2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbım tekrarını yaşatmasın ama böyle insanlara emanet edebilmekte çok güzel

Çokk geçmiş olsuun şifa diliyorum
Teşekkür ederim. Sorucam bakalım ben de kan sulandırıcı iğne ama çok umudum yok. mümkün olduğunca az müdahale şeklinde bakıyolar olaya. mümkün olsa sıfır takviye ve müdahale ile doğuma git istiyolar. yine de kendi doktoruma rica edicem yarın. Hafta sonu olduğundan üzerine resmi tatilleri olduğundan darlayamadım adamı.

bende öksürük, nefes alma zorluğu gibi şeyler de yok şükürler olsun. hatta 2. gün şu an çok daha iyiyim, ateşim bile düştü. ama doktor en azından bir gün daha devam et parasetamola dedi. yarına tamamen iyileşmiş olurum diye düşünüyorum. böyle hissetmem normal mi? birden kötüleşme gibi bir durum olabilir mi? hangi günleri ağır geçmişti?

Çok teşekkür ederim. İnşallah. Bana hala dünden beri az hareket ediyor gibi geliyor. Sanki etkilendi dün gece ateşimden. inşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.

Ya teşekkür ediyorum. Nasıl oldu inanamıyorum. Sakınan göze çomak misali, ben hastalık derecesinde takıntılı bir insandım. Masumlar Apartmanındaki Safiye gibi bana devlet su dairesinden suyu çok kullandığıma dair uyarı bile geldi domestosu su gibi içiyorsun sanki diyor eşim ayda 3 domestos bitiriyorum. geçen Lunayı hastaneye götürdük, çantası yedek kıyafetleri falan vardı. geldiğimizde montlarımızdan iç çamaşırlarımıza, çantada hiç dokunmadığımız kıyafetlere ve çantaya kadar her şeyi yıkadım. sokakta maske takma zorunluluğu yok ben hala maskeli dolaşıyordum nefes almakta zorlansam da. dışarıdan her geldiğimde telefonumu dezenfekte ediyordum. bir sürü takıntım vardı. o kadar maskesiz dolanan o kadar umursamaz ellerini yıkamayan insan varken gidip ben hasta oldum. evet iyi tarafı, sanırım şu an için öyle düşünüyorum hafif geçiriyorum. ateşim düştü biraz ağrılarım var. sonradan seviyeyi yükseltmez inşallah. okuduklarımıza duyduklarımıza göre uzun bir süreçmiş çünkü.

Aynen benimde 10ludan almam lazim o bile var ama battaniyesini felan gorumceye vermisim yok ariyorum tariyorum bende yok o yuzden almam lazim battaniyem var ama kislık kendim ormustum haziri var yanar bebecimm ilk torun bilirim neler neler almislardi annem babam daha bunada bakiyolar hic belli olmaz kafalarina gore alirlar yine .. benim cocuklar kocaman oldu hala alirlar kaynana kayinbabadan gormeyiz bisey cocuklar bile farkinda saolsun babam bayram seyran hep alir

Rabbım tekrarını yaşatmasın ama böyle insanlara emanet edebilmekte çok güzel
Aminnnn inşallah canım Rabbim kimseye yaşatmasın hala hemsirelerimizle görüşüyoruz cok iyilerdi kızımın doğum gününde ararlar sagolsunlar Allah iyilere denk getirsin hepimizi inşallah

Yok valla ilk defa bunda bu kadar cignedim ama diger cocuklarimda gazliydi kizim ozellikle kolikti kabizlik gaz perisandi cocuk zorlamaktan aglamaktan gobek fitigi olmustu canim
Canım ben kızımda çok cigniyordum kolikti dahiliye doktorum sakız çok çiğneme demişti her bebek gazlı oluyor ama 4. ayda düzeliyor benim kızın çok uzun sürdü bunda da gozum korktu sakız çiğnemeye

Çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsın inşallah.

Ben 9 haftalıkken korona oldum. Kan sulandırıcı olarak aspirin başla dedi doktorum. Kullanmadsn önce, önceki kadın doğumcuma da danıştım. O da d-dimer yaptır. Lüzumluysa başla, dedi. D-dimerim normal çıkınca kullanmadım.

Benim bu hamileliğimde sakız agzım dan düşmüyor midemi Bi o rahatlatıyor diger oğlan da çignemedim ama kolikti gözüm korktu şimdi

Ahahaha ben bunları okuduktan sonra sakızı sürmem ağzıma sakızı çok severim ama şansa hamile kalınca ağzıma alasım gelmedi tek tük çiğnedim daha almayim en iyisi

Benim bu hamileliğimde sakız agzım dan düşmüyor midemi Bi o rahatlatıyor diger oğlan da çignemedim ama kolikti gözüm korktu şimdi
Ayy kolik bebek çok zor benim kızın en fazla uykusu 10 dk oluyordu belkide bunda sakız çiğnemene rağmen kolik olmaz inşallah bende bu bebekte sakız çiğnemek çok istiyorum midem çok kötü oluyor ama korkularım elvermiyor onun yerine günlük 2 tane sade soda içiyorum

Ya inanin az once balkonu supuruyordum bi karı koca cocugunla beraber gidiyorlardi ben onlari gordum aglamaya basladim
Sen kocanın kölesi değilsin ki her söylediğine uymak zorunda değilsin, canın çocuklarınla gezmek istiyorsa gezebilirsin, biraz bu durumlar biz kadınların elinde, eşlerin her dediğine evet diyip bu fırsatı vermeyeceğiz böyle alıştırmayacagız. Ne demek izin vermiyor eşin senin velin mi de izin vermiyor. Bence kadın olarak biraz ipleri eline al her dediğine tamam deme, dışarıda calısıp para getiriyoruz diye kendini bir halt sananlar var fakat eşleri olmadan bir hiçler. Sen canın istediğinde bugun cocuklara bakmıyorum bugun yemek yapmıyorum diyebiliyor musun. Sen kuzenine veya baska bir yere gitmek istediğinde onun inisiyatifinde olmamalı, kendinle ilgili herşeye sen karar ver. Yoksa anlattıgın gibi çok üzülürsün.

Ahahaha ben bunları okuduktan sonra sakızı sürmem ağzıma sakızı çok severim ama şansa hamile kalınca ağzıma alasım gelmedi tek tük çiğnedim daha almayim en iyisi
Canım sizde olmaz inşallah ama çalıştığım zaman dahiliyeye gelen hamilelere sakız çiğneme diyordu doktorum hatta emzirirken de cignemeyin diyordu ilk gebelikte çok kötü oluyordu midem cigniyordum valla hatta kızın doğduğunda ağzında sakız olacak diyorlardı kızım 32.haftada doğdu normalde emme yetisi 34. haftada gelisiyormus bebeklerde ama benimki emmeyi öğrenmişti doğduğunda belki sakizdandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…