2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bazen kizlarima uzuluyorum bir kaynanam gile gidince oynuyorlar bahcede e bide annem gile gitsem o zaman değişiklik olur ama apartmanda olduklari icin annem gil ordada evde oluyorlar
Canım eşin mi dışarı cikmana izin vermiyor veriyorsa sen kapıya filan cikartabilirsin kızları. Çocuk evde nereye kadar bir yerde sosyalleşmesi laİm

Ben ilk defa çıktım alışverişe herşey minnacık geldi elim hep 9 aylıklara gitti yok yok bu kadar minik olmaz ya diye diye gezdim

Yaa ne güzel cnm Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin benimkide çok iyidir şükür aylardır sürekli yemek gönderiyor eşimle tencere tencere sarma yaptı, her gittiğimde buzluğuma pratik bişeyler yapıp veriyor, temizliği eşim yapıyor bizde zaten, anneside her gittiğinde sakın bişey yaptırma kıza bak diye tembihliyor eşimi

Biz hep evdeyiz inaninki
Ya bende hep evdeyim ama evde olma nedenim gidecek gezecek bir yerim yok. Psikolojim bozuldu resmen. Eşime her gün ağlıyorum yalnızlıktan. Adamın da elinden bir şey gelmiyordu. İki kelime konuşacak arkadaşım bile yok. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın

Amin canım hepimizin daim olsun inşallah Benimde eşim yapıyordu ama hakedemedi artık. Bir de çok uzağız ailelerimizden. Evde de sürekli yalnız kalmak zorunda kalınca çağırdık geldi Allah razı olsun.

Güzel günlerde giyinsin inşallah

Ayy maşallah benimki de çok çok çok iyidir Allah razı olsun kayınpederim kayınvalidemden çok daha iyidir çok şükür Rabbime

Hanımlar gidecek gezecek yer yoksa kapıda yürüyüş yapabileceğiniz alanda mi yok? Köyde bile olsanız evin etrafında yuruyemeZ misiz? Yapmayın bunu kendinize. Bir kapıya çıkıp evin kapisinda oturun hiç olmadı evden değişik mekan olie

Eşimin yanına hiç bilmediğim ülkeye gittim kısa süreliğine. Yol bilmem iz bilmem. Dil dersen ingilizce kendimi idare etcek kadar.
Bunalınca çıkip yürüdüm. Arkada uzakta market varmış çıktım gittim geldim. Eşim avmye şöyle gidicen dedi o şekilde kendim gittim geldim. Yapmayın kendinize. Bebiside yazik. Eve kendinizi hapsetmeyin .bebek olunca temiz hava almasi laİm buyunce sosyalleşmesi lazım.
İnsan görmesi lazım çocuğun. Hıc bilemezsiniz kapının önüne çıkın. Kurs varsa kursa gidin sosyal aktivite bulduğunuz ortamlara girin tabi koçanis işin veriyorsa.

Canım yok yani. Herkesin konumu bir değil maalesef. Dağın başında oturuyorum ki tek başıma çıkıp yürür yapamam dağ bayır yokuş. Düşsem kaldıracak insan yok maalesef. Tabiki kapı önünde oturabilirim havalar ısınmış olsaydı. Buz gibi bir havada ki ev bile dışarı kadar soğukken nasıl çıkayım. Neyseki kayınvalidem geldi havalar düzeldi artık çıkar dolaşırım onunla.

Eşini al onla yürü canım. Kilo almışsın de yürüsün senle. Kayın validen gelmiş bari onla yurursun.insallah aran iyidir arkadaş olur sana

Eşini al onla yürü canım. Kilo almışsın de yürüsün senle. Kayın validen gelmiş bari onla yurursun.insallah aran iyidir arkadaş olur sana
eşim okulda oluyor. Vakit kalmıyor yürüyüş için de gündüzleri kv ile yürüyeceğiz artık konuştuk bugün. Aramızda iyi sorum yok çok şükür

Aaa yarin sabah ilk iş ac karna magnezyum icicem

39 oldu derecem. Acile gidiyorum artik. Tek basima ayakta duramiyorum. Nasil olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…