Evet 5 dozda ömür boyu koruyucu.Doktorum 1 do dedi ama sizin vuruldgunuz gibi vurulunca koruyucu oluyormuş sanırım bende öyle vurulcam
Her şeyi yaptım dün hiç tepki vermedi akşama kadar. Ama sonra arkadaşlara oturmaya gittik orda sesten falan rahatsız oldu herhalde baya hareketlendibenimki de 2 gündür öyle, bende arada konuşuyorum elimle rahatsız ediyorum o zaman hafifte olsa hissediyorum. bişeyler yiyin, uzanın, konuşun, elinizle rahatsız edin belki işe yarar
bence de sesten etkilenmeye başladılar :) akşam bugün hissetmedim deyince eşim göbeğime seslendi bağırdı kalk diye eliyle rahatsız etti, beni rahat bırakın der gibi hareketlendi :))Her şeyi yaptım dün hiç tepki vermedi akşama kadar. Ama sonra arkadaşlara oturmaya gittik orda sesten falan rahatsız oldu herhalde baya hareketlendi
Ay aman rahatım bozulmasın modundalar resmenbence de sesten etkilenmeye başladılar :) akşam bugün hissetmedim deyince eşim göbeğime seslendi bağırdı kalk diye eliyle rahatsız etti, beni rahat bırakın der gibi hareketlendi :))
Kız ben Bi sabah Bi de akşam hissediyordum böyle en fazla 30 dk falan. Sonra gün içinde tık yoktu. Şimdi o da kalmadı. Canı istediği zaman kımıldıyor. Öyle gün içinde saat başı hissetmiyorum yani. Doktorum bana günde en az 10 hareket hissetmen gerek dedi bende tekmelerin sayıyorum 10 u geçiyor zatenbebeğinizi günde kaç kere hissediyosunuz arkadaşlar? mesela saat başı falan hissediyo musunuz? bu konuyu çok kafama takmaya başladım gittiğimde sorucam doktoruma da mutlaka. ben öyle sizin gibi sürekli duymuyorum günde bi kaç kere heralde. o da genelde akşam saatlerinde. ama siz mesela uyutmadı falan diyosunuz ya ben gece hiç duymuyorum bebeğimi
Bence evham yapmayın bende çok yoğun hissetmiyorum daha küçükler ayrica karın yağ tabakası ve bebeğin yerleştiği yerle de ilgili bu ilk çocuğumda da böyleydi gündüz hiç hissetmezdim aksam biraz birazda kahvaltıdan sonra hissederdim çok uslu uykuyu seven bi oğlum oldu simdi kızımında abisine çekeceğini düşünüp olumlu bakmaya çalışıyorum bence sizede uykucu bi bebiş geliyorbebeğinizi günde kaç kere hissediyosunuz arkadaşlar? mesela saat başı falan hissediyo musunuz? bu konuyu çok kafama takmaya başladım gittiğimde sorucam doktoruma da mutlaka. ben öyle sizin gibi sürekli duymuyorum günde bi kaç kere heralde. o da genelde akşam saatlerinde. ama siz mesela uyutmadı falan diyosunuz ya ben gece hiç duymuyorum bebeğimi.
benim asla 10 tane olmuyo amaKız ben Bi sabah Bi de akşam hissediyordum böyle en fazla 30 dk falan. Sonra gün içinde tık yoktu. Şimdi o da kalmadı. Canı istediği zaman kımıldıyor. Öyle gün içinde saat başı hissetmiyorum yani. Doktorum bana günde en az 10 hareket hissetmen gerek dedi bende tekmelerin sayıyorum 10 u geçiyor zaten
evet biraz kilolu hamile kaldım ben. bide hergün iğne yaptığım için karnımın her yeri beze dolu acaba ondan da mı hissetmiyo olabilirim. gerçi ukuyu sevecekse çok şikayetim de yokBence evham yapmayın bende çok yoğun hissetmiyorum daha küçükler ayrica karın yağ tabakası ve bebeğin yerleştiği yerle de ilgili bu ilk çocuğumda da böyleydi gündüz hiç hissetmezdim aksam biraz birazda kahvaltıdan sonra hissederdim çok uslu uykuyu seven bi oğlum oldu simdi kızımında abisine çekeceğini düşünüp olumlu bakmaya çalışıyorum bence sizede uykucu bi bebiş geliyor
bende gece uyurken duymuyorum, akşam tv izlerken hissediyorum bide sabahları kahvaltıdan sonra. kimisinde plesanta önde olduğu için de az hissediliyormuş. aslında çok takıp kendimizi korkutmamamız lazım ama insan gün geçtikçe hareketine alıştırıyor bağlanıyor gibi. yani ben böyle hissettiğimi anladım :) ama inşallah hepimizin bebişleri iyidir bizler gereksiz büyütüyoruzdur :))bebeğinizi günde kaç kere hissediyosunuz arkadaşlar? mesela saat başı falan hissediyo musunuz? bu konuyu çok kafama takmaya başladım gittiğimde sorucam doktoruma da mutlaka. ben öyle sizin gibi sürekli duymuyorum günde bi kaç kere heralde. o da genelde akşam saatlerinde. ama siz mesela uyutmadı falan diyosunuz ya ben gece hiç duymuyorum bebeğimi
Canım benim insülin direncim olduğu için bir 13. haftalardi galiba tam hatırlamıyorum o zaman yaptırdım şimdi de kontrolde yine yaptırır benim ilk saat yüksek çıkıyor kilolu olmama rağmen ,diyet yapmama rağmen, şekeri hayatımdan çıkarmama rağmen, hamur işi çok nadir yememe rağmen, beyaz ekmek hiç tüketmiyorum ustelikinşallah düzelmiştir şeker yüklemesidir büyük ihtimalle normalde yaptirmak bu haftalara denk geliyor
Belfitigi olanlara sezeryan mi yapıyorlar?
