2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korona hamileyken 2 kez geçirdim. İkisinde de taze meyve suyu, parol ve bol su ile dinlenerek geçirdim. Ateş 39 u geçmediği sürece sıkıntı olmaz demişti doktorum

Eşiniz neden almak istemiyor?
Masraf olmasın diye mi?

Canım ateşin bayaga yükselmiş. Bence hiç bekleme git hastaneye test ver. Hemde bir doktor bakarsaki( covit şüphesi diye bakmaya ilkeler) ateşini düşürmek için birşey verirler.suan ateşlenmem bebek için zararlı.
Ben covit gecirdifimde ateşim 37. E yaklaşınca hemen soğuk bez filan koydum başıma.

Biz hep evdeyiz inaninki
Canım evde olsanda hiç mi misafir gelmeyecek bebeği güzel giydirmeye çeksin hiç mi hastaneye kontrole gitmiycen imkanin varsa al derim

Ben evde uzun süre kapalı kalabilen bir insan değilim. Covit iken 1 hafta evden çıkamadım bunaldım. Bebeklede Allah nasip ederse çıkmak gibi niyetim var hiç olmadı 30dk evin etrafında yürür geliriz diyorum.
Benim ilk çocuğum aileminde ilk torun. Birşeyler alıyoruz. Deedeai anneanneai hiç durmuyor birşeyler aliyor. Bende alıyorum ama gereksiz şeyleri değil. Görümcemde verebileceği eşyaları verecek.

2.el eşya içinde konuşulmuş onun içinde düşüncemi soyleyim
Etrafta kısa süreli kullanabileceğim lazım olabilexek eşyayı verebilecek biri olursa da alırım. Hatta puset bulabileceğim biri olsada 3-4ayligina puset verse diyorum şuan.

Aynen bebek kıyafeti nekadar kirlenebilir. Hijyenik ürünler(burun aspiratör biberon gibi ) kıyafet alınır. Annem zamanında benim kıyafetlerinde dagitmis.

Sürekli pusetsiz taşımaktan değil, bebeği hastaneden çıkarmaktan bahsediyorum. Uygulayan yerler varmış öğrenmiş oldum ama, burada her yerde öyle bir yasak yok. Pusetim var zaten. Normalde kullanıyorum.
İlkkez duydum pusetsiz çıkarmak yasak. Olduğunu. Bende puset almamayı dusunuyordum. Bugün baktım hatta ama elle taşımak ağır geldi bana.
Puset ağır bebek ile daha ağır taşıması benim için zor olur diye.

Travel systemde 3 kafa oluyor. Bebegin yattigi ilk 6 aya kadar kullanilan yatar pozisyon, oturyr pozisyon ve puset seklinde. Yani mevcut basini cikarip puseti takip tekerlekli tasiyabiliyorsun. Asagidaki gibi

Eklentiler

• Screenshot_20220416-175123_Google.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220416-174941_Google.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 41
Valla bende aynen nerden ne bulurum diye bakiyorum bebek arabasi tek ve buyuk eksigim gorumceme guvendim oda dogurcak tutup bana verir mi vermez yengeme falan sorcam sifir alsan cok para 2 el alsan fazla fark yok elimin altinda dursun diye o kadar parayida yatirmam baska ihtiyacina alirim kendime yada diger cocuklarima harcarim.. oyle temizligine titizligine guvendigim ksiilerden veren oldugunda oyle kendimi uste gorup almamazlik yapmam.. bende olur ona veririm onda olur bana verir

Kizlar benim mide yanmam gecmisti yine basladi ya bogazim yaniyor resmen ilaci iciyorum rahatliyorum da surekli de icmek istemiyorum
Hamile kaldigimdan beri sindirmeye bulantiya mide agrisi ve yanmaya hep falim karbonatli yada naneli sakizindan cignedim cok rahatlatiyor iftardan sonra hemen cigniyorum denemelisin

Travel systemde 3 kafa oluyor. Bebegin yattigi ilk 6 aya kadar kullanilan yatar pozisyon, oturyr pozisyon ve puset seklinde. Yani mevcut basini cikarip puseti takip tekerlekli tasiyabiliyorsun. Asagidaki gibi
Buguzelmis. Bir bakalım bunlarada. Eşimle karar veririz. Teşekkürler

Burda 1 hastane var. En az 3 saat beklemek gerekiyor. Daha kotu okurum diye erteliyorum . Gerekirse mecbur gidicez tabi. Sag ol.

Aynen öyle canım bulursan temiz ürün neden olmasın. Bende şimdi etrafa sormadım. Ne var neyok ne laKm belirleyim teklif eden olursa. Hayır demem. Gorumcem ben veririm dediği eşyalarda var. Onada hayır demedim.

Bebek 2gun giyecek kullanacak 3.gun küçük gelecek. Oyuzden temiz kıyafet eşya ikinci elde kullanırım ben.
Arkadaşım bebek diafonunu bile ikinci el aldı.
Bulursam bende bakacam.

Aynen fazla masrafa gerek yok canim senelerce uzun zman kullanilmiyor bazi seyler bizde gorumcenin bebeginin cinsiyetini bekliyoruz ben ona vericem o bana bu devirde cok zor valla yardimcimiz olsun Allah

Cevabın için çok sağol.kimse yazmayınca kendimi görünmez gibi hissettim.
Ne demek canim. Ama sen yinede istersen doktoruna bir sor.
Ben de çok korktum birşey mi oluyor diye hattta hala korkuyorum ama nette bebek gerildikce olur yazıyordu içim rahatladı. İş yerindekilere dedim tecrubeliler olur dedi onlar. Ama sen yinede doktoruna gidince bir sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…