Kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ben katlanır aldım. Evimde yer sıkıntısı var diye.Selam kızlar nasılsınız. Banyo küveti olarak katlanır mı yoksa normal olan mı iyi
Bende iyiyim canım cokk teşekkürler. Bu katlanır olanlara file oluyor mu birde bebek agırlaştıkça katlanmaz mı acabaKendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ben katlanır aldım. Evimde yer sıkıntısı var diye.
Gecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.Ben geçen hafta korona oldum belim kırıldı sandım ateşim hep ağzımın içini dudaklarımı falan patlattı ateş çok kötü bende ilaç içmemek içim direndim doktorlar çok kızıyor ateş bebeğe zarar verirmiş hala hastayım bir hafta olmasına rağmen
Ayy insallah kötü bisey yoktur canim ya şafi diye dua et rabbim şifa versin insallah
Canım çok geçmiş olsun. Bizide haber et mutlaka.
Cok gecmis olsun, yüksek ateş oldukça. Parmak uclarinsa evde var ise buz gezdir, iyi gelir ateş dusurmeye
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.Çok geçmiş olsun cnm önemli birşey çıkmaz inşallah
Geçmiş olsun canımGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.
Oluyor file denedik eşimle ebebekten almıştık fileyi de. Bence kutlanmaz. Zaten az büyüdüğü zaman direkt içine oturturum ben. O da kutlanmasını engeller. Rahat gibi geldi bana bilemiyorum.Bende iyiyim canım cokk teşekkürler. Bu katlanır olanlara file oluyor mu birde bebek agırlaştıkça katlanmaz mı acaba
ayy çok geçmiş olsun, hiç endişelenme inşallah hiçbişeycik olmaz, en yakın arkadaşım hamileyken covid geçirdi, bir sıkıntı olmadan atlattı, inşallah senin de öyle olur, moralini yüksek tut, stres yapma sakınGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.
Cok gecmis olsun canim. Insallah hafif atlatirsin hemen gecer giderGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Gule gule kullanin, saglikla insallah. Coraplari nerden aldiniz? Ne kadar fiyati? Ben de corap alcam, eksik.Güya kendime alişverişe cikmiştim kendime sadece hamile tayti aldim bebegin 1 yaşa kadar kiyafet eksiği yok sanirim
Geçmiş olsun parasetamol hamilelikte A kategorisinde diye biliyorum keşke direnmeseymişsin ateş çok fena yapıyor insanı. Hele o ateş düşene kadar olan vücut ağrısı düşman başınaBen geçen hafta korona oldum belim kırıldı sandım ateşim hep ağzımın içini dudaklarımı falan patlattı ateş çok kötü bende ilaç içmemek içim direndim doktorlar çok kızıyor ateş bebeğe zarar verirmiş hala hastayım bir hafta olmasına rağmen
Zaten filede yıkamak bence zor yaa en bebekken belki de sonrası için ben pek rahat edemedim. 40'i çıktıktan sonra annem gitmişti hep tek başıma yıkadım oğlumu. Filede bebek sürekli su dökmeyince üşüyor bence. Ben sünger almıştım küvet tabanına ama badysini koysan bile olur maksat yumuşak olsun. Onun üzerine oturtup yıkadım sonra hep.Oluyor file denedik eşimle ebebekten almıştık fileyi de. Bence kutlanmaz. Zaten az büyüdüğü zaman direkt içine oturturum ben. O da kutlanmasını engeller. Rahat gibi geldi bana bilemiyorum.
Geçmiş olsun canımGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Bende aynı durumdayım.Bende öyleyim inan . uzun süre oturunca yan kaburgalarım agrıyor, yüzü koyun uyumayı cok özledim :'(
Geçmiş olsun canımGerçekten baya farkla doğmuş sizin bebiş
Çok teşkkür ederim cevabınız için içim rahatlıyor böyle pozitif mesajlar okuyunca
Bence evham yapmayın bende çok yoğun hissetmiyorum daha küçükler ayrica karın yağ tabakası ve bebeğin yerleştiği yerle de ilgili bu ilk çocuğumda da böyleydi gündüz hiç hissetmezdim aksam biraz birazda kahvaltıdan sonra hissederdim çok uslu uykuyu seven bi oğlum oldu simdi kızımında abisine çekeceğini düşünüp olumlu bakmaya çalışıyorum bence sizede uykucu bi bebiş geliyor
Allah şifalar versin canım.38.4 oldu atesim yukseliyor. Sadece ateş, bel ağrısı ve halsizlik yaşıyorum. Öksürük, butun tikanikligi, bogaz agrisi gibi seyler yok. Covid olmus olabilir miyim? Hastaneye gitsem bi turlu gitmesem bir turlu. Ozellikle bel agrisi beni endiselendiriyor.
Amin canımYa bende hep evdeyim ama evde olma nedenim gidecek gezecek bir yerim yok. Psikolojim bozuldu resmen. Eşime her gün ağlıyorum yalnızlıktan. Adamın da elinden bir şey gelmiyordu. İki kelime konuşacak arkadaşım bile yok. Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın
Çok geçmiş olsun canim üzüldüm insallah 1 gün surer sadece ateşin ve başka belirtin olmasin dikkat et vitamin vs iç dinlenGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Ben katlanir aldim dusakabinim minnak cunku ebebeynede sok cikar koca küveti kullanmaz atardimSelam kızlar nasılsınız. Banyo küveti olarak katlanır mı yoksa normal olan mı iyi
Amin insallahGule gule kullanin, saglikla insallah. Coraplari nerden aldiniz? Ne kadar fiyati? Ben de corap alcam, eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?