- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Çok zor birşey canım inşallah bebeğin nasibi olarak verirlerTeşekkür ederim canım 2 senedir ulaşamadık ulassak bile tamam deyip paramızı ödeyeceğini düşünmüyorum Allah'a havale ediyorum
Benm gittigim de nilgune(doktoruma) selam sole dedi sanirim hocasiydiAyy çok güzel maşallahbenim doktorumla perinatalogum birlikte çalışıyor zaten perinatalog doktoruma da maille sonucu bildirdi doktorum aradı herşey yolunda kontrole gelmene gerek yok dedi 1 ay sonra görüşürüz dedi 2 ay muayeneye gitmemiş oluyorum
En az yarım saat olması lazım daha uzun olmasının bir sakıncası yokBen ilaci ac karnina iciyorum ama kahvalti yarim saat sonra yapmiyorum araya zaman giriyor biraz onu bi zarari varmi acaba
Korkulacak bir durum değil ben daha önceki gebeliğimde düzenli kullandığım halde değerlerim yükselince 3 defa doz arttırımı yapmıştım şuan 25 mg la devam ediyorum ama 4-5 haftada bir dahiliye doktorum kan istiyor. Gebelik için önemli bir hormon durumunuzu doktorunuz düzenli olarak takip edip bilgilendirir.Arkadaslar bugun kan tahlil sonucumuzu qldik guatir icin bende guatir çıkmıştı 25 mglik ilac kullaniyordum en sonda ki kontrolumuze gittigimizde kan iatediler kan verdik sonucta doktor demiski tiroidleri yavas calisiyor ilaci 50 mga cikardilar bende agladim dayanamadim bilgisi olanlar ne olur yazarmisiniz bebegime bi zararı olmaz demi birde bu tiroidler neden yavas calisir acaba ne olur birsey yazin buna cok ihtiyacim var bu arada erzuruma gidicez ya guatir icinde randevu aliyim diyorum tabi ayni gune denk gelirse iki randevuda gitmisken onada baktiricam yine
Bende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjjaFenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.
Kafayı bozcamBende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjja
Maşallah minnoşaAyrintilidan ciktim.hersey yolunda. 580 gr 30 cm. Doktoruma attim bi ay sonr muayeneye gel hersey yolunda dedi
Oysa 25 ine de ona randevu almistim
Bende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjja
Ohh afiyet olsun kızlarKafayı bozcamtatlı pasta yemekk yedikten sonra bile yemek düşünmek de ne bilim
İnşallah canım çok sağolÇok zor birşey canım inşallah bebeğin nasibi olarak verirler
salona yatak bile indirme niyetindelerMinik bebekle eve anneler kardesler disinda misafir kabul etmesen keske. Ama ediceksen de nevresimi napcan yatakta olmicaksin birileri gelince. Guzel bi yatak ortun varsa onunla kapatirsin yatagi bitti gitti. Ha salona kendime yatak yapcam diosan o zaman nevresim sart. Benm ceyizimde gelenler var annem o niyetle bi mavi bi pembe yaptirmis duruyo kullanilmadi hic
Tesekkur ederim degeri tam olarak nilmiyorumMerhaba TSH kaç çıktı en son? 3 ve altı olması gerekiyor bu haftalarda, ben gebelik öncesinden beri kullanıyorum 50 mg, en son 3,37 çıktı TSH, 75 mg a çıkardık ilacı, senin de çok yüksek değildir muhtemelen ki en düşük doz olan 25 mg ile başlanmış, korkma çok yüksek olması ilk haftalarda gelişim geriliğine, sonrasında erken doğuma sebep olabiliyor ama 10a çıkarsa filan demişti doktor. Seninki de fark edilmiş ilaç başlanmış sıkıntı olmaz merak etme
Teşekkür ederimSanmam, benimde bazen öyle oluyor. Önemli olan aç içip emilimini artırmak. Ama her ay düzenli kontrol ettir. Hiç dert etme kendine düzenli ilacını iç canım.
Zaten işin icine tesettur lohusa girince fiyat 3 kati direkAyy çok iyi yapmışsın şimdi herşey pahalı tesettür çok daha pahalı
Ah canım hiç sıkma kendini ben 9. Cocugum annemden doğru dürüst ilgi gördüğümü bile hatirlamiyorum hastalaninca bile babam başimda dururdu hastalandin diye kizardi annem belki onun sayesinde hiç kimseyi yanimda istemiyorum kendi kendime olmayi daha çok seviyorum o da o kadar cocukla ugraşmaktan mi 45 yaşinda dogurmuş bikmiş mi bilemiyordumKızlar teşekkür ederim, dertleştik iyi geldi :) herkes dört dörtlük olmuyor işte, herkesin ailesinde bir sorun oluyor maalesefben hep kendi başıma hallettim herşeyimi bunda da öyle olacak sanırım. Bebeğimde bende sağlıklı olayımda gerisini istemiyorum. Allah yinede ailemizi başımızdan eksik etmesin. Eşim kayınvalidem sağolsun içimi rahatlatıyorlar, onlar yardımcı olacak. Eşim annemi anlıyor üzerine fazla gitme ablanın seni düşünüp anneni rahat bırakması gerekiyor, anneni kırma benim annem gelir bakar yardım eder diyor. Kayınvalidem istersen sabahtan geliyim yemeğini temizliğini yapıyım, annene gönül koyma diyor. Yok hallediyorum diyorum , Kimseyi benim için yormak istemiyorum. Sağlığım gücüm psikolojim yerinde olsun herşeyimi ben yaparım inşallah
Fenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.
Kiz susun karnim aç açBende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjja
Benim annem de 3 4 senedir kullanıyor korkulacak birşey yok merak etme, bazen tiroidler yeteri kadar çalışmıyor hormonla destekleniyorYukselme varki degerde ilaci yukseltti ama kuzenim de guatir cikmisti hala da ilac kullaniyor korkma diyor ilacini kullan radevunu aksatma kontrolune git muhakkak hic birsey olmaz insallah diyor kuzenim diyorbenimde ayni tiroidlerim yavas calisiyor kuzenim 150 mg kullaniyorum ben diyor 6 7 senedir ilac kullniyor korkma diyor ama ben endiseleniyorum niyeyse
Ben de düzwnli adet olmazdım, ne zaman yumuryladığımı bilemezdim. Pcos cidden kiloyu asla sevmiyor.Ben polikistik overliyim ama hastası değilim yani kıllanma, adet düzensizliği yok ama amh yüksek (yumurta rezervim) doktor da hamilelikte insülin direncin artar dedibelki bebeğimiz o yüzden olmadı sebepsiz infertilite sebebiyle bebeğimiz olmadı şekeri çoktan hayatımdan çıkardım canım çikolata istiyor ama yemiyorum çayı şekersiz içiyorum çavdar ekmeği yiyorum ben transfer öncesi baya spor yaptım 3 kg zayıfladım öyle transfere gittim doktorlar her defasında diyor kilo alırsan tetikler ama kilon hiç yok benim vücutta yağ oranı fazla çıkıyor yani şeker tutulması fazla ben 49 kg ikende insülin direncim vardı benim ilk saat yüksek çıkıyor valla yine yaptıracağım şeker yukselirse bebek doğduğunda ondada şeker hastalığı ihtimali artıyor Allah korusun tedbir almak gerekiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?