorum3. Cocukta dikissiz olur diyolar dogumum bakalim gorcez yine giren girer bana
Canım doktora sor mutlaka.Kizlar ben biontech 3. Doz asimi olmadim henuz doktorada soruyum dedikce unutuyorum hep asmde ebemiz 20 haftadan sonra ol demisti alsam mi randevu
Aminnn insaolahGerçekten öyle. Canları istediği gibi davranıyorlar. İyidir inşallah. Hepimizin bebeği iyi olsun inşallah sıkıntısız haberler veririz birbirimize
Multivitamin omegav3 lu ve folikli.Kızlar günlük ilac vitamin ne kullaniyosunuz bana bisry vermedi doktorum aylardir bi vitamin ilac icmiyirum ozel falan siz iciyomusunuz aliyimmi
Haydaa Allah yardımcısı olsun inşallah paranizi alirsinizBenm kocam cok arkadas canlisi malesef. Daha gecenlerde ugruna öldügü is iliskileri olan bi arkadasi kazik atti buna. Ondan satin aldigimiz araba onun uzerindeydi hala 3 aydir vermiyomus satisini. Ha bugun ha yarin. Benmki de hic dert etmiyo benm de haberim yok. Ama gece gunduz her bos vaktinde o cocukla. Isle ilgili bi sorun cikmis aralarinda. Senetleri 5 ay gecikmis odememis. Bizimkiler de takip baslatmislar mecbur. Oglan hemen polise ihbar etmis benmkini arabami gaspetti die. Olaya bak resmen hirsizlikla suclamis. Al kardesim die ayrilmiodun pesinden sana mustehak nasi guzel oldu dedmprofesyonel iliski kuramiyo. Herkes kardesi cok sukur
Ayy co kgecmis olsun canım inşallah paranizi alirsiniz. Az para değil malesef böyle insanlar çok fazlaStres gerçekten çok etkiliyor 2019 da eşimin çok yakın bir arkadaşı borç para istemişti 200 bin TL ben vermek istemedim açıkçası ama eşim çok yakın arkadaşı çocuğu hasta diye verelim diye ısrar etti adam paramızı alıp kaçtı hala ortalıkta yok ben bunu tesadüfen öğrendim bir hafta içerisinde tansiyonum fırladı erken doğuma sebebiyet verdi
Yorgunluk halsizlik başladı. Sanırım odemlerde başlıyor gibi. Birde ne tarafına yatsam rahatsız oluyorum yaKızlar sırt ve bel agrıları basladımı. Sırtım cok kötü agrıyor kemiklerim.kaburgalarım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Bana tecrubeliler çok uzun kollu alma giydirip çıkarmak bebeğe zor oluyor kısa kollu askılı al zaten üst üste kıyafet giydiriyorsun bebeğe üşümez dediler.Kızlar 0/3 aylık zıbınları kaç tane almak lazım ortalama, bide uzun kollumu aldınız ilk ay uzun giydirilir dedi arkadaş ama yaz sıcağında pişmezmi çocuk
Bana doktorum denedi ama ben çok ovalamadan sürmeye calisiyorum uçkarinda sarimsi bi tabaka olusmus akan sividan ona bile dokunmuyorumKizlar doktorum gogus uclarini yaglamami istemisti, iste ucu ciksin bebek icin hazir olsun diye. Bikac gundur yapiyorum, bugun bi sıktım sut geldi. Sut mu, sivi bisey iste anlamadm. Sizde geldimi? Mazallah erken dogum falan olmaz di mi?
Kiz asimi kaldi hic artik asi olun bile demiyorlarKizlar ben biontech 3. Doz asimi olmadim henuz doktorada soruyum dedikce unutuyorum hep asmde ebemiz 20 haftadan sonra ol demisti alsam mi randevu
Aynen aynen almaAlmicam ordan ya alirsam kendimi salak yerine konmuş gibi hissederim
ben 14.. haftadan sonra olmuştum, bi zararı yok. vakalar azaldı ama yine de koruma sağlar sanaKizlar ben biontech 3. Doz asimi olmadim henuz doktorada soruyum dedikce unutuyorum hep asmde ebemiz 20 haftadan sonra ol demisti alsam mi randevu
Canım benim kızımda böyle olmuştu 2 defa acile gittim. Bebek hareketliydi ama ben o kadar hissetmiyormuşum meğerseYa ben kızımın hareketlerini son 2 gündür çok az hissediyorum. Hiç kıpırdamıyor neredeyse.dün düşünmekten uyuyamadım. Hep Bi endişeliyim Bi sorun mu var diye. Normal mi böyle olması. Doktorum böyle olunca tatlı ye soluna yat bekle dedi. En az 40 dk yaptım yok yani. Canı isterse 1 2 vurup geçiyor. Daha da yok
Teşekkür ederimCanım benim kızımda böyle olmuştu 2 defa acile gittim. Bebek hareketliydi ama ben o kadar hissetmiyormuşum meğerseşimdi de çoğu zaman öyle gümbür gümbür hissetmiyorum çoğu ince hareket. içine sinmezse baktır sende kafan rahatlar.
benimki de 2 gündür öyle, bende arada konuşuyorum elimle rahatsız ediyorum o zaman hafifte olsa hissediyorum. bişeyler yiyin, uzanın, konuşun, elinizle rahatsız edin belki işe yararYa ben kızımın hareketlerini son 2 gündür çok az hissediyorum. Hiç kıpırdamıyor neredeyse.dün düşünmekten uyuyamadım. Hep Bi endişeliyim Bi sorun mu var diye. Normal mi böyle olması. Doktorum böyle olunca tatlı ye soluna yat bekle dedi. En az 40 dk yaptım yok yani. Canı isterse 1 2 vurup geçiyor. Daha da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?