2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm daha 113 kesin gununu doldurur
Yoo seni de 92 gun kalmis iste. Ben o hesaplamayi 37 haftaya gore yaptim Kendi geldi geldi, gelmezse zaten beni 38 +larda sezaryene alacaklar. Sezaryen sonrasi normal dogum icin suni sanci verilmiyor. Kisacasi 37+ 38+ arasi o ya da bu sekilde dogum olmali. Senin bundan onceki dogumun gec haftalarda olmustu sanirim ama 2.si daha erken olur belki.

Ben 37 hafta uzerinden hesapliyorum. 38de geliyor cogu zaten. Yani bence %39dan daha az kalan. 32. Haftadan sonra kontroller 2 haftada bire dusuyor. Ben de doktor kontrolu gibi agda seansi icin plan yapiyorum. 3 kere daha gitmem lazim
Şu sıralar doğumdan daha fazla derdim ağda

Ilkinde 40+1 cok bekledim o zaman. Dogum.gunumde dogsa bari dedm tik.yok yilbasinda bari dogsun dedm tik yok. 10 ocakta dogdu guunden bi gun somra o yuzden umitlenmiorum ama 37 de falan gelse sahane olmaz mi ya
Son zamanlarda beklemek çok sıkıcı oluyor ya. Bugün mü geldi yarın mı gelecek İlkinde ne hurmalar yemiştim gece yarılarına kadar yürümüştüm gelsin diye
Her gun bu gece de dogurmadim diye uyanip her aksam bugun de dogurmadm diye yatiodum ustunden 4 yil gecmis. Naparsan yap kismeti ne zamansa o zaman gelio valla

37 de yürüyüşe bir başladım gece yarısına kadar yürüyordum doğsun diye. 38+2 de muayeneye gidince doktor 3 cm açılma var demişti

Şu sıralar doğumdan daha fazla derdim ağda
Ya benim de buyuk sıkıntım var. Malum yurtdisindayim ve burda bizim gibi iyi agda yapan yer bulmak cok zor. Boyle bir kulturleri yok. Brezilian hollywood wax diye geciyor agdalari. Canina okuyolar insanin agda yaparken. Cok fazla yere gittim derimi soymayan mi kalmadi kanatmayan morartmayan mi. Son 3 yildir ya hamileyim ya emziriyorum lazer de yapamadim. Zamaninda yaptirmadigimq cok pismanim. Tam iyi bir agdaci bulmustum 4 -5 kez gitmistim ki gecen randevuda saati karistirdim. Ilk bastan beri yanlis hatirliyormusum. Vallahi hamilelik hormonlarindan kafam gidiyor. Iste bu kopurdu bir daha gelmezseniz size randevu vermicem dedi, trube girdi, 3 kere ozur diledim fark edince daha napim grrcekten insanlik halu, saati karistirabiliyorsun, ben cok dakik insanindir bir yere gec kalmam. Saatini karistirmasam orda olurdum zaten. Neyse haspaaamm diyemedim. Dedim kalsin seninle calismak istemiyorum kibirli olmayan daha az sinir bozucu bir agdaci ile devam edicem iyi bye yazdi cok pismanim bir maltaliya gittim yapmayi bilmiyor yariya kadar yapti birakti, karantina bitince acilen bulmam lazim bir yer.

Neden Malta’da yaşıyorsunuz işinizle alakalı bir durum mu?

Allah yardımcısı olsun inşallah eşi düzelir. Böyle hayat çok zor.

Jilet kullansan?

Emzirken lazere gidilmiyor mu?
Bende doğum sonrası giderim lazere diyordum.

Jilet kullansan?

Yok ya o son secenek. Gram sevmiyorum jileti. Ne yazik ki gidilmiyor ya. Ben de cok uzuldum. Yari kalici makyaj yaptiririm kas yaptiririm lazer yaptiririm diye bir suru planim vardi. Hicbiri olmuyormus

Yok ya o son secenek. Gram sevmiyorum jileti. Ne yazik ki gidilmiyor ya. Ben de cok uzuldum. Yari kalici makyaj yaptiririm kas yaptiririm lazer yaptiririm diye bir suru planim vardi. Hicbiri olmuyormus
Bende önceden lazere gitmistim. Jilet kullanıyorum başka şey yaptırma demişlerdi. Yeniden gidecektim ama bebek girdi araya doğum sonrası giderim diyorum emzirmede olursa.
Dediğin gibi bu işler yurtdışında daha zor gibi.
Türkiye'ye gelince yaptirsin

Jilet kullansan?

Jilet çok sıkıntılı oluyor maalesef. Çok kısa sürede yeniden çıktığı için sürekli kontrol etmek gerekiyor. Kocaman karınla doğuma yakın her gün aynı işlemi yapmak zulüm gibi

Jilet çok sıkıntılı oluyor maalesef. Çok kısa sürede yeniden çıktığı için sürekli kontrol etmek gerekiyor. Kocaman karınla doğuma yakın her gün aynı işlemi yapmak zulüm gibi
Oda doğru ama ben lazersen dolayı yaptiramiyorum. Yaptırma dediler bana yaptırdığım ysr
Tüy dokucude yasak.
Yapacak bir şeyim yok malesef benim

günaydın kızlar,
ebebekte sahura özel indirim vardı bu gece, 9'a kadarmış.
geç kaldım işe anca gel filan, sabah hazırlanırken aldım bende bişeyler.
ebebek uygulamasını indirin bildirimlere izin verin, bildirimlerde geliyor kampanyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…