2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elimden ne geliyor ki ustune ben suclu oluyorum ya gidip kizi gorsek ne olacak sanki kiz yazik gitti acele acele 2 cocuguyla biz gidicez diye esya aldi ama esime gore biz gezmeye degil hastaneye gidiyormusuz

Ya inanin az once balkonu supuruyordum bi karı koca cocugunla beraber gidiyorlardi ben onlari gordum aglamaya basladim
Izin niye aliyosun anlamadim. Bakkala markete cocuklarla parka avm ye gitmek icin izne mi ihtiyacin var? Es misin kole mi belli diil. Niye bu kadar ezdiriyosun kendini o soruyo mu bi yere giderken sana

Aynen inşallah yaşamayız koliklik biz kendimizden geçmiştik gecenin 4 lerine kadar. Soda içiyorum bende

Ya bu nedir? Böyle bir insan ile ömür nasıl geçer? Ve sen böyle bir insana nasıl çiçek gibi 3 çocuk veriyorsun? Çok şaşırdım. Kızgınım şok oldum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne demek bir yere gidemiyorum izin vermiyor. Gezmek dolanmak hava almak için neden izne ihtiyacın olsun ki? Neden izin verme yetkisine sahip olduğunu sanıyor ki eşin? Ya inan çok üzüldüm senin adına.

Aynen oyle bende uzuluyorum bazen ama alıştım artik galiba ya

Izin niye aliyosun anlamadim. Bakkala markete cocuklarla parka avm ye gitmek icin izne mi ihtiyacin var? Es misin kole mi belli diil. Niye bu kadar ezdiriyosun kendini o soruyo mu bi yere giderken sana
Gidiyor kimse ona nereye gidiyon diye sormuyor sormuyorum

Ya inaninki anneme birgun dedim buyuk kizim agladi babam bizi bir yere goturmuyor sıkılıyorum diye dedi bizde hep evdeyiz
İkiz kıyamam anne baban gelsin yada eşin de evden çıkmıyor mu?
Neden bu durum çok mu kıskanç ya?
Hadi seni geçtim çocuklar için parka filan götürelim durumu nasıl olmaz ya aklım hiç almıyor
Benim bir arkadaşım eşi dışarı çıkmayı sevmez ama arkadaşım çocukla sürekli dışarda ona bari laf etmiyor seninki daha kötüymüş

Elimden ne geliyor ki ustune ben suclu oluyorum ya gidip kizi gorsek ne olacak sanki kiz yazik gitti acele acele 2 cocuguyla biz gidicez diye esya aldi ama esime gore biz gezmeye degil hastaneye gidiyormusuz
Sen de ben hem hastaneye hem gezmeye gidiyorum de. Sen niye suçlu olasın. Elimden ne geliyor ki dersen bu boyle devam eder. Elinden istesen çok şey gelir

Deme ya. Ay yok çok severim bağımlıyım ama hamilelikte pek canm istemiyor

Bnim ilk 2gun kötü gecmisri birde benim sesim kısıldı bogazim kuruyordu öksürük basladi oksurukren de oturarak uyuduğum için dinlenemedim. Düz yatmaya başlayinca rahat ettim.
2.gunsen sonra daha iyiydim gün gün artı enerjim.
Bende de nefes zorluğu yoktu ama ciğere inmesin ciğerler çalışsın diye yaptım ben
Ben 2 tane parol içtim ilk gün akşam başka içmedim.

İyilescekmis gibi hissetmeniz normal hergu ndaha iyi olursunuz. Aksini düşünmeyin zaten. Yoksa kötü olursunuz

Aynen yazin artik cikarirmis oyle diyo

Bence alışmış değilsin. Hala zor geliyor yani öyle olmasa dert edinmezdin kendine. Alıştım demek daha da kötü. Sen alışıyorsun aslında eşini bu duruma alıştırıyorsun
Konuşucam kizlari arada cikaralim diye kuzenim icinde gelsin beraber bir yerde gidip otururuz dedi

Annemde orturdu battaniye. Yazın yanar ama onu kış zaten.
Benimkiler de alacaktq işte benim 3 4ay sonra baskq yere gitme durumum var oyuzden biz mobilya işine giremiyoruz yoksa annemler yatak odasını alalım bebise diyorlar.

Birde eşim burda değil oyzuden bazı şeyleri beraber alalım dediği için biz suqn annemlerle bakıyoruz fikir amaçlı yoksa onlaroda alırlar

Babamsurekli biberon bez liste yapalım alalım diyor. bende internetten indirimde alırız dedim engelliyorim
Annem sürekli birşey örüyor yelek hırka.
Ağız mendili vs işliyor.
Mağazalar da sürekli birşey alıyorlar

Kayınvalidem nevresim vsdikicem dedi ama neyapti ne aldı bilmiyorum.

Canım sen daha iyi bilirsin bu. Bir nevi psikolojik şiddet degilmi ya?
Dediklerinde çok haklısın kadında ipleri eline alması lazim tabiki.
Ama bie yandan da şimdi bizim toplumda birde bu tarz erkekler çok bulunduğu konum ortam nedeniyle mi bukadar sıkı. Yada çok mu guvensiz diye düşünüyorum

Canım yaşadınız yer çok mu küçük bir yer laf söz olur diye eşin cikarmiuor? Yada hani cokmu güvensiz ortam var karım dışarı çıkarsa biri laf atar filan diye çıkar miyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…