Merhaba benimde ilk gebeliğimde tiroidim çıkmıştı ilaç kullandım 25mg düşmedi 50ye yükseltti doktor 1ay düzenli kullaınca tamamen geçti. Mutlaka kullanın ilacın bir zararı yokYukselme varki degerde ilaci yukseltti ama kuzenim de guatir cikmisti hala da ilac kullaniyor korkma diyor ilacini kullan radevunu aksatma kontrolune git muhakkak hic birsey olmaz insallah diyor kuzenim diyorbenimde ayni tiroidlerim yavas calisiyor kuzenim 150 mg kullaniyorum ben diyor 6 7 senedir ilac kullniyor korkma diyor ama ben endiseleniyorum niyeyse
Bana herkes yeni doğunca Prima premium dediler 3 aydan sonra alerjik yapısı olmazsa başka marka kullanırsin dedilerKızlar bebek bezi ne aldınız yada ne düşünüyorsunuzmalum ekonomi belli oğluma goon kullanıyordum aşırı memnundum daha yumuşak bir bez göremedim tabi yenileri denemedim ama tamamen sağlıklı doğal ve temiz içerikliydi. ebebeğin bezi varmış baby&me herkes çok memnun koli koli alıyorlar fiyatıda uygunmuş. Doğalmışta sürekli kampanya yapıyorlarmış bir alana bir bedava yada %50 de indirimli gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bez konusunda
Ben kızımda ilk 3 ay Prima premium kullandım sonrasında sadece Prima kullandım oğlumda da aynısı yapicamKızlar bebek bezi ne aldınız yada ne düşünüyorsunuzmalum ekonomi belli oğluma goon kullanıyordum aşırı memnundum daha yumuşak bir bez göremedim tabi yenileri denemedim ama tamamen sağlıklı doğal ve temiz içerikliydi. ebebeğin bezi varmış baby&me herkes çok memnun koli koli alıyorlar fiyatıda uygunmuş. Doğalmışta sürekli kampanya yapıyorlarmış bir alana bir bedava yada %50 de indirimli gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bez konusunda
Şimdilik biz babyturco aldık. Ama duruma göre değiştiririz ya da devam ederiz belli olmaz.Kızlar bebek bezi ne aldınız yada ne düşünüyorsunuzmalum ekonomi belli oğluma goon kullanıyordum aşırı memnundum daha yumuşak bir bez göremedim tabi yenileri denemedim ama tamamen sağlıklı doğal ve temiz içerikliydi. ebebeğin bezi varmış baby&me herkes çok memnun koli koli alıyorlar fiyatıda uygunmuş. Doğalmışta sürekli kampanya yapıyorlarmış bir alana bir bedava yada %50 de indirimli gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bez konusunda
Sezaryan yapiyolar mi henuz bilmiyorum 16 yasimdan beri var fitik bende 2 dogum yaptim 3.yude yaparim heralde danis sen doktoruna yinedeBelfitigi olanlara sezeryan mi yapıyorlar?
Himm bende isteyim. Ozaman.
