2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Güzel haberlerle başlayan haftamız olsun kızlar çok endişeliyim gece uykularım aşırı rahatsız, sağa sola yatma olayını bir türlü uygulayamıyorum. Bu sabah yine sağda uyandım. Bebeğim sabahları hareketli olur, şimdi hiss etmiyorum. Çok korktum. Psikolojim bozuldu resmen bu sağ sol olayından

O kadar korkulacak bisey degil. Ben de ne zaman uyansam sirtustuyum. Hep sola yatamiorum done done nere rast gelirse yatiorum. Endiselenme

Hiçbir çocuk ebeveyninden once dünyayı terketmemeli... Hayırlısıyla "zamanında ve saglikla" dogsunlar inşallah, temennimiz aynı. 34le5lr ve sonrasi insallah
Evet serklaj tedbir amaçlı ama amactan bağımsız sancı başlarsa acil sezeryan gerekiyor malum. Konuştuğumuz haftaları hayırlısıyla görsem içim rahatlayacak

Bizde başkasının isini de nöbet gibi devir alma işi de değil akşam mesaisi, tamamen kendi ekibindeki işin sırf erken bitmesi için yapılan mesailer. Dolaylı geliyor bana mesai, kimse kal demiyor doğrudan ama bu rapor bu analiz yarına kadar diye tarih veriliyor. E hangi ara bitireceğim mesaiye kalmadan? Bir de olumsuz 2 hikayem var, biliyorlar yani. Kısır döngü işte. Raporu iple çekiyorum o yuzden is arkadaşlarının senden nefret etmesi kendi hadsizlikleri insanliklarindan utanmalilar, bu kadın "hamile" zaten kalmaması gerekiyor demeleri gerekirken... Hiçbir şey ne anneden ne de bebeginden kıymetli olmamali.

24+1'den gunaydin. Sen de 90 gun ben diyeyim 13 hafta daha gecse yeter.
Bende 23+1 oldumbugün aynı dönemde doğum yaoCaz mihtemelen benimde son 13 hafta inşallah o haftaları gorebilirsek

Amniyosentez demisken perinatolog bana dedi ki fetal dna dan daha net sonuc verir amniyosentez. Ilk defa duydum. Bilmeyen varsa benm gibi soyleyim dedm
Ama çok riskli bir şeymiş öyle demişti biri keseyi patlatma gibi bir risk varmis sanirim

Ben de aynı durumdayım canım.

bende hangi yöne yatmam lazım bilmiyorum, erkek benimki sol tarafa yatın diye okumuştum. ama benim bebek solda, hareketlerini hep solda hissediyorum. zararı olmaz mı bilemedim

bende hangi yöne yatmam lazım bilmiyorum, erkek benimki sol tarafa yatın diye okumuştum. ama benim bebek solda, hareketlerini hep solda hissediyorum. zararı olmaz mı bilemedim
Benimkide solda sizin gibi. Bilmiyorumki sağa yatınca damarlara baskı oluyor, genelde 25-30dan sonda sola yatmak tavsiye olunur diye okumuştum

Cocuklar 1 gün hastalaniyor belki sadece tasiyicidir bilemezsin ama tedbiri elden birakmamak gerek

Hareketlenmezse mecbur doktora kaçıcam sinirlerim bozuldu
Bu kadar takmayın ya. Gece bende şekilden şekle girerim. Sağa sola sırtüstü her türlü yatıyorum. Çok şükür ne ilkinde ne bunda bir sıkıntı olmadı. Bebeğinizi koruyan çok güçlü bir kas yapısı ve damar ağı var. Öyle siz birkaç saat sağa yattınız diye bir sıkıntı olmaz. Nasıl rahat ederseniz öyle yatın rahat rahat uyuyup dinlenin

geçen enfeksiyon oldum mu dediğim zamanlarda detaylı ultrasona da gitmiştim. o hafta bide devlete gitmiştim toplam 4 doktor bakmıştı bebeğime. perinatolog ve 2 doktor bebeğin yönüyle ilgili hiç birşey dememişti ama devletteki doktor bebeğin yönü ters dedi, sonra içimi rahatlatmaya çalışır gibi neyse zaten doğuma daha çok var demişti. o zamandan beri aklıma takıldı. 3 doktor aynı zamanda baktı birşey demedi de devletteki doktor niye böle birşey söyleme gereğinde bulundu anlamadım. nesi ters nasıl ters anlamadım da. bide ben hep sol tarafta hissediyorum, göbeğimin sol alt üst orta kısmında. sağ tarafta hiç birşey yok. normal mi? o yüzden sola yatmak korkutuyor beni solda hareketlenme var üzerine baskı olmasın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…