- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
normal de canım çekmez hamilelikte işte çekiyor :) alsam yesem eşim çok söyleniyor sen ne biçim annesin sorumsuzsun neler neler yiyorsun bebeğini düşünmüyorsun falan filan almıyorum artık ne kadar canım çeksede bende yakalanıyorum çünkü birde gizli yesem vicdan yapıyorum sonra :)ben bazen cips ve jelibon alıyorum canım çekiyor resmen :) onları da mutfakta saklıyorum, geçen gün eşim bişey sordu çekmeceye bak dedim sonra içimden tühhh dedim. salona elinde cipsle "gööööööött" diye geldi :)) aldı hepsini kendisi yedi
Tam olarak asıl mesele bu erken başladıBende aynı durumdayımkızımda 30. haftada oluyordu bunda çok erken başladı karnım birden büyüdü uyuyamıyorum
AhaahahahGünaydin kizlar bugün tatlış telaşli bir rüya gördüm bebegime aldigim seyleri yikayip ütüleyemeden dogum yapmistim altini degisirken suratima ciş yapiyordu falan komikti
Hahaahaj abartmadan herşeyi yediğim gerçeği var.ben bazen cips ve jelibon alıyorum canım çekiyor resmen :) onları da mutfakta saklıyorum, geçen gün eşim bişey sordu çekmeceye bak dedim sonra içimden tühhh dedim. salona elinde cipsle "gööööööött" diye geldi :)) aldı hepsini kendisi yedi
Özelden rahatlikla alınıyor. Ben alacagim inşallah başlayacağız rapora. Ozeldeki doktorum 2x10 gün sonra 30 gün heyet verecek. Heyet vermesi için 2x10 onden rapor almam gerektiğini söyledi. Kayiplardan dolayı riskli gebeyim onun dışında akut acil bir durumum yokBu soruyu ben de merak ediyorum ne kadar süre veriyolar heyet raporunu ve herkese veriyolar mı acaba ?benim de 2 hafta kalmıştı
mide ağrısı için uygulamada okumuştum az ve sık sık yemek gerekiyormuş. Oruç tuttuğum için ben yapamıyorum çişe kalkma olayı gerçekten insanı çok yoruyor dinlenemiyorsunTam olarak asıl mesele bu erken başladıMide yanması mı dersin hazımsızlık mı. .. Yatıyorum Delirella nin demesi gibi çise kalk ona uyan buna uyan sağ sol geceler uzun oldu
Sizlerin önceden konustugunuz gibi herkes bu idari izne göre planını yapmıştı,ben de onlardanim,yıllık izinde il dışındayım şimdi,tüm planım da buna göre olduğu için illa rapor almam gerekecek,aldığınız raporu il disindaysaniz nasıl gönderiyorsunuz??Özelden rahatlikla alınıyor. Ben alacagim inşallah başlayacağız rapora. Ozeldeki doktorum 2x10 gün sonra 30 gün heyet verecek. Heyet vermesi için 2x10 onden rapor almam gerektiğini söyledi. Kayiplardan dolayı riskli gebeyim onun dışında akut acil bir durumum yok
H&m ve lcw güzel şeyler var canım.günaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
başı çatlıyo benim de dünden beri
yattım kalktım hala geçmedi
Bayramda giymek için internetten hamile elbise bakıyorum da
ya her şey ne kadar pahalı hamileler için olunca
siz nerden alıyosunuz pantolon bluz tshirt vs
eskiden çok bol olduğu için giyemediğim şeylerim bile şu an olmuyor
içinde nefes alamıyorum sanki giyince
idari izin de kalktıhala kabul edemesem de
işe geliyoruz ne giyeceğimi şaşırıyorum valla
Erkek oldugunu duydugumda hissettigim ilk sey altini degistirirken suratima işer mi acabaydiAhaahahahGerçeği de çok mümkün tabi.
