2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normal de canım çekmez hamilelikte işte çekiyor :) alsam yesem eşim çok söyleniyor sen ne biçim annesin sorumsuzsun neler neler yiyorsun bebeğini düşünmüyorsun falan filan almıyorum artık ne kadar canım çeksede bende yakalanıyorum çünkü birde gizli yesem vicdan yapıyorum sonra :)

Bende aynı durumdayım kızımda 30. haftada oluyordu bunda çok erken başladı karnım birden büyüdü uyuyamıyorum
Tam olarak asıl mesele bu erken başladı Mide yanması mı dersin hazımsızlık mı. .. Yatıyorum Delirella nin demesi gibi çise kalk ona uyan buna uyan sağ sol geceler uzun oldu

Günaydin kizlar bugün tatlış telaşli bir rüya gördüm bebegime aldigim seyleri yikayip ütüleyemeden dogum yapmistim altini degisirken suratima ciş yapiyordu falan komikti
Ahaahahah Gerçeği de çok mümkün tabi.

Hahaahaj abartmadan herşeyi yediğim gerçeği var.

Bu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ? benim de 2 hafta kalmıştı
Özelden rahatlikla alınıyor. Ben alacagim inşallah başlayacağız rapora. Ozeldeki doktorum 2x10 gün sonra 30 gün heyet verecek. Heyet vermesi için 2x10 onden rapor almam gerektiğini söyledi. Kayiplardan dolayı riskli gebeyim onun dışında akut acil bir durumum yok

Tam olarak asıl mesele bu erken başladı Mide yanması mı dersin hazımsızlık mı. .. Yatıyorum Delirella nin demesi gibi çise kalk ona uyan buna uyan sağ sol geceler uzun oldu
mide ağrısı için uygulamada okumuştum az ve sık sık yemek gerekiyormuş. Oruç tuttuğum için ben yapamıyorum çişe kalkma olayı gerçekten insanı çok yoruyor dinlenemiyorsun

Sizlerin önceden konustugunuz gibi herkes bu idari izne göre planını yapmıştı,ben de onlardanim,yıllık izinde il dışındayım şimdi,tüm planım da buna göre olduğu için illa rapor almam gerekecek,aldığınız raporu il disindaysaniz nasıl gönderiyorsunuz??

H&m ve lcw güzel şeyler var canım.

Ben vir daha hayatta gitmem yolda mahvoldun

Bana bir kagit vermediler ama

Aynen oyle inat etti gitmedi bir turlu ya acaba diyorum kiz esya aldi ya ondanmj gurur yapiyo acaba yada zorunami gidiyor anlamadim bir turlu ya

Ama bana bi sonuc kagidi vermedilrr

bende öyle jelibon hiç yemezdim, cips ayda bir. şimdi canım çekiyor :) ben bazen dayanamıyorum alıyorum 1 paketi 3 günde bitiriyorum. başlarda bende vicdan yapıyordum ama şimdi alıştım vicdan filan yok

Ben kamu personeli değilim, özel sektörde çalışıyorum. Sadece heyet raporu nasıl alınır noktasında paylasim yaptım.

Kamuda çalışan arkadaşlar cevaplar sanırım.

Bende mide yanması daha yok çok şükür ama ne yersem hazımsızlık oluyor midem sisiyor soda kurtaricim çişe kızımda çok kalkıyordum bu bebekte daha başlamadı ama zaten karnımın büyüklüğünden uyuyamıyorum tam gözümü kapatacağım an kızım sesleniyor annniii bu sefer ona koşuyorum olan uykuda kaçıyor yakala yakalayabilir sen

whatsaptan bile yollasan oluyor sonra evrağın aslını verirsiniz özlük dosyanıza koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…