2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem hic oyle birsey demediler gel gidip gezelim diye ya kayinvalidemde ayni surekli evde onlarin aile biraz acayip ya
Canım tek diyeceğim allah yardımcın olsun kuzum var ne yazıkki böyle cins insanlar çok bisey yazıp moralini bozmakta istemiyorum da allah ıslah etsin kocani ben kasımdan bu yana tek çıkamadım hiç bizimki tüp bebek ikiz gebelik dr yürüyüş e falan izin vermiyor o kadar bunaldim ki eşim yurtdışından geldiği zaman cikarmasina rağmen bunamıyorum hamilelik psikolojisk cok farkli keske en azindan yanimdayken çocukları alip bi yerlere gidrbilsen allah yardımcın olsun kuzum
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Bana hala dünden beri az hareket ediyor gibi geliyor. Sanki etkilendi dün gece ateşimden. inşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
Canim anne hasta olunca bebekte etkileniyo 4 gündür grip oldum kotuyum ilk iki gün bebekleri hissetmiyordum hissetogimde de hareletleri cok cılızdı dr o zaman ayrıntılı ya gittim dr a sordum amne hasta olukca bebekte halsiz kalıyor aklın kalmasın dedi hareketlere çok takılma şimdi biraz iyilestim bebekler geçen iki günün acısını çıkarıyor hiç durmuyorularçok geçmiş olsun bolbol limon kaynat iç canım

İkisinin aynı anda oynadığı oluyor mu nasıl Bi duygu

İkisinin aynı anda oynadığı oluyor mu nasıl Bi duygu
Canım ikisi aynı anda oynasalar da ben ikisini farketmiyorum bebekler biri altta biri üstte bazen çok nadir sağdan soldan tekmeler hisediyirum işte şimdi ikisi aynı anda oynuyo diyorumo kadar farklı o kadar muhteşem bi duygu ki rabbim hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah ben tekinin bile hayli ni kuramazken şimdi ikisi benimle hatta şu anda ikisi aynı anda tekmeloyoşükür sonsuz şükür kurban olurum onları bi bedende can veren rabbime

Hastane çıkışı dediğiniz kıyafet dimi 1000 lira ne olmuş ya

Hastane çıkışı içi 1000 lira aşırı fazla zaten giyeceği 20 gun 1 ay en fazla hu kadar kısa sureligine bu kadar para konmaz yazık

Kızlar ana kucağı almak gerekli mi sizce kullanan var mı
Ana kucağı ilk 3-4 ayda iyi oluyor. Bebeğin sabit olması sizin rahat iş yapabilmenizi sağlar. Mesela yanınızda ana kucağındayken yemek yapabilir, çamaşır asabilirsiniz. Ama sonra hareketlenmeye başlayınca hiç istemiyor ana kucağını. Kullanımı en fazla 4 ay kadar

Tesekkur ederiim ne guzel ikizleriniz olacak

4 ay için de evde onu yük etmeye gerek yok o zaman ya sonra nereye koyacağım derdi

Güya kendime alişverişe cikmiştim kendime sadece hamile tayti aldim bebegin 1 yaşa kadar kiyafet eksiği yok sanirim
Mickeyli takım kaça düşmüş canım onu bende cok beğenmiştim LC de bir de çoraplar renkleri cok hoşuma gitti nereden aldığını öğrenebilir miyim

Tesekkur ederiim ne guzel ikizleriniz olacak
Evet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyu

Evet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyu
Aa ne g0zel cnm benimde erkek ikizim var tüm kardeşlerim bir yana o bir yana çok farklı birşey ikiz olmak hayattaki en büyük dayanağın oluyor

Delirella dahiliye doktoruna gittin mi canım

Gittim cnm, tahlil verdim. Sali günü tahlil sonuçları için gideceğim.insallah

Valla 230 a bunu aldım, organik pamuk mis gibi,. 1000 TL nedir

Hadi hayırlısı olsun inşallah cnım ayy hastane çıkışını çok beğendim harika güle güle kullansın bende alayım hemen yavruma

Ay ne tatlı birşeymiş bu ya İlk kızım çok uykucuydu uykulardan uyandıramazdık, bu kızıma da uykucu takımı alayımda o da uykucu olsun bari

Hadi hayırlısı olsun inşallah cnım ayy hastane çıkışını çok beğendim harika güle güle kullansın bende alayım hemen yavruma

Sagol cnm, tüm değerlerime bakıldı en.azindan, ama hala nabiz goklerde Doktor ne diyecek bakalım.

Valla alın aldırın, yorumlar çok iyi, takım aşırı sevimli ve unisex :)

Ay ne tatlı birşeymiş bu ya İlk kızım çok uykucuydu uykulardan uyandıramazdık, bu kızıma da uykucu takımı alayımda o da uykucu olsun bari

takımla uykucu.oluyorsa doğru karar. Takımı çok sevdim, gelsin kutu açılışı da paylaşırım

Mickeyli takım kaça düşmüş canım onu bende cok beğenmiştim LC de bir de çoraplar renkleri cok hoşuma gitti nereden aldığını öğrenebilir miyim
Koyu olanlar ebebekten coraplar canim mickeylide yanlis hatirliyor olabilirim 89 du sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…