Normalden korkuyorim
Demiyolar iste sorun orda bende kendi kafama gore vurdurmayim dedimKiz asimi kaldi hic artik asi olun bile demiyorlar
Hic gunu gununu tutmuyor benim oglumunda bazen gun boyu hissetmiyorum bazende hic durmuyor mesela oruc tutuyorum ona bagliyodum basta hareket azligini.. 2 3 gun oyle siddetli hareketi oluyo ki hareket etmese o zmanda etmez diyorum orucla alakasi yok demisti doktorum.. bazende benim zorlumla oynar bazen hic oynamiyor alistim artik ben bu hallerine normal hergun ayni sıklıkla hareket etmesi zor uyuyor uyaniyor falan keyfi nasil isterseYa ben kızımın hareketlerini son 2 gündür çok az hissediyorum. Hiç kıpırdamıyor neredeyse.dün düşünmekten uyuyamadım. Hep Bi endişeliyim Bi sorun mu var diye. Normal mi böyle olması. Doktorum böyle olunca tatlı ye soluna yat bekle dedi. En az 40 dk yaptım yok yani. Canı isterse 1 2 vurup geçiyor. Daha da yok
Bana kalirsa az bile yapmissin sanki benim okurken zoruma gitti .. o evlatsa sende evlatsin benim kiz kardesim yok 2erkek tek kiz benim Allah razi olsun annem babam herseyimde yanimda oldu ama kardesime biraz farkli konussun bizi yerin dibine soksun hemen veririm agzinin payini ki benim yaptigimida kardeslerim yapmamistir.. her zmanda yaparim ama evlat secmelerinr asla tahammul edemem ben neysem oda o .. hadi gelip sana bakmasini gectim arayip kizim halin vaktin nasil bi sıkıntın var mi yok mu diye sormuyor mu hic ? Bana kalirsa kaynanan yakinsa dogumdan sonra gelsin baksin ben agiz egip gel bak demem hic .. hastanede refakatci 1 kisi aliyolar esim ben dayanamam gelmem annene soyle dedi oda kizimdada vardi yanimda bundada gel dedim bu sefer kocan gelsin dedi o an bitti bende bidha agzimi acip gel demem.. anne olsun kaynana olsun eş olsun ben cok kinciyim hic bi zman yapilan soylenen kotu sozu unutmam iyiligide unutmam bu yonden katiyim biraz..Kızlar benim bir derdim var, başından başlıyım. eylül ayı Düğün zamanımda ablam ikizlere hamileydi ailenin ilk bebekleri, 2,5 ay bizimkilere söylemek istemedi riskli dönem geçsin istiyordu. Ama hamileliği çok riskliydi kanamalar yaşıyordu bende başından beri saklama söyle diyordum. Düğünüme 2 hafta kala bizim eve valiziyle birlikte geldi söyledi hamile olduğunu. Bende gelsin annem yardımcı olsun istiyordum, ama biranda evde benim gitmem unutuldu. Düğün kına gecesi planlarım ablama göre yapıldı, bazı isteklerimi yapamadım, eve kimse gelmesin dedi. Anneme 3 gün evinde kalsa öyle gelse dediğimde olmaz ona ben bakıcam göndermem diyordu. Bu arada evi anneme 5 dk mesafede. Kendisi ve eşi koronayı biraz abartıyorlardı. Evde maskeyle dolaşmaya başladık, kardeşimin odasına yerleşti filan. Neyse düğünden sonra kanamaları bitti, durumu düzeldi. Doğuma kadar annem baktı. Ben bunların hiç birinde değilim annem baksın, kendisi evden çalışıyordu, eşi kendi evlerinde kalıyordu arada gidip geliyor annem ona da yemek veriyordu. Şubatın başı erken doğum oldu 33. hafta prematüre doğdu yeğenlerim zaten ikizlerde bekleniyordu. Benimde hamileliğimi ocakta söylemiştik. Kendisi annemin yaşadığı siteye taşındı. Hamileliğimin başından beri hala ailemden ilgi göremedim. Başlarda ablamın evde oluşu şekeri çıktı onun diyet listesine göre yemek yapıyordu annem, sonra bebekler prematüre doğdu zorluklar çektiler. Şubat bitti, mart bitti, nisandayız annem 1,5 aydır ablamda kalıyor. İkisi bebeklere bakıyor. Babamla diğer kız kardeşim kendi evlerinde onlarda evde yemek yok ilgilenen yok. Bebekler bizi çok yoruyor diyorlar hala, toparladılar bebekler bu arada. Geçen gün gittim yemek yapmışlar önceki günden kalma ablamla annem yiyor. Bende patlama noktasına geldim, benle ne zaman ilgileneceksin diye. 2 ay hak verdim yoruldular dedim ama bari şimdi 1 kere mi yemek yaptın onda da beni düşün sevdiğim bişeyi yap ya da ara sor. Annem ne aradı, ne benim için bişeyler yaptı. Bebekler sürekli ağlasa yerlerinde durmasa başka sorunlar olsa