Tekrar gecmis olsun ateş yoktur umarimCovid'in 3. Gunu ben tamamen iyi oldum diye erken konustum herhalde. Burnum tikandi ve oksurmeye basladim. Boyle bogazim giciklaniyor oksurme durtusu geliyor. Yarin ola hayrola.
Yoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.Tekrar gecmis olsun ateş yoktur umarim
Sonradan geliyor gelen benim de dediğim gibi olmuştuYoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.
Amin canım sağolasınInsallah hayirli sonucun ulaşir eline canim
Geçmiş olsun canımYoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.
Canım ateş yok dimi?Covid'in 3. Gunu ben tamamen iyi oldum diye erken konustum herhalde. Burnum tikandi ve oksurmeye basladim. Boyle bogazim giciklaniyor oksurme durtusu geliyor. Yarin ola hayrola.
Al benden de o kadar.Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Öksürmekte cok iyi değil. Umarım bi an önce atlatırsın ballı ıhlamur yap iç hayatım öksürüge iyi gelirCovid'in 3. Gunu ben tamamen iyi oldum diye erken konustum herhalde. Burnum tikandi ve oksurmeye basladim. Boyle bogazim giciklaniyor oksurme durtusu geliyor. Yarin ola hayrola.
Bende rahat değilim ne tarafa dönsem yatamiyorumKarnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Kafam çatlıyor bölük pörçük uyku yüzünden.Bende rahat değilim ne tarafa dönsem yatamiyorum
hamile yastıklarından aldım geçen u şeklinde olanlardan daha beter yaptı beniKarnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Yolumuz uzun şimdiden böyle ise daha da büyüyünce vay halimizehamile yastıklarından aldım geçen u şeklinde olanlardan daha beter yaptı beniHer yastıkta yatamam ince olması lazım, boynum tutuldu, yatarken kolum üstte mi olacak yastığın altına mı koyucam çözemedim kolum uyuştu yastık yüzünden hep uyandım. Bunlar iyi günlerimiz bide, daha ilerisinde ne yapacağız
Bende sola yatmaktan sol tarafım çürüdü dönerken bile zor dönüyorum yazik eşimde geçen gece gaz sancisi yasadigimdan beri her döndügümde kalkip bana bakiyor bisey mi oldu diye adami da diken üstüne oturttumKarnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Ay o yastiktan bi ara bende istiyodum isim bitince nereye sokacagim deyip almadimhamile yastıklarından aldım geçen u şeklinde olanlardan daha beter yaptı beniHer yastıkta yatamam ince olması lazım, boynum tutuldu, yatarken kolum üstte mi olacak yastığın altına mı koyucam çözemedim kolum uyuştu yastık yüzünden hep uyandım. Bunlar iyi günlerimiz bide, daha ilerisinde ne yapacağız
Sen strese girince bebekte strese giriyordur canim kendini üzmemeye çalişDün babamla konuştuk içimdekileri anlattım filan o da üzüldü bende üzüldüm, ağladım. Ondan sonra bebek hareket etmedi hiçakşam yatarken elledim tatlı yedim sürekli yatış şeklimi değiştirdim yok. En son eşime söyledim ona babamla konuştuğumu anlatırken hafif hareketlenme oldu. Ama önceki günler gümbür gümbür hareket eden bebek şimdi çok hafif belli ediyor, bağırsak hareketi mi bebek mi anlamıyorum Kendime not ettim, bir daha üzülmek yok, bebeği de alt üst ediyor sanki yada anlıyor.
Bebekler hisseder. O sizin kalp atışlarınızla uyuyor ve uyanıyor. Sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor ve duyuyor. Benim işten raporla izne ayrılma sebebim yalnızca bebeği düşünmemdi. 1.sınıf öğretmeniyim ve kalabalık bir okuldayım. Her gün ister istemez birkaç olay oluyor ve ben çok etkileniyordum. Sesimi yükselttiğimde karnımda bebeğin tepki verdiğini tekme attığını hissediyordum. Doktoruma bu durumu ve stres düzeyimi anlatınca direkt izne ayardıDün babamla konuştuk içimdekileri anlattım filan o da üzüldü bende üzüldüm, ağladım. Ondan sonra bebek hareket etmedi hiçakşam yatarken elledim tatlı yedim sürekli yatış şeklimi değiştirdim yok. En son eşime söyledim ona babamla konuştuğumu anlatırken hafif hareketlenme oldu. Ama önceki günler gümbür gümbür hareket eden bebek şimdi çok hafif belli ediyor, bağırsak hareketi mi bebek mi anlamıyorum Kendime not ettim, bir daha üzülmek yok, bebeği de alt üst ediyor sanki yada anlıyor.
Çok iyi yapmışsınız, şu dönemde bizim için en önemli şey kendimizin ve bebeklerimizin sağlığıBebekler hisseder. O sizin kalp atışlarınızla uyuyor ve uyanıyor. Sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor ve duyuyor. Benim işten raporla izne ayrılma sebebim yalnızca bebeği düşünmemdi. 1.sınıf öğretmeniyim ve kalabalık bir okuldayım. Her gün ister istemez birkaç olay oluyor ve ben çok etkileniyordum. Sesimi yükselttiğimde karnımda bebeğin tepki verdiğini tekme attığını hissediyordum. Doktoruma bu durumu ve stres düzeyimi anlatınca direkt izne ayardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?