- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Amin canım. Hastane çıkışına 1000tl dediler bugün.Aynen fazla masrafa gerek yok canim senelerce uzun zman kullanilmiyor bazi seyler bizde gorumcenin bebeginin cinsiyetini bekliyoruz ben ona vericem o bana bu devirde cok zor valla yardimcimiz olsun Allah
Bi hastane cikisi icin cok fazla 1 hafta bile giymiyorlar gercekten ogluma 6 7 takim almisiz gorumcemede vermistim daha oylece duruyor buna 10 parca takim olanindan alicam yeterliAmin canım. Hastane çıkışına 1000tl dediler bugün.
Tabiki imkanım dogrultusunda alabildiğini alacağım ama bazı şeylerde imkanım varken gereksiz geliyor.
Birde ben doğum sonrası Allah nasip olurda başka yere gideceğim eşimin işinden dolayı oyuzden iki yere hatta. Annemleei de sayarsak 3 yere düzen kurmak zorunda kalacağz. Oyuzden. Bazi büyük eşyalara bakamıyorum. BaO eşyalar 3 4ay idare etsin gidince gittiğim yere bakarım diyorum.
Evde sekersiz damla sakizli sakiz vardi onu çiğnedim acaba oda iyimiHamile kaldigimdan beri sindirmeye bulantiya mide agrisi ve yanmaya hep falim karbonatli yada naneli sakizindan cignedim cok rahatlatiyor iftardan sonra hemen cigniyorum denemelisin
Annem 1 set almış. Herşeyi olandan.10 parçalı.Bi hastane cikisi icin cok fazla 1 hafta bile giymiyorlar gercekten ogluma 6 7 takim almisiz gorumcemede vermistim daha oylece duruyor buna 10 parca takim olanindan alicam yeterli
Şekersiz sakız baya rahatlatıyor cnm iyi yapmışsın, ama burdan bir arkadaş beni uyarmıştı çok sakız çiğnemek bebekte gaz yapıyormuş doğuncaEvde sekersiz damla sakizli sakiz vardi onu çiğnedim acaba oda iyimi
Güle güle giysin prenses.İyi akşamlar kızlar bende bugün kızıma ilk zıbınlarını aldım şüküraşırı tatlı şeyler vardı ya ama biraz büyümesi lazım onlar için bide paçalı zıbınlar vardı onlardan da 2/3 tane alcam kıyafeti şimdilik tamam gibi büyük eşyaları ben çevremden buldum hep valla bebek arabasından pusetine anne yanı yatağına kadar bir tek bebek odası alıcam eşya olarak
Bende evde kalmak istemem ama iste kaliyorumCanım evde olsanda hiç mi misafir gelmeyecek bebeği güzel giydirmeye çeksin hiç mi hastaneye kontrole gitmiycen imkanin varsa al derim
Ben evde uzun süre kapalı kalabilen bir insan değilim. Covit iken 1 hafta evden çıkamadım bunaldım. Bebeklede Allah nasip ederse çıkmak gibi niyetim var hiç olmadı 30dk evin etrafında yürür geliriz diyorum.
Benim ilk çocuğum aileminde ilk torun. Birşeyler alıyoruz. Deedeai anneanneai hiç durmuyor birşeyler aliyor. Bende alıyorum ama gereksiz şeyleri değil. Görümcemde verebileceği eşyaları verecek.
2.el eşya içinde konuşulmuş onun içinde düşüncemi soyleyim
Etrafta kısa süreli kullanabileceğim lazım olabilexek eşyayı verebilecek biri olursa da alırım. Hatta puset bulabileceğim biri olsada 3-4ayligina puset verse diyorum şuan.
Yaaaa oylemi acabaŞekersiz sakız baya rahatlatıyor cnm iyi yapmışsın, ama burdan bir arkadaş beni uyarmıştı çok sakız çiğnemek bebekte gaz yapıyormuş doğunca
Kendini kaybediyorsun valla minicik minicik gördükçe duygusallaştım bukadar minikmi olcak diyeGüle güle giysin prenses.
Kİzlara çok tatlı şeyler var
Bende bilsem oyle alan biri degil yani bakalim buyudukce alicakmiEşiniz neden almak istemiyor?
Masraf olmasın diye mi?
Valla bilmiyorum cnm ben çok kötü oldukça bir 10 dakka çiğniyorum valla yapcak bişey yokYaaaa oylemi acaba
Bende bazen kizlarima uzuluyorum bir kaynanam gile gidince oynuyorlar bahcede e bide annem gile gitsem o zaman değişiklik olur ama apartmanda olduklari icin annem gil ordada evde oluyorlarEvde depresyona girerim ben. Kızıma istediğimiz şartları sağlayabilmek için neredeyse gece-gündüz çalışıyoruz. Tek amacındaki çocukluğunu bebekliğini doya doya yaşasın. Kızımdan dünya kadar kıyafet kalmasına rağmen bu bebeğim için ona özel kıyafetler aldım. Hak geçirmeyeyim kendine özel eşyaları olsun diye
Ya bebegin saçından alakali oluyormus mide yanmasi kizlarimda bh kadar olmuyordu diye biliyorumValla bilmiyorum cnm ben çok kötü oldukça bir 10 dakka çiğniyorum valla yapcak bişey yokbilen arkadaşlar yazsa keşke
Bebek arabası varsa çok dışarı bebekle kalabalık olmaayan yerlerde sende yürürsün bebekte hemde hamilelikte yürüyüş yapın diyorlar bir rahatsizlik sıkıntı yoksaBende evde kalmak istemem ama iste kaliyorum
Canım diğer çocuklarda sakız cignedin mi bebekler doğduğunda gazı oldu muHamile kaldigimdan beri sindirmeye bulantiya mide agrisi ve yanmaya hep falim karbonatli yada naneli sakizindan cignedim cok rahatlatiyor iftardan sonra hemen cigniyorum denemelisin
Aynen ya bende aynıyım. İlk zaman kıyafetler bu çok küçük bebek nasıl sığacak diyordum şimdi gözüm alıştı bunlar büyük diyorumKendini kaybediyorsun valla minicik minicik gördükçe duygusallaştım bukadar minikmi olcak diye
Ay inşallah düzelir canım imkaninz varsa içinde kalmasın birşeyler. Ben bazı şeyleri alammiyorum eşim ben gelince alalım hevesin var diyor o gelince alacağız ama bazı şeylerde o yokken alıyoruz.Bende bilsem oyle alan biri degil yani bakalim buyudukce alicakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?