Canım tek diyeceğim allah yardımcın olsun kuzumAnnem hic oyle birsey demediler gel gidip gezelim diye ya kayinvalidemde ayni surekli evde onlarin aile biraz acayip ya
Canim anne hasta olunca bebekte etkileniyo 4 gündür grip oldum kotuyum ilk iki gün bebekleri hissetmiyordum hissetogimde de hareletleri cok cılızdı dr o zaman ayrıntılı ya gittim dr a sordum amne hasta olukca bebekte halsiz kalıyor aklın kalmasın dedi hareketlere çok takılma şimdi biraz iyilestim bebekler geçen iki günün acısını çıkarıyor hiç durmuyorularÇok teşekkür ederim. İnşallah. Bana hala dünden beri az hareket ediyor gibi geliyor. Sanki etkilendi dün gece ateşimden. inşallah sadece kuruntu yapıyorumdur.
İkisinin aynı anda oynadığı oluyor mu nasıl Bi duyguCanım tek diyeceğim allah yardımcın olsun kuzumvar ne yazıkki böyle cins insanlar çok bisey yazıp moralini bozmakta istemiyorum da allah ıslah etsin kocani ben kasımdan bu yana tek çıkamadım hiç bizimki tüp bebek ikiz gebelik dr yürüyüş e falan izin vermiyor o kadar bunaldim ki eşim yurtdışından geldiği zaman cikarmasina rağmen bunamıyorum hamilelik psikolojisk cok farkli keske en azindan yanimdayken çocukları alip bi yerlere gidrbilsen allah yardımcın olsun kuzum
Canim anne hasta olunca bebekte etkileniyo 4 gündür grip oldum kotuyum ilk iki gün bebekleri hissetmiyordum hissetogimde de hareletleri cok cılızdı dr o zaman ayrıntılı ya gittim dr a sordum amne hasta olukca bebekte halsiz kalıyor aklın kalmasın dedi hareketlere çok takılma şimdi biraz iyilestim bebekler geçen iki günün acısını çıkarıyor hiç durmuyorularçok geçmiş olsun bolbol limon kaynat iç canım
Canım ikisi aynı anda oynasalar da ben ikisini farketmiyorum bebekler biri altta biri üstte bazen çok nadir sağdan soldan tekmeler hisediyirum işte şimdi ikisi aynı anda oynuyo diyorumİkisinin aynı anda oynadığı oluyor mu nasıl Bi duygu
Hastane çıkışı dediğiniz kıyafet dimi 1000 lira ne olmuş yaAmin canım. Hastane çıkışına 1000tl dediler bugün.
Tabiki imkanım dogrultusunda alabildiğini alacağım ama bazı şeylerde imkanım varken gereksiz geliyor.
Birde ben doğum sonrası Allah nasip olurda başka yere gideceğim eşimin işinden dolayı oyuzden iki yere hatta. Annemleei de sayarsak 3 yere düzen kurmak zorunda kalacağz. Oyuzden. Bazi büyük eşyalara bakamıyorum. BaO eşyalar 3 4ay idare etsin gidince gittiğim yere bakarım diyorum.
Profilindrki senin oglanlar mı masaallah ne güzeller rabbim nazardan korusunİkisinin aynı anda oynadığı oluyor mu nasıl Bi duygu
Hastane çıkışı içi 1000 lira aşırı fazla zaten giyeceği 20 gun 1 ay en fazla hu kadar kısa sureligine bu kadar para konmaz yazıkHastane çıkışı dediğiniz kıyafet dimi 1000 lira ne olmuş ya
Ana kucağı ilk 3-4 ayda iyi oluyor. Bebeğin sabit olması sizin rahat iş yapabilmenizi sağlar. Mesela yanınızda ana kucağındayken yemek yapabilir, çamaşır asabilirsiniz. Ama sonra hareketlenmeye başlayınca hiç istemiyor ana kucağını. Kullanımı en fazla 4 ay kadarKızlar ana kucağı almak gerekli mi sizce kullanan var mı
Tesekkur ederiimCanim anne hasta olunca bebekte etkileniyo 4 gündür grip oldum kotuyum ilk iki gün bebekleri hissetmiyordum hissetogimde de hareletleri cok cılızdı dr o zaman ayrıntılı ya gittim dr a sordum amne hasta olukca bebekte halsiz kalıyor aklın kalmasın dedi hareketlere çok takılma şimdi biraz iyilestim bebekler geçen iki günün acısını çıkarıyor hiç durmuyorularçok geçmiş olsun bolbol limon kaynat iç canım
4 ay için de evde onu yük etmeye gerek yok o zaman ya sonra nereye koyacağım derdiAna kucağı ilk 3-4 ayda iyi oluyor. Bebeğin sabit olması sizin rahat iş yapabilmenizi sağlar. Mesela yanınızda ana kucağındayken yemek yapabilir, çamaşır asabilirsiniz. Ama sonra hareketlenmeye başlayınca hiç istemiyor ana kucağını. Kullanımı en fazla 4 ay kadar
Mickeyli takım kaça düşmüş canım onu bende cok beğenmiştim LC de bir de çoraplar renkleri cok hoşuma gitti nereden aldığını öğrenebilir miyimGüya kendime alişverişe cikmiştim kendime sadece hamile tayti aldim bebegin 1 yaşa kadar kiyafet eksiği yok sanirim
Aynen ya. Dün bir bebek magazasinda 10 lisete dedi.Hastane çıkışı dediğiniz kıyafet dimi 1000 lira ne olmuş ya
Evet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyuTesekkur ederiimne guzel ikizleriniz olacak
Aminnn .Evet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyu
Aa ne g0zel cnm benimde erkek ikizim var tüm kardeşlerim bir yana o bir yana çok farklı birşey ikiz olmak hayattaki en büyük dayanağın oluyorEvet canim çok şükür 7.tup bebek denemesinde rabbime şükür 1 kız 1 erkek ikizlerimolacak çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin yasatsin bu duyguyu
Delirella dahiliye doktoruna gittin mi canım
Hastane çıkışı dediğiniz kıyafet dimi 1000 lira ne olmuş ya
Hadi hayırlısı olsun inşallah cnım ayy hastane çıkışını çok beğendim harika güle güle kullansınGittim cnm, tahlil verdim. Sali günü tahlil sonuçları için gideceğim.insallah
Valla 230 a bunu aldım, organik pamuk mis gibi,. 1000 TL nedir
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set - Fiyatı, Yorumları
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay ne tatlı birşeymiş bu yaGittim cnm, tahlil verdim. Sali günü tahlil sonuçları için gideceğim.insallah
Valla 230 a bunu aldım, organik pamuk mis gibi,. 1000 TL nedir
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set - Fiyatı, Yorumları
Sarebaby Sevimli Uykucu Oyuncak Hediyeli Organik Hastane Çıkışı 10'lu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hadi hayırlısı olsun inşallah cnım ayy hastane çıkışını çok beğendim harika güle güle kullansınbende alayım hemen yavruma
Ay ne tatlı birşeymiş bu yaİlk kızım çok uykucuydu uykulardan uyandıramazdık, bu kızıma da uykucu takımı alayımda o da uykucu olsun bari
Koyu olanlar ebebekten coraplar canim mickeylide yanlis hatirliyor olabilirim 89 du sankiMickeyli takım kaça düşmüş canım onu bende cok beğenmiştim LC de bir de çoraplar renkleri cok hoşuma gitti nereden aldığını öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?