Ben vir daha hayatta gitmem yolda mahvoldunTekrar erzuruma gidecekseniz, kendi doktoruna seni erzuruma gönderme sebebini yazılı olarak vermesini söyle, ben sizin anlattığınız sıkıntıyı anlayamıyorum ve erzurumdaki doktora iletemiyorum yazılı olarak verir misiniz de
Erkek oldugunu duydugumda hissettigim ilk sey altini degistirirken suratima işer mi acabaydi
Bu benim aklima neden gelmediErkek oldugunu duydugumda hissettigim ilk sey altini degistirirken suratima işer mi acabaydi
Bana bir kagit vermediler amaBenim en basindan beri anladigim kaninizda samonella toksoplazma gibi bir enfeksiyon ciktigi. Doktor da bu bakteriyi gebelikte kaptiysaniz sikinti ama oncesinde kaptiysaniz bir sey olmaz, bunun kontrolunu erzurumdaki hastane yapabilir demesi degil mi? Ayrintiliyla bir alakasi yoktu kan sonucunuxu goturmeniz lazimdi. Diger doktordan bir kagida not alip onu versetdiniz keske Erzurumdaki doktora
Aynen oyle inat etti gitmedi bir turlu ya acaba diyorum kiz esya aldi ya ondanmj gurur yapiyo acaba yada zorunami gidiyor anlamadim bir turlu yaÇok ayıp olmuş canım ya. Esin hiç mi dusunmiyor kuzeni eşya verecek bize birde şimdi otobüsle yollamaya uğraşacak diye.
Ben olsam eşine inat yollamazdim. Gitsin alsın masraf yapsın oh olsun dersim böyle birine.
Ama bana bi sonuc kagidi vermedilrrCanım keşke bekleyip alsaydiniz randevu bir daha nasıl alacaksiniz ki randevu. Esin senle geldi mi? Doktoruna gizli gizli eisnin seni çıkartmadı gibi soylesende doktor senin bol bol temiz hava alman gerektiğini yürüyüş yapman gerektiğini filan dese eşini aksi durum için korkutsa işe yaramaz mi?
Keşke e nabizdan bakın deseydin?
Doktor çok ilgisiz mis genel de budurumda bakarlar. Sende canım aklinsa olsun birdaha sonuçları al yanına.
bende öyle jelibon hiç yemezdim, cips ayda bir. şimdi canım çekiyor :) ben bazen dayanamıyorum alıyorum 1 paketi 3 günde bitiriyorum. başlarda bende vicdan yapıyordum ama şimdi alıştım vicdan filan yoknormal de canım çekmez hamilelikte işte çekiyor :) alsam yesem eşim çok söyleniyor sen ne biçim annesin sorumsuzsun neler neler yiyorsun bebeğini düşünmüyorsun falan filan almıyorum artık ne kadar canım çeksede bende yakalanıyorum çünkü birde gizli yesem vicdan yapıyorum sonra :)
Ben kamu personeli değilim, özel sektörde çalışıyorum. Sadece heyet raporu nasıl alınır noktasında paylasim yaptım.Sizlerin önceden konustugunuz gibi herkes bu idari izne göre planını yapmıştı,ben de onlardanim,yıllık izinde il dışındayım şimdi,tüm planım da buna göre olduğu için illa rapor almam gerekecek,aldığınız raporu il disindaysaniz nasıl gönderiyorsunuz??
Bende mide yanması daha yok çok şükür ama ne yersem hazımsızlık oluyor midem sisiyor soda kurtaricimTam olarak asıl mesele bu erken başladıMide yanması mı dersin hazımsızlık mı. .. Yatıyorum Delirella nin demesi gibi çise kalk ona uyan buna uyan sağ sol geceler uzun oldu
whatsaptan bile yollasan oluyor sonra evrağın aslını verirsiniz özlük dosyanıza koyarlarSizlerin önceden konustugunuz gibi herkes bu idari izne göre planını yapmıştı,ben de onlardanim,yıllık izinde il dışındayım şimdi,tüm planım da buna göre olduğu için illa rapor almam gerekecek,aldığınız raporu il disindaysaniz nasıl gönderiyorsunuz??
Yandıkkkk. Kızım bebekken halıya bir kaka uçuşu yapmıştı ahahaha felakettiErkek oldugunu duydugumda hissettigim ilk sey altini degistirirken suratima işer mi acabaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?