2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Covid'in 3. Gunu ben tamamen iyi oldum diye erken konustum herhalde. Burnum tikandi ve oksurmeye basladim. Boyle bogazim giciklaniyor oksurme durtusu geliyor. Yarin ola hayrola.

Covid'in 3. Gunu ben tamamen iyi oldum diye erken konustum herhalde. Burnum tikandi ve oksurmeye basladim. Boyle bogazim giciklaniyor oksurme durtusu geliyor. Yarin ola hayrola.
Tekrar gecmis olsun ateş yoktur umarim

Yoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.
Sonradan geliyor gelen benim de dediğim gibi olmuştu zor bir süreç inşallah tez atlatırsın.

Canım ateş yok dimi?
Burun tikali olunca belki geniz akıntısı yapıyordur o öksürüğe yol açıyor.
Birkac günde grip gibi geçer ateş geçtiyse. Olmadı negatife dönünce bir göğüs hastaliklarina gidip sırtını filan. Dinledirsin

Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldumm Son zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
hamile yastıklarından aldım geçen u şeklinde olanlardan daha beter yaptı beni Her yastıkta yatamam ince olması lazım, boynum tutuldu, yatarken kolum üstte mi olacak yastığın altına mı koyucam çözemedim kolum uyuştu yastık yüzünden hep uyandım. Bunlar iyi günlerimiz bide, daha ilerisinde ne yapacağız

Yolumuz uzun şimdiden böyle ise daha da büyüyünce vay halimize

Arkadaslar biz erzuruma gittik burdaki doktorum ne dediyse aynisini odada soyledim senin dediginden birsey anlamadim dedi dedim detayli ultrason cektirmek istiyorum saat 1 30 da gel muaane edicem seni ona gore detayli ultrasona bakariz diye muane etti bebek ayaklarini kapamis cinsiyeti goremiyorum dedi suyu iyi dedi dedim birsey icin kan aldilar ona gore doktor dedi tarihler hamilelik zamani na denk g3liyor peki dedi hani degerler sana hic bi kagit birsey vermedilermi yok dedim dedi ben nerden bileyim ne sikintisindan bahsediyorsun üçlü tarama sonucumu goturmustum ona bakti bunda hic bir sikinti yok dedi detayli ultrasonda karsidan sor gun alicaksin dedim bugün cekilirmi karsidakilerle konusucaksin dedi bizde kesin kac gun sonraya gun verir diye beklemedik otobuse bindik geldik saat gec oluyordu

Dün babamla konuştuk içimdekileri anlattım filan o da üzüldü bende üzüldüm, ağladım. Ondan sonra bebek hareket etmedi hiç akşam yatarken elledim tatlı yedim sürekli yatış şeklimi değiştirdim yok. En son eşime söyledim ona babamla konuştuğumu anlatırken hafif hareketlenme oldu. Ama önceki günler gümbür gümbür hareket eden bebek şimdi çok hafif belli ediyor, bağırsak hareketi mi bebek mi anlamıyorum Kendime not ettim, bir daha üzülmek yok, bebeği de alt üst ediyor sanki yada anlıyor.

Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldumm Son zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Bende sola yatmaktan sol tarafım çürüdü dönerken bile zor dönüyorum yazik eşimde geçen gece gaz sancisi yasadigimdan beri her döndügümde kalkip bana bakiyor bisey mi oldu diye adami da diken üstüne oturttum
Ay o yastiktan bi ara bende istiyodum isim bitince nereye sokacagim deyip almadim
Sen strese girince bebekte strese giriyordur canim kendini üzmemeye çaliş

Bebekler hisseder. O sizin kalp atışlarınızla uyuyor ve uyanıyor. Sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor ve duyuyor. Benim işten raporla izne ayrılma sebebim yalnızca bebeği düşünmemdi. 1.sınıf öğretmeniyim ve kalabalık bir okuldayım. Her gün ister istemez birkaç olay oluyor ve ben çok etkileniyordum. Sesimi yükselttiğimde karnımda bebeğin tepki verdiğini tekme attığını hissediyordum. Doktoruma bu durumu ve stres düzeyimi anlatınca direkt izne ayardı

Çok iyi yapmışsınız, şu dönemde bizim için en önemli şey kendimizin ve bebeklerimizin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…