2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen fazla masrafa gerek yok canim senelerce uzun zman kullanilmiyor bazi seyler bizde gorumcenin bebeginin cinsiyetini bekliyoruz ben ona vericem o bana bu devirde cok zor valla yardimcimiz olsun Allah
Amin canım. Hastane çıkışına 1000tl dediler bugün.
Tabiki imkanım dogrultusunda alabildiğini alacağım ama bazı şeylerde imkanım varken gereksiz geliyor.
Birde ben doğum sonrası Allah nasip olurda başka yere gideceğim eşimin işinden dolayı oyuzden iki yere hatta. Annemleei de sayarsak 3 yere düzen kurmak zorunda kalacağz. Oyuzden. Bazi büyük eşyalara bakamıyorum. BaO eşyalar 3 4ay idare etsin gidince gittiğim yere bakarım diyorum.

Bi hastane cikisi icin cok fazla 1 hafta bile giymiyorlar gercekten ogluma 6 7 takim almisiz gorumcemede vermistim daha oylece duruyor buna 10 parca takim olanindan alicam yeterli

İyi akşamlar kızlar bende bugün kızıma ilk zıbınlarını aldım şükür aşırı tatlı şeyler vardı ya ama biraz büyümesi lazım onlar için bide paçalı zıbınlar vardı onlardan da 2/3 tane alcam kıyafeti şimdilik tamam gibi büyük eşyaları ben çevremden buldum hep valla bebek arabasından pusetine anne yanı yatağına kadar bir tek bebek odası alıcam eşya olarak

Bi hastane cikisi icin cok fazla 1 hafta bile giymiyorlar gercekten ogluma 6 7 takim almisiz gorumcemede vermistim daha oylece duruyor buna 10 parca takim olanindan alicam yeterli
Annem 1 set almış. Herşeyi olandan.10 parçalı.
Gerisi hastane çıkışları battaniyesiz alt üst takım eldiven şapkalı. Hani ilk zamanlar giyebileceği gibi almış babamla annem.
Şuan ilk torun ne görseler alıyorlar
Ama ufacık şeyler bayaga pahalı

Güle güle giysin prenses.
Kİzlara çok tatlı şeyler var

Bende evde kalmak istemem ama iste kaliyorum

Bende bazen kizlarima uzuluyorum bir kaynanam gile gidince oynuyorlar bahcede e bide annem gile gitsem o zaman değişiklik olur ama apartmanda olduklari icin annem gil ordada evde oluyorlar

Hamile kaldigimdan beri sindirmeye bulantiya mide agrisi ve yanmaya hep falim karbonatli yada naneli sakizindan cignedim cok rahatlatiyor iftardan sonra hemen cigniyorum denemelisin
Canım diğer çocuklarda sakız cignedin mi bebekler doğduğunda gazı oldu mu

Kendini kaybediyorsun valla minicik minicik gördükçe duygusallaştım bukadar minikmi olcak diye
Aynen ya bende aynıyım. İlk zaman kıyafetler bu çok küçük bebek nasıl sığacak diyordum şimdi gözüm alıştı bunlar büyük diyorum

Erkek modelleri benzer hep ama kızda çok güzel şeyler var ya

Kızlar Rabbim kv lerinize (şikayetçi olanlara) benim kv nin gönlünden versin inşallah. uzun zamandır ilk defa yorulduğumu hissetmedim. Mutfağına kadar topladı. Yarında evimi temizleyecekmiş. Elimi hiç bir şeye değirmiyor. Çok mutluyum. Tabiki her şeyi ona bırakmıyorum bırakamamda kıyamıyorum. ama bu bile yetiyor yükümü hafiflletti resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…