2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım büyük ihtimalle kardiyolojiye gönderir inşallah normal çıkar bütün değerler büyük ihtimalle stresten uzak dur diyecektir bende unisex alacaktım bu takımı çok beğendim ama kız bebisler içinmiş erkek olanına bakarım

Cnm benimk9 de erkek, unisex bu ürün açıklamasında da yaziyor. Rengi bej zaten unisex. Kız bebek olduğuna nasıl karar verdin ki

Ayyy bu çok güzeeell

Bebekler için her şey çok güzel

Cnm benimk9 de erkek, unisex bu ürün açıklamasında da yaziyor. Rengi bej zaten unisex. Kız bebek olduğuna nasıl karar verdin ki

Bebekler için her şey çok güzel
Yorumlari okudum ara renk ama kızına almışti ayy bu çok güzeldi nasıl karar verdin

Bebek çok güzel bir nimet o yüzden onlar için olanlarda çok güzel sağlıkla gelsinler minnoslar

Rengi kız bebek rengi değil, cinsiyeti yok yani sen emin emin yazınca kız içinmiş diye cnm
Kızıma mavi kıyafetler almisligim var zaten mavi renk sadece erkekler için degil o yüzden renklere çok takilmam sadece pembe tutulu kıyafetler kızlar için diye düşünüyorum ama birden kız bebekler icinmisse zaten kızımdan kalan var erkek olana bakayım dedim

Kızlar sizinde koku duygunuz cok uçta mı benim gibi. ? Her şeyi çok fazla alıyorum kokusunu. Köpeğimin agız kokusunu normalde almazdım, suan her türlü kokusu uzaktan bile burnuma geliyor. Bu nasıl olabilir hep böyle olmayacak değil mi bu kadar keskin koku almak hiç güzel değilmiş

Benm hep keskindi malesef. Hamilelikle daha da artiyo. Ama sonra gecicek merak etme

Sen öyle deyince kedimin ağız kokusu geldi aklıma. Ahahaah tabi sahiplendirmek zorunda kaldım dehşet alerjimi tetiklediği için. Hormonlar diyorum susuyorum daha bize neler yapacak acaba

Aa ne g0zel cnm benimde erkek ikizim var tüm kardeşlerim bir yana o bir yana çok farklı birşey ikiz olmak hayattaki en büyük dayanağın oluyor
Eee anne karnında daha anneyi görmeden kardeşini görüyor hissedoyirsun geçen gün dr da diyo ikizlerde çok farklı bi bağ oluyo çok bağlı oluyorlar cok seviyorlar birbirlerini diye rabbim sizi de birbirinize bağışlasın inşallah

Benim de bugün ne oldu geçen de yataktan kalkmaya çalışırken olmuştu. Tam öne doğru doğrulacaktım otururken bir anda göbeğimin üst kısmına ağrı saplandı. Hani boynunu ani hareket Edersin de ağrı olur ya. Öyle değişik bı ağrı birşey koptu sandım yani biraz ağrılı bir gün geçirdim başka bişey yok ama tırstım inşallah dinlenince geçer.

M Mirune Canim nasıl oldun ateşin cikiyor mu yine
Tesekkur ederim bugun hic atesim cikmadi sukurler olsun. Atesim 15 saat kadar surmus oldu toplamda. 39 dereceyi gecmedi. Insallah bi zarar vermemistir bebeğe. Bugun sadece kas agrim bel agrim devam etti, tattim biraz. Yarin tamamen iyilesmis olucam boyle giderse. Insallah sonradan birden kotulesmiyodur

Ben asiri cigniyodum canim ya sabah ac karnina bi basliyodum yatana kadar cenem agrirdi yinede birakmazdim.. ama eskisi kadar degilim sukur

Ben normalde de öyleyim maalesef. Çok zor oluyor. Bazı günler bu yüzden ağladığım bile olur.

Benim de yatakta aniden donerken kasigima bicak saplandi gibi ani siddetli bir agri oldu gecen gun. Tum gun zonkladi sonra gecti. Oluyor bu tur agrilar yavas hareket etmek lazim. Rahim bosta duran bir organ degil, kenarlarindan onu destekleyen sabitleyen baglar var. Biz genelde ani hareket edince bu baglari zorluyoruz. Gerilmeden kaynakli zaten hassaslar, arada kendileri bile zonkluyolar.

Annem hic oyle birsey demediler gel gidip gezelim diye ya kayinvalidemde ayni surekli evde onlarin aile biraz acayip ya
Bizim burda oylelerine görmemiş derler.. ne aile ortami ne konu komsu ne akraba bilmiyorlar demek ki.. görgü sıfır sende onlara uyuyosun belliki anliyorum seni sıkma canini ♡

Normalde sabah aksam burnu kapali gezen ben en ufak bi kotu kokuyu aninda aliyorum igrenc bi durum

Bugun gobegim cok acidi biraz daha buyudu fark ediyorum gobek etrafimdan basladi mideme kadar etimi sanki iceriden biri bicakla kesiyo gibi ne fena bi aciydi nemlendirdim falan oyle rahatladim hani o kdar cokta yemedim ki bugun desem ki midem sisti sadece karin bolgesi bayada dikleşti ölecektim nerdeyse yattigim yerden kalkamiyorum kalksam bidaha uzanamiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…