2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annemle çok aşırı tartışırız ben onu kırmamaya çalışırım ama bazen o kadar üzerime gelirki neden böyle düşünüyorsun ya da neden böyle yapıyorsun muhakkak derim günde kaç kez aradığımı tam bilmiyorum ararım sorarım ama yaptığını asla unutmam buda kin galiba

Günaydınslar
Çok hareketli aksiyonlu günler geçiyoruz artık. Gece hiç uyuyamadım. Mideme sanki kramp girer gibi sürekli ağrı girdi. Sıcak nasmalar falan yaşadım. Garip garip rüyalar. Karnımın içinin acısını artık söylemek bile istemiyorum. Sağ sol dönerken aşırı acıyor. Kalçam yatırmıyor ağrıdan. Güç aşıp dönemiyorum sürekli eşim uyanıyor acı seslerime ve yardım ediyor kıyamam. Sonra minnak kızçem gecenin bir yarısı uyandı ve hareket tekme ne varsa uyguladı içimde falan fistan derken geceler haram oldu bana.

Burun tıkanıklığına ara sıra tuzlu su çekiyorum rahatlatıyor. Bende de kabızlık yok ishal var. Geçmiyor bir türlü

Evet arkadaslar herkesin bi derdi var benimde 2 kizim var ikisinide bir birsey almamisim elbise olsun ne olursa ALLAH kuzenimden razi olsun o hep gonderdi çamaşıra tokaya kadar oyuncağa kadar bende cok hevesleniyordum bi oglum olsun ben ona birseyler aliyim cunku o duyguyu tatmadim hic esimde diyor 1 takim elbise aliriz yeter tek bir takimda olmaz ya cocuk altina sizdirirsa ne olacak evden olanlari ayarla dedim sen 1 takim al tmmm ben 1 takimda evden ayarlamaya calisicam büyüdükçe alicakmis yani insanlar hwrsey aliyor bebegi koymak icin puset hersey araba icinde pusetlerden mesela benim 2 kizim var biri 3 biri 5 olacak haziranda disarida kullanilan cocuk arabalari varya ondan yok almadik zaten bir yere gittiğimizde yok ki esimden olsa gereksiz bebegi battaniye sar kucağına al 2 kizimdada boyle oldu hastaneden çıktık battaniyeye sarmistim oyle eve geldik işte

Benmki de siyah beyaz bakti dun. Sadece yuzunu netleyip bi kac kez renkliye cevirdi
Ama o kadar detayli bakti ki
Burun tikanikligi beni de mahvetti gece. Napsam bilemedim. Kabiz olmamak icin ben activia yiyorum. Mesela ayda 2 kez aliyorum toplam 8 paket o beni bi sire goturuyo
Hastaneden puset olmadan bebegi nasil biraktilar. Burda sart kosuyolar. Esiniz bence abartiyo. Erkekler herseye karismasin. Geri adim atmayin elbette alicaksiniz biseyler.

Enfeksiyon sarı dışında yesilimsi ve mavinsi olabiliyor, doktoruna danis cnm

Iliadini her gün kullanma, hamilelik dışında da 3 4ngun max veriyor kullanıma, doktor bana hamile değilken bile uzun zaman onermiyordu. Alerji olabilir misin? Kronik tıkanıklık ise alerji olabilir.

Kabızlık için dulcolax alabilirsin eczaneden, gebelerde kullanıma uygun, dulcosoft da şurup versiyonu, bebelere de veriyorlar

Siz kamuda çalışmıyor musunuz kendi paranız var sonuçta bir kısmını çocuklarınıza ayırmanız gerekmez mi ya da eşiniz mi sizin paranızı çekip kullanıyor benim kızdığım nokta ne biliyor musunuz tamam herkesin herşeye imkanı yok ama imkan yaratamiyorsam valla bebek yapmam kız erkek diye birşey yok çünkü büyüdükçe ihtiyaçlar artıyor eğer eşim bebeğimize baskasinin elbisesini giydir deseydi asla yapmazdım