Himm bende isteyim. Ozaman.
Normalden korkuyorim
Bende de basladı ödem. Ayakların davul gibi sisiyorYorgunluk halsizlik başladı. Sanırım odemlerde başlıyor gibi. Birde ne tarafına yatsam rahatsız oluyorum ya
Ben de aynı senin gibiyim. Bazen saatlerce hissetmiyorum hiçbisey bazen cok kıpırdanıyor, genelde aksamları, gündüz sanki hareket ediyor da biz duymuyoruz, uyuyor da olabilir, kafana takma bencr taktıkca hissedemezsin, takmazsan daha cok hissedersin gibi geliyor bana, ve evet benim bebe sese tepki veriyor sanırsaö ne zaman instagramda dolaşsam video seslerini duysa kıpırdanıyor akşamları yatınca, her aksam değil ama.bebeğinizi günde kaç kere hissediyosunuz arkadaşlar? mesela saat başı falan hissediyo musunuz? bu konuyu çok kafama takmaya başladım gittiğimde sorucam doktoruma da mutlaka. ben öyle sizin gibi sürekli duymuyorum günde bi kaç kere heralde. o da genelde akşam saatlerinde. ama siz mesela uyutmadı falan diyosunuz ya ben gece hiç duymuyorum bebeğimi
Bence de tepki veriyorlar seslere. Dün mevlüt yemeğine gittik. Hoca mikrofonla bağıra bağıra ilahi okudu küçücük salonda öyle bir yankılandı ki sesi. Baya bir tekmeye maruz kaldımbence de sesten etkilenmeye başladılar :) akşam bugün hissetmedim deyince eşim göbeğime seslendi bağırdı kalk diye eliyle rahatsız etti, beni rahat bırakın der gibi hareketlendi :))
Teşekkür ederim canım 2 senedir ulaşamadık ulassak bile tamam deyip paramızı ödeyeceğini düşünmüyorum Allah'a havale ediyorumAyy co kgecmis olsun canım inşallah paranizi alirsiniz. Az para değil malesef böyle insanlar çok fazla
Sen 30' a giderken ben duruyorumHerkes bi imtihan veriyor tabi kimisi zor kimisi kolay insalllah cocuklarinin hayrini gorursun Allah hepimizin yardimcisi olsun bende valla cok sinirli stresli bi insanim saclarim 23 yasimda basladi beyazlamaya bu sene daha cok artti nedense bende 30a dogru gidiyorum kiz o kdar genc degilim artikkocadim haa
Ayy çok iyi yapmışsın şimdi herşey pahalı tesettür çok daha pahalıBende tesettur magazalar zincirinin muhasebesine bakarken stok yapmiştim o markayi daha kullanmadigim şallar bile var altina yatirim yapsam şu kadar gurur duymazdimbu kadar zamlanmasinin sebebi tesettürlü bakanlar onlar takmaya basladikca zamlandi zalım
Dün bana moral verdiler bugün sıra sende. Sıkma canını bir şeyi yoktur. Gerçekten canları istediği gibi davranıyorlar. Doktorum bir şey demişti. Eğer böyle az hissedersen tatlı yiyip sol tarafına yat demişti. Dene istersen.benim asla 10 tane olmuyo ama
Aynen öyle canım hareketsiz kaldığımda hemen yükseliyor doktorum diyetisyene yönlendir gittiğim diyetisyen bildiğin kilolu biriydiCnm bende de insulin direnci var tek başına diyet yetmiyor, hareketsiz kalmadan lazım. Bir de fix bir kilo olacak, ne alacaksın ne de vereceksin. 3 4 kg aldın mı çıkıyor yeniden insulin
Hem normal hem sezeryan geçirmiş biri olarak diyorum ki keşke bu gebelikte imkan olsa da normal dogursam. Normal doğumda 10 güne hayatıma devam ettim seseryanda 1 ay açıdan, hareket edememekten, hapşırırken kesigimi tutmaktan helak oldum. Sezeryan dediğin doğum değil ameliyat bana göre. Günlük hayat kalitesini 1 ay kesintiye uğraşıyor. Normal doğumda dikişler 10 güne iyileşiyor ve normal hayata devam. Normal doğumda sancı çekmek yorucu, doğum.bir fiil başlayınca zaten 2 dakikada operasyon bitiyor.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallahn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?