- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Zaten bi yerimden cikmis gibi durmuyor hani vajinadan gelen akinti belli bu renk baska tarafta cok belirgin ama arastirdimda deterjan kalintisi bilmem ne diyor anlam veremedm bu ic camasirimda suana kadar yok bakalimBaşka bir çamaşırdan bulaşmış olabilir mi hani akıntınla beraber daha belirgin olmuştur. Mavi renk insanın neresinden çıkabilir ki aklıma bir yer gelmiyor
Ruhu bile duymaz emin olDoğunca unutmayacak bizi.
Maşallah kız inşallah birşeyin olmasın ama takip etOyle zaten ayri bi leke degmiste kalmis ay ne bilim bidha olcak mi bakim agrim sizim hic biseyim yok gayet iyiyim yani
Kız yoksa senin oğlun şirinlerin üyesi şakacı şirin mi mavi akıyorOyle zaten ayri bi leke degmiste kalmis ay ne bilim bidha olcak mi bakim agrim sizim hic biseyim yok gayet iyiyim yani
Ne bilim ben yaa bu bebe bi tuhaf zaten herseyiyle huylandirma beni bebeden simdiKız yoksa senin oğlun şirinlerin üyesi şakacı şirin mi mavi akıyor
Kız huylanilir mi ondan ne sirindir şimdi yumuk yumukNe bilim ben yaa bu bebe bi tuhaf zaten herseyiyle huylandirma beni bebeden simdi
Toz deterjanlarda oluyor galiba böyle mavi parçalar. Akıntı olmadığına eminsen üstünde düşünme bence. Ha deterjan kalıntısıysa hijyen açısından çift durulama yapabilirsinZaten bi yerimden cikmis gibi durmuyor hani vajinadan gelen akinti belli bu renk baska tarafta cok belirgin ama arastirdimda deterjan kalintisi bilmem ne diyor anlam veremedm bu ic camasirimda suana kadar yok bakalim
Biz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.Benmki de siyah beyaz bakti dun. Sadece yuzunu netleyip bi kac kez renkliye cevirdi
Ama o kadar detayli bakti ki
Burun tikanikligi beni de mahvetti gece. Napsam bilemedim. Kabiz olmamak icin ben activia yiyorum. Mesela ayda 2 kez aliyorum toplam 8 paket o beni bi sire goturuyo
Hastaneden puset olmadan bebegi nasil biraktilar. Burda sart kosuyolar. Esiniz bence abartiyo. Erkekler herseye karismasin. Geri adim atmayin elbette alicaksiniz biseyler.
Kardesler arasinda kusluk gayet de olabilir. Onceden et tirnaktan ayrilmaz derlerdi. Ama bence parmagin kangrense kolunu kurtarmak icin kesip atmak gerekir.Kardesler arasinda kusluk olmaz evet hak ederlerse gayet guzel oluyo ben kardesimle 6 aydir kustum hicte zoruma gitmedi annem bisey dedigi an cevabini verdim .. senin annen ne biliyim bilemedim yani ablanin biseyi kalmamis sukur evine gecebilir orda eside var baban yani .. ordan arasa seni cagirsa bu kadar tuhaf durmaz enişete var isin icinde bazi anneler bu kadar rahat edemez bakacagi duracagi biseyde kalmamis git evine dinlen .. hangi bigun ablanda annene guvenerek bebe dogurcak baksin kendi degisik ya
Ta 2012 de kardesimi de cikarmadilar kostura kostura puset alip gelmisti babam cok sasirdimBiz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.
Ben de şaşırdım cidden. Farklı şehirlerde özel hastanede doğum yaptım. 2013 ve 2020'de. Öyle bir şart ilk kez duyuyorum.Ta 2012 de kardesimi de cikarmadilar kostura kostura puset alip gelmisti babam cok sasirdim
Burun tıkanıklığı bende de var ilk baştan beri hemde sürekli su çekip yıkıyorum sprey biraz fayda etmişti ama bıraktım korktum geceleri cok kötü oluyor sadeceKızlar günaydın
Şu burun tıkanıklığıyla kabızlığa ne yapıyorsunuz allah için bi tavsiye verin yaa doktorum illiatin diye bi sprey verdi kullanıyordum iyi geliyordu ama burdaki yazan herkes o şekildeki burun spreylerinin önerilmediğini yazmış korktum kullanamıyorum .Kabızlık içinde duphalac diye bişey verdi ilk zamanlar fayda ediyordu şimdi onunda faydası geçti kayısı felan halt etsin afedersiniz 3 günden beri yapamazmı bi insan taş oldu karnım midem
Her hastanenin politikasi farkli demek kiBen de şaşırdım cidden. Farklı şehirlerde özel hastanede doğum yaptım. 2013 ve 2020'de. Öyle bir şart ilk kez duyuyorum.
