2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de 2 gündür öyle, bende arada konuşuyorum elimle rahatsız ediyorum o zaman hafifte olsa hissediyorum. bişeyler yiyin, uzanın, konuşun, elinizle rahatsız edin belki işe yarar
Her şeyi yaptım dün hiç tepki vermedi akşama kadar. Ama sonra arkadaşlara oturmaya gittik orda sesten falan rahatsız oldu herhalde baya hareketlendi

Her şeyi yaptım dün hiç tepki vermedi akşama kadar. Ama sonra arkadaşlara oturmaya gittik orda sesten falan rahatsız oldu herhalde baya hareketlendi
bence de sesten etkilenmeye başladılar :) akşam bugün hissetmedim deyince eşim göbeğime seslendi bağırdı kalk diye eliyle rahatsız etti, beni rahat bırakın der gibi hareketlendi :))

bebeğinizi günde kaç kere hissediyosunuz arkadaşlar? mesela saat başı falan hissediyo musunuz? bu konuyu çok kafama takmaya başladım gittiğimde sorucam doktoruma da mutlaka. ben öyle sizin gibi sürekli duymuyorum günde bi kaç kere heralde. o da genelde akşam saatlerinde. ama siz mesela uyutmadı falan diyosunuz ya ben gece hiç duymuyorum bebeğimi

bence de sesten etkilenmeye başladılar :) akşam bugün hissetmedim deyince eşim göbeğime seslendi bağırdı kalk diye eliyle rahatsız etti, beni rahat bırakın der gibi hareketlendi :))
Ay aman rahatım bozulmasın modundalar resmen bizi düşünen yok bu ne böyle ana naparsa yapsın dışarıda

Kız ben Bi sabah Bi de akşam hissediyordum böyle en fazla 30 dk falan. Sonra gün içinde tık yoktu. Şimdi o da kalmadı. Canı istediği zaman kımıldıyor. Öyle gün içinde saat başı hissetmiyorum yani. Doktorum bana günde en az 10 hareket hissetmen gerek dedi bende tekmelerin sayıyorum 10 u geçiyor zaten

Bence evham yapmayın bende çok yoğun hissetmiyorum daha küçükler ayrica karın yağ tabakası ve bebeğin yerleştiği yerle de ilgili bu ilk çocuğumda da böyleydi gündüz hiç hissetmezdim aksam biraz birazda kahvaltıdan sonra hissederdim çok uslu uykuyu seven bi oğlum oldu simdi kızımında abisine çekeceğini düşünüp olumlu bakmaya çalışıyorum bence sizede uykucu bi bebiş geliyor

benim asla 10 tane olmuyo ama

evet biraz kilolu hamile kaldım ben. bide hergün iğne yaptığım için karnımın her yeri beze dolu acaba ondan da mı hissetmiyo olabilirim. gerçi ukuyu sevecekse çok şikayetim de yok

bende gece uyurken duymuyorum, akşam tv izlerken hissediyorum bide sabahları kahvaltıdan sonra. kimisinde plesanta önde olduğu için de az hissediliyormuş. aslında çok takıp kendimizi korkutmamamız lazım ama insan gün geçtikçe hareketine alıştırıyor bağlanıyor gibi. yani ben böyle hissettiğimi anladım :) ama inşallah hepimizin bebişleri iyidir bizler gereksiz büyütüyoruzdur :))

Cnm bende de insulin direnci var tek başına diyet yetmiyor, hareketsiz kalmadan lazım. Bir de fix bir kilo olacak, ne alacaksın ne de vereceksin. 3 4 kg aldın mı çıkıyor yeniden insulin

Belfitigi olanlara sezeryan mi yapıyorlar?
Himm bende isteyim. Ozaman.
Normalden korkuyorim

Hem normal hem sezeryan geçirmiş biri olarak diyorum ki keşke bu gebelikte imkan olsa da normal dogursam. Normal doğumda 10 güne hayatıma devam ettim seseryanda 1 ay açıdan, hareket edememekten, hapşırırken kesigimi tutmaktan helak oldum. Sezeryan dediğin doğum değil ameliyat bana göre. Günlük hayat kalitesini 1 ay kesintiye uğraşıyor. Normal doğumda dikişler 10 güne iyileşiyor ve normal hayata devam. Normal doğumda sancı çekmek yorucu, doğum.bir fiil başlayınca zaten 2 dakikada operasyon bitiyor.

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallahn

Ben de aynı senin gibiyim. Bazen saatlerce hissetmiyorum hiçbisey bazen cok kıpırdanıyor, genelde aksamları, gündüz sanki hareket ediyor da biz duymuyoruz, uyuyor da olabilir, kafana takma bencr taktıkca hissedemezsin, takmazsan daha cok hissedersin gibi geliyor bana, ve evet benim bebe sese tepki veriyor sanırsaö ne zaman instagramda dolaşsam video seslerini duysa kıpırdanıyor akşamları yatınca, her aksam değil ama.

Bence de tepki veriyorlar seslere. Dün mevlüt yemeğine gittik. Hoca mikrofonla bağıra bağıra ilahi okudu küçücük salonda öyle bir yankılandı ki sesi. Baya bir tekmeye maruz kaldım

Sen 30' a giderken ben duruyorum bende 40'li yaşlara gidiyorum her yaşın ayrı bir güzelliği var canım

Ayy çok iyi yapmışsın şimdi herşey pahalı tesettür çok daha pahalı

benim asla 10 tane olmuyo ama
Dün bana moral verdiler bugün sıra sende. Sıkma canını bir şeyi yoktur. Gerçekten canları istediği gibi davranıyorlar. Doktorum bir şey demişti. Eğer böyle az hissedersen tatlı yiyip sol tarafına yat demişti. Dene istersen.

Aynen öyle canım hareketsiz kaldığımda hemen yükseliyor doktorum diyetisyene yönlendir gittiğim diyetisyen bildiğin kilolu biriydi kendine faydası olmayanın bana çok olacağını düşünmüyorum bıraktım başka diyetisyene gittim yürüyüşe gün içinde 3-4 defa çıkmam gerek hatta her yemekten sonra ama o kadar çıkmaya imkanım yok havalar düzeldi artık çıkarım en azından günde 2 defa

Arkadaslar bugun kan tahlil sonucumuzu qldik guatir icin bende guatir çıkmıştı 25 mglik ilac kullaniyordum en sonda ki kontrolumuze gittigimizde kan iatediler kan verdik sonucta doktor demiski tiroidleri yavas calisiyor ilaci 50 mga cikardilar bende agladim dayanamadim bilgisi olanlar ne olur yazarmisiniz bebegime bi zararı olmaz demi birde bu tiroidler neden yavas calisir acaba ne olur birsey yazin buna cok ihtiyacim var bu arada erzuruma gidicez ya guatir icinde randevu aliyim diyorum tabi ayni gune denk gelirse iki randevuda gitmisken onada baktiricam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…