Korona hamileyken 2 kez geçirdim. İkisinde de taze meyve suyu, parol ve bol su ile dinlenerek geçirdim. Ateş 39 u geçmediği sürece sıkıntı olmaz demişti doktorumYa covid herkeste o kadar farklı ki. Benim hiç ateşim çıkmadı mesela. Boğaz ağrım, öksürüğüm, burun akıntım da olmadı. Sadece boğazımda hafif bir gıcık hissi, bir de aşırı üşümeydi belirtilerim. İnşallah corona değildir. Geçmiş olsun.
Eşiniz neden almak istemiyor?Evet arkadaslar herkesin bi derdi var benimde 2 kizim var ikisinide bir birsey almamisim elbise olsun ne olursa ALLAH kuzenimden razi olsun o hep gonderdi çamaşıra tokaya kadar oyuncağa kadar bende cok hevesleniyordum bi oglum olsun ben ona birseyler aliyim cunku o duyguyu tatmadim hic esimde diyor 1 takim elbise aliriz yeter tek bir takimda olmaz ya cocuk altina sizdirirsa ne olacak evden olanlari ayarla dedim sen 1 takim al tmmm ben 1 takimda evden ayarlamaya calisicam büyüdükçe alicakmis yani insanlar hwrsey aliyor bebegi koymak icin puset hersey araba icinde pusetlerden mesela benim 2 kizim var biri 3 biri 5 olacak haziranda disarida kullanilan cocuk arabalari varya ondan yok almadik zaten bir yere gittiğimizde yok ki esimden olsa gereksiz bebegi battaniye sar kucağına al 2 kizimdada boyle oldu hastaneden çıktık battaniyeye sarmistim oyle eve geldik işte
Bende durtuyorum,Sureklide durtup rahatsiz etme yavrucagıuyusunda buyusun annesi
Oluyor bende ya. Bazen bir geriliuor yolda kalıyorum yolun ortasindaKizlar kasiklariniza giren ağrılar oluyor mu. Tek taraflı, bazen kısa süreli adet ağrısı gibi
Canım ateşin bayaga yükselmiş. Bence hiç bekleme git hastaneye test ver. Hemde bir doktor bakarsaki( covit şüphesi diye bakmaya ilkeler) ateşini düşürmek için birşey verirler.suan ateşlenmem bebek için zararlı.38.4 oldu atesim yukseliyor. Sadece ateş, bel ağrısı ve halsizlik yaşıyorum. Öksürük, butun tikanikligi, bogaz agrisi gibi seyler yok. Covid olmus olabilir miyim? Hastaneye gitsem bi turlu gitmesem bir turlu. Ozellikle bel agrisi beni endiselendiriyor.
Canım evde olsanda hiç mi misafir gelmeyecek bebeği güzel giydirmeye çeksin hiç mi hastaneye kontrole gitmiycen imkanin varsa al derimBiz hep evdeyiz inaninki
Aynen bebek kıyafeti nekadar kirlenebilir. Hijyenik ürünler(burun aspiratör biberon gibi ) kıyafet alınır. Annem zamanında benim kıyafetlerinde dagitmis.Ben de Ablamdan alacağım bir çok kıyafeti Çünkü bebek kıyafeti ne kadar kullanılıyor ki bu tercih meselesi. Ama tabii ki kendi gördüklerimi de alıyorum içimde kalmıyor Ya da sadece ablamdan beklentiye girip bir şey almamazlık yapmıyorum. 1 takım kıyafet Bebeğe yeteceği nerede görülmüş? Bence eşiniz bu konuda para harcamaya alışmış. Maddi durumu el vermez almaz ona eyvallah ama alabilecek durumda iken hala başkalarından beklentiye giriyorsa bunun adı pintilik ve çocuğundan para saklamak. Yoksa bebek Kıyafeti ne kadar kirlenmiş olacak tabii ki de kullanabilirsiniz yakın gördüğünüz birilerinin
İlkkez duydum pusetsiz çıkarmak yasak. Olduğunu. Bende puset almamayı dusunuyordum. Bugün baktım hatta ama elle taşımak ağır geldi bana.Sürekli pusetsiz taşımaktan değil, bebeği hastaneden çıkarmaktan bahsediyorum. Uygulayan yerler varmış öğrenmiş oldum ama, burada her yerde öyle bir yasak yok. Pusetim var zaten. Normalde kullanıyorum.
Travel systemde 3 kafa oluyor. Bebegin yattigi ilk 6 aya kadar kullanilan yatar pozisyon, oturyr pozisyon ve puset seklinde. Yani mevcut basini cikarip puseti takip tekerlekli tasiyabiliyorsun. Asagidaki gibiİlkkez duydum pusetsiz çıkarmak yasak. Olduğunu. Bende puset almamayı dusunuyordum. Bugün baktım hatta ama elle taşımak ağır geldi bana.
Puset ağır bebek ile daha ağır taşıması benim için zor olur diye.
