Canım büyük ihtimalle kardiyolojiye gönderir inşallah normal çıkar bütün değerler büyük ihtimalle stresten uzak dur diyecektirSagol cnm, tüm değerlerime bakıldı en.azindan, ama hala nabiz goklerdeDoktor ne diyecek bakalım.
Valla alın aldırın, yorumlar çok iyi, takım aşırı sevimli ve unisex :)
takımla uykucu.oluyorsa doğru karar. Takımı çok sevdim, gelsin kutu açılışı da paylaşırım
Ayyy bu çok güzeeellGittim cnm, tahlil verdim. Sali günü tahlil sonuçları için gideceğim.insallah
Valla 230 a bunu aldım, organik pamuk mis gibi,. 1000 TL nedir
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set - Fiyatı, Yorumları
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm benimk9 de erkek, unisex bu ürün açıklamasında da yaziyor. Rengi bej zaten unisex. Kız bebek olduğuna nasıl karar verdin kiCanım büyük ihtimalle kardiyolojiye gönderir inşallah normal çıkar bütün değerler büyük ihtimalle stresten uzak dur diyecektirbende unisex alacaktım bu takımı çok beğendim ama kız bebisler içinmiş erkek olanına bakarım
Ayyy bu çok güzeeell
Yorumlari okudum ara renk ama kızına almıştiCnm benimk9 de erkek, unisex bu ürün açıklamasında da yaziyor. Rengi bej zaten unisex. Kız bebek olduğuna nasıl karar verdin ki
Bebekler için her şey çok güzel
Rengi kız bebek rengi değil, cinsiyeti yok yaniYorumlari okudum ara renk ama kızına almıştiayy bu çok güzeldi nasıl karar verdin
Kızıma mavi kıyafetler almisligim var zaten mavi renk sadece erkekler için degil o yüzden renklere çok takilmam sadece pembe tutulu kıyafetler kızlar için diye düşünüyorum ama birden kız bebekler icinmisse zaten kızımdan kalan var erkek olana bakayım dedimRengi kız bebek rengi değil, cinsiyeti yok yanisen emin emin yazınca kız içinmiş diye cnm
Benm hep keskindi malesef. Hamilelikle daha da artiyo. Ama sonra gecicek merak etmeKızlar sizinde koku duygunuz cok uçta mı benim gibi. ? Her şeyi çok fazla alıyorum kokusunu. Köpeğimin agız kokusunu normalde almazdım, suan her türlü kokusu uzaktan bile burnuma geliyor. Bu nasıl olabilir hep böyle olmayacak değil mibu kadar keskin koku almak hiç güzel değilmiş
Sen öyle deyince kedimin ağız kokusu geldi aklıma.Kızlar sizinde koku duygunuz cok uçta mı benim gibi. ? Her şeyi çok fazla alıyorum kokusunu. Köpeğimin agız kokusunu normalde almazdım, suan her türlü kokusu uzaktan bile burnuma geliyor. Bu nasıl olabilir hep böyle olmayacak değil mibu kadar keskin koku almak hiç güzel değilmiş
Eee anne karnında daha anneyi görmeden kardeşini görüyor hissedoyirsun geçen gün dr da diyo ikizlerde çok farklı bi bağ oluyo çok bağlı oluyorlar cok seviyorlar birbirlerini diyeAa ne g0zel cnm benimde erkek ikizim var tüm kardeşlerim bir yana o bir yana çok farklı birşey ikiz olmak hayattaki en büyük dayanağın oluyor
Tesekkur ederim bugun hic atesim cikmadi sukurler olsun. Atesim 15 saat kadar surmus oldu toplamda. 39 dereceyi gecmedi. Insallah bi zarar vermemistir bebeğe. Bugun sadece kas agrim bel agrim devam etti, tattim biraz. Yarin tamamen iyilesmis olucam boyle giderse. Insallah sonradan birden kotulesmiyodur
Ben asiri cigniyodum canim ya sabah ac karnina bi basliyodum yatana kadar cenem agrirdi yinede birakmazdim.. ama eskisi kadar degilim sukurCanım ben kızımda çok cigniyordum kolikti dahiliye doktorum sakız çok çiğneme demişti her bebek gazlı oluyor ama 4. ayda düzeliyor benim kızın çok uzun sürdü bunda da gozum korktu sakız çiğnemeye
Ben normalde de öyleyim maalesef. Çok zor oluyor.Kızlar sizinde koku duygunuz cok uçta mı benim gibi. ? Her şeyi çok fazla alıyorum kokusunu. Köpeğimin agız kokusunu normalde almazdım, suan her türlü kokusu uzaktan bile burnuma geliyor. Bu nasıl olabilir hep böyle olmayacak değil mibu kadar keskin koku almak hiç güzel değilmiş
Benim de yatakta aniden donerken kasigima bicak saplandi gibi ani siddetli bir agri oldu gecen gun. Tum gun zonkladi sonra gecti. Oluyor bu tur agrilar yavas hareket etmek lazim. Rahim bosta duran bir organ degil, kenarlarindan onu destekleyen sabitleyen baglar var. Biz genelde ani hareket edince bu baglari zorluyoruz. Gerilmeden kaynakli zaten hassaslar, arada kendileri bile zonkluyolar.Benim de bugün ne oldu geçen de yataktan kalkmaya çalışırken olmuştu. Tam öne doğru doğrulacaktım otururken bir anda göbeğimin üst kısmına ağrı saplandı. Hani boynunu ani hareket Edersin de ağrı olur ya. Öyle değişik bı ağrı birşey koptu sandım yanibiraz ağrılı bir gün geçirdim başka bişey yok ama tırstım inşallah dinlenince geçer.
Bizim burda oylelerine görmemiş derler.. ne aile ortami ne konu komsu ne akraba bilmiyorlar demek ki.. görgü sıfır sende onlara uyuyosun belliki anliyorum seni sıkma canini ♡Annem hic oyle birsey demediler gel gidip gezelim diye ya kayinvalidemde ayni surekli evde onlarin aile biraz acayip ya
Normalde sabah aksam burnu kapali gezen ben en ufak bi kotu kokuyu aninda aliyorum igrenc bi durumKızlar sizinde koku duygunuz cok uçta mı benim gibi. ? Her şeyi çok fazla alıyorum kokusunu. Köpeğimin agız kokusunu normalde almazdım, suan her türlü kokusu uzaktan bile burnuma geliyor. Bu nasıl olabilir hep böyle olmayacak değil mibu kadar keskin koku almak hiç güzel değilmiş
Amin canımEvet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?