2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bir çamaşırdan bulaşmış olabilir mi hani akıntınla beraber daha belirgin olmuştur. Mavi renk insanın neresinden çıkabilir ki aklıma bir yer gelmiyor
Zaten bi yerimden cikmis gibi durmuyor hani vajinadan gelen akinti belli bu renk baska tarafta cok belirgin ama arastirdimda deterjan kalintisi bilmem ne diyor anlam veremedm bu ic camasirimda suana kadar yok bakalim

Zaten bi yerimden cikmis gibi durmuyor hani vajinadan gelen akinti belli bu renk baska tarafta cok belirgin ama arastirdimda deterjan kalintisi bilmem ne diyor anlam veremedm bu ic camasirimda suana kadar yok bakalim
Toz deterjanlarda oluyor galiba böyle mavi parçalar. Akıntı olmadığına eminsen üstünde düşünme bence. Ha deterjan kalıntısıysa hijyen açısından çift durulama yapabilirsin

Biz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.

Kardesler arasinda kusluk gayet de olabilir. Onceden et tirnaktan ayrilmaz derlerdi. Ama bence parmagin kangrense kolunu kurtarmak icin kesip atmak gerekir.

Biz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.
Ta 2012 de kardesimi de cikarmadilar kostura kostura puset alip gelmisti babam cok sasirdim

Burun tıkanıklığı bende de var ilk baştan beri hemde sürekli su çekip yıkıyorum sprey biraz fayda etmişti ama bıraktım korktum geceleri cok kötü oluyor sadece

Deneyim canım teşekkür ederim
Ay bana avakado demeyinde ne derseniz deyin ondan bi tiksindimde bidaha evede koymam diğer arkadaşda zeytinyağ demiş bi içiyim bari yoksa öldürecek bu kabızlık beni midem şiş resmen
Burun tıkanıklığına ara sıra tuzlu su çekiyorum rahatlatıyor. Bende de kabızlık yok ishal var. Geçmiyor bir türlü
valla canım tuzlu suyu sürekli çekiyorum yok banamısın demiyor ishalliğe şükredecek haldeyim şu anda
bu illiadin böyle etkili bişeyse doktorum bana nasıl verdi böyle bişeyi anlamıyorum Dediğin ilacı bi araştırıyım canım teşekkürler

Kardesler arasinda kusluk gayet de olabilir. Onceden et tirnaktan ayrilmaz derlerdi. Ama bence parmagin kangrense kolunu kurtarmak icin kesip atmak gerekir.
Valla kardeş maddi manevi devamlı devamlı seni kullaniyorsa, aç gozluyse, bencilse, haksizliklar had safhada ise küslük en doğrusu kendisi kardeşlik duygusunu algılamıyorsa her zaman biz mi taviz vermeliyiz yok valla et tırnaktan ayrılabilir araya devamlı menfaat giriyorsa bende 2 yıldır konuşmuyorum yildim vallahi sorun, problem, menfaat kendi ailemi unutup ona aileme koşmaktan yoruldum babamız çok erken vefat etti ailenin babası olmak beni çok yordu bekarken öyleydim evlendim 6 yıldır öyleyim yeter artık bu sene hiçbir şeye karismiyorum kafama takmıyorum çözüm odaklı olmayı bıraktım herkes sorunuyla yuzlessin hatasını kabullenip bir daha aynı hataları yapmasin

Benim bebeğimde 2019' da erken doğduğu için yoğun bakımdaydi çıkarırken bizden de istendi biz zaten almıştık doğum anını bilemiyorsun canım gününde doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler vardı o zaman o yüzden hastaneden istiyorlar

Çok sukur wcye cikinca gecti bu kabizlik beni öldürüyor
Magnezyum ilacı kullanıyordna ac karnına içmeyi dene. Ben magnorm 365 kullanıyordum, gece yatmadan önce alıyordum, ac karnına içilmemesi gerekiyormus ishal yapıyormus, bunu bilmiyordum sebepsiz yere ishal oldum sanıyordum. Sonrasında magnormu kesip nbt magsi diye bir hap var ona basladım magnezyum takviyesi için yemekle birlikte alınması gerekiyormus ishal yapmaması icin oyle kullandım bu sefer hafif kabız oldum su an düzeldi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…