Yoo seni de 92 gun kalmis iste. Ben o hesaplamayi 37 haftaya gore yaptimBenm daha 113kesin gununu doldurur
Şu sıralar doğumdan daha fazla derdim ağdaBen 37 hafta uzerinden hesapliyorum. 38de geliyor cogu zaten. Yani bence %39dan daha az kalan. 32. Haftadan sonra kontroller 2 haftada bire dusuyor. Ben de doktor kontrolu gibi agda seansi icin plan yapiyorum. 3 kere daha gitmem lazim
Son zamanlarda beklemek çok sıkıcı oluyor ya. Bugün mü geldi yarın mı gelecekBenm daha 113kesin gununu doldurur
Ilkinde 40+1 cok bekledim o zaman. Dogum.gunumde dogsa bari dedm tik.yok yilbasinda bari dogsun dedm tik yok. 10 ocakta dogdu guunden bi gun somraYoo seni de 92 gun kalmis iste. Ben o hesaplamayi 37 haftaya gore yaptimKendi geldi geldi, gelmezse zaten beni 38 +larda sezaryene alacaklar. Sezaryen sonrasi normal dogum icin suni sanci verilmiyor. Kisacasi 37+ 38+ arasi o ya da bu sekilde dogum olmali. Senin bundan onceki dogumun gec haftalarda olmustu sanirim ama 2.si daha erken olur belki.
Her gun bu gece de dogurmadim diye uyanip her aksam bugun de dogurmadm diye yatiodumSon zamanlarda beklemek çok sıkıcı oluyor ya. Bugün mü geldi yarın mı gelecekİlkinde ne hurmalar yemiştim gece yarılarına kadar yürümüştüm gelsin diye
37 de yürüyüşe bir başladım gece yarısına kadar yürüyordum doğsun diye. 38+2 de muayeneye gidince doktor 3 cm açılma var demiştiIlkinde 40+1 cok bekledim o zaman. Dogum.gunumde dogsa bari dedm tik.yok yilbasinda bari dogsun dedm tik yok. 10 ocakta dogdu guunden bi gun somrao yuzden umitlenmiorum ama 37 de falan gelse sahane olmaz mi ya
Her gun bu gece de dogurmadim diye uyanip her aksam bugun de dogurmadm diye yatiodumustunden 4 yil gecmis. Naparsan yap kismeti ne zamansa o zaman gelio valla
Ya benim de buyuk sıkıntım var. Malum yurtdisindayim ve burda bizim gibi iyi agda yapan yer bulmak cok zor. Boyle bir kulturleri yok. Brezilian hollywood wax diye geciyor agdalari. Canina okuyolar insanin agda yaparken. Cok fazla yere gittim derimi soymayan mi kalmadi kanatmayan morartmayan mi. Son 3 yildir ya hamileyim ya emziriyorum lazer de yapamadim. Zamaninda yaptirmadigimq cok pismanim. Tam iyi bir agdaci bulmustum 4 -5 kez gitmistim ki gecen randevuda saati karistirdim. Ilk bastan beri yanlis hatirliyormusum. Vallahi hamilelik hormonlarindan kafam gidiyor. Iste bu kopurdu bir daha gelmezseniz size randevu vermicem dedi, trube girdi, 3 kere ozur diledim fark edince daha napim grrcekten insanlik halu, saati karistirabiliyorsun, ben cok dakik insanindir bir yere gec kalmam. Saatini karistirmasam orda olurdum zaten. Neyse haspaaamm diyemedim. Dedim kalsin seninle calismak istemiyorum kibirli olmayan daha az sinir bozucu bir agdaci ile devam edicem iyi bye yazdiŞu sıralar doğumdan daha fazla derdim ağda
Ay ne iyiymis bana hic bisi fayda etmedi37 de yürüyüşe bir başladım gece yarısına kadar yürüyordum doğsun diye. 38+2 de muayeneye gidince doktor 3 cm açılma var demişti
Neden Malta’da yaşıyorsunuz işinizle alakalı bir durum mu?Ya benim de buyuk sıkıntım var. Malum yurtdisindayim ve burda bizim gibi iyi agda yapan yer bulmak cok zor. Boyle bir kulturleri yok. Brezilian hollywood wax diye geciyor agdalari. Canina okuyolar insanin agda yaparken. Cok fazla yere gittim derimi soymayan mi kalmadi kanatmayan morartmayan mi. Son 3 yildir ya hamileyim ya emziriyorum lazer de yapamadim. Zamaninda yaptirmadigimq cok pismanim. Tam iyi bir agdaci bulmustum 4 -5 kez gitmistim ki gecen randevuda saati karistirdim. Ilk bastan beri yanlis hatirliyormusum. Vallahi hamilelik hormonlarindan kafam gidiyor. Iste bu kopurdu bir daha gelmezseniz size randevu vermicem dedi, trube girdi, 3 kere ozur diledim fark edince daha napim grrcekten insanlik halu, saati karistirabiliyorsun, ben cok dakik insanindir bir yere gec kalmam. Saatini karistirmasam orda olurdum zaten. Neyse haspaaamm diyemedim. Dedim kalsin seninle calismak istemiyorum kibirli olmayan daha az sinir bozucu bir agdaci ile devam edicem iyi bye yazdicok pismanim bir maltaliya gittim yapmayi bilmiyor yariya kadar yapti birakti, karantina bitince acilen bulmam lazim bir yer.
