- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
amin canım.Saglikla zamanında gelsinler diye niyet edelim:)
Ben ayri bi masraf yapmicam elbisem vardi zaten hamilelik bide yazlik vardi bi kac tane onlarla idare edicemgünaydın kızlar nasılsınız
bebişler nasıl
başı çatlıyo benim de dünden beri
yattım kalktım hala geçmedi
Bayramda giymek için internetten hamile elbise bakıyorum da
ya her şey ne kadar pahalı hamileler için olunca
siz nerden alıyosunuz pantolon bluz tshirt vs
eskiden çok bol olduğu için giyemediğim şeylerim bile şu an olmuyor
içinde nefes alamıyorum sanki giyince
idari izin de kalktıhala kabul edemesem de
işe geliyoruz ne giyeceğimi şaşırıyorum valla
Bizde 22+6 yiz kuvvetli baya hareketlerimiz ama gunde 1 2 defa oyle hissediyorum genelde bizimde pit pit cani isterse bazen uzun sure uyuyo dürterek hareket ettiriyorumHerkese iyi akşamlar. 22+5'teyiz. Çok şükür her şey yolunda ama bebişimin hareketlerini çok nadiren hissediyorum. Arada bir pıt yapıp kaçıyor. Ultrasonda çok hareketli, detaylı ultrasona bakan doktor hissetmememe hayret etti. Neden olabilir sizce?
Bende ayni durumdayim saga donsem sola donemiyorum sirtim agriyo sirt ustu hic yatamiyorum.. sahura kalkiyorum yatinca bi mide yanmasi sabaha kadar sola donunce biraz azalir gibi oluyo sol tarafim uyusunca saga donuyorum tekrar bi yanma sonra cise kalkiyorum git gel ayri bi eziyet tam uykuya dalicam bi tekme falan filan sabah oluyo iste... bacak arama yastikta koysamda bos hic bi sekilde rahatlayamiyorum.. hamilelikte hic bi donem rahat degil her hafta her ay yeni bi sorun.Bende aynı durumdayımkızımda 30. haftada oluyordu bunda çok erken başladı karnım birden büyüdü uyuyamıyorum
Benim oglan isemisti guzel bi hisErkek oldugunu duydugumda hissettigim ilk sey altini degistirirken suratima işer mi acabaydi
Bende Muhammed Eren dusunuyorum ama hurmet gerektiren bi isim cok dusunmek lazim .. birde Ali Asaf istiyorum.. oglumun adi Ömer yanina Asafi cok istedim nasip olmadi Asaf ismi hep aklimda Göktuğ Asaf'ta dusunuyorum.. esim Alparslan diyo bakalim olmadi hepsine kura cekilcek..Arkaaslar MUHAMMET emir ismi nasil sizce
10Kac kilo aldin ki
Ben de 10 kilo almışım. 23. haftadayım.Doktorum syda 1 kilo alacaksın diyor. Biraz üzüldüm, tavsiyelerinizi bekliyorum
Ay sorma,yemesem de çocuğum mahrum mu kalacak acaba soruları var,ilkinde bu kadar almamıştım,bu ikinci bebiş baya yedim bunda,ama doktor yeme diyorBen de 10 kilo almışım. 23. haftadayım.Doktorum syda 1 kilo alacaksın diyor. Biraz üzüldüm, tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynen öyle canım gecenin gelmesini istemiyorum vallaBende ayni durumdayim saga donsem sola donemiyorum sirtim agriyo sirt ustu hic yatamiyorum.. sahura kalkiyorum yatinca bi mide yanmasi sabaha kadar sola donunce biraz azalir gibi oluyo sol tarafim uyusunca saga donuyorum tekrar bi yanma sonra cise kalkiyorum git gel ayri bi eziyet tam uykuya dalicam bi tekme falan filan sabah oluyo iste... bacak arama yastikta koysamda bos hic bi sekilde rahatlayamiyorum.. hamilelikte hic bi donem rahat degil her hafta her ay yeni bi sorun.
Evet 3hafta sonra gel şeker için dediHimm, biraz fazla olmuş, ben belki doktor abartmistir dedim. Neyse geçmişi degistiremezsin, uzulup bebeğini de uzme canım.
Diyetisyen desteği alabilirsin hamileler icin günlük ihtiyacı karsilayan listeleri hazirliyorlar eğer riskin yoksa yuruyusle hareketle de desteklersin. Yolun neresinde kontrolu geri alsan kar, motivasyonunu dusurme. Online diyetisyenlerin ücretleri de uygun. Paket gıda, şeker tuketimini azaltmakla başlayabilirsin. Şeker yükleme yapacak mi doktorun? Konusu oldu mu?
Canım benimkide öyle canı isterse çok sıkı vuruyor özellikle ablası güldüğü zaman şimdiden kıskanıyor galibaBizde 22+6 yiz kuvvetli baya hareketlerimiz ama gunde 1 2 defa oyle hissediyorum genelde bizimde pit pit cani isterse bazen uzun sure uyuyo dürterek hareket ettiriyorum
Benimde oyle 1 2 gun icinde oldu birden anlamadim bende midem karnim cok aciyo o yuzden Allah hepimizin yardimcisi olsun canimmAynen öyle canım gecenin gelmesini istemiyorum vallasen oruçta tutuyorsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım uykun daha çok bölünüyor suyu en fazla sahurda içtiğin için çiş olayı artiyordur benim karnım biranda çok büyüdü gününden 2 hafta önden gitmesinden kaynaklı galiba kaburgalarimi zorluyor Allah güç kuvvet versin inşallah cümlemize
Sabah benim kizda baya oynadi seslendikce vurdu oyuncaklarindan koyuyo karnima oyle anliyo daha tam kavrayamadiCanım benimkide öyle canı isterse çok sıkı vuruyor özellikle ablası güldüğü zaman şimdiden kıskanıyor galiba
Tamamdır rahatladım, çok teşekkürlerBizde 22+6 yiz kuvvetli baya hareketlerimiz ama gunde 1 2 defa oyle hissediyorum genelde bizimde pit pit cani isterse bazen uzun sure uyuyo dürterek hareket ettiriyorum
Benimde karnimda arada bir hareketler oluyortekme değil ama bir değişik hareketler.Herkese iyi akşamlar. 22+5'teyiz. Çok şükür her şey yolunda ama bebişimin hareketlerini çok nadiren hissediyorum. Arada bir pıt yapıp kaçıyor. Ultrasonda çok hareketli, detaylı ultrasona bakan doktor hissetmememe hayret etti. Neden olabilir sizce?
Aminnnn inşallah canımBenimde oyle 1 2 gun icinde oldu birden anlamadim bende midem karnim cok aciyo o yuzden Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?