2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ben katlanır aldım. Evimde yer sıkıntısı var diye.
Bende iyiyim canım cokk teşekkürler. Bu katlanır olanlara file oluyor mu birde bebek agırlaştıkça katlanmaz mı acaba

Gecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Ayy insallah kötü bisey yoktur canim ya şafi diye dua et rabbim şifa versin insallah
Canım çok geçmiş olsun. Bizide haber et mutlaka.
Cok gecmis olsun, yüksek ateş oldukça. Parmak uclarinsa evde var ise buz gezdir, iyi gelir ateş dusurmeye
Çok geçmiş olsun cnm önemli birşey çıkmaz inşallah
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.

Geçmiş olsun canım

Bende iyiyim canım cokk teşekkürler. Bu katlanır olanlara file oluyor mu birde bebek agırlaştıkça katlanmaz mı acaba
Oluyor file denedik eşimle ebebekten almıştık fileyi de. Bence kutlanmaz. Zaten az büyüdüğü zaman direkt içine oturturum ben. O da kutlanmasını engeller. Rahat gibi geldi bana bilemiyorum.

ayy çok geçmiş olsun, hiç endişelenme inşallah hiçbişeycik olmaz, en yakın arkadaşım hamileyken covid geçirdi, bir sıkıntı olmadan atlattı, inşallah senin de öyle olur, moralini yüksek tut, stres yapma sakın

Cok gecmis olsun canim. Insallah hafif atlatirsin hemen gecer gider

Çok geçmiş olsun canım. Yani be biçim davranıyorlar ya gerçekten yani yuh diyorum. Rabbim şifa versin. Eşim covid benim ateşim hiç çıkmadı ama öksürüğüm var maalesef boğazımı sıkıyorlarmış gibi bol bol sıvı tüketiyorum zencefil limon yumuşatıyor boğazımı sende iç bide ılık banyo yap inşallah iyi gelir

M Mirune Çok geçmiş olsun. Ben de hamileyken korona oldum grip gibi geçti sadece halsizlik biraz uzun sürdü. Şimdi zaten hemilelik sebebiyle düzenli vitamin alıyorsub, değerlerin takip ediliyor o yüzden hafif atlatırsın inşallah. Zaten covid de eski etkisini kaybetti artık, eskisi gibi çok çok ağır geçirenler baya az artık.

Geçmiş olsun parasetamol hamilelikte A kategorisinde diye biliyorum keşke direnmeseymişsin ateş çok fena yapıyor insanı. Hele o ateş düşene kadar olan vücut ağrısı düşman başına

Oluyor file denedik eşimle ebebekten almıştık fileyi de. Bence kutlanmaz. Zaten az büyüdüğü zaman direkt içine oturturum ben. O da kutlanmasını engeller. Rahat gibi geldi bana bilemiyorum.
Zaten filede yıkamak bence zor yaa en bebekken belki de sonrası için ben pek rahat edemedim. 40'i çıktıktan sonra annem gitmişti hep tek başıma yıkadım oğlumu. Filede bebek sürekli su dökmeyince üşüyor bence. Ben sünger almıştım küvet tabanına ama badysini koysan bile olur maksat yumuşak olsun. Onun üzerine oturtup yıkadım sonra hep.

Geçmiş olsun canım

Allah şifalar versin canım.

Amin canım

Çok geçmiş olsun canim üzüldüm insallah 1 gün surer sadece ateşin ve başka belirtin olmasin dikkat et vitamin vs iç dinlen

Selam kızlar nasılsınız. Banyo küveti olarak katlanır mı yoksa normal olan mı iyi
Ben katlanir aldim dusakabinim minnak cunku ebebeynede sok cikar koca küveti kullanmaz atardim
Gule gule kullanin, saglikla insallah. Coraplari nerden aldiniz? Ne kadar fiyati? Ben de corap alcam, eksik.
Amin insallah e bebekten aldim ikilileri 5li lcwden bi de h&mden almistim h&m pahali bence lcwde oahali 45 tlydi e bebekte 7 tlydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…