- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Elimden ne geliyor ki ustune ben suclu oluyorum ya gidip kizi gorsek ne olacak sanki kiz yazik gitti acele acele 2 cocuguyla biz gidicez diye esya aldi ama esime gore biz gezmeye degil hastaneye gidiyormusuzSen kocanın kölesi değilsin ki her söylediğine uymak zorunda değilsin, canın çocuklarınla gezmek istiyorsa gezebilirsin, biraz bu durumlar biz kadınların elinde, eşlerin her dediğine evet diyip bu fırsatı vermeyeceğiz böyle alıştırmayacagız. Ne demek izin vermiyor eşin senin velin mi de izin vermiyor. Bence kadın olarak biraz ipleri eline al her dediğine tamam deme, dışarıda calısıp para getiriyoruz diye kendini bir halt sananlar var fakat eşleri olmadan bir hiçler. Sen canın istediğinde bugun cocuklara bakmıyorum bugun yemek yapmıyorum diyebiliyor musun. Sen kuzenine veya baska bir yere gitmek istediğinde onun inisiyatifinde olmamalı, kendinle ilgili herşeye sen karar ver. Yoksa anlattıgın gibi çok üzülürsün.
Izin niye aliyosun anlamadim. Bakkala markete cocuklarla parka avm ye gitmek icin izne mi ihtiyacin var? Es misin kole mi belli diil. Niye bu kadar ezdiriyosun kendini o soruyo mu bi yere giderken sanaYa inanin az once balkonu supuruyordum bi karı koca cocugunla beraber gidiyorlardi ben onlari gordum aglamaya basladim
Aynen inşallah yaşamayız koliklik biz kendimizden geçmiştik gecenin 4 lerine kadar. Soda içiyorum bendeAyy kolik bebek çok zor benim kızın en fazla uykusu 10 dk oluyordu belkide bunda sakız çiğnemene rağmen kolik olmaz inşallahbende bu bebekte sakız çiğnemek çok istiyorum midem çok kötü oluyor ama korkularım elvermiyor onun yerine günlük 2 tane sade soda içiyorum
Ya bu nedir? Böyle bir insan ile ömür nasıl geçer? Ve sen böyle bir insana nasıl çiçek gibi 3 çocuk veriyorsun? Çok şaşırdım. Kızgınım şok oldum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne demek bir yere gidemiyorum izin vermiyor. Gezmek dolanmak hava almak için neden izne ihtiyacın olsun ki? Neden izin verme yetkisine sahip olduğunu sanıyor ki eşin? Ya inan çok üzüldüm senin adına.Ya herseyi gectim yarin erzuruma gidicez kuzenim kizlarim icin kizinin elbiselerinden koymus ayrı olarak bebegime dun elbiseler almis kiz yazık diyorki gel goruselim bizim eve gel hemde esyalari da goturursun esim de ne diyor biliyormusunuz gidemeyiz nerde gidicez biz hastaneye gidiyoruz gezmeye degil gidip bi kuzenimi goremiyicem klyazik kizda iki cocukla esyalarla ben nasil geliyim diyor ben üzülmüyum kim üzülsun ya
Aynen oyle bende uzuluyorum bazen ama alıştım artik galiba yaYa bu nedir? Böyle bir insan ile ömür nasıl geçer? Ve sen böyle bir insana nasıl çiçek gibi 3 çocuk veriyorsun? Çok şaşırdım. Kızgınım şok oldum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne demek bir yere gidemiyorum izin vermiyor. Gezmek dolanmak hava almak için neden izne ihtiyacın olsun ki? Neden izin verme yetkisine sahip olduğunu sanıyor ki eşin? Ya inan çok üzüldüm senin adına.
