2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sağ tarafım acıyor. Sag tarafa yatınca acıyor karnımjn içi. Bazen bi acı giriyor bişey çekiyomus gibi oluyor. Sağımda bir kısım var elleyince de hafif acıyor anlam veremedim. 10 güne randevum var soracagım doktora

Bende ilk defa duydum canım, kızımı 2019 da yoğun bakımdan heyecanla öyle bir çıkardım ki o an puset aklıma gelmedi birşey demedilerdi
Bizimkinde pusette bile kendileri hazırladı bizi içeri aldıkları halde yoğun bakım kapısına kadar getirdiler bundan sonra bebegimiz artık size emanet dediler çok ilgili ve iyilerdi şişli memorial yoğun bakım ünitesi sorumlulari ve calışanları

Biz de puset kullanmadık. Kucağımda çıkardım çocuklarımı. Şart koşanı ilk defa duydum. Öyle de oluyormuş demek ki. Çok ilginç.
artık her yerde yasak diye biliyorum. desteklediğim bir durum, ablam da çocukları serbest oturtuyor, çok tehlikeli bence. Allah korusun.

Oylede insan almak istemezmi 1 takimla ne yeticek ki

Kizlar kasiklariniza giren ağrılar oluyor mu. Tek taraflı, bazen kısa süreli adet ağrısı gibi

Iste bende bilmiyorum hediye gelir diye de belki rahat bizim evde bir heyecan yok yani cocuk olucak onu alalim bunu alalim ALLAH razi olsun kuzenimdwn az once yine konustuk bana esyalar ayarlamis giydirebilecegim seyler halada diyordu bugun magazandan gidip alicam birseyler dedim onlar yeter kendini masrafa sokma ama birde elinde erkek haatane de giydiricegim elbisede vardi takim cok sevindim

Esim baskasinin elbisesini giydir demedi evde kizlardan kalan giynebilecegi elbise ui giydir dedi kuzenimde benim kizimla kizi ayni yasta ne olsa bana gonderdi kizlarim biri 5 digeri 3 yasinda bugune kadar 1 ayakkabi 1 corap almamisim hepsini kuzenim kizinin elbise ayakkabilarini gonderdi bende calismiyorum bu arada

Biz almadik hic valla

artık her yerde yasak diye biliyorum. desteklediğim bir durum, ablam da çocukları serbest oturtuyor, çok tehlikeli bence. Allah korusun.
Sürekli pusetsiz taşımaktan değil, bebeği hastaneden çıkarmaktan bahsediyorum. Uygulayan yerler varmış öğrenmiş oldum ama, burada her yerde öyle bir yasak yok. Pusetim var zaten. Normalde kullanıyorum.

Iliadinin gebelik kategorisi B diye vermiştir ama burun spreyleri burundan doğruca içeri gidiyor, normal zamanda da doktorum 3 4 gün kullanıp birakmami söylemişti. İse yarıyor gerçekten ama güçlü bir ilac

Sürekli pusetsiz taşımaktan değil, bebeği hastaneden çıkarmaktan bahsediyorum. Uygulayan yerler varmış öğrenmiş oldum ama, burada her yerde öyle bir yasak yok. Pusetim var zaten. Normalde kullanıyorum.
Anladım. Sadece 1-3 yaş değil, 4-8 yaş arası da kullanılmalı ama işte ablam kullanmıyor. 4 ve 8 yaşında kızları. Gerçi Türkiye'de kullananı da çok görmedim. O yaş grubu için Booster araba koltuğu diye alttan yükseltme amaçlı basit bir koltuk var, çocuklar bunu kullanarak yetişkinlerin kullandığı emniyet kemerini kullanabiliyorlar arka koltukta.

