2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen öyle deyince kedimin ağız kokusu geldi aklıma. Ahahaah tabi sahiplendirmek zorunda kaldım dehşet alerjimi tetiklediği için. Hormonlar diyorum susuyorum daha bize neler yapacak acaba
Ben köpeğimi bırakmam o benim ilk cocugum onsuz nefes bile alamam o derece. Sadece önceden bana gelmeyen almadıgım kokuları suan cok net alıyorum o biraz üzüyo:)

Bendede cok oluyor aniden kalkinca donunce ozellikle hapsrurken canimi aliyo sanki

Canım benim de bu aralar oluyor hatta yürürken bile zorlanıyorum randevumuda bayramdan sonraya aldım beklesem mi gitsem mi bilemiyorum

Canım benim de bu aralar oluyor hatta yürürken bile zorlanıyorum randevumuda bayramdan sonraya aldım beklesem mi gitsem mi bilemiyorum
Benimde bayramdan sonra ama ben gitmeyi dusunmuyorum suan canim normaldir heralde bebek buyuyo farkindayim tekmeleri o kadar sert ki eskisi kadar cılız degil cocuklar bile fark ediyo anne bu ne hal diyo bide bana sorsalar

Güvensizse boşasın, tabiki psikolojik şiddet, sanki sen bitey değil ona bağlısın, öyle şey olur mu ya, bu tarz erkekleri değiştirecek olan kadınlar. Biz seviyoruz diyip her şeyine katlanırsak tabiki her zaman eziliriz. Ne demek izin vermemek, bi yere giderken ancak haber veririm hosuna gider gitmez o onun sorunu. Ama sırf keyfiyet oraya gidemezsin bunu yapamazsın sunu yapamazsın, ac mısın acıkta mısın kafasında olan erkeklerin kafasına tam kurşun sıkmalık...

Kızlar ana kucağı almak gerekli mi sizce kullanan var mı
Kullanan arkadaslarım buyuk rahatlık buyuyene kadar diyorlar ben almayı düşünüyorum aöa oyle kendi kendine sallanan filan olmasına gerek yok, bebeği oldugum yere yanıma bırakabilmek için sadece kullanırım

Benimde bayramdan sonra ama ben gitmeyi dusunmuyorum suan canim normaldir heralde bebek buyuyo farkindayim tekmeleri o kadar sert ki eskisi kadar cılız degil cocuklar bile fark ediyo anne bu ne hal diyo bide bana sorsalar
Canım ben riskli gebeyim o yüzden korkular arttı , tekmeler arttı, ağrılar arttı , huzursuz bacak sendromu arttı galiba ferritinim de çok düştü normalde 15 günde bir gitmem gerek doktorum 1 ay sonra gel diyince beklemek zorunda kalıyorum acil birşey olursa ararsın dedi

Daha ne kadar acil olcaksin kiz git sen biseyleri bahane edip bi yerin agrimasa bile bakma doktoruna

Kizlar mide yanmasi bende yok dedim basladi sükür.. doktora gidemedim eczacimla gorustum PRONAT oral suspansiyon olanindan verdi gaviscon vermedi ama baya rahatlatiyor kullanan var mi aranizda

Kizlar mide yanmasi bende yok dedim basladi sükür.. doktora gidemedim eczacimla gorustum PRONAT oral suspansiyon olanindan verdi gaviscon vermedi ama baya rahatlatiyor kullanan var mi aranizda
Bu da mı dış macunu tadı ve kıvamında acaba

O bende de yatakta dönerken ani hareket edince oldu birkaç kere. Çok korktum hatta o ağrıyı tarif edemiyordum. Tam da dediğin gibi boynunu ani hareket ettirirsin de sinir sıkışması gibi olur ya öyle. Dinlenince geçti ama hep bir sorun olmadı.

Bendede cok oluyor aniden kalkinca donunce ozellikle hapsrurken canimi aliyo sanki

Ayy yalnız bende olmuyorsa biraz olsun içim rahatladı

24+2 de bizden gelsin :) %61 tamamlandı %39 kaldı. Doktor kontrollerinden sayınca 28-32-36.kontrollerden sonra doğum için kontroller başlıyor Son 3 kontrol
Ben 37 hafta uzerinden hesapliyorum. 38de geliyor cogu zaten. Yani bence %39dan daha az kalan. 32. Haftadan sonra kontroller 2 haftada bire dusuyor. Ben de doktor kontrolu gibi agda seansi icin plan yapiyorum. 3 kere daha gitmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…