2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım keşke bekleyip alsaydiniz randevu bir daha nasıl alacaksiniz ki randevu. Esin senle geldi mi? Doktoruna gizli gizli eisnin seni çıkartmadı gibi soylesende doktor senin bol bol temiz hava alman gerektiğini yürüyüş yapman gerektiğini filan dese eşini aksi durum için korkutsa işe yaramaz mi?

Keşke e nabizdan bakın deseydin?
Doktor çok ilgisiz mis genel de budurumda bakarlar. Sende canım aklinsa olsun birdaha sonuçları al yanına.

günaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
başı çatlıyo benim de dünden beri
yattım kalktım hala geçmedi

Bayramda giymek için internetten hamile elbise bakıyorum da
ya her şey ne kadar pahalı hamileler için olunca
siz nerden alıyosunuz pantolon bluz tshirt vs
eskiden çok bol olduğu için giyemediğim şeylerim bile şu an olmuyor
içinde nefes alamıyorum sanki giyince
idari izin de kalktı hala kabul edemesem de
işe geliyoruz ne giyeceğimi şaşırıyorum valla

ben aldım kurdurdum bile toz almada ne var :) yatak setini de serdim direkt yıkamadan nasip olursa doğuma yakın yıkar ütüler paklar sereriz alın bence

ben defacto ve LCW den bakıyorum. zaten diğer markalara yanaşılmıyor artık ama bu iki markanın hamile giyimini beğeniyorum, özellikle salaş pantolonlar yazın kurtarıcım olacak gibi. o kadar rahatlar ki umarım hamilelikten sonra potluk yapmazlar hep giyerim :) bide yine bu markalardan hamile dışında kadın giyimde kendi bedenimden 1-2 büyük bedende kıyafet bakıyorum oversize türü.

Ay lcwden gecen bi tişört begendim evde giyerim alayim dedin 100 tl kiz bu lcw gecen sene 20 tlye tişört satiyodu almadim sinirlendim de allahtan tesetturlu oldugum icin her zaman aşiri bol giyerim kiloluykenki kiyafetlerimi bugünler icin saklamistim simdi onlari giyiyorum

Benim en basindan beri anladigim kaninizda samonella toksoplazma gibi bir enfeksiyon ciktigi. Doktor da bu bakteriyi gebelikte kaptiysaniz sikinti ama oncesinde kaptiysaniz bir sey olmaz, bunun kontrolunu erzurumdaki hastane yapabilir demesi degil mi? Ayrintiliyla bir alakasi yoktu kan sonucunuxu goturmeniz lazimdi. Diger doktordan bir kagida not alip onu versetdiniz keske Erzurumdaki doktora

valla çok iyi yapmışsın
lcw dan 3 jean pantolon iki bluz almıştım
havalar ısındı üstüme giydiklerim sıcak oluyor artık
yazlık çok bol gömleklerim vardı
sabah bi giydim
anamm kavuşmuyor
lcw sitesinden bakıyorum da
denemeden de bilemiyosun nasıl olcak
baya depresyona ramak kaldı şu an

Yoo atesim yok. Basta oksurmuyordum. Hatta o yuzden basta covidten hic suphelenmedim. Sonradan bugun basladi. Burnum da tikandi.

Ateş olmasin da, diğer semptomlar bir şekilde azaltır umarım.

Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldumm Son zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.

16.hafatdan beri uykularimin keyif kaçtı zaten, yok tuvalete, yok efenim boluk porcuk ruyadan ruyaya ziplama derken bir bakmisim sabah olmuş Rahat yatak bakmaya başladı bende de resmen. Bazı sabahları sol boşluğumda ağrı ile uyanıyorum hatta nedense

Kendini suçlama, bebek her gun ayni adet hareketi yapacak diye de bir şey yok ayrıca. Mümkün mertebe kendini strese sokmamaya çalış cnm, şu an ki uzuntun bile bebeğine geçecek, gerek yok. Geçmişin degistiremezsin, degistirebilecegin şey gelecek

Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldumm Son zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Bende aynı durumdayım kızımda 30. haftada oluyordu bunda çok erken başladı karnım birden büyüdü uyuyamıyorum

Daha birşey almadım LCW ve DeFacto dakileri beğenmedim. Bir hamile mağazası bulmuştum oradan kot aldım yine oraya bakacağım.
Zaten mevsim gecisis çok kalın ve uzun kollu birşey almiycam. Elimdeki ile geçirmeyi çalışıyorum

Tekrar erzuruma gidecekseniz, kendi doktoruna seni erzuruma gönderme sebebini yazılı olarak vermesini söyle, ben sizin anlattığınız sıkıntıyı anlayamıyorum ve erzurumdaki doktora iletemiyorum yazılı olarak verir misiniz de

Hamilelik başında bu testi yapıyorlar bu risk şuan varsa tekrar sonuçları alıp doktora göstermesi faydalı diye biliyorum.

Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşim bana cips almış hediye ama kırk kere bütün paketi bir seferde yeme sakın deyip durdu
Çok iyi ya

Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşim bana cips almış hediye ama kırk kere bütün paketi bir seferde yeme sakın deyip durdu
ben bazen cips ve jelibon alıyorum canım çekiyor resmen :) onları da mutfakta saklıyorum, geçen gün eşim bişey sordu çekmeceye bak dedim sonra içimden tühhh dedim. salona elinde cipsle "gööööööött" diye geldi :)) aldı hepsini kendisi yedi

günaydınlarrrr
bebiş çok şükür iyi
baş ağrısı için bol bol su için susuz kalmayın sakın
Hamile giyim çok niş bir alan olduğu için bu kadar pahalı istedikleri gibi fiyat konusunda at koşturuyorlar :)
ben aldım kurdurdum bile toz almada ne var :) yatak setini de serdim direkt yıkamadan nasip olursa doğuma yakın yıkar ütüler paklar sereriz alın bence
vala don bile almadım bebeğime daha ne kadar rahat bir ana olacağım ya
Günaydin kizlar bugün tatlış telaşli bir rüya gördüm bebegime aldigim seyleri yikayip ütüleyemeden dogum yapmistim altini degisirken suratima ciş yapiyordu falan komikti
eğlenceli rüyalarmış sizinki forumda okuduklarımdan etkilenip bebeğin kafasıyla ilgili şeyler gördüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…