Enfeksiyondan sarı, yesilimsiyi biliyorum ama hiç maviyi duymadım

Yani aslında şöyle düşünmek gerek maddiyat olarak eğer sıkıntılı bir dönemdeyseniz ki bu olabilir herkes yaşayabilir normal karşılanabilir bu tavırları biraz. Ama hak veriyorum insan heves eder almak ister bir şeyler. Eşinle güzelce konuşsan belki kabul eder. 1 takım kıyafet yeter kısmı çok saçma olmuş. Bu bebek günde bilmem kaç kez kıyafet değiştirecek ne de olsa. Ne giyecek sonra? En azından kıyafet konusunda ikna edebilirsin gibi geliyor bana. Biraz en başından sen bu şekilde kabul ettiğin için bunun rahatlığı var gibi eşinde. Bilemiyorum şimdi aile durumunuza da bağlı

Kamuda çalışıyorsa eğer yazdıklarınızda çok haklısınız.

Kardesler arasinda kusluk olmaz evet hak ederlerse gayet guzel oluyo ben kardesimle 6 aydir kustum hicte zoruma gitmedi annem bisey dedigi an cevabini verdim .. senin annen ne biliyim bilemedim yani ablanin biseyi kalmamis sukur evine gecebilir orda eside var baban yani .. ordan arasa seni cagirsa bu kadar tuhaf durmaz enişete var isin icinde bazi anneler bu kadar rahat edemez bakacagi duracagi biseyde kalmamis git evine dinlen .. hangi bigun ablanda annene guvenerek bebe dogurcak baksin kendi degisik ya

Maddiyatan dolayi olabilir belki esininde ustune gitme dedim .. cinsiyete gelince hic ayrim yapmadim ilki oglan oldu bende etrafta oyle vercek kimse yoktu hep bekardi millet.. kaynanam aldi diyebilirim herseyi pusetime kadar 5 6 takim hastane cikisi vs vs bebegim dogdu biz gorme yapariz annem getirdi 5 6 hurc halalarim teyzelerim yengelerim esimin tarafi bi magza acilirdi falan .. kizim oldu evde ona kullanabilcegim seyleri ayirdim kullandikta .. teyzemin kizi denk geldi onunla buyudu ama aldik yine hep evin ici olmaz diye kiz kiyafetleri oglandan sonra daha guzel geldi bana elime gectikce aldim.. bebek arabasini ilkinde aldik tekeri kirik onunda bakalim yaptiramazsak 2. el bisey bakicam gidip bu kadar zorlukta sifir almam yani bide 3.bebe ne gerek var esimi yormamaya calisiyorum daha oglum okula gidiyo birsuru masraf cikariyolar kizim oyle istegi bitmiyo bide ben baslarsam esim evi terk eder

Öyleymiş gerçekten. Dün ilk defa içimde döndüğünü gözlerimle gördüm. Eşim şok oldu. Beni strese soktu sonra merak etke der gibi hareketlendi
Onlarin isi o insanin canini sikmak bunalima strese sokmak kendide yan gelip yatsin benim ki artik yuksek sese baya tepki veriyo dun abisine seslendim bagirma der gibi durttu sesi cikmayinca bi sarsiyorum bide sesleniyorum hemen hareketleniyo çözüyorum yavas yavas

Aynen aynen bende öyle yapıyorum. Dürtmelere falan tepki veriyor artık. konuluuorum uyandırıyorum artık. Şimdiden intikam alıyorum. Çok değişik ya. O kımıldadıkça heycan yapıyorum sabırsızlanıyorum

Kızımda sleepy natürel kullandım hala devam diyor. Ama yalan yok şuan ekonomik durumu düşününce bunda ağır gelir gibi yine ilk 6 ay onla gidebilirsem giderim galiba içime sindiremiyorum başka bezi

Sureklide durtup rahatsiz etme yavrucagı uyusunda buyusun annesi

Başka bir çamaşırdan bulaşmış olabilir mi hani akıntınla beraber daha belirgin olmuştur. Mavi renk insanın neresinden çıkabilir ki aklıma bir yer gelmiyor

Kız hiç duymadım mavi renk acaba camasirina ayrı bir leke değmiş ve kalmış olabilir mi çamaşırını değiştirip bir süre sonra tekrar bakaydin eğer tekrar oluyorsa muhakkak doktoruna git canım
Oyle zaten ayri bi leke degmiste kalmis ay ne bilim bidha olcak mi bakim agrim sizim hic biseyim yok gayet iyiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…