Gidiyor kimse ona nereye gidiyon diye sormuyor sormuyorumIzin niye aliyosun anlamadim. Bakkala markete cocuklarla parka avm ye gitmek icin izne mi ihtiyacin var? Es misin kole mi belli diil. Niye bu kadar ezdiriyosun kendini o soruyo mu bi yere giderken sana
Bence alışmış değilsin. Hala zor geliyor yani öyle olmasa dert edinmezdin kendine. Alıştım demek daha da kötü. Sen alışıyorsun aslında eşini bu duruma alıştırıyorsunAynen oyle bende uzuluyorum bazen ama alıştım artik galiba ya
İkiz kıyamam anne baban gelsin yada eşin de evden çıkmıyor mu?Ya inaninki anneme birgun dedim buyuk kizim agladi babam bizi bir yere goturmuyor sıkılıyorum diye dedi bizde hep evdeyiz
Sen de ben hem hastaneye hem gezmeye gidiyorum de. Sen niye suçlu olasın. Elimden ne geliyor ki dersen bu boyle devam eder. Elinden istesen çok şey gelirElimden ne geliyor ki ustune ben suclu oluyorum ya gidip kizi gorsek ne olacak sanki kiz yazik gitti acele acele 2 cocuguyla biz gidicez diye esya aldi ama esime gore biz gezmeye degil hastaneye gidiyormusuz
Canım sizde olmaz inşallah ama çalıştığım zaman dahiliyeye gelen hamilelere sakız çiğneme diyordu doktorum hatta emzirirken de cignemeyin diyordu ilk gebelikte çok kötü oluyordu midem cigniyordum valla hatta kızın doğduğunda ağzında sakız olacak diyorlardı kızım 32.haftada doğdu normalde emme yetisi 34. haftada gelisiyormus bebeklerde ama benimki emmeyi öğrenmişti doğduğunda belki sakizdandir
HaklisinizSen de ben hem hastaneye hem gezmeye gidiyorum de. Sen niye suçlu olasın. Elimden ne geliyor ki dersen bu boyle devam eder. Elinden istesen çok şey gelir
bende öksürük, nefes alma zorluğu gibi şeyler de yok şükürler olsun. hatta 2. gün şu an çok daha iyiyim, ateşim bile düştü. ama doktor en azından bir gün daha devam et parasetamola dedi. yarına tamamen iyileşmiş olurum diye düşünüyorum. böyle hissetmem normal mi? birden kötüleşme gibi bir durum olabilir mi? hangi günleri ağır geçmişti?
Aynen yazin artik cikarirmis oyle diyoİkiz kıyamam anne baban gelsin yada eşin de evden çıkmıyor mu?
Neden bu durum çok mu kıskanç ya?
Hadi seni geçtim çocuklar için parka filan götürelim durumu nasıl olmaz ya aklım hiç almıyor
Benim bir arkadaşım eşi dışarı çıkmayı sevmez ama arkadaşım çocukla sürekli dışarda ona bari laf etmiyor seninki daha kötüymüş
Konuşucam kizlari arada cikaralim diye kuzenim icinde gelsin beraber bir yerde gidip otururuz dediBence alışmış değilsin. Hala zor geliyor yani öyle olmasa dert edinmezdin kendine. Alıştım demek daha da kötü. Sen alışıyorsun aslında eşini bu duruma alıştırıyorsun
Annemde orturdu battaniye. Yazın yanar ama onu kış zaten.Aynen benimde 10ludan almam lazim o bile var ama battaniyesini felan gorumceye vermisim yok ariyorum tariyorum bende yok o yuzden almam lazim battaniyem var ama kislık kendim ormustum haziri var yanar bebecimmilk torun bilirim neler neler almislardi annem babam daha bunada bakiyolar hic belli olmaz kafalarina gore alirlar yine .. benim cocuklar kocaman oldu hala alirlar kaynana kayinbabadan gormeyiz bisey cocuklar bile farkinda saolsun babam bayram seyran hep alir
Ay kız böyle çok zor hayat ya. Allah yardımcın olsun. Esin neden böyle yapıyor bilmiyorum ama inşallah gezmeye izin verieAynen yazin artik cikarirmis oyle diyo
Deme ya. Ay yok çok severim bağımlıyım ama hamilelikte pek canm istemiyor
InsallahAy kız böyle çok zor hayat ya. Allah yardımcın olsun. Esin neden böyle yapıyor bilmiyorum ama inşallah gezmeye izin verie
Canım sen daha iyi bilirsin bu. Bir nevi psikolojik şiddet degilmi ya?Sen kocanın kölesi değilsin ki her söylediğine uymak zorunda değilsin, canın çocuklarınla gezmek istiyorsa gezebilirsin, biraz bu durumlar biz kadınların elinde, eşlerin her dediğine evet diyip bu fırsatı vermeyeceğiz böyle alıştırmayacagız. Ne demek izin vermiyor eşin senin velin mi de izin vermiyor. Bence kadın olarak biraz ipleri eline al her dediğine tamam deme, dışarıda calısıp para getiriyoruz diye kendini bir halt sananlar var fakat eşleri olmadan bir hiçler. Sen canın istediğinde bugun cocuklara bakmıyorum bugun yemek yapmıyorum diyebiliyor musun. Sen kuzenine veya baska bir yere gitmek istediğinde onun inisiyatifinde olmamalı, kendinle ilgili herşeye sen karar ver. Yoksa anlattıgın gibi çok üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?