Bende ilk defa duydum canım, kızımı 2019 da yoğun bakımdan heyecanla öyle bir çıkardım ki o an puset aklıma gelmedi birşey demedilerdiTa 2012 de kardesimi de cikarmadilar kostura kostura puset alip gelmisti babam cok sasirdim
Ben de yogunbakimdan almaya giderken iki kez aradilar puset getirin yoksa veremiyoruz diyeBende ilk defa duydum canım, kızımı 2019 da yoğun bakımdan heyecanla öyle bir çıkardım ki o an puset aklıma gelmedi birşey demedilerdi
Deneyim canım teşekkür ederimBen hamilelikte tiksindim ama siz içebiliyorsanız sabahları aç karna bir-iki kaşık zeytinyağı içmeye çalışın. Hem bağırsaklarınızı kayganlaştırır hem de kabızlığın birdaha olmasını engeller. Zeytinyağını tek içemezseniz içine kayısı doğrayıp yemeyi deneyebilirsiniz
Ay bana avakado demeyinde ne derseniz deyin ondan bi tiksindimde bidaha evede koymamAyni iki problem bende var ya şu burnumu kesip atacam artik neden geçmiyorizotonik su kullaniyordum onu da cekmeyi beceremiyorum surekli burun temizliyorum kabizliği da her gün 1 bardak kefir ve muzla düzelttim kefir ve muzu ayni anda qra öğün olarak tüketirsen bagirsaklarin yumuşar canim avakado yiyebiliyosan ye zeytinyağı iciyordum limonlu suyla ilk aylar ama mide bulantisindan bi tiksindim artik salataya yemege bile koyamiyorum
valla canım tuzlu suyu sürekli çekiyorum yok banamısın demiyor ishalliğe şükredecek haldeyim şu andaBurun tıkanıklığına ara sıra tuzlu su çekiyorum rahatlatıyor. Bende de kabızlık yok ishal var. Geçmiyor bir türlü
bu illiadin böyle etkili bişeyse doktorum bana nasıl verdi böyle bişeyi anlamıyorumEnfeksiyon sarı dışında yesilimsi ve mavinsi olabiliyor, doktoruna danis cnm
Iliadini her gün kullanma, hamilelik dışında da 3 4ngun max veriyor kullanıma, doktor bana hamile değilken bile uzun zaman onermiyordu. Alerji olabilir misin? Kronik tıkanıklık ise alerji olabilir.
Kabızlık için dulcolax alabilirsin eczaneden, gebelerde kullanıma uygun, dulcosoft da şurup versiyonu, bebelere de veriyorlar
Valla kardeş maddi manevi devamlı devamlı seni kullaniyorsa, aç gozluyse, bencilse, haksizliklar had safhada ise küslük en doğrusu kendisi kardeşlik duygusunu algılamıyorsa her zaman biz mi taviz vermeliyiz yok valla et tırnaktan ayrılabilir araya devamlı menfaat giriyorsa bende 2 yıldır konuşmuyorum yildim vallahi sorun, problem, menfaat kendi ailemi unutup ona aileme koşmaktan yoruldum babamız çok erken vefat etti ailenin babası olmak beni çok yordu bekarken öyleydim evlendim 6 yıldır öyleyim yeter artık bu sene hiçbir şeye karismiyorum kafama takmıyorum çözüm odaklı olmayı bıraktım herkes sorunuyla yuzlessin hatasını kabullenip bir daha aynı hataları yapmasinKardesler arasinda kusluk gayet de olabilir. Onceden et tirnaktan ayrilmaz derlerdi. Ama bence parmagin kangrense kolunu kurtarmak icin kesip atmak gerekir.
Benim bebeğimde 2019' da erken doğduğu için yoğun bakımdaydi çıkarırken bizden de istendi biz zaten almıştık doğum anını bilemiyorsun canım gününde doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler vardı o zaman o yüzden hastaneden istiyorlarBiz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.
Magnezyum ilacı kullanıyordna ac karnına içmeyi dene. Ben magnorm 365 kullanıyordum, gece yatmadan önce alıyordum, ac karnına içilmemesi gerekiyormus ishal yapıyormus, bunu bilmiyordum sebepsiz yere ishal oldum sanıyordum. Sonrasında magnormu kesip nbt magsi diye bir hap var ona basladım magnezyum takviyesi için yemekle birlikte alınması gerekiyormus ishal yapmaması icin oyle kullandım bu sefer hafif kabız oldumÇok sukur wcye cikinca gecti bu kabizlik beni öldürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?