neyse derim, ama güzel bebekler oldular iyi toparladılar annemle ablam. İki gün önce onları yemek yerken görürken sinirlendim artık. Bide sabah erkenden işe gidiyorum 6 da uyanıyorum, eşim oruç tutuyor onla kendime yemek yapmaya çalışıyorum. İşyerinde sürekli merdiven in çık yoruluyorum bunları hepsi de biliyor. Bana baksın ilgilensin demiyorum zaten ama haftada 1 mi yemek yapabildin onda da beni düşün, beni düşündüğünü bi şekilde göster dedim anneme. Haksız mıyım yanlış mı yaptım bilmiyorum, şimdide diyor ki birbirimize destek olacağımız zamandayız böyle yapma küsme, yaptığım yanlışmış gibi. Ben küsmedim, yeterince de destek olduğumu düşündüm. Şimdide ona bakma benle ilgilen demiyorum. Ama benimde kızın olduğunu, ona gösterdiğin ilginin birazını da olsa göster belki bir daha hamile olmıycam dedim. Çünkü bu gebelik planlı değildi, erken menapoz riskim var o yüzden evlendikten hemen sonra denedik. Kısmetimize Allah verdi bebeğimizi. Hastalığımıda biliyorlar. Normalde pozitif insanım ama bunu düşündükçe gözlerim doluyor, hamileliğin verdiği duygusallıktan mı acaba hepsi bilmiyorum. Şimdi düşünüyorum lohusalığımda ne olacak? Bana ne kadar destek olabilecek, yada yanımda olduğunu hissettirecek
Oglumda prima kullandim islak mendilini falan ama su devirde cok zor kullanabilsem keske.. kizimdada molfix kullandim cok memnundum yine molfix kullanicaz nasip olursaKızlar bebek bezi ne aldınız yada ne düşünüyorsunuzmalum ekonomi belli oğluma goon kullanıyordum aşırı memnundum daha yumuşak bir bez göremedim tabi yenileri denemedim ama tamamen sağlıklı doğal ve temiz içerikliydi. ebebeğin bezi varmış baby&me herkes çok memnun koli koli alıyorlar fiyatıda uygunmuş. Doğalmışta sürekli kampanya yapıyorlarmış bir alana bir bedava yada %50 de indirimli gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bez konusunda
Beni oructa kesmiyor valla bazen cok midesiz olabiliyorum tatli aci ayni anda yiyorum kendine gel diyorum ayriliyorum ordan ama aklim hala mutfakta illa gidip catallicam ne bilim bi dürtmem lazim sahurda sakinim iftardan yatana kadar devam bide mide yanmam basladi 2 gundur sahurdan sonra sabaha kadar yaniyorumFenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.
Mavi olmaz ya. Ahahah nasi maviKizlar bisey dicem ama size sacma gelebilir benimde basima ilk kez geliyo cunku bu bi akinti degil eminim cunku akinti olsa belli olur beyaz akintim var normalde ama onunla ayni yerde degil detay veriyorum cunku bahsedecegim cok sacma .. beyaz akinti yetmez gibi birde bu mavi renkte murekkep damlatilmis gibi ayri bi yerde leke var bu nedir anlam veremedim bi turlu bildigin mavi leke
Kızzz bende çok kinciyim yapılan iyiliği de asla unutmam hep kendimi ona karşı mahcup hissederim ve yapsam az derim hep daha fazlasını yapmak isterim ama söylenilen sözü ancak ölünce unuturum helede o an cevabını vermemişsem ve beni çok kirmissa o kişi yandı muhakkak birgün cevabını veririmBana kalirsa az bile yapmissin sanki benim okurken zoruma gitti .. o evlatsa sende evlatsin benim kiz kardesim yok 2erkek tek kiz benim Allah razi olsun annem babam herseyimde yanimda oldu ama kardesime biraz farkli konussun bizi yerin dibine soksun hemen veririm agzinin payini ki benim yaptigimida kardeslerim yapmamistir.. her zmanda yaparim ama evlat secmelerinr asla tahammul edemem ben neysem oda o .. hadi gelip sana bakmasini gectim arayip kizim halin vaktin nasil bi sıkıntın var mi yok mu diye sormuyor mu hic ? Bana kalirsa kaynanan yakinsa dogumdan sonra gelsin baksin ben agiz egip gel bak demem hic .. hastanede refakatci 1 kisi aliyolar esim ben dayanamam gelmem annene soyle dedi oda kizimdada vardi yanimda bundada gel dedim bu sefer kocan gelsin dedi o an bitti bende bidha agzimi acip gel demem.. anne olsun kaynana olsun eş olsun ben cok kinciyim hic bi zman yapilan soylenen kotu sozu unutmam iyiligide unutmam bu yonden katiyim biraz..
