Bende evde izlesem dedim ama hergün kan sulandiriciyla yeterince kevgire döndüm o şeker ignesini kendime batiramam dedim vazgectimama baklavada başka besin öğeleriyle birlikte alıyorsun şekeri, bunda saf şekeri direk vücuda yüklüyorsun. zararı var veya yok diye bir sürü açıklama var. herkesin kendi kararı, doktorun önermesi tabi. ben kendim evde izleyebildiğim için yapmayı düşünmüyorum.
aslında acıtmıyor iğne tabancası hızlı , saliselik bir şey :) evet ilk kan silinip 2. kanda bakılıyor :))Bende evde izlesem dedim ama hergün kan sulandiriciyla yeterince kevgire döndüm o şeker ignesini kendime batiramam dedim vazgectimsoyle öneride bulunayim annem uzun yillardir seker hastası ilk akan kani silip tekrar parmagini sıkıp kan cikarip o kan ile ölcuyor doktoru onun daha dogru olacagini söylemiş
Ay benim canim çok tatli kiyaman kendimeaslında acıtmıyor iğne tabancası hızlı , saliselik bir şey :) evet ilk kan silinip 2. kanda bakılıyor :))
Yuklemedende bakabilir glikoz sart degil doktorunda biliyosa heralde riske atmazBen tatli hiç sevmem nasil içecegim bilmiyorum belki doktor yaptirma der insülin direncim vardi benim pcosa bağli
Evet işte baştan bilgilendirseydi doktor böyle bir alternatifim olduğu hakkında öyle yapardım belki amaOnceki gebeligimde doktor cihaz aldirmisti bana yükleme yerine. Pahalı bir cihaz değil, hala 100 TL ye bulunabiliyor.
Biliyor dosyama yazip renkli kalemle boyamiş pazartesi 2. Detayli ultrasonum var bakalim unutmazsam sorayimYuklemedende bakabilir glikoz sart degil doktorunda biliyosa heralde riske atmaz
Ayyy korkutma beniEvet işte baştan bilgilendirseydi doktor böyle bir alternatifim olduğu hakkında öyle yapardım belki amaLady Luck ın dediği de doğru her gün kendimi deliyor olmak yeterince zor
Neyse yaptır dedi yaptırdım artık, şekeri içtikten 50 dk sonra filan biraz kötü oldum gözüm karardı, başım döndü, tansiyonumu ölçtüler düşmüş dediler, sonra soğuk soğuk terledim açıldım geçti şimdi
Unutmaz o halde hayirli sonuclar al insallahBiliyor dosyama yazip renkli kalemle boyamiş pazartesi 2. Detayli ultrasonum var bakalim unutmazsam sorayim
Aslinda doktorlar gercekten sacmaliyor bazen su eziyeti cekmedende bakabiliyorlar sekere ben bi turlu anlam veremiyorum sen disarda nasil kotu oluyosan bebeginde karninda oyle oluyor gecmis olsun..Evet işte baştan bilgilendirseydi doktor böyle bir alternatifim olduğu hakkında öyle yapardım belki amaLady Luck ın dediği de doğru her gün kendimi deliyor olmak yeterince zor
Neyse yaptır dedi yaptırdım artık, şekeri içtikten 50 dk sonra filan biraz kötü oldum gözüm karardı, başım döndü, tansiyonumu ölçtüler düşmüş dediler, sonra soğuk soğuk terledim açıldım geçti şimdi
Ayy insallah oğluşumu özledimUnutmaz o halde hayirli sonuclar al insallah
Ben en son oructan once 11 kilo almistim suan kacim hic bilmiyorum tartimda bozuk ama baya agirlastim gobek degiligim disarda geziyorum o derece buyudu karnim popom falan bide ustune sisiyorum ayakkabim fena sıkıyor terlik alicam valla en sonunda biraz daha isinsinda havaKizlar ben doyma hissimi kaybettim sanirim bulamiyorum kiz sürekli karnim aç anaaaacocugumda az acikiyim cildiriyor icimde obez olcam bu gidişle 81le basladigim gebelik yolculuguna 85 ile devam ediyorum diyetisyen 3. Trimestir başi görüsmede agzimi kircak 2 kilodan fazla alma dediydi güya
Benim gibi nefes darlığı yaşayan varmı.cok yoruyor beni sırf bunun için doktora gitmek istiyorum.
Benim de insulin direncim var onyuzden yuklemeyi riskli görüyor perinatologum. Evde cihaz takibi istiyor yükleme yerineBen tatli hiç sevmem nasil içecegim bilmiyorum belki doktor yaptirma der insülin direncim vardi benim pcosa bağli
Bende ozledim valla en son nisanin basinda gormustum bayram sonuna kaldi tekrar muanem neyseki az kaldiAyy insallah oğluşumu özledim
Ben yine az kaliyorum yaninizda bulantilarim olmasaydi kesinlikle bende suan yuvarlaniyo olurdum ekmegi azaltamiyorum ya aksam ekmek yemedim iftarda aç yattim resmen gece 2 de oglumun hareketlerine uyandim sahuru hazirladim oturdum hoşafla peynir ekmek yedim anca durdu cocugumBen en son oructan once 11 kilo almistim suan kacim hic bilmiyorum tartimda bozuk ama baya agirlastim gobek degiligim disarda geziyorum o derece buyudu karnim popom falan bide ustune sisiyorum ayakkabim fena sıkıyor terlik alicam valla en sonunda biraz daha isinsinda hava
Muhtemelen benim doktorumda yaptirmaz ama ben kilo verince gecmisti insulin direncim o yüzden bilemiyorum yaptirmasam olmaz mi diye tutturabilirimBenim de insulin direncim var onyuzden yuklemeyi riskli görüyor perinatologum. Evde cihaz takibi istiyor yükleme yerine
Onceden 2 haftada bir gidiyordum ikidir 3 haftada bir gidiyorum cok sinir bozucuBende ozledim valla en son nisanin basinda gormustum bayram sonuna kaldi tekrar muanem neyseki az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?