2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım . ben de 15 .haftamda mi ne geçirdim korkma stres yapma .doktorum sakin stres yapma çok hastan geçirdi bebek korunuyor demisti

Çok geçmiş olsun canım . ben de 15 .haftamda mi ne geçirdim korkma stres yapma bebek korunuyor demisti. Hatta covit sonrasi gittiğim doktodrda sen şimdi bebeğe birşey oldu mu stresi de yasiyorsundur korkma bebek korunaklı dedi.

Sen şimdi stresi bırak. Grip gibi düşün evde yat dinlen ilk birkax gün ağrın olacak yorma iş yapmw evde dinlen karantinada.
Doktoruna haber ver. İlaç vitamin vs sor.
Bana birtek parol icebilirsin dedi ilk 2 gün. İçtim. Sürekli ateş ölçüp soğuk bez koydum alnıma koltuk altıma fazala burunmedim. Ateş bebek için zararlı diye hep üstümü açtım dürdum.

İyi beslenmeye çalıştım bol bol c vitamini yedim (kivi portakal elma armut ayva vs) birde doktorum ıhlamur icebilirsin dedi . Ihlamur ile Ballı limonlu su içtim. Benim sesim de yoktu uzun sürede gelmedi boğazım yumusasin diye iç dedi. Bol bol su içtim
Doktoruna bir danış ne onericek ona göre hareket et.
Çok çok geçmiş olsun

Uzun uzun yazmissin, tesekkur ederim. Kan sulandirici igne vermis miydi sana doktorun? Burda vermiyolar endiseleniyorum. Sanki bebek de hasta, hareketlerinde azalma var. Sen hic oyle hissetmis miydin? Su iciyorum ama cok terliyorum su ucup gidiyor belki bebege yetmiyor.

Çokk geçmiş olsuun şifa diliyorum

Kan sulandırıcı iğne vermişti bana kendi doktorum önerdi sonra gittik covid testi verdiğim devlet hastanesine kan alındı da yazdılar. Bebek için de endişe etme çok şükür hiç bişeycik olmuyor onlara. 1 hafta kullandım iğneyi. Sen de doktoruna sor istersen yazdır.

rica ederim canim. Faydalı olur insallah.
Ben covit sonrasi kontrole gittiğimde sormuştum. Ozaman oksapar verdi.
Zaten ilk başta gittigim doktorda buda ilk kontrolde kilodan dolayı ilerde düşünebiliriz demişlerdi.
Bende kan sulandırıcı sordum covit sonrası ilk kontrolde doktorum hemen verdi.
Hatta SGK ile anlaşması yok diye kalp damarxiya yazdırdım ilacı oda sordu ne için verildi diye covit geçirdim dedim tamam dedi yazdı ilacı.

Kendi doktoruna sor istersen telefonu varsa. Kan sulandırıcı kullanmama gerek var mı?

İster istemez covit olduğunu duyunca bir moral bozuluyor birde hamile olunca kendin için değil bebek için endişeleniyorsun. Bende hareketi az filan diye endişe ettim. Arada sürüyordum karnımı karnım verilsin filan diye ben daha erken zamanda geçirdim coviti 13 14 hafta iken hareket hissetmiyordum gerilme olunca karnimda rahatladım.

Birde ben balon filan sisirdim hep evde ciğerlerim çalışsın diye birde. Triflo diye bir cihaz var sonra onu aldım onu yapmayı denedim. Covit sonrası göğüs hastaliklarina gittim gerek yok diyince bıraktım.
Ama bunları doktoruna sor belki zararı olur.

Şuan sen ateşi yükseltmemeye çalış.ususende ateşten de kalın giyinme buruklenme. Ateş riskli bebek için. Beslenme dikkat et bağışıklığını güçlü tut birkaç gün yatıp dinlen. Arada yürü kan dolaşımı içinde.

Birde zaten covit olunca artık ilaçi 65 yaş üstüne veriyorlae sanırım banada vermemislerdi. Parol iç dedi filyasyon ekibi telefonda. Çalışıyorsan birde rapor işte ekipten iş yerine verirsin 1 hafta raporlu olursun.

Çok geçmiş olsun. Hamileyken biri 7.haftada biri 16.haftada 2 kez korona geçirdim. Çok şükür bebek şu an gayet sağlıklı. Hiç üzme kendini. Rahatlamaya çalış. Sık sık ılık banyo hem vücudunu rahatlatır hem ruhen seni daha iyi hissettirir. Bileklerine nane yağı, limon yağı sürersen ağrı azalacaktır

Cok gecnis olsun Dikkat etsen de dikkat etmeyen biri ile kısa süre kapı onu konuşsan covidsin ne yazık ki
Arkadaşımın komşusu covidmis, söylememiş, yiyecek bırakmış sadece kapıdan tabak bırakmış, arkadaşım ailecek cvd oldu ne yazık ki.

Sizde rapor alınamıyor mu rapor alsan? Bu hafta dinlenirdin en azindan? Bir de cvdi şimdi geçirdiğin icin bağışıklık kazanacaksın, dogum zamanı cvd oldu sene başında arkadasim, o çok daha zor, bebek cvd ile doğuyor. En azından bu riski atlatmış olacaksın, iyi tarafından bakalım bu saatten sonra. Ama hastanenin davranışı çok kaba özellikle bir gebeye.

Ay inşallah düzelir canım imkaninz varsa içinde kalmasın birşeyler. Ben bazı şeyleri alammiyorum eşim ben gelince alalım hevesin var diyor o gelince alacağız ama bazı şeylerde o yokken alıyoruz.
Ya herseyi gectim yarin erzuruma gidicez kuzenim kizlarim icin kizinin elbiselerinden koymus ayrı olarak bebegime dun elbiseler almis kiz yazık diyorki gel goruselim bizim eve gel hemde esyalari da goturursun esim de ne diyor biliyormusunuz gidemeyiz nerde gidicez biz hastaneye gidiyoruz gezmeye degil gidip bi kuzenimi goremiyicem klyazik kizda iki cocukla esyalarla ben nasil geliyim diyor ben üzülmüyum kim üzülsun ya

Inanin bim a 101 ayagimin dibinde oraya bile gidemiyorim keske oyle izin veren insan olsa bendebkizlarimla cikardim
Hadi ya(
Ama canım neden böyle yapıyor ya. Sanada yazık yani. Hani konuşsan yürüyüş yapman lazım rahat doğum için. Böyle desen yada kayınvalidem filan konussa

Neden böyle yapıyor canım ama böyle ruh sagligin bozulur. Sanada yazık yani.
Eşinle konuşsan filan nasıl olur?

Hadi ya(
Ama canım neden böyle yapıyor ya. Sanada yazık yani. Hani konuşsan yürüyüş yapman lazım rahat doğum için. Böyle desen yada kayınvalidem filan konussa
Ya inaninki anneme birgun dedim buyuk kizim agladi babam bizi bir yere goturmuyor sıkılıyorum diye dedi bizde hep evdeyiz

Ya inanin az once balkonu supuruyordum bi karı koca cocugunla beraber gidiyorlardi ben onlari gordum aglamaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…