2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm gittigim de nilgune(doktoruma) selam sole dedi sanirim hocasiydi

Korkulacak bir durum değil ben daha önceki gebeliğimde düzenli kullandığım halde değerlerim yükselince 3 defa doz arttırımı yapmıştım şuan 25 mg la devam ediyorum ama 4-5 haftada bir dahiliye doktorum kan istiyor. Gebelik için önemli bir hormon durumunuzu doktorunuz düzenli olarak takip edip bilgilendirir.

Fenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum 1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.
Bende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjja

salona yatak bile indirme niyetindeler pembeyi bana yolla senin oğlandı zaten

Kızlar teşekkür ederim, dertleştik iyi geldi :) herkes dört dörtlük olmuyor işte, herkesin ailesinde bir sorun oluyor maalesef ben hep kendi başıma hallettim herşeyimi bunda da öyle olacak sanırım. Bebeğimde bende sağlıklı olayımda gerisini istemiyorum. Allah yinede ailemizi başımızdan eksik etmesin. Eşim kayınvalidem sağolsun içimi rahatlatıyorlar, onlar yardımcı olacak. Eşim annemi anlıyor üzerine fazla gitme ablanın seni düşünüp anneni rahat bırakması gerekiyor, anneni kırma benim annem gelir bakar yardım eder diyor. Kayınvalidem istersen sabahtan geliyim yemeğini temizliğini yapıyım, annene gönül koyma diyor. Yok hallediyorum diyorum , Kimseyi benim için yormak istemiyorum. Sağlığım gücüm psikolojim yerinde olsun herşeyimi ben yaparım inşallah

Tesekkur ederim degeri tam olarak nilmiyorum

Arkadaslar biz erzuruma randevu aldik ama saat 2.20de randevu saati kan isterse doktor sonuc hastane kapanana kadar cikmazmi

Ah canım hiç sıkma kendini ben 9. Cocugum annemden doğru dürüst ilgi gördüğümü bile hatirlamiyorum hastalaninca bile babam başimda dururdu hastalandin diye kizardi annem belki onun sayesinde hiç kimseyi yanimda istemiyorum kendi kendime olmayi daha çok seviyorum o da o kadar cocukla ugraşmaktan mi 45 yaşinda dogurmuş bikmiş mi bilemiyordum

Fenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum 1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.

Bende öyle mcdonalds yedim bugün üstüne dondurma yedim suan gene acıktım nasıl olabiliyo bu ahdjsjja
Kiz susun karnim aç aç misafirlige gidicem evde bisey de yok şuan

Benim annem de 3 4 senedir kullanıyor korkulacak birşey yok merak etme, bazen tiroidler yeteri kadar çalışmıyor hormonla destekleniyor

Ben de düzwnli adet olmazdım, ne zaman yumuryladığımı bilemezdim. Pcos cidden kiloyu asla sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…