2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn çok teşekkür ederim

Bu mavi akıntıyı daha önce başka bir forumda da soranlar olmuştu. Ama sebebi neydi hatırlamıyorum.

Ben de ayrıntılı ultrason perinatologların değil asıl radyologların işidir, diye bir çok yazı okudum. Diğer iki bebeğimde radyolog yapmıştı ayrıntılı ultrasonu. Bunda da doktorum bir perinatoloğu tavsiye etti ama gereksiz pahalı dersen, bir radyoloğa git, dedi. Bu kez değişiklik olsun diye perinatoloğa gittim.

Kizlar günaydin kabus gibi bir sahur sonrasından uyandim saat 6 gibi çıglik atarak nefesim kesilerek uyandim sol kasigima sanki gercekten biçak saplamişlar gibiydi ayak parmaklarima kadar kasildim 5er dakika arayla hafifleyip girebilecegi en şiddetli şekilde giriyordu o kadar korktum eşim de o kadar korktu ki anlatamam ağlıyorum acidan resmen direne direne ayaga kalkip wcye gittim gaz sancisiymiş!!!! Bir gaz bu kadar can acitir mi arkadaşlar akşam iftarda 3 dal brokoli yedim alti üstü ya ölümden döndüm resmen yoktu böyle bir acı şimdi uyandim geceki halime gülüyorum resmen

bizde ailede de kardeşler arasında da küslük kavga olmaz, benimde bunu alttan alacağımı filan sanıyorlar ama şunu görmüyorlar bende hamileyim ve işe gidiyorum. öyle ki normal zamanımdaymış gibi davranıyorlar bize gel uğra filan diyolar işten sonra, ablamın sürahisindeki suya kadar doldururlardı, odasına hizmet ettiler. sağlıklıyım Allah'a şükürler olsun sıkıntım, problemim olmadı ama bu demek değil ki benimle ilgilenmeyin. dün bana yine diyor inşallah senin bebeğin sağlıklı olur bana hiç ihtiyacın olmaz. ne yani sadece kötü olursam mı yardım edeceksin yani? ki ablamın hamileliğinde 3 hafta sıkıntılıydı geriye kalan 5 ay rahattı. şimdi de yeğenlerimin sağlık problemleri yok Allah'a şükür, prematüre doğdular o zor dönemde geçti gitti. ama şundan eminim ablamın benim gibi hamileliği olsaydı yine annem bakardı, evine çağırırdı, gelmese bile babamla yemek gönderirdi. bana yanlış zamanda hamile kaldın diyor, sanki keyfi durummuş gibi biliyor hastalığımı. o zaman ablamda benim düğün zamanımda yanlış zamanda hamile kaldın deseydi. ama yine bana söylendiler yanlış zamanda düğün yaptın gibi. niyeyse hep benim yanlış

Valla canım kardesiniz bayaga rol çalmış sizden kinada düğünde şimdide. Hamilelikte. Çok haklısınız. Bu durumda ilgi beklemek en dogal hakkınız yani.

Kayın valide biz destek oluyormuş Allah'tan

Benim annem de 3 4 senedir kullanıyor korkulacak birşey yok merak etme, bazen tiroidler yeteri kadar çalışmıyor hormonla destekleniyor
Haklisiniz ALLAH annenizede şifa versin tüm hastalarimiza da icinde bu mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine insallah ya birde bebek varya hamilelik ondan insan bebeğinden dolayi endiseleniyor

Gaz sancısı malesef yapıyor canım ya çok geçmiş olsun. Neyseki sadece gaz sancısı imiş

bende hiç kinci değilim :) 2 gün sonra yine giderim annemle ablamın yanına iş çıkışı zaten sabah mesajlaştık ablamla alışveriş linki paylaşıyoruz ne alsak diye saflığım diyim bu huyuma :)

Öyleymiş gerçekten. Dün ilk defa içimde döndüğünü gözlerimle gördüm. Eşim şok oldu. Beni strese soktu sonra merak etke der gibi hareketlendi

Kin gütmek hiç iyi bisey degil bende aşiri aşiri kinciyim yani bana yamuk yapana barışmam bile asla icimde affedemiyorum ve pislik gibi davraniyorum sürekli bu huyumu hic sevmiyorum

Kızlar günaydın
Şu burun tıkanıklığıyla kabızlığa ne yapıyorsunuz allah için bi tavsiye verin yaa doktorum illiatin diye bi sprey verdi kullanıyordum iyi geliyordu ama burdaki yazan herkes o şekildeki burun spreylerinin önerilmediğini yazmış korktum kullanamıyorum .Kabızlık içinde duphalac diye bişey verdi ilk zamanlar fayda ediyordu şimdi onunda faydası geçti kayısı felan halt etsin afedersiniz 3 günden beri yapamazmı bi insan taş oldu karnım midem

uykudan uyandirmasi çok korkuttu ama bebegimin ben aci cekerken hareket halinde olmasi beni rahatlatti sanirim yoksa paniğe kapilabilirdim
Bebek iyi demekki .zaten anne karnında sıvı iyi koruyormus bebeği.
Çok geçmiş olsun canım .ama devam ederse olmazsa doktoruna danış yinede

Ben hamilelikte tiksindim ama siz içebiliyorsanız sabahları aç karna bir-iki kaşık zeytinyağı içmeye çalışın. Hem bağırsaklarınızı kayganlaştırır hem de kabızlığın birdaha olmasını engeller. Zeytinyağını tek içemezseniz içine kayısı doğrayıp yemeyi deneyebilirsiniz

Uzun süreli çalıştığım doktorlarim farklı bir ilde yakın olsa her hafta bazende 10 günde bir giderdim

Ayni iki problem bende var ya şu burnumu kesip atacam artik neden geçmiyor izotonik su kullaniyordum onu da cekmeyi beceremiyorum surekli burun temizliyorum kabizliği da her gün 1 bardak kefir ve muzla düzelttim kefir ve muzu ayni anda qra öğün olarak tüketirsen bagirsaklarin yumuşar canim avakado yiyebiliyosan ye zeytinyağı iciyordum limonlu suyla ilk aylar ama mide bulantisindan bi tiksindim artik salataya yemege bile koyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…