Yani is yeri bilmiyor ama öyle olacak :) günlük 11 12 saatlik mesailerime saysinlar artık. Ha telefonum resmi.izne cikmadigim, raporlu olduğum.icin susmayacak ama en azindan is sorumluluğu bende olmaz. Insallah bu kez sağlıkla kavusurum ben de bebeğime.Oo harika o zaman. Bu hafta son. Sonra dogum iznine ayrilmis oluyorsun tamamen. Sevindim adina. Ben 37ye kadar devamke. Yani insallah. Bir sorun olmasin da varsin mesai olsun.
Burda 14 hafta dogum izni. Alirsan da 4 hafta ucretsiz izin toplam 18 hafta. Yasal olarak en 4 hafta kala cikmam lazim, en erken ne zaman cikabiliyorsun ozellikle belirtilmemis, bilmiyorum. Ama zaten cikabilsem de cikmazdim. Dedigim gibi 14 hafta yani 3 ay bebekle olabilicem zaten. Ozellikle 36da degil 37de ciksam olur mu qcaba diye rica ettim. Hani 1 hafta 1 haftadir bebekle daha cok vakit gecireyim diye. Ha olur da erken dogum yaparsan Allah korusun, o gunden itibaren basliyor 3 ay. Ucretsiz izin fln hakki yok. Bebegim 3 aylikken ise donmek zorundayim ve cok gucume gidiyor acikcasi.Yani is yeri bilmiyor ama öyle olacak :) günlük 11 12 saatlik mesailerime saysinlar artık. Ha telefonum resmi.izne cikmadigim, raporlu olduğum.icin susmayacak ama en azindan is sorumluluğu bende olmaz. Insallah bu kez sağlıkla kavusurum ben de bebeğime.
32 de çıkamıyor musun orada? Izinden gitmesine diye senin kararin mi? Sağlıkla gecse süreci 37 ye kadar cslisip aradaki 1 ayı sonra kullanmak isterdim ama mevcut koşullar böyle. Insallah rahat geçer 37 ye kadar senin de
Burda 14 hafta dogum izni. Alirsan da 4 hafta ucretsiz izin toplam 18 hafta. Yasal olarak en 4 hafta kala cikmam lazim, en erken ne zaman cikabiliyorsun ozellikle belirtilmemis, bilmiyorum. Ama zaten cikabilsem de cikmazdim. Dedigim gibi 14 hafta yani 3 ay bebekle olabilicem zaten. Ozellikle 36da degil 37de ciksam olur mu qcaba diye rica ettim. Hani 1 hafta 1 haftadir bebekle daha cok vakit gecireyim diye. Ha olur da erken dogum yaparsan Allah korusun, o gunden itibaren basliyor 3 ay. Ucretsiz izin fln hakki yok. Bebegim 3 aylikken ise donmek zorundayim ve cok gucume gidiyor acikcasi.
Yani keşke 1 yil olsa. Ilk 2 yil anne bakmali cocuga diyolar ama normal olan sey luksmus gibi sunuluyor. Hadi diyorum tamam 1 yil olsun. Makul bir zaman. Ama yok o bile cok geliyor. 6 ay en az 6 ay ki cocuk dedigin gibi ek gidaya baslasin, oturmaya baslasin biraz ele avuca gelsin.. Hahah saka gibi onu bile kullanamayan sanssizlardan biriyim.Burada yasal 16 hafta olması iyi, sonrası 10 aya kadar degerlendiriliyor (ama ozelde bos biraktigin koltugun seni beklesin istiyorsan max 6 aya donuyorsun mecbur, yerine adam alip seni baska ekibe pas edebiliyorlar yoksa dondugunde) 14 hafta max ise madem ne kadar geç olursa o kadar iyi çok haklisin... kaldı ki dünyanın hiçbir yerinde 6 aydan once donus zorunlu olmamali bence. Ek gidaya gecmeli en azindan bebekler, anneler için cidden zor.
