2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keske bende veremesem 2 3 ay sonra eski kiloma donerim yine hic hos bisey degil boy uzun olunca kalsin istiyorum kiloyuda verince cubuk gibi hic halim kalmaz kesin
Allah başka dert vermesin

Seninki nefes darlığı gibi degil de göğüs sikismasi panik ayak gibi. Psikilojik olarak olabilir cnm evde yatip, bsey yapamayıp kendini dinlemekten.

hamileliğin başında 85-90 larda çıkıyordu açlık şekerim şimdi 105in altında değil. 1 ay öncesindeki ölçümde bile farkediyor. hafta kilo ilerledikçe değişiyor değer

100 un altında olması beklenmiyor açlık sekerinin. Benim.insulij direncim var ki ona rağmen açlık sekerim hala 85 bandında. Doktorun nornal mi baz aliyor 100 un üstüne cnm?

doktorumla bu sonuçları konuşmadım henüz, ama hamileliğin başında ve 1,5 ay önce sağlık ocağındaki sonuçlarımda 91-95 çıkmıştı hamilelik için yüksek 90 altı olması gerekiyor demişti

bu arada evde şeker ölçümü yapacaklara bilgi vereyim, accu-chek instant makinesi daha doğru sonuçlar veriyormuş. ama cihaz ve ölçüm çubukları diğer aletlere göre daha pahalı. eczancı bana ölçüm çubukları ve cihazla birlikte uygun olan cihazları söylemişti ama bana doktor doğru sonuç verdiği için bunu önermişti

Aslinda doktorlar gercekten sacmaliyor bazen su eziyeti cekmedende bakabiliyorlar sekere ben bi turlu anlam veremiyorum sen disarda nasil kotu oluyosan bebeginde karninda oyle oluyor gecmis olsun..
Bebek etkilenmiş midir ben kötü olunca diye sordum doktora, hemen geçmez ona senin kanında dengeleme mekanizmaları var bebeğe zararı olacak bir şey yok dedi, senin kanında dengelenemiyorsa zaten sürekli yükseleceği için bebeğe daha fazla zarar, en azından bir kere yapıp tespit etmiş oluyoruz dedi.
Çok da öcü değil bence ya zararlı olsa bunca senedir yapmazlardı herhalde, her gün ölçmek daha iyi bir alternatif belki evet ama, bir şekilde kontrol edilmesi şart. Zaten benim ailede bir sürü şeker hastası var, şimdiden 9 kilo aldım, neyse ki sonuçlar iyi çıktı açlık ve birinci saat, bakalım ikinci saat de iyi çıkar inşallah

O halde biseyler yedigimizde bebek oynadi lafida hikaye madem hersey gecmiyor hemen neyseki temiz cikmis sonuna yaklasmissin sen darisi bize bu sekerden sonrada baska bi test kalmiyor galiba

Olabilir evet öylede şüphelendim kendimden psikolojik diye.

Benide cagardi 15 20 nisan arasi geldim simdi yükleme yapti kan vermeyi bekliyorum 31 cm 714 gram olmus kuzu

Aynı durumdayım soğan yiyen birini yanımdan geçse anlarım ve midem çok kötü oluyor

Evet, 100 un altında biliyorum ben de. Bir sonraki doktor ziyaretinde doktora danismakta fayda olabilir cnm

Olabilir evet öylede şüphelendim kendimden psikolojik diye.

Doktor daha iyi bilir tabi, yine de danismakta fayda var. Beni durumuna göre dahiliyeye yönlendirdi en azindan

Canım dün bir kitap okudum bebek anne bagi için annenin psikolojisinin iyi olması lazımmış. Oyuzden sen kendini iyi tutmaya calis

Ateşim yok ama kulaklarıma vurdu burun tıkanıklığım. Kulaklarım uğulduyor. Boğazım ağrıyor. Beni tek şaşırtan başta hiçbir semptom olmamasına rağmen 3. günden sonra çıkmaları
Ateş olmaması güzel.
Burnun tıkalı ya kulak ügultusu yapıyor ama geçmezse KBB ye görün yinede.

Başta halsizlik vs oluyor sonra grip belirtileri

Cok kararsizim

Anladim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…