Ben sanki sizi çalışıyor sandım idari izinlerle ilgili bir yorum yapmışsınız gibi aklımda kalmış bu konuda kusuruma bakmayın ama kizlariniza kuzeniniz kendi çocuğuna kullandığı elbiseleri gondermisse onlar zaten eski olmuyor mu ben mi yanlış anlıyorum benim için ablamın çocuğunun bile kullandıkları benim için eski ben kullanmam ama bunu başkası yapmayacak anlamında degil kuzen sonradan gelir iki çocukta kullanmışsiniz dahada eskimistir kızım 28 aylık oldu ondan alıp kullandığım şeyler eskimiş önceden kendi kizlariniza alıp kullanmış olsanız bu çok normal alamasanizda renk farketmez kullanırsınız çocuğunuza ben kendi adıma soylim o zaman eğer eşim kızımda kuzenimin kızının eskilerini ya da elbiselerini giydirmeme izin verse ben ikinci çocuğu bile yapmazdım eşim annemin ablamın kendi annesinin yeni aldigini bile istemiyor hii şunu düşünebilirsiniz maddi durumunuz iyidir yok vallahi herşeyi kendi cabamizla yapıyoruz çok çalışıyoruz üstelik biz tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk tüp bebeğe harcadığımiz parayla çocuklara ev bile alabilirdik ama bu maddi olarak iyi olduğumuz için değil ikimizde çok çalıştığımız için bebekler büyüdükçe okulu olacak masrafı artacak herşey daha zorlaşacak eşim gecenin bir vaktinde eve geliyor çocuklarıma bir gelecek sunmam gerek diyor anlatmak istediğim bunlar başka 2 çocuk 3 çocuk tabiki çok güzel helede bizim gibi zorluklarla onlara ulaşmış biri için çok çok güzel ama onlarla birlikte sorumluluk artıyor kocaman oluyor

Allah'ım çocuklarınıza sağlık versin sizede kolaylıklar versin inşallah

Hanımlar bebek kamerası araştırıyorum ama o kadar çok marka model varki kafam karıştı benim için en önemli olan çekim gücü varmı aranızda alan veya almaya karar veren?

Kardesler arasinda kusluk gayet de olabilir. Onceden et tirnaktan ayrilmaz derlerdi. Ama bence parmagin kangrense kolunu kurtarmak icin kesip atmak gerekir.
Hic affetmem keser atarim valla kuslugu sevmem asla ama hak ediyorsa yuzune bile bakmam kim olursa olsun onemli degil

Oylede insan almak istemezmi 1 takimla ne yeticek ki
Tabiki almali 1 takim neyine yetecek kiz kiyafetleride bi yere kadar benim oglaninda kizinda oldugu icin rahatim o yonden hangisi olursa dedik ama bende alicam mecbur kıs bebekleri oldular yaza ne giyerler ederler bilmiyorum yazin ortasindada kıslık giyilmez pişer bebek o yuzden mecbur almak zorundayiz esim isterse totsuyla goge ciksin alirim valla seni gectim kendide fikir etmeli inan baskasida verse kendinde alsan bi zman sonra yetmiyor ki .. bide 2 kizdan sonra oglani bulmus seninkide bunuyor kafasi kirilmalik tam

3 yildir da ben gorusmedim. Sanki hayatimda hic olmamis gibi sanki annem hic onu dogurmamis gibi. Oglum hic tanimiyo bile dayisini

Cocugun maddi sorumlulugunu alamamakla direkt ilgisi yok bence 2 el kiyafet kullanmanin. Ilk 6 ay kizim icin aldigim kiyafetleri arkadasimin kizi olunca verdim. 6 aydan buyukleri de gecen ay kizi ola
baska arkadasima verdim. Giydirmedigim seyler de vardi. Bebek kiyafetleri ne kadar pis olabilir kullanilmis olsa da. Bence israf oluyolar bir iki kere giydirdigin şeyler elde tutunca. Birkac ani ayirdim gerisini verdim. Ablam Turkiyeden yegenimin esyalarindan gonderdi 9 ay ustu icin, nerdeyse kizima bir yas ustu bir sey almak zorunda kalmadim. Demek istedigim bu 2. El kiyafet asla giydirmem diyenlerden degilim. Alim gucuyle bi ilgisi yok. Yeni yeni esyalar duruyorken yikar kullanirim gocunmam. Elimdekileri de paylasirim. Bence hem kiyafetler bosuna durmuyor kullaniliyor hem de iyi bi dayanisma oluyor aramizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…