- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bana alacaksan katlanır al dediler . Daha az yer kaplarmksSelam kızlar nasılsınız. Banyo küveti olarak katlanır mı yoksa normal olan mı iyi
Çok geçmiş olsun canım . ben de 15 .haftamda mi ne geçirdim korkma stres yapma .doktorum sakin stres yapma çok hastan geçirdi bebek korunuyor demistiGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.
Çok geçmiş olsun canım . ben de 15 .haftamda mi ne geçirdim korkma stres yapma bebek korunuyor demisti. Hatta covit sonrasi gittiğim doktodrda sen şimdi bebeğe birşey oldu mu stresi de yasiyorsundur korkma bebek korunaklı dedi.Gecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Sag olsun arkadaslar covid ciktim. Cok korkuyorum. Ama oksuruk fln yok. O kadar dikkat ederken nasil oldu anlamiyorum.
Uzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.Çok geçmiş olsun canım . ben de 15 .haftamda mi ne geçirdim korkma stres yapma bebek korunuyor demisti. Hatta covit sonrasi gittiğim doktodrda sen şimdi bebeğe birşey oldu mu stresi de yasiyorsundur korkma bebek korunaklı dedi.
Sen şimdi stresi bırak. Grip gibi düşün evde yat dinlen ilk birkax gün ağrın olacak yorma iş yapmw evde dinlen karantinada.
Doktoruna haber ver. İlaç vitamin vs sor.
Bana birtek parol icebilirsin dedi ilk 2 gün. İçtim. Sürekli ateş ölçüp soğuk bez koydum alnıma koltuk altıma fazalaburunmedim. Ateş bebek için zararlı diye hep üstümü açtım dürdum.
İyi beslenmeye çalıştım bol bol c vitamini yedim (kivi portakal elma armut ayva vs) birde doktorum ıhlamur icebilirsin dedi . Ihlamur ile Ballı limonlu su içtim. Benim sesim de yoktu uzun sürede gelmedi boğazım yumusasin diye iç dedi. Bol bol su içtim
Doktoruna bir danış ne onericek ona göre hareket et.
Çok çok geçmiş olsun
Çokk geçmiş olsuun şifa diliyorumGecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Kan sulandırıcı iğne vermişti bana kendi doktorum önerdi sonra gittik covid testi verdiğim devlet hastanesine kan alındı da yazdılar. Bebek için de endişe etme çok şükür hiç bişeycik olmuyor onlara. 1 hafta kullandım iğneyi. Sen de doktoruna sor istersen yazdır.Uzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.
rica ederim canim. Faydalı olur insallah.Uzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.
Birde zaten covit olunca artık ilaçi 65 yaş üstüne veriyorlae sanırım banada vermemislerdi. Parol iç dedi filyasyon ekibi telefonda. Çalışıyorsan birde rapor işte ekipten iş yerine verirsin 1 hafta raporlu olursun.Uzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.
Çok geçmiş olsun. Hamileyken biri 7.haftada biri 16.haftada 2 kez korona geçirdim. Çok şükür bebek şu an gayet sağlıklı. Hiç üzme kendini. Rahatlamaya çalış. Sık sık ılık banyo hem vücudunu rahatlatır hem ruhen seni daha iyi hissettirir. Bileklerine nane yağı, limon yağı sürersen ağrı azalacaktırUzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.
Gecmis olsun. Sana doktorlar kizmis beni ise ayak ustu azarladilar. Alti ustu ates icin mi geldin panadol ic yat dediler. Ne kan almak ne idrara bakmak. 39 derece icin mi geldin diyor? Yemin ediyorum gelsen bir turlu gelmesen bir turlu Covid icin swab aldilar, pozitif ciktim. Inanamiyorum. Covidmisim. Bebegin kalp atisini dinlediler. Atesim 37.8 cikti saka gibi onlar olctugunde. Yorgan altindan cikinca dusmus gerci cok ortunmemeye calisiyordum. 1 tablet almisim diye ise yaramamis paracetamol. 2 tane almalisin dedi. Ilki uzerinden 6 saat gecince 2 tane aldim simdi.
Inanin bim a 101 ayagimin dibinde oraya bile gidemiyorim keske oyle izin veren insan olsa bendebkizlarimla cikardimCanım eşin mi dışarı cikmana izin vermiyor veriyorsa sen kapıya filan cikartabilirsin kızları. Çocuk evde nereye kadar bir yerde sosyalleşmesi laİm
Ya herseyi gectim yarin erzuruma gidicez kuzenim kizlarim icin kizinin elbiselerinden koymus ayrı olarak bebegime dun elbiseler almis kiz yazık diyorki gel goruselim bizim eve gel hemde esyalari da goturursun esim de ne diyor biliyormusunuz gidemeyiz nerde gidicez biz hastaneye gidiyoruz gezmeye degil gidip bi kuzenimi goremiyicem klyazik kizda iki cocukla esyalarla ben nasil geliyim diyor ben üzülmüyum kim üzülsun yaAy inşallah düzelir canım imkaninz varsa içinde kalmasın birşeyler. Ben bazı şeyleri alammiyorum eşim ben gelince alalım hevesin var diyor o gelince alacağız ama bazı şeylerde o yokken alıyoruz.
Bebek arabamda yok cikamiyorum daBebek arabası varsa çok dışarı bebekle kalabalık olmaayan yerlerde sende yürürsün bebekte hemde hamilelikte yürüyüş yapın diyorlar bir rahatsizlik sıkıntı yoksa
Hadi yaInanin bim a 101 ayagimin dibinde oraya bile gidemiyorim keske oyle izin veren insan olsa bendebkizlarimla cikardim
Neden böyle yapıyor canım ama böyle ruh sagligin bozulur. Sanada yazık yani.Ya herseyi gectim yarin erzuruma gidicez kuzenim kizlarim icin kizinin elbiselerinden koymus ayrı olarak bebegime dun elbiseler almis kiz yazık diyorki gel goruselim bizim eve gel hemde esyalari da goturursun esim de ne diyor biliyormusunuz gidemeyiz nerde gidicez biz hastaneye gidiyoruz gezmeye degil gidip bi kuzenimi goremiyicem klyazik kizda iki cocukla esyalarla ben nasil geliyim diyor ben üzülmüyum kim üzülsun ya
Kıyamam canım ya. Annen filan gelse yada kayınvalidem onlada mi çıkart miyor?Bebek arabamda yok cikamiyorum da
Annem hic oyle birsey demediler gel gidip gezelim diye ya kayinvalidemde ayni surekli evde onlarin aile biraz acayip yaKıyamam canım ya. Annen filan gelse yada kayınvalidem onlada mi çıkart miyor?
Konusuyorum da gidelim kiz almis kötü mu etmis diyorum ben kizin yerinde olsam küserdim hic konusmazdim vallah diyorum küssün diyorNeden böyle yapıyor canım ama böyle ruh sagligin bozulur. Sanada yazık yani.
Eşinle konuşsan filan nasıl olur?
Ya inaninki anneme birgun dedim buyuk kizim agladi babam bizi bir yere goturmuyor sıkılıyorum diye dedi bizde hep evdeyizHadi ya(
Ama canım neden böyle yapıyor ya. Sanada yazık yani. Hani konuşsan yürüyüş yapman lazım rahat doğum için. Böyle desen yada kayınvalidem filan konussa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?