2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi akşamlar. 22+5'teyiz. Çok şükür her şey yolunda ama bebişimin hareketlerini çok nadiren hissediyorum. Arada bir pıt yapıp kaçıyor. Ultrasonda çok hareketli, detaylı ultrasona bakan doktor hissetmememe hayret etti. Neden olabilir sizce?

Ben ayri bi masraf yapmicam elbisem vardi zaten hamilelik bide yazlik vardi bi kac tane onlarla idare edicem

Bizde 22+6 yiz kuvvetli baya hareketlerimiz ama gunde 1 2 defa oyle hissediyorum genelde bizimde pit pit cani isterse bazen uzun sure uyuyo dürterek hareket ettiriyorum

Bende aynı durumdayım kızımda 30. haftada oluyordu bunda çok erken başladı karnım birden büyüdü uyuyamıyorum
Bende ayni durumdayim saga donsem sola donemiyorum sirtim agriyo sirt ustu hic yatamiyorum.. sahura kalkiyorum yatinca bi mide yanmasi sabaha kadar sola donunce biraz azalir gibi oluyo sol tarafim uyusunca saga donuyorum tekrar bi yanma sonra cise kalkiyorum git gel ayri bi eziyet tam uykuya dalicam bi tekme falan filan sabah oluyo iste... bacak arama yastikta koysamda bos hic bi sekilde rahatlayamiyorum.. hamilelikte hic bi donem rahat degil her hafta her ay yeni bi sorun.

Arkaaslar MUHAMMET emir ismi nasil sizce
Bende Muhammed Eren dusunuyorum ama hurmet gerektiren bi isim cok dusunmek lazim .. birde Ali Asaf istiyorum.. oglumun adi Ömer yanina Asafi cok istedim nasip olmadi Asaf ismi hep aklimda Göktuğ Asaf'ta dusunuyorum.. esim Alparslan diyo bakalim olmadi hepsine kura cekilcek..

Aynen öyle canım gecenin gelmesini istemiyorum valla sen oruçta tutuyorsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım uykun daha çok bölünüyor suyu en fazla sahurda içtiğin için çiş olayı artiyordur benim karnım biranda çok büyüdü gününden 2 hafta önden gitmesinden kaynaklı galiba kaburgalarimi zorluyor Allah güç kuvvet versin inşallah cümlemize

Himm, biraz fazla olmuş, ben belki doktor abartmistir dedim. Neyse geçmişi degistiremezsin, uzulup bebeğini de uzme canım.

Diyetisyen desteği alabilirsin hamileler icin günlük ihtiyacı karsilayan listeleri hazirliyorlar eğer riskin yoksa yuruyusle hareketle de desteklersin. Yolun neresinde kontrolu geri alsan kar, motivasyonunu dusurme. Online diyetisyenlerin ücretleri de uygun. Paket gıda, şeker tuketimini azaltmakla başlayabilirsin. Şeker yükleme yapacak mi doktorun? Konusu oldu mu?

Evet 3hafta sonra gel şeker için dedi

Benimde oyle 1 2 gun icinde oldu birden anlamadim bende midem karnim cok aciyo o yuzden Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm

Benimde karnimda arada bir hareketler oluyortekme değil ama bir değişik hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…