2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kasiklariniza giren ağrılar oluyor mu. Tek taraflı, bazen kısa süreli adet ağrısı gibi
Öldürüyor bazen malesef
Ay maşallah ben cagirsam gelir ama kendi düşünmez asla iki sokak ötede oturuyor arayip napiyosun bile demez gelmeyi bırak aman bana bulaşmasinlarda etkisiz eleman niyetine takilsinlar

Cok gecmis olsun, yüksek ateş oldukça. Parmak uclarinsa evde var ise buz gezdir, iyi gelir ateş dusurmeye

Güya kendime alişverişe cikmiştim kendime sadece hamile tayti aldim bebegin 1 yaşa kadar kiyafet eksiği yok sanirim

Masallah cnm, ya şu an ne alsak boş, hatırlamayacak aslinda ne aldığımızı farkedemeyecekle4 şu an bebelere ne alıyorsak kendimiz için aslında insan özellikle de ilk olunca her şeye hevesleniyor sanırım

Öldürüyor bazen malesef

Ay maşallah ben cagirsam gelir ama kendi düşünmez asla iki sokak ötede oturuyor arayip napiyosun bile demez gelmeyi bırak aman bana bulaşmasinlarda etkisiz eleman niyetine takilsinlar
Eğer öyle bir insansa boşver zaten uzak olsun daha iyi diğer türlü sana daha da zor olur.

Tesekkur ederim. Doktor donus yapti sag olsun. 6 saatte bir 2 adet al dedi. Guvenemedim 1 tane aldim ama atesim yukseliyor.
Ben geçen hafta korona oldum belim kırıldı sandım ateşim hep ağzımın içini dudaklarımı falan patlattı ateş çok kötü bende ilaç içmemek içim direndim doktorlar çok kızıyor ateş bebeğe zarar verirmiş hala hastayım bir hafta olmasına rağmen

Öldürüyor bazen malesef

İnsan herşeyden korkuyor daha önce erken doğum kaybım olduğu için.

Size de çok geçmiş olsun.

Aynen ilk oldugu icin sanirim askinda bir eksik yok gibi yarin ay ay ayirip aldıklarımı eksik var mi bakicam belki vardir
Eğer öyle bir insansa boşver zaten uzak olsun daha iyi diğer türlü sana daha da zor olur.
Ayyy bana dokunmayan bin yıl yaşasin kimseye ihtiyacim yok çok şükür annem de köy sayikliyor neyse ki gelip evimi düzenleyip oyle gidicekmiş doguma kadar gelmez asla
İnsan herşeyden korkuyor daha önce erken doğum kaybım olduğu için.
Seni cok iyi anliyorum o kadar korktum ki gece ama o aciyla kivranirken bebegim hareket ediyordu o rahatlatti beni

Güya kendime alişverişe cikmiştim kendime sadece hamile tayti aldim bebegin 1 yaşa kadar kiyafet eksiği yok sanirim
Ayy çok güzeller güle güle giysin inşallah çoraplara bayıldım. Nereden aldın canım. Lcw de bakmıştım ben çok pahalı.

Selam kızlar nasılsınız. Banyo küveti olarak katlanır mı yoksa normal olan mı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…