Valla bende aynen nerden ne bulurum diye bakiyorum bebek arabasi tek ve buyuk eksigim gorumceme guvendim oda dogurcak tutup bana verir mi vermez yengeme falan sorcam sifir alsan cok para 2 el alsan fazla fark yok elimin altinda dursun diye o kadar parayida yatirmam baska ihtiyacina alirim kendime yada diger cocuklarima harcarim.. oyle temizligine titizligine guvendigim ksiilerden veren oldugunda oyle kendimi uste gorup almamazlik yapmam.. bende olur ona veririm onda olur bana verirCanım evde olsanda hiç mi misafir gelmeyecek bebeği güzel giydirmeye çeksin hiç mi hastaneye kontrole gitmiycen imkanin varsa al derim
Ben evde uzun süre kapalı kalabilen bir insan değilim. Covit iken 1 hafta evden çıkamadım bunaldım. Bebeklede Allah nasip ederse çıkmak gibi niyetim var hiç olmadı 30dk evin etrafında yürür geliriz diyorum.
Benim ilk çocuğum aileminde ilk torun. Birşeyler alıyoruz. Deedeai anneanneai hiç durmuyor birşeyler aliyor. Bende alıyorum ama gereksiz şeyleri değil. Görümcemde verebileceği eşyaları verecek.
2.el eşya içinde konuşulmuş onun içinde düşüncemi soyleyim
Etrafta kısa süreli kullanabileceğim lazım olabilexek eşyayı verebilecek biri olursa da alırım. Hatta puset bulabileceğim biri olsada 3-4ayligina puset verse diyorum şuan.
Hamile kaldigimdan beri sindirmeye bulantiya mide agrisi ve yanmaya hep falim karbonatli yada naneli sakizindan cignedim cok rahatlatiyor iftardan sonra hemen cigniyorum denemelisinKizlar benim mide yanmam gecmisti yine basladi ya bogazim yaniyor resmen ilaci iciyorum rahatliyorum da surekli de icmek istemiyorum
Buguzelmis. Bir bakalım bunlarada. Eşimle karar veririz. TeşekkürlerTravel systemde 3 kafa oluyor. Bebegin yattigi ilk 6 aya kadar kullanilan yatar pozisyon, oturyr pozisyon ve puset seklinde. Yani mevcut basini cikarip puseti takip tekerlekli tasiyabiliyorsun. Asagidaki gibi
Burda 1 hastane var. En az 3 saat beklemek gerekiyor. Daha kotu okurum diye erteliyorum . Gerekirse mecbur gidicez tabi. Sag ol.Canım ateşin bayaga yükselmiş. Bence hiç bekleme git hastaneye test ver. Hemde bir doktor bakarsaki( covit şüphesi diye bakmaya ilkeler) ateşini düşürmek için birşey verirler.suan ateşlenmem bebek için zararlı.
Ben covit gecirdifimde ateşim 37. E yaklaşınca hemen soğuk bez filan koydum başıma.
Aynen öyle canım bulursan temiz ürün neden olmasın. Bende şimdi etrafa sormadım. Ne var neyok ne laKm belirleyim teklif eden olursa. Hayır demem. Gorumcem ben veririm dediği eşyalarda var. Onada hayır demedim.Valla bende aynen nerden ne bulurum diye bakiyorum bebek arabasi tek ve buyuk eksigim gorumceme guvendim oda dogurcak tutup bana verir mi vermez yengeme falan sorcam sifir alsan cok para 2 el alsan fazla fark yok elimin altinda dursun diye o kadar parayida yatirmam baska ihtiyacina alirim kendime yada diger cocuklarima harcarim.. oyle temizligine titizligine guvendigim ksiilerden veren oldugunda oyle kendimi uste gorup almamazlik yapmam.. bende olur ona veririm onda olur bana verir
Himm canım gideceksen iftar öncesi git iftar sonrası daha kalabalık olur..Burda 1 hastane var. En az 3 saat beklemek gerekiyor. Daha kotu okurum diye erteliyorum . Gerekirse mecbur gidicez tabi. Sag ol.
Cevabın için çok sağol.kimse yazmayınca kendimi görünmez gibi hissettim.Oluyor bende ya. Bazen bir geriliuor yolda kalıyorum yolun ortasinda
Aynen fazla masrafa gerek yok canim senelerce uzun zman kullanilmiyor bazi seyler bizde gorumcenin bebeginin cinsiyetini bekliyoruz ben ona vericem o bana bu devirde cok zor valla yardimcimiz olsun AllahAynen öyle canım bulursan temiz ürün neden olmasın. Bende şimdi etrafa sormadım. Ne var neyok ne laKm belirleyim teklif eden olursa. Hayır demem. Gorumcem ben veririm dediği eşyalarda var. Onada hayır demedim.
Bebek 2gun giyecek kullanacak 3.gun küçük gelecek. Oyuzden temiz kıyafet eşya ikinci elde kullanırım ben.
Arkadaşım bebek diafonunu bile ikinci el aldı.
Bulursam bende bakacam.
Ben gordum ama bende olmadigi icin kasik agrisi o yuzden yazmadim canim ☺Cevabın için çok sağol.kimse yazmayınca kendimi görünmez gibi hissettim.
Ne demek canim. Ama sen yinede istersen doktoruna bir sor.Cevabın için çok sağol.kimse yazmayınca kendimi görünmez gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?