inşallah canım:)24+1'den gunaydin. Sen de 90 gun ben diyeyim 13 hafta daha gecse yeter.
Allah yardımcısı olsun inşallah eşi düzelir. Böyle hayat çok zor.Güvensizse boşasın, tabiki psikolojik şiddet, sanki sen bitey değil ona bağlısın, öyle şey olur mu ya, bu tarz erkekleri değiştirecek olan kadınlar. Biz seviyoruz diyip her şeyine katlanırsak tabiki her zaman eziliriz. Ne demek izin vermemek, bi yere giderken ancak haber veririm hosuna gider gitmez o onun sorunu. Ama sırf keyfiyet oraya gidemezsin bunu yapamazsın sunu yapamazsın, ac mısın acıkta mısın kafasında olan erkeklerin kafasına tam kurşun sıkmalık...
Jilet kullansan?Ya benim de buyuk sıkıntım var. Malum yurtdisindayim ve burda bizim gibi iyi agda yapan yer bulmak cok zor. Boyle bir kulturleri yok. Brezilian hollywood wax diye geciyor agdalari. Canina okuyolar insanin agda yaparken. Cok fazla yere gittim derimi soymayan mi kalmadi kanatmayan morartmayan mi. Son 3 yildir ya hamileyim ya emziriyorum lazer de yapamadim. Zamaninda yaptirmadigimq cok pismanim. Tam iyi bir agdaci bulmustum 4 -5 kez gitmistim ki gecen randevuda saati karistirdim. Ilk bastan beri yanlis hatirliyormusum. Vallahi hamilelik hormonlarindan kafam gidiyor. Iste bu kopurdu bir daha gelmezseniz size randevu vermicem dedi, trube girdi, 3 kere ozur diledim fark edince daha napim grrcekten insanlik halu, saati karistirabiliyorsun, ben cok dakik insanindir bir yere gec kalmam. Saatini karistirmasam orda olurdum zaten. Neyse haspaaamm diyemedim. Dedim kalsin seninle calismak istemiyorum kibirli olmayan daha az sinir bozucu bir agdaci ile devam edicem iyi bye yazdicok pismanim bir maltaliya gittim yapmayi bilmiyor yariya kadar yapti birakti, karantina bitince acilen bulmam lazim bir yer.
Turkiye'nin durumunun orada bir cocuk yetistirmeye uygun olmadigini dusundugum icin. Ki burasi da bir tik iyi çok iyi degil. Burdan da tasinmayi planliyorumNeden Malta’da yaşıyorsunuz işinizle alakalı bir durum mu?
Yok ya o son secenek. Gram sevmiyorum jileti. Ne yazik ki gidilmiyor ya. Ben de cok uzuldum. Yari kalici makyaj yaptiririm kas yaptiririm lazer yaptiririm diye bir suru planim vardi. Hicbiri olmuyormusJilet kullansan?
Emzirken lazere gidilmiyor mu?
Bende doğum sonrası giderim lazere diyordum.
Bende önceden lazere gitmistim. Jilet kullanıyorum başka şey yaptırma demişlerdi. Yeniden gidecektim ama bebek girdi araya doğum sonrası giderim diyorum emzirmede olursa.Yok ya o son secenek. Gram sevmiyorum jileti. Ne yazik ki gidilmiyor ya. Ben de cok uzuldum. Yari kalici makyaj yaptiririm kas yaptiririm lazer yaptiririm diye bir suru planim vardi. Hicbiri olmuyormus
Jilet çok sıkıntılı oluyor maalesef. Çok kısa sürede yeniden çıktığı için sürekli kontrol etmek gerekiyor. Kocaman karınla doğuma yakın her gün aynı işlemi yapmak zulüm gibiJilet kullansan?
Emzirken lazere gidilmiyor mu?
Bende doğum sonrası giderim lazere diyordum.
Oda doğru ama ben lazersen dolayı yaptiramiyorum. Yaptırma dediler bana yaptırdığım ysrJilet çok sıkıntılı oluyor maalesef. Çok kısa sürede yeniden çıktığı için sürekli kontrol etmek gerekiyor. Kocaman karınla doğuma yakın her gün aynı işlemi yapmak zulüm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?