Benimde öyle ya. Eşim yazık minnacık yerde sıkışıp yatıyor.Karnım büyüdükçe uykular da uyuyamaz oldummSon zamanlarda hızlı büyüdü daha zaman çok bu gidişle yataktan kocamı da atcam ancak sıgarim bir sağa bir sola hiç bir şekil rahat değil.
Kız eşya aldıysa gurur yapacaksa kendi alacaktı canım.Aynen oyle inat etti gitmedi bir turlu ya acaba diyorum kiz esya aldi ya ondanmj gurur yapiyo acaba yada zorunami gidiyor anlamadim bir turlu ya
E nabizda filan yokmu? Arkadaşın dediği toksoplazmavs isebebek için riskliAma bana bi sonuc kagidi vermedilrr
Kan tahlili e nabizda çıkıyor aslında? Kontrol etmiş miydin cnm?Ama bana bi sonuc kagidi vermedilrr
Ben geçen lcw den 29 liray bıldum bol xl aldım. Hamile koleksiyonu degildi amaAy lcwden gecen bi tişört begendim evde giyerim alayim dedin 100 tlkiz bu lcw gecen sene 20 tlye tişört satiyodu almadim sinirlendim de allahtan tesetturlu oldugum icin her zaman aşiri bol giyerim kiloluykenki kiyafetlerimi bugünler icin saklamistim simdi onlari giyiyorum
Vallahi ya fıskiye gibi salar şimdiden tembihliyorum anneye oyle seyler yapilmazYandıkkkk. Kızım bebekken halıya bir kaka uçuşu yapmıştı ahahaha felakettipipiliyle napcaz bakalm
Bi sürü elbisem var gecen sene h&mden indirimden 30ar tlye almistim 9 aylikken bile giyilir zaten benim ev alev ateş oluyor yazin giyinik gezmek hakgetireBen geçen lcw den 29 liray bıldum bol xl aldım. Hamile koleksiyonu degildi ama
Yiaaaa kavuşsaaakta koklasakkk. Beklemekte ne zor arkadaş.Vallahi ya fıskiye gibi salar şimdiden tembihliyorum anneye oyle seyler yapilmazbabaya yapabilirsin oglum diyorum
Sen indirimleri iyi takiptesin benceBi sürü elbisem var gecen sene h&mden indirimden 30ar tlye almistim 9 aylikken bile giyilir zaten benim ev alev ateş oluyor yazin giyinik gezmek hakgetire
Saglikla zamanında gelsinler diye niyet edelim:)Yiaaaa kavuşsaaakta koklasakkk. Beklemekte ne zor arkadaş.
Öyle tabiSaglikla zamanında gelsinler diye niyet edelim:)
Kan tahlili e nabizda çıkıyor aslında? Kontrol etmiş miydin cnm?
Bakmadın hi e nabiza sonucu doktor kontrole gitigimiź de demistiE nabizda filan yokmu? Arkadaşın dediği toksoplazmavs isebebek için riskli
Aynrn oyle ne biliyim valla o kadar dil doktum olmadi canimKız eşya aldıysa gurur yapacaksa kendi alacaktı canım.
Canım bu bebiş kaçıncı çocuk?Bakmadın hi e nabiza sonucu doktor kontrole gitigimiź de demisti
Allah yardimcin olsun canım.Aynrn oyle ne biliyim valla o kadar dil doktum olmadi canim
Kac kilo aldin kiBugün doktora gittik bana çok kilo almışsın bu haftaya bu kadar kilo almamakisin dedi.yemene dikkat et dedi.onerirsiniz, normal zamandaki gibi kalori hesabı yapsam mı yoksa yürüyüşü mu arttrsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?