Kız hiç duymadım mavi renk acaba camasirina ayrı bir leke değmiş ve kalmış olabilir mi çamaşırını değiştirip bir süre sonra tekrar bakaydin eğer tekrar oluyorsa muhakkak doktoruna git canımKizlar bisey dicem ama size sacma gelebilir benimde basima ilk kez geliyo cunku bu bi akinti degil eminim cunku akinti olsa belli olur beyaz akintim var normalde ama onunla ayni yerde degil detay veriyorum cunku bahsedecegim cok sacma .. beyaz akinti yetmez gibi birde bu mavi renkte murekkep damlatilmis gibi ayri bi yerde leke var bu nedir anlam veremedim bi turlu bildigin mavi leke
Eğer şekerin yoksa ya da riskli değilsen ye boşver bebeğin ne kadar istiyorsa ne istiyorsa ye gitsin şifa olsunFenalardayımmmm. Yemekten başka bir şey düşünemez oldum1 tabak makarna yedim hala bişeyler yemek istiyorum sabah akşam her an. Offff nolcak böyle giderse almadığım tüm kiloları alcammm.
Canım ben 10 yıl boyunca radyoloji uzmanları ile çalıştım daha öncesinde perinatalojiye bu kadar kolay gidilmiyormus sadece eğitim araştırma hastanelerinde oluyormus hastanedeki yatişta çok önemli durumlarda canı isterse bakıyormuş oda bütün hastanelerde bulunmayabiliyormus ve bütün detaylı USG'lere sadece radyoloji uzmanı bakıyormus benim doktorlarim öyle diyordu mesela 5 yıl çalıştığım ilde hala perinatalog yok hala radyoloji uzmanı bakıyor o yüzden için rahat olsun onların ultrasonlari siyah beyaz gösterir ama onlar hiçbir detayı atlamaz maşallah saglikliymis sağlıkla gelsin bebeğinKızlarrr doktorumuz ayrıntılı ultroson için bize bir profu tavsiye etti ama o gün ameliyatı olduğu için randevumuz iptal oldu. Hastanede beni bir başka doktora yönlendirdiler. Doktor radyoloji uzmanıymış bunu gittiğimde öğrendim. Özel hastanede 1550 tl ücret aldılar ve doktor siyah beyaz eski bir aletle kontrol etti. Çok şükür bir problem yok ama ben üç boyutlu renkli görüntü verir sandım. O kadar da para aldılar bizden, üzüldüm açıkçası
Tek tesellim de sağlıklı olması
Kiz vallaha mavi cekip atmaya elim varmadi akinti degil belli yani olsa akinti ile gelir bu ayri bi yerde ic camasirin alla allaa ilgincMavi olmaz ya. Ahahah nasi mavikiz doktora git bi tobelerim olsun. Kirmizi kahve pembe olsa kanama beyaz sari yesil olsa akinti. Mavi nedir
Denicem iste bakalim degistirdim bunda suana kadar yok bakiyorum taktim kafaya akintiyla gelen bi leke degil bu nette var ornegi aynen oyle mavilikte bilmiyorum bakalim duzenli sekilde olursa gidicem doktora uyuz oldumKız hiç duymadım mavi renk acaba camasirina ayrı bir leke değmiş ve kalmış olabilir mi çamaşırını değiştirip bir süre sonra tekrar bakaydin eğer tekrar oluyorsa muhakkak doktoruna git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?