- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Canım eşin mi dışarı cikmana izin vermiyor veriyorsa sen kapıya filan cikartabilirsin kızları. Çocuk evde nereye kadar bir yerde sosyalleşmesi laİmBende bazen kizlarima uzuluyorum bir kaynanam gile gidince oynuyorlar bahcede e bide annem gile gitsem o zaman değişiklik olur ama apartmanda olduklari icin annem gil ordada evde oluyorlar
Ben ilk defa çıktım alışverişe herşey minnacık geldi elim hep 9 aylıklara gittiAynen ya bende aynıyım. İlk zaman kıyafetler bu çok küçük bebek nasıl sığacak diyordum şimdi gözüm alıştı bunlar büyük diyorum
Erkek modelleri benzer hep ama kızda çok güzel şeyler var ya
Yaa ne güzel cnm Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinKızlar Rabbim kv lerinize (şikayetçi olanlara) benim kv nin gönlünden versin inşallah.uzun zamandır ilk defa yorulduğumu hissetmedim. Mutfağına kadar topladı. Yarında evimi temizleyecekmiş. Elimi hiç bir şeye değirmiyor. Çok mutluyum. Tabiki her şeyi ona bırakmıyorum bırakamamda kıyamıyorum. ama bu bile yetiyor yükümü hafiflletti resmen.
Ya bende hep evdeyim ama evde olma nedenim gidecek gezecek bir yerim yok. Psikolojim bozuldu resmen. Eşime her gün ağlıyorum yalnızlıktan. Adamın da elinden bir şey gelmiyordu. İki kelime konuşacak arkadaşım bile yok. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasınBiz hep evdeyiz inaninki
Amin canım hepimizin daim olsun inşallahYaa ne güzel cnm Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinbenimkide çok iyidir şükür aylardır sürekli yemek gönderiyor eşimle tencere tencere sarma yaptı, her gittiğimde buzluğuma pratik bişeyler yapıp veriyor, temizliği eşim yapıyor bizde zaten, anneside her gittiğinde sakın bişey yaptırma kıza bak diye tembihliyor eşimi
Güzel günlerde giyinsin inşallahİyi akşamlar kızlar bende bugün kızıma ilk zıbınlarını aldım şüküraşırı tatlı şeyler vardı ya ama biraz büyümesi lazım onlar için bide paçalı zıbınlar vardı onlardan da 2/3 tane alcam kıyafeti şimdilik tamam gibi büyük eşyaları ben çevremden buldum hep valla bebek arabasından pusetine anne yanı yatağına kadar bir tek bebek odası alıcam eşya olarak
Valla oluyorlarmis. Yine normal olsun. Premature filan olmasında miniklere alisirizBen ilk defa çıktım alışverişe herşey minnacık geldi elim hep 9 aylıklara gittiyok yok bu kadar minik olmaz ya diye diye gezdim
Ayy maşallah benimki de çok çok çok iyidir Allah razı olsunKızlar Rabbim kv lerinize (şikayetçi olanlara) benim kv nin gönlünden versin inşallah.uzun zamandır ilk defa yorulduğumu hissetmedim. Mutfağına kadar topladı. Yarında evimi temizleyecekmiş. Elimi hiç bir şeye değirmiyor. Çok mutluyum. Tabiki her şeyi ona bırakmıyorum bırakamamda kıyamıyorum. ama bu bile yetiyor yükümü hafiflletti resmen.
Hanımlar gidecek gezecek yer yoksa kapıda yürüyüş yapabileceğiniz alanda mi yok? Köyde bile olsanız evin etrafında yuruyemeZ misiz? Yapmayın bunu kendinize. Bir kapıya çıkıp evin kapisinda oturun hiç olmadı evden değişik mekan olieYa bende hep evdeyim ama evde olma nedenim gidecek gezecek bir yerim yok. Psikolojim bozuldu resmen. Eşime her gün ağlıyorum yalnızlıktan. Adamın da elinden bir şey gelmiyordu. İki kelime konuşacak arkadaşım bile yok. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın
Canım yok yani. Herkesin konumu bir değil maalesef. Dağın başında oturuyorum ki tek başıma çıkıp yürür yapamam dağ bayır yokuş. Düşsem kaldıracak insan yok maalesef. Tabiki kapı önünde oturabilirim havalar ısınmış olsaydı. Buz gibi bir havada ki ev bile dışarı kadar soğukken nasıl çıkayım. Neyseki kayınvalidem geldi havalar düzeldi artık çıkar dolaşırım onunla.Hanımlar gidecek gezecek yer yoksa kapıda yürüyüş yapabileceğiniz alanda mi yok? Köyde bile olsanız evin etrafında yuruyemeZ misiz? Yapmayın bunu kendinize. Bir kapıya çıkıp evin kapisinda oturun hiç olmadı evden değişik mekan olie
Maşallah maşallahAyy maşallah benimki de çok çok çok iyidir Allah razı olsunkayınpederim kayınvalidemden çok daha iyidir çok şükür Rabbime
Eşini al onla yürü canım. Kilo almışsın de yürüsün senle. Kayın validen gelmiş bari onla yurursun.insallah aran iyidir arkadaş olur sanaCanım yok yani. Herkesin konumu bir değil maalesef. Dağın başında oturuyorum ki tek başıma çıkıp yürür yapamam dağ bayır yokuş. Düşsem kaldıracak insan yok maalesef. Tabiki kapı önünde oturabilirim havalar ısınmış olsaydı. Buz gibi bir havada ki ev bile dışarı kadar soğukken nasıl çıkayım. Neyseki kayınvalidem geldi havalar düzeldi artık çıkar dolaşırım onunla.
Aynen cnmValla oluyorlarmis. Yine normal olsun. Premature filan olmasında miniklere alisiriz
eşim okulda oluyor. Vakit kalmıyor yürüyüş için de gündüzleri kv ile yürüyeceğiz artık konuştuk bugün. Aramızda iyi sorum yok çok şükürEşini al onla yürü canım. Kilo almışsın de yürüsün senle. Kayın validen gelmiş bari onla yurursun.insallah aran iyidir arkadaş olur sana
İyi bari.eşim okulda oluyor. Vakit kalmıyor yürüyüş için de gündüzleri kv ile yürüyeceğiz artık konuştuk bugün. Aramızda iyi sorum yok çok şükür
Reflu yatagi benceHanımlar babynest. Mi reflü yatağı mi daha iyi olur bebek icin
TeşekkürlerReflu yatagi bence
Aaa yarin sabah ilk iş ac karna magnezyum icicemMagnezyum ilacı kullanıyordna ac karnına içmeyi dene. Ben magnorm 365 kullanıyordum, gece yatmadan önce alıyordum, ac karnına içilmemesi gerekiyormus ishal yapıyormus, bunu bilmiyordum sebepsiz yere ishal oldum sanıyordum. Sonrasında magnormu kesip nbt magsi diye bir hap var ona basladım magnezyum takviyesi için yemekle birlikte alınması gerekiyormus ishal yapmaması icin oyle kullandım bu sefer hafif kabız oldumsu an düzeldi rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?