Insallah hayirli sonucun ulaşir eline canimsağol canım daha çıkmadı sonuç, bekliyoruz.
Himm bunu bilmiyordum ben sorduğumda simdili kfarketmez ilerde sırt üstü yatma demişti ama aklımda olsun buBüyük damarlar, vena kava inferiyor sağda ve o tarafa baskı olub karacigere ve kalpe kan az geliyor. Ama onuda karnın büyüdükten sonra dikkat demişti
Kamuda çalışanlar için tek hekim toplam 40gun rapor hakkı var hanımlar.dogum sonrası rapor alacaksanız aile hekiminden filan bunuda dikkate alınsağlık ocağından mı aldınız raporu? ya sonrası için bana lazım olur diye korkuyorum rapor almaya
Sırt üstü bana yat demişti amaHimm bunu bilmiyordum ben sorduğumda simdili kfarketmez ilerde sırt üstü yatma demişti ama aklımda olsun bu
Ya aslinda makbul olani sola yatmak ama uyurken kontrol edemetbilirsiniz, vucut zaten uyurken en rahat pozisyonu aliyor otomatik olarak. Sola yatip uyumaya baslamak ve uyandijcq sola donmek yeterli. Gece sirt ustu uyandigim oluyor sık sık. Cok da rahat etmis oluyorum vallaSırt üstü bana yat demişti amaAma sırt üstü bir süre sonra zor olucak. Şimdi bile ağrıtıyor belimi
Sırt üstü yatılmaması lazım diye izledim bende YouTube da.link ekliyorum.Sırt üstü bana yat demişti amaAma sırt üstü bir süre sonra zor olucak. Şimdi bile ağrıtıyor belimi
Ben yasıyorum aksamları sag arka kaburgamda agrı oluyor.Kızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
Yani keşke 1 yil olsa. Ilk 2 yil anne bakmali cocuga diyolar ama normal olan sey luksmus gibi sunuluyor. Hadi diyorum tamam 1 yil olsun. Makul bir zaman. Ama yok o bile cok geliyor. 6 ay en az 6 ay ki cocuk dedigin gibi ek gidaya baslasin, oturmaya baslasin biraz ele avuca gelsin.. Hahah saka gibi onu bile kullanamayan sanssizlardan biriyim.
Sırt üstü yatılmaması lazım diye izledim bende YouTube da.link ekliyorum.
Ilkinde olurdu bende. Oglum ayagiyla ittirirmis megerKızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
Kiyafetler icin agirlasmadan yapmak mantikli ama besik icin cok erken olmaz mi? Tozlaniyo hep bekledikceKızlar dün e bebekten biraa kıyafet alısverisi yaptım bir de bebek arabasını aldık kanguruyla.gelcek ay bayramdan sonra beşiği kurcaz camasırları yıkayıp ütülemeye baslayaxagım mayıs sonuna dogru.
İki gündür aynı durumdayım üşüttüm mü acaba diyorum ama üşüteceğiö bir durum da olmadı, bebek kaynaklı herhalde, sütyen taktıgımda filan kalbim sıkışır gibi oluyor kaburgalarım acıyorKızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
Benimde aynı şekilde sağ taraf ağrıyor.Kızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
Göbek buyunce baskı yapiyormis nefese kan dolaşımına diye onermiyorlar netreSırt üstü bana yat demişti amaAma sırt üstü bir süre sonra zor olucak. Şimdi bile ağrıtıyor belimi
Ne bileyim bilemedimki eşim yapayım dedi. Bayramdan sonra dogal gaz dösetcez ondan sonra kurayım dedi mayıs ortası sonu. Aslında erken ama erken dogum riskimde var plesanta rahimi kapatmıs. Birazda ondan korkuyoruz. Hazır olsun herşey diye. Askında temmuzun ücüncü haftası yada son haftası alırız kucagımızaKiyafetler icin agirlasmadan yapmak mantikli ama besik icin cok erken olmaz mi? Tozlaniyo hep bekledikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?