- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bende aynıyım. Sabah kalkinca hafif baş ağrısı oluyor.Kafam çatlıyor bölük pörçük uyku yüzünden.boynum da tutulmuş. Artık geceler bizim her an her saat yazabilirim.
Canım keşke bekleyip alsaydiniz randevu bir daha nasıl alacaksiniz ki randevu. Esin senle geldi mi? Doktoruna gizli gizli eisnin seni çıkartmadı gibi soylesende doktor senin bol bol temiz hava alman gerektiğini yürüyüş yapman gerektiğini filan dese eşini aksi durum için korkutsa işe yaramaz mi?Arkadaslar biz erzuruma gittik burdaki doktorum ne dediyse aynisini odada soyledim senin dediginden birsey anlamadim dedi dedim detayli ultrason cektirmek istiyorum saat 1 30 da gel muaane edicem seni ona gore detayli ultrasona bakariz diye muane etti bebek ayaklarini kapamis cinsiyeti goremiyorum dedi suyu iyi dedi dedim birsey icin kan aldilar ona gore doktor dedi tarihler hamilelik zamani na denk g3liyor peki dedi hani degerler sana hic bi kagit birsey vermedilermi yok dedim dedi ben nerden bileyim ne sikintisindan bahsediyorsun üçlü tarama sonucumu goturmustum ona bakti bunda hic bir sikinti yok dedi detayli ultrasonda karsidan sor gun alicaksin dedim bugün cekilirmi karsidakilerle konusucaksin dedi bizde kesin kac gun sonraya gun verir diye beklemedik otobuse bindik geldik saat gec oluyordu
Çok ayıp olmuş canım ya. Esin hiç mi dusunmiyor kuzeni eşya verecek bize birde şimdi otobüsle yollamaya uğraşacak diye.Kuzenimide goremeden döndümesyalari otobusle yollamaya calisicam dedi
ben aldım kurdurdum bile toz almada ne var :) yatak setini de serdim direkt yıkamadan nasip olursa doğuma yakın yıkar ütüler paklar sereriz alın benceNe bileyim bilemedimki eşim yapayım dedi. Bayramdan sonra dogal gaz dösetcez ondan sonra kurayım dedi mayıs ortası sonu. Aslında erken ama erken dogum riskimde var plesanta rahimi kapatmıs. Birazda ondan korkuyoruz. Hazır olsun herşey diye. Askında temmuzun ücüncü haftası yada son haftası alırız kucagımıza
ben defacto ve LCW den bakıyorum. zaten diğer markalara yanaşılmıyor artıkgünaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
başı çatlıyo benim de dünden beri
yattım kalktım hala geçmedi
Bayramda giymek için internetten hamile elbise bakıyorum da
ya her şey ne kadar pahalı hamileler için olunca
siz nerden alıyosunuz pantolon bluz tshirt vs
eskiden çok bol olduğu için giyemediğim şeylerim bile şu an olmuyor
içinde nefes alamıyorum sanki giyince
idari izin de kalktıhala kabul edemesem de
işe geliyoruz ne giyeceğimi şaşırıyorum valla
Ay lcwden gecen bi tişört begendim evde giyerim alayim dedin 100 tlgünaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
Benim en basindan beri anladigim kaninizda samonella toksoplazma gibi bir enfeksiyon ciktigi. Doktor da bu bakteriyi gebelikte kaptiysaniz sikinti ama oncesinde kaptiysaniz bir sey olmaz, bunun kontrolunu erzurumdaki hastane yapabilir demesi degil mi? Ayrintiliyla bir alakasi yoktu kan sonucunuxu goturmeniz lazimdi. Diger doktordan bir kagida not alip onu versetdiniz keske Erzurumdaki doktoraArkadaslar biz erzuruma gittik burdaki doktorum ne dediyse aynisini odada soyledim senin dediginden birsey anlamadim dedi dedim detayli ultrason cektirmek istiyorum saat 1 30 da gel muaane edicem seni ona gore detayli ultrasona bakariz diye muane etti bebek ayaklarini kapamis cinsiyeti goremiyorum dedi suyu iyi dedi dedim birsey icin kan aldilar ona gore doktor dedi tarihler hamilelik zamani na denk g3liyor peki dedi hani degerler sana hic bi kagit birsey vermedilermi yok dedim dedi ben nerden bileyim ne sikintisindan bahsediyorsun üçlü tarama sonucumu goturmustum ona bakti bunda hic bir sikinti yok dedi detayli ultrasonda karsidan sor gun alicaksin dedim bugün cekilirmi karsidakilerle konusucaksin dedi bizde kesin kac gun sonraya gun verir diye beklemedik otobuse bindik geldik saat gec oluyordu
valla çok iyi yapmışsınAy lcwden gecen bi tişört begendim evde giyerim alayim dedin 100 tlkiz bu lcw gecen sene 20 tlye tişört satiyodu almadim sinirlendim de allahtan tesetturlu oldugum icin her zaman aşiri bol giyerim kiloluykenki kiyafetlerimi bugünler icin saklamistim simdi onlari giyiyorum
Yoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.
Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Dün babamla konuştuk içimdekileri anlattım filan o da üzüldü bende üzüldüm, ağladım. Ondan sonra bebek hareket etmedi hiçakşam yatarken elledim tatlı yedim sürekli yatış şeklimi değiştirdim yok. En son eşime söyledim ona babamla konuştuğumu anlatırken hafif hareketlenme oldu. Ama önceki günler gümbür gümbür hareket eden bebek şimdi çok hafif belli ediyor, bağırsak hareketi mi bebek mi anlamıyorum Kendime not ettim, bir daha üzülmek yok, bebeği de alt üst ediyor sanki yada anlıyor.
Bende aynı durumdayımKarnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Daha birşey almadım LCW ve DeFacto dakileri beğenmedim. Bir hamile mağazası bulmuştum oradan kot aldım yine oraya bakacağım.günaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
Günaydin kizlar bugün tatlış telaşli bir rüya gördüm bebegime aldigim seyleri yikayip ütüleyemeden dogum yapmistim altini degisirken suratima ciş yapiyordu falan komikti
Tekrar erzuruma gidecekseniz, kendi doktoruna seni erzuruma gönderme sebebini yazılı olarak vermesini söyle, ben sizin anlattığınız sıkıntıyı anlayamıyorum ve erzurumdaki doktora iletemiyorum yazılı olarak verir misiniz deArkadaslar biz erzuruma gittik burdaki doktorum ne dediyse aynisini odada soyledim senin dediginden birsey anlamadim dedi dedim detayli ultrason cektirmek istiyorum saat 1 30 da gel muaane edicem seni ona gore detayli ultrasona bakariz diye muane etti bebek ayaklarini kapamis cinsiyeti goremiyorum dedi suyu iyi dedi dedim birsey icin kan aldilar ona gore doktor dedi tarihler hamilelik zamani na denk g3liyor peki dedi hani degerler sana hic bi kagit birsey vermedilermi yok dedim dedi ben nerden bileyim ne sikintisindan bahsediyorsun üçlü tarama sonucumu goturmustum ona bakti bunda hic bir sikinti yok dedi detayli ultrasonda karsidan sor gun alicaksin dedim bugün cekilirmi karsidakilerle konusucaksin dedi bizde kesin kac gun sonraya gun verir diye beklemedik otobuse bindik geldik saat gec oluyordu
Hamilelik başında bu testi yapıyorlar bu risk şuan varsa tekrar sonuçları alıp doktora göstermesi faydalı diye biliyorum.Benim en basindan beri anladigim kaninizda samonella toksoplazma gibi bir enfeksiyon ciktigi. Doktor da bu bakteriyi gebelikte kaptiysaniz sikinti ama oncesinde kaptiysaniz bir sey olmaz, bunun kontrolunu erzurumdaki hastane yapabilir demesi degil mi? Ayrintiliyla bir alakasi yoktu kan sonucunuxu goturmeniz lazimdi. Diger doktordan bir kagida not alip onu versetdiniz keske Erzurumdaki doktora
Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşim bana cips almış hediyeama kırk kere bütün paketi bir seferde yeme sakın deyip durdu
ben bazen cips ve jelibon alıyorum canım çekiyor resmen :) onları da mutfakta saklıyorum, geçen gün eşim bişey sordu çekmeceye bak dedim sonra içimden tühhh dedim. salona elinde cipsle "gööööööött" diye geldi :)) aldı hepsini kendisi yediKızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşim bana cips almış hediyeama kırk kere bütün paketi bir seferde yeme sakın deyip durdu
Kızlar hepimiz Ağustos annesiyiz ya,siz kaç haftaliksiniz ki ben daha 24 haftaya ulaşmadim,sizler rapor işini cozdunuz mu??Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?benim de 2 hafta kalmıştı
günaydınlarrrrgünaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
vala don bile almadım bebeğime daha ne kadar rahat bir ana olacağım yaben aldım kurdurdum bile toz almada ne var :) yatak setini de serdim direkt yıkamadan nasip olursa doğuma yakın yıkar ütüler paklar sereriz alın bence
eğlenceli rüyalarmış sizinki forumda okuduklarımdan etkilenip bebeğin kafasıyla ilgili şeyler gördüm hepGünaydin kizlar bugün tatlış telaşli bir rüya gördüm bebegime aldigim seyleri yikayip ütüleyemeden dogum yapmistim altini degisirken suratima ciş